Stiți voi pielea aia de pe abdomen, mna pai eu am six pack (si nu vă gândiți că îl am vai si amar că este destul de bine facut) dar nu- mi place pielea aia nu știți cum sa scap de ...? (mai mult)
La 11 am meci deci răspundeți mai repede, dau funda. E bine daca am mancat acum 15 min un bol de paste? Si vreau sa imi iau o banana.
Are ceva dacă iau cartilaj de rechin, omega3 și multivitaminele, toate odată?
A comandat cineva, "secretele masei musculare"? Sa fie ceva de ea sau sunt doar bani aruncați aiurea?
Un Gainer sau un supliment bun pentru creșterea masei musculare ce îmi puteți recomanda?
Vreau sa imi achizitionez o bicicleta, dar nu stiu pe care. Am ales eu doua variante daca imi puteti spune care e mai buna. MTB Rockrider 520 sau MTB ST 100 (ambele de la decathlon)....? (mai mult)
Pe care s- o aleg din astea doua? ( Buget 16- 17 milioane, una din astea doua care e mai buna si ca echipare pentru viteza si drum lung, fara alte biciclete si altele, doar din astea doua, multumesc! ...? (mai mult)
La scoala ne- a masurat la inaltime, kg si, , grosime" cum s- ar zice. Adica ne- a masurat deasupra burtii practic, dar nu la talie, ci la coaste cum ar veni. In fine, stie cumva cineva cum se numeste...? (mai mult)
M- am apucat acum 3 zile iar de sala după o pauza de un an. Totul bine și Ok am făcut prima zi piept a doua zi brate. Problema este ca eu uitasem ca nu am mai facut de ceva timp și am ridicat...? (mai mult)
TPU, cu care observ rezultate mai repede? Cu flotari sau tractiuni? Adica care ma umfla mai repede in cateva luni?
m- am apucat recent de sala, si vreau sa tin un regim de ingrasare si masa musculara daca pot sa spun asa deoarece am 1.80, 60kg, 16 ani, spuneti- mi exact ce pot sa mananc si cand, vreau...? (mai mult)
Am făcut vineri skandenberg și de atunci ma dor ceva articulații între triceps și biceps. Ieri am fost la sala și ma dureau articulațiile dar și ceva înțepături prin mușchii, brate și antebrațe. ...? (mai mult)
Nu pot sa fac nicio flotare. In 2-3 saptamani voi avea proba la sport, maxim 15. Reusesc sa fac ceva pana atunci sau mai bine o las balta?
Salut, fac sala de 5 luni, am 16 ani, 70kg, 175cm inaltime, am putina grasime pe abdomen si in spatele soldurilor, cum credeti ca ar fi mai ok: sa fac bulking acum si inainte de vara cutting sau ...? (mai mult)
Cate goluri a inscris in Liga 1 pana acum Andrei Cristea de la Iasi? A ajuns la 100 de goluri?
Funda! Am o problemă la antrenament, după 1km, respir foarte mult și dupa un timp rămân fără aer. Ce să folosesc pentru a crește rezistența? Fara raspunsuri de genul "exerseaza si vei...? (mai mult)
Cu câtă apă trebuie să combin 3 grame de creatină monohydrată? Cineva a spus că trebuie cu 3 litri de apă, este adevărat? Și trebuie să o beau înainte de antrenament sau după? ( Este prima...? (mai mult)
Am comandat pentru prima oară creatină și la fiecare porție trebuie să iau 3 grame. În interiorul cutiei se afla ceva cu care pot lua creatină ( să zicem o linguriță că nu știu cum se...? (mai mult)
Salut, cate exercitii ar trebui sa fac la fiecare grupa musculara? Este ok sa fac de ex luni piept biceps, la piept 5 exercitii ca sa fac fiecare parte a pieptului si 3 la biceps?
Stiți cumva dacă există in Constanța vreun loc amenajat in aer liber, cu bare pentru tracțiuni si alte astfel de nebunii, astfel incât sa pot face calisthenics? Daca da, in ce zonă?
Revin din nou cu aceeasi intrebare. Pe care s- o aleg din astea doua? Care e mai buna? Ce imi recomandati din astea doua. Precizez ( Am 1.70, dar o mai cresc pana la 1, 80 - 1, 85...? (mai mult)
Hei. Tata imi recomanda sa ma apuc de un sport de contact si eu imi doresc de mult dar am indoieli din cauza fizicului si a timiditatii mele. Am 16 ani, 168cm si 50 de kg. Ce sport de contact ar trebui...? (mai mult)
Știe cineva un site de încredere de unde pot comanda proteinele Whey Gold?
