Salutare,cum pot da grăsimea de pe tot corp jos(mai ales dupa burta)? Are ceva dacă mănânc mai puțin?
Bună, idei unde mi-aş putea pune sacul de box?
Hello everyone! Am aproape 16 ani și acesta este primul meu an de liceu. Fiind la început, învăț destul de mult și îmi doresc să obțin note bune, însă simt ca lipsește ceva în rutina mea…Aș...? (mai mult)
Hei, vreau sa imi iau o banda de alergat, stie cineva daca banda de alergat mecanica este buna?
Salut. Cam pe la ce ore sunt sălile "mai goale" ca să zic așa? Mi- am făcut abonament dar vreau ca primele dăți când merg să nu fie așa plin ca să pot să mă adaptez mai repede. Din câte am...? (mai mult)
O fata din Bucuresti interesata sa meargă la sala, cu antrenor personal?
Cum sa scap de barbia mare, am barbie și nu- mi place deloc:(( ce pot sa fac sa scap de ea, sunt slab, nu sunt foarte gras, am 67 de kg la 1, 70 si 16 ani, nu stiu ce as putea sa fac daca aveti...? (mai mult)
Daca inlocuiesc anvelopa de la bicicleta(27.5 x 2.00 inch) cu una de 27.5 x 2.35 sau 2.40, trebuie sa schimb si janta si camera?
Salut! Ce mingi de fotbal imi recomandati pana in 100 de lei?
Salut! Am 14 ani sunt din Vacau si stau la sat. Nu am posibilitatea de a merge momentan la un club de fotbal dar anul viitor cand voi merge la liceu (la oras) ma voi duce la un club. Mai am vreo sansa...? (mai mult)
Ce inseamna u13, u14, u15 si asa mai departe la fotbal?
Pot sa pun masa musculara peste grasime? Adica sa cresc in masa musculara si grasimea sa ramana aceeasi?
Salut! Sunt din Bacau, am 14 ani abia impliniti am 1.75 sunt in clasa a 8 a si cred ca sunt destul de bun ca sa fiu selectat la un club de fotbal. Sunt unul din cei mai buni daca nu cel mai bun din satul...? (mai mult)
Vreau sa renunt o perioada la carne, se poate construi masa musculara si fara carne?
Salut, Eu fac sală pentru un corp mai bun de ceva vreme avansând în greutati, de câteva zile îmi apar coșuri pe diferite grupe musculare : spate, front biceps pe lombar și nu știu dacă este normal,...? (mai mult)
Bună! Stie cineva dacă la competițiile de judo (internaționale și naționale) ne este permis kimonoul albastru?
Ce ziceți despre balonul de aur 2023, normal trebuia să câștige Erling Braut Håland sau Kylian Mbappé, voi ce părere aveți?
Bună TPU, am 14 ani și aș vrea să mă duc la sală dar maj sălilor(cel puțin astea de lângă mine) au minimum de vârstă 16, ar putea mama mea să facă un abonament pe numele ei și după ...? (mai mult)
Salut! Aveți un plan de "antrebanent acasă" zilnic, pe o durata de 3 luni? Adica sa lucreze tot corpul. Abdomen, brate, picioare, piept, antebrat. Si daca se poate..si putin inaltimea.
Salut TPU. Aveti cumva idee de un site de unde pot să cumpăr greutăți pentru sală de o calitate ok?
Stie cineva de ce furca mea nu mai functioneaza ca inainte? Cateodata se simte mai tensionata, cateodata mai putin tensionata. Furca este un SR SUNTOUR nrx- 6600 pe aer, este o furca pe aer, dar nu ...? (mai mult)
La ce oră și pe ce post de televiziune voi putea urmări decernarea balonului de aur?
Vreau si eu un site cu ponturi sigure pentru pariuri, de preferat fotbal si tenis.
Salut! Stie cineva ce ar trebui sa fac in prima mea zi de sala? Adica nu stiu la ce sa lucre,cum, cat si cum sa mananc.Ar trebui un antrenor sau exista ceva aplicatii care iti arata? Multumesc.
Ce pot schimba la o bicicleta,gen roti mai groase, pipa etc. si daca merita unele dintre ele.
