Salutare băieți! Fac de o luna de zile sala, am observat ca cresc cam greu chiar dacă iau și suplimente, ce- i drept nu prea pot bagă atâtea mese cât ar trebuie, fiindcă mănânc in sila și...? (mai mult)
Salutare, știu ca pentru a slabi alimentația contează cam 90 % dar din categoria cardio cățărările făcute intens în fiecare seara câte 5 10 minute, și exerciții plank tot 1 2 minute ajuta...? (mai mult)
Mi ati putea da un video cu skandenberg in romana, unde explica skandenberg corect?
Salut, am 2 intrebari. 1. Fac sala de 6 luni, 69kg, 175cm inaltime, am body fat in jur de 12- 15%, credeti ca e ok sa mananc acum 2500kcal, iar inainte de vara sa fac cutting? 2. Sunt corecte ...? (mai mult)
De curand mi- am dat comanda de niste suplimente. Acestea sunt Milk&Egg si Iso Whey Gold. Milk&Egg iau pentru prima data, ca Whey am mai luat. Vreau sa stiu daca se poate administra aceste ...? (mai mult)
Ce proteine sau suplimente recomandati pentru crestere in masa musculara?
Ce ziceți in opinia voastră are șanse echipa națională de fotbal a României sa se califice din grupa preliminară pentru EURO 2020? Eu zic ca la locul 2 SUNT șanse foarte mari! Voi ce ziceți?
Ce spuneti, o poate bate azi Roma pe Plzen? Si de ce are cota asa buna Roma cu Plzen?
La 56 de kg la ce categorie intru la box?
Salut, de mic eu mi- am dorit sa practic un sport de lupte de ex kickboxing dar parintii mereu imi spun mereu ca o sa vin cu nasul stramb acasa si chestii de genul. Ce ar trebuie sa le zic ca sa ...? (mai mult)
Cum apreciati acest aparat? http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pnTH/ E folositor?
Am 16 ani si as vrea sa ma apuc de un sport (handball, tenis sau atletism). As vrea sa il fac de performanta, si nu de placere. Mama zice ca e prea tarziu sa ma apuc de un sport pentru performanta,...? (mai mult)
Ce pastile/proteine conțin testosteron?
Salut,as vrea sa mi fac un sac de box acasa.Stau la bloc, pot cumva sa fac? Nu vreau sa fie prins in lanturi in tavan.
Am o intrebare. Fac de 2 aproape 3 luni antrenament acasa si se observa, dar nu cat as vrea eu si vreau sa va intreb daca pot lua steroizi orali. Antrenamentul nu e dificil, in mare parte...? (mai mult)
Buna, am 23 de ani și nu stiu sa înot deși îmi doresc tare mult asta... am panica de apa. Când nu mai simt pământ sub picioare ma duc ca toporul la fund... îmi puteți oferi câteva sfaturi? E...? (mai mult)
In CE an a castigat Dinamo Cupa Campionilor Europeni?
Am o nelamurire. Imi puteti spune ce se intampla daca razi in timp ce faci exercitii fizice? Adica vreau sa stiu daca e benefic sau daca e daunator pentru exercitii. Adica daca rad pot gresi ...? (mai mult)
De ce am nevoie sa fac cum face tipu la 0:53/0:54? https://youtu.be/Hb68wrsSGdY Nu am cum sa ajung ca el dar intelegeti voi vreau sa stiu ce arte martiale sunt
Salut, am 16 ani și fac sală de aproximativ 3 luni si nu am văzut mari schimbări, sunt înalt si slab (191cm si 78kg). Pe langa sala practic si volei in fiecare zi si ma gândesc ca ard prea multe...? (mai mult)
Eu..am slabit dar de vreo 1 sapt mananc doar prostii si nu prea ma pot abtine pentru ca mama si sora mea imi tot cumpara sau fac prajituri. inca nu simt ca m- am ingrasat eu ar trebui sa mananc 2000 de...? (mai mult)
Hei TPU. Voiam sa întreb dacă am 1, 80 la 15 ani am vreo șansă să ajung la 1, 90 pana la vreo 18-19 ani?
