Daca ai o bicicleta cu roti pe 29 poti sa ii pun unele de 27, 5? Sau cadrul e facut special pentru 29.Si inca o intrebare, cum fac upgrade la disckul pe fata de la 160 la 180? Banuiesc ca nu merge sa...? (mai mult)
Salutare. La pariurile sportive sub 3.5 goluri inseamna inclusiv 3 goluri? Multumesc, salutare!
Buna,am o intrebare. Daca am 13 ani si am 161 la inaltime si am 71 de kg imi puteti spune cam cate calorii ar trebui sa mananc pe zi.Si cum as putea slabi putin.
Salutare. Caut si eu un cadou pentru un prieten, el este fan Real Madrid in special, este innebunit dupa Bale, stiti cumva unde gasesc tricouri cu Real Madrid dar personalizate cu Bale? Ps: sa fie...? (mai mult)
Am 14 ani, fac sala de 2 luni. Este ok daca mananc un baton proteic pe zi? Am inteles ca sunt bune, mai ales ciocolatile brownie (myprotein). Am inteles ca au destule proteine care m- ar avantaja...? (mai mult)
Eu as vrea sa imi inscriu copilul la academia Manchester united in Anglia dar nu stiu cum ar trebui sa fac. Daca eu sunt din Romania si asta nu stiu imi zic, ei ce sa fac? Sau trebuie sa fiu ...? (mai mult)
Salut, sunt un băiat de 14 ani(stiu, young to lift weights)si pot zice ca am o experienta in fitness de 1 an.Nu m- am gândit să duc chestia asta la nivelul urmator, tot ce ma gândeam si inca gandesc...? (mai mult)
Peste o luna o sa am un campionat la baschet.Cand alerg nu reusesc sa- mi controlez respiratia si automat pulsul imi creste din cauza asta si obosesc foarte tare, dar la scurt timp imi revin.Ce...? (mai mult)
Cu ce pot sa amestec Danabolul că sa fie ceva rezultate bune?
Salut, a intampinat cineva de aici vreo entorsa sternoclaviculara anterioara? Intreb asta fiindca acum 2 saptamani, la sala de sport am facut un exercitiu pentru umeri iar cand am venit acasa m- am trezit...? (mai mult)
Am 15 ani jumate si de cateva zile m- am apucat de facut flotari si abdomene.Cam cate ar trebui sa fac pe zi sau ce exercitii sunt recomandate pentru a iti mari masa musculara cat mai repede? ...? (mai mult)
Salut.Cine îmi poate recomanda niste proteine si niste creatina buna? Cineva în cunostinta de cauza si un mod de administrare.Mersi
Salutare. Am o intrebare referitore la pariurile sportive. Daca pun pe un bilet 20 de meciuri si joc sistem 10/20; inseamna ca trebuie sa iasa minim 10 meciuri ca biletul sa fie castigator, nu gresesc...? (mai mult)
M-ar putea ajuta cineva cu un producator, tip habar n-am de proteine bune? M-ar interesa si ceva care imi mareste rezistenta si-mi da energie.
Vreau sa merg la kickboxing, daca o sa imi pun lentilele si daca o sa iau una in gura, o sa cada?
Am un fel de nelamurire despre Saritura in lungime de pe loc (De pe loc, nu in nisip.). A inceput sa ma pasioneze acum un an cand am reusit sa sar cel mai mult din clasa. Desi mi- a starnit...? (mai mult)
Salut. Sunt la fotbal si am astm bornsic 98% trecut și uneori când e frig tușesc se 2 3 ori după meci și atât. Vreau și eu sa știu cam la ce temperaturi te afectează și răcești?
M- am apucat de sala si as vrea sa- mi cumpar proteine. As vrea ceva sa- mi creasca masa musculara in principal si care sa reduca acidul acela cu care se umplu muschii cand lucrezi ( cumva