Salut, ce părere aveți despre biosterol, ajuta la masa musculara și forță
Ce pareri aveti despre agentia Winner? Vreau sa imi deschid cont la ei.
Salutare grup.Ce părere aveți de turanabol? Apare acneea sau ginecomastia? Mulțumesc și toate cele bune.
Va salut! Sportivii de box și kickbox, cei în rosu si cei în albastru care e diferența dintre ei? Gen cei în rosu sunt mai buni sau cum? Vreau răspunsuri de la cei care știu. Funda!
Salut! Am un prieten care vrea sa dea la politie si ia creatina 5g/zi. Corpul produce oricum singur creatina si e normal sa o iei din alimente, ii va aparea ceva la vizita medicala cu doza peste limita...? (mai mult)
Când mi-am facut cont pe superbet am dat din greșeală sa nu primesc bonusuri gen le am dezactivat mai pot sa le activez?
Salut TPU, eu cu tovarasul meu vrem sa ne batem in cusca, cum putem face sa ne batem acolo? DAU FUNDA
Salut TPU! Stie cineva cateva cluburi de fotbal din Bucuresti unde pot da probe. Am 17 ani si sunt portar(1.75) de 2 ani.
Fotbal : Sunt doua serii (vest și est) la sfârșit de tur și retur dacă ieși pe locul 1 câștigi ceva pe serie sau trebuie sa joci cu ceilalți din est?
Salut! Ma poate ajuta cineva cu un plan(20 40 min) pentru a pune masa musculara (biceps, piept, spate, abdomen, astea m- ar interesa cel mai mult...), am la dispozitie o trusa de 20kg de la dechatlon....? (mai mult)
Am o intrebare.De ce toata lumea considera baletul un sport slab? Am o prietena balerina si am rugat- o sa ma ia si pe mine la un antrenament ca eu sunt o fire spontana si imi place sa experimentez.Deci...? (mai mult)
Salutt TPU! mi-am cumpărat niște ghete de fotbal,dar îmi sunt puțin puțin mari, ce pot face sa le fac fixe pe picior?
Proteina e ultimul macronutrient folosit ca energie, in caz ca celelalte doua(grasimile si carbohidratii) sunt foarte scazute? Si daca se ajunge in punctul in care proteina e folosita in locul celor doua,...? (mai mult)
Vă salut. Voiam să știu dacă băieți de pe site ul ăsta https://www.steroizi.com sunt seriosi? Ce Spune-ți sunt fake uri?
Salutare! Cu ce se poate inlocui creatina ca sa am acelasi nivel de performanță in sala de fitness? (Forta in general) Răspunsuri pertinente, va rog, de la cei care știu despre ce este vorba cu adevărat....? (mai mult)
Ce ghidon lat de mtb recomandati in bugetul de 150 ron(daca se poate sa fie de aluminiu/carbon)
Deci eu fac 12 serii pe grup de muschi pe saptamana si avand in vedere ca, consum steroizi o fi oare de ajuns 12 serii? Fara caterinca
Salut, mi-am cumpărat o pereche de adidasi de fotbal predator (sala) ce sa fac sa se lase mai mult?
Sunt pasionat de fotbal si caut o echipa din Iasi ma ajuta cineva cu un antrenor sau o agentie de selectie ceva?
Ce recomandați să mănânc daca fac sala de forță?
Salut, fac sala de 2 săptămâni si am realizat ca trebuie să mănânc mult ca sa ai rezultate mai bune, însă eu am o problema eu nu pot să mănânc mult, ce recomandați sa fac împotriva cu...? (mai mult)
Ce smart watch recomandați pentru înregistrarea activităților sportive?
Salut, TPU! La acest meci, dintre România și Andorra, arbitrii de câte naționalități nu aveau ce căuta în acest meci? România și Andorra, e clar, pentru că pot fi acuzați că țin cu echipa...? (mai mult)
Salut. A comandat cineva de pe eu.venum.com? Cam în cat timp v-a ajuns comanda?
Ce miscare/sport pe bune as putea face eu acasă?(ca afara mi-e cam rusine)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...