Ce inseamna minut de cultura fizica? Multumesc
Am 14 ani si sunt pasionat de sporturile de contact. Momentan practic la nivel de amator. Dar pe viitor vreau sa ma inscriu la un club din orasul meu. Ceea ce vreau sa stiu este la ce varsta...? (mai mult)
Pe ce post o sa apara Romania-Lituania de pe 17 noiembrie?
Am comandat ieri o creatină recomandată de către Andu Preda de pe YouTube și fiind prima oară când cumpăr așa ceva, nu știu cum să o iau. Are 400 de grame și 133 de porții. Asta ar...? (mai mult)
Salut, care ar fi un antrenament mai bun? Sa fac 3 grupe pe zi a cate 3 ex sau sa fac 2 grupe pe zi a cate 4 - 5 ex? La antrenamentu ala care sunt 3 grupe pe zi e de 2 saptamani, prima sapt de 2x lucrez...? (mai mult)
Am o intrebare doar pentru cei care stiu despre ce vorbesc. Ce casa de pariuri sportive iti ofera posibilitatea sa joci meciuri pe parcursul a câteva luni spre exemplu? Am observat asta la Fortuna...? (mai mult)
De cand m- am apucat de sala lucrez doar exercitii pentru abdomen, pentru ca vreau sa scap de burta, cardio si putin piept. E ok? Vreau ca la inceput sa scap de burta iar dupa sa lucrez normal,...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar o bicicleta noua, o bicicleta pentru ( viteza si drum lung ), am de ales dintre un MTB Kilimanjaro un MTB Cross si un Focus, ce imi recomandati? Care e mai buna pentru...? (mai mult)
De ce nu se mai găsește extreme gainer la myprotein?
Doresc sa practic Skanderberg de performanta. Ma puteti ajuta cu un club din Bucuresti care are acest profil?
Salut, am 11 ani si vreau sa alerg mai repede. Fac 50 metri in 11 28 secunde, cum sa alerg mai repede?
Un gainer bun/de calitate ce imi puteti recomanda?
Salut tuturor! O sa ma apuc de sala si pot sa merg de 3 ori pe saptamana. Ce exercitii trebuie sa fac? Ce grupe de muschi sa lucrez la inceput? Vreau sa scada procentajul de grasime si sa pun niste masa...? (mai mult)
Credeti ca va reveni Barcelona dupa pauza care e condusa cu 2-0 de Betis? Eu sper la un egal sau chiar victorie a barcei la final, am pariat pe meciul asta.
Vreau sa ma apuc de sala si vreau sa stiu de ce alimente trebuie sa ma las, am inteles ca am nevoie de proteine in special, pe care o sa le iau din lactate, carne, orez, etc. M- am lasat de...? (mai mult)
Ce exercitii fizice pot sa fac acasa pentru stimularea circulatiei periferice. Am fost la medic si mi-a zis sa fac sport, fiindca nu are rost sa ma indop cu pastile
Îmi puteți zice niste exerciți pentru forța facute acasă dar care au funcționat si la voi Orice! Dau funda ❤️
N'seara. Stie careva inaltimea fileului de volei din salile de sport de la scoli/licee? Nu bag mana in foc, dar nu cred ca sunt de dimensiuni asa mari, adica sunt medii, din cate am inteles un fileu...? (mai mult)
Am creat un program personalizat de antrenament pentru masa musculara... acum, tot ce trebuie sa imi mai fac este timp. Am 3/7 zile libere. Credeti ca sunt de ajuns 3 zile(consecutive) pe saptamana...? (mai mult)
Bună, TPU. Am o întrebare pentru fanii wrestlingului. Când Doink the Clown era heel, vi se părea înfricoșător?
Eu sunt in deficit caloric de 3 zile am si eu o intrebare, sper sa raspunda doar pers care au cunostine in domeniu. Eu trebuie sa mananc 2000 si acum seara mi- e putin foame(am ajuns la 2000) asta inseamna...? (mai mult)
Bună, TPU. Am o întrebare pentru fanii wrestlingului. The Willow Bunch Giant a fost cel mai înalt wrestler din istorie?
Buna, este cineva pe aici care merge la insanity? Este recomandat acest program, doar pentru cei care vor sa slăbească sau și pentru cei ce vor tonus muscular. Am citit multe păreri și majoritatea...? (mai mult)
Ce sala de mma imi puteti recomanda in Bucuresti?
Sunt la țară în momentul ăsta și vreau sa vad meciul CSU Craiova vs. Sepsi si nu prinde Telekom Sport 1 televizorul de aici. Unde pot sa il vad? Pe un canal ca nu ne putem uita 5 persoane...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune locuri unde se preda karate in Constanta?
Cate abdomene sa fac ca sa se cunoasca rezultate adica sa ard ceva calorii? Imi este mai usor sa fac abdomene decat altceva de asta am intrebat.Am ceva kg in plus, ce se intampla daca fac, mai plinut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?