Am 15 ani si m- am gandit sa imi iau Whey Protein din zer ON Gold standart de 2.27 KG cu 257 de lei. ( Il puteti gasi si pe eMAG ) Vreau sa le iau ca sa ma folosesc de ele cu ajutorul acestora...? (mai mult)
Nu stiu daca categoria este potrivita dar asta am gasit. Deci mi- am luat o minge de fotbal din MALL cu 100 de lei, Champions League. Arata ok desi forma nu era la fel de rotunda ca celelalte...? (mai mult)
Ceva metode de a scapa mai rapid de febra musculara please! Apropo, credeti ca daca o sa am febra musculara dupa febra musculara imi va creste masa musculara?
Salutare și bună seara! Am o întrebare în legătură la biliard, dacă eu sunt la ultima bila (neagra), și o am oarecum pe gaura, și oponentul mai are o bila și da cu manta oarecum "anume" și...? (mai mult)
Buna,am o intrebare mai ciudata,eu am fundul mare dar fac mult antrenament si ramane mereu la fel,cum as putea sa il mai reduc? (Sunt baiat) gen niste exercitii,dieta sau nu stiu, ce imi recomandati?
Cam ce imi puteti spune despre karate? Adica sunt fata si as vrea sa ma apuc ds karate.Ce calitati ar trebui sa am, ce fac pe acolo etc
Ce parere aveti despre Krav Maga? Este bun pentru lupte de strada? Funda!
Credeti in opinia voastră ca o sa se decidă ceva înainte de PLAY -OFF in LIGA1?
Ce parere aveti de proteine, spirulina, weight gainer, suplimente? Care nu dauneaza corpului( ma refer la continutul de substante chimice daunatoare) si care are un randament mai bun si sub ce forme...? (mai mult)
De ce lovitura la ficat doare asa de tare? Intr-un meci de box daca esti lovit in ficat cazi pe jos in cateva secunde.De ce?
Ce sport este mai bun pentru autoapărare? Box sau Karate?
Salut TPU,daca joc fotbal (antrenamente si meciuri) pot pierde din masa musculara? Si daca da, cum pot sa previn asta?
Salutare, cer un sfat de la voi. Am circa 105 107 kg înalțime 1.80 aproximativ sau mai mult, vreau sa slăbesc putin, măcar pana la 90. Nu am timp de sala, nu îmi permite timpul, cu mâncatul...? (mai mult)
Dau fundă! A făcut cineva un pariu "mai sigur" cu meciurile de fotbal de astăzi? Să nu răspundă cei care nu știu despre ce este vorba, am să verific...Mulțumesc!
Sala de fitness cu ce te ajuta? Iti pui masa musculara si te va schimba radical? Sa arati atfel si mai bine?
Hei, am nevoie de ajutorul vostru Eu prin septembrie aveam 46 kg, apoi in octombrie aveam 47 kg si acum in decembrie am 48 de kg. Eu nu am mâncat dulciuri sau fastfood, am pus asa, pur si simplu ...? (mai mult)
Am o înălțime de 179- 180 Cm. Si 62- 63 kg. Cum pot pune mai repede kg? Mentionez ca doresc sa ma apuc si de sala cât de curând. Un mod in care pot pune cât mai repede kilograme?...? (mai mult)
Salutare, stie cineva unde pot gasi patine de gheata marimea 48? (310mm)
Bautul oualor de prepelita asa crude ajuta la ingrasare?
Spuneti-mi niste miscari de autoaparare sau trimiteti-mi linkul de la un videoclip cu miscari de autoaparare. Funda!
Steaua Bucuresti a mai aranjat meciuri sezonul asta? Sau a fost curata acest sezon? Dar sezonul trecut?
Spuneți-mi niste puncte sensibile ale corpului într-o bataie. Unde doare cel mai tare?
Cand sa beau glutamina, aminoacizi praf si creatina?
Am 2 intrebari: 1) Care sunt echipele din LIGA 1 BETANO care credeti ca vor fi in opinia voastră in acest sezon prezente in play- off? 2) Care dintre aceste echipe prezente in play- off credeti ca ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un regim de ingrasare, am 14 ani 56-58 de kg si fac sala de o saptamana si as vrea sa ma ingras pana la 63 de kg sau 64, ce as putea face in afara de carne fiarta, n o pot manca
Ma pot considera o persoana activa daca de 5 saptamani fac zilnic o ora de sport (tae-bo) si fac si plimbari zilnic?
Am 2 săptămâni de sala iar întrebarea mea este, de ce Mușchii mei sunt moi? Chiar după 2 săptămâni se vede o mică schimbare in brațe si piept dar sunt moi când mă încordez, nu foarte moi...? (mai mult)
Imi puteti spune niste miscari de lupte?(Ex:jab, cross)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!