Cate abdomene ar trebui sa fac intr-o zi? Spuneti serios, va rog.
E bun aparatul acesta? Mai are cineva? http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pnTH/ Este bine sa faci la el?
Cluj Arena sau Ilie Oană? Care stadion este mai frumos in opinia voastră dintre cele 2?
am 13 ani si imi doresc o cariera in fotbal, muncesc foarte mult pentru asta si am ambitie, ma antrenez in fiecare zi singur si de 2- 3 ori pe saptamana cu echipa(precizez ca sunt la o echipa...? (mai mult)
Știe cineva balta de la fosta zootehnie de la Recea Argeș? Dacă da ce specii de pești ar putea fi acolo?
Fratilor, stiti ceva biciclete care sa tina persoane cu gabarit serios? As vrea sa imi iau una, dar cand am fost la Decathlon s- a speriat ala imediat ce m- a vazut si nu m- a lasat sa incerc nimic de...? (mai mult)
Ce faci TPU? Eu am o problema.In ultimii doi ani m- am ingrasat prea mult.In 2016 vara aveam undeva la 57- 58 de kilograme, iar acum am in jur de 76- 78.Precizez si ca am 15 ani. Vreau in special sa...? (mai mult)
Ce portar era înaintea lui tatarusanu la FC nateas?
So am făcut o perioadă exerciții pentru abdomen acasă, fără echipament pentru că sunt zgârcită, și a mers totul bine, dar apoi a trebuit să mă opresc, iar acum vreau să mă reapuc. Problema...? (mai mult)
Ce casa de pariuri sportive din România are cele mai bune cote la meciuri de fotbal?
Cum pot face muschi fara sa ma fac mare? Ma refer in genul Bruce Lee doar muschi. Ce exercitii si ce sa mananc si sa nu mananc?
Cum pot sa imi cresc masa musculara mai repede(sunt putin slab)? Vreau sa zic prin alimente(am inteles ca bogate in proteine). Niste alimente de acest gen si un set de exercitii. As putea...? (mai mult)
Suplimentul numit creatină se ia și în zilele în care nu mă duc la antrenament?
Imi poate spune cineva cateva case de pariuri in Portugalia?
Cine imi spune din experienta, ce se intampla daca faci abdomene fiind plinut? Slabesti macar putin sau se tonifica musculatura? Sunt curios. Si cam cate calorii se arde prin abdomene? Stiu ca nu e exercitiul...? (mai mult)
Am o problema de mult timp.Am 15 ani si corpul meu arata foarte rau. Solduri mari si in partea de sus sunt slab. Cum as putea castiga latime? Uitativa la poze! https://imgur.com/a/whDJFCK
Este bun acest aparat de abdomene? Il are cineva? http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pnTH/ E eficient? Bun?
Cu ce momeala as putea sa dau la fitofag/novac sălbatic dintr-un lac cu multa vegetație? Lacul are cam jumătate de hectar.
am o nedumerire, Centrul Sportiv Apollo am vazut ca are o sala de baschet si vreau sa ma antrenez sau sa joc acolo, trebuie sa platesc ceva sau stiti unde as putea juca gratuit intr- un loc...? (mai mult)
De ce o echipa de fotbal este formata din 11 jucatori si nu 12-13-14......etc
Am 11 ani 1.47 cm si 41 kg. As dori sa practic inot 1 an. Cat de mult ma pot inalta? Vreau sa mai specific ca la 9 ani aveam 145 iar tatal meu are 175 cm iar mama mea 185 cm.
Dacă am legitimatie la atletism imi pot face alta legitimație la box?
Ce faci cand metabolismul tau e "rip"? Adica cand faci prea mult timp deficit si corpul se obisnuieste si nu mai slabesti? Adaugi calorii?
In curand o sa ma apuc de sala, am nevoie de niste sfaturi, un mic program, ce sa mananc inainte si dupa sala, ce tip de proteine sa iau etc.
Salut, exista în Buzău un club de kick box? Am 14 ani dacă este va rog dați-mi mesaj pe Facebook Darius Hinta.
Salut, recent m- am apucat de sala, am cunostintele minime necesare dar practica este prima oara. Am febra si nu stiu cum sa procedez, fac pauze de cateva zile sau continui? Cum as putea sa lucrez muschii...? (mai mult)
Daca am 185cm inaltime si 80 kg( am grasime) si fac sala de 4 luni( am facut pana acum un program de pe net) si acum vreau sa ma apuc serios. Ce trebuie sa fac cu alimentatia? Adica sa continui sa mananc...? (mai mult)
Ce jucători romani joaca la echipe internaționale mari?
Am o problema sau mai bine zis nelamurire. Eu am 185cm si 80kg(am burtica) si ideea e ca voiam sa ma apuc de bulking( am facut 4 luni cardio si definire) si am inteles ca nu ar fi indicat sa fac doar pentru...? (mai mult)
Ce se intampla daca echipa națională de fotbal a României termina pe locul 1 si implicit câștiga grupa din Uefa Nations League?
Păreri despre Absoluto Fighting Center Cotroceni și despre Bombers Lujerului? Vreau să mă apuc de MMA și nu știu la ce club să merg.
Salut,vreau si eu o parere despre rachetele de tennis Yonex VCORE SV 98 si EZONE 98. Multumesc.
Daca te doare spatele dupa ce ai ridicat greutati(desi ai stat in pozitie corecta) inseamna ca iti vor creste muschii spatelui sau inseamna ca l-ai cam stricat?
Am 12 ani Înălțimea de 1, 45 și am 69 kg. In ianuarie fac 13 și am încercat de multe ori sa slăbesc și nu am putut, ce sfaturi mi-ați da?
Sunt din Giurgiu. Vreau sa ma apuc de kickoxing deoarece iubesc acest sport si sportul in general si vreau sa ajung sus. Dar am o problema la care va cer ajutorul. Unde gasesc o sala unde ma pot...? (mai mult)
Salut, ce exerciții îmi recomandați pentru antebrațe, umeri și spate? Ce combinații de fructe, legume etc. îmi recomandați (pentru Blender) care îți mențin articulațiile sănătoase. Și ...? (mai mult)
Hey,As vrea sa slabesc mi-ati putea da o dieta buna?
Salut, caut si eu un club de arte martiale kempo in Bucuresti. Care este cel mai bun club? unde se ocupa de tine antrenori? am auzit de remus gradinaru, gabriel bota, si amatto zaharia. ceva pareri ...? (mai mult)
A cumparat careva coarda de sarit de la Rush Athletics sau de la Crossrope? Sunt bune de ceva?
Please! Ceva trucuri pentru punere de masa musculara!
Salut. As vrea și eu niște sfaturi pentru o chestie. Când e sa intru intr- un scandal, bătaie și chestii de genul, ma apuca așa un sentiment ciudat. Nu pot spune ca e tocmai frica de persoana...? (mai mult)
Ce fir trebuie folosit în cazul unui novac/fitofag, cam cu ce rezistenta?
Cum ar trebui sa fie grupate grupele musculare pentru o fata care merge 3 zile la sală si vrea sa lucreze tot corpul pentru a se tonifia?
Bună seara tuturor, vreau sa știu și eu cum pot sa curat un lac care are vegetație multă dar fără tractor, sa fie oarecum o "șmecherie" de exemplu am auzit cum sa pun o ancoră mare pe o lanseta...? (mai mult)
Sunt un tip de 14 ani care face de un an calisthenics si nu poate muscle up. Ps pot face 10 tractiuni corecte, 20 dips.one leg front lever.
Am 70kg, 16 ani si 1.70 cm inaltime. As vrea sa slabesc deoarece vreau sa arat mai bine si sa scot patratelele la iveala. Ce antrenament sa urmez la sala (ma refer la exercitii cardio si alergare...? (mai mult)
E putin stupid, dar de ceva vreme vreau sa ma duc la sala, da mi- e foarte groaza... Mi- e groaza ca o sa ma simt fraier acolo, cu conditia mea fizica de cârtiță intre restul :))). Cum se poate...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: care sunt conditiile in care portarii de futsal pot degaja mingea cu piciorul?
Vreau sa știu și eu dacă flotările îți pot distruge articulatiile si argumentați. Am venit aseară de la antrenamente și azi dimineața m- am trezit cu o durere la umeri, dar nu foarte ...? (mai mult)
În legătură cu Nations League. De ce cea mai bună echipă de pe locul 3 se califică automat și nu locul 2? Locul 2 nu duce mai departe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
1onur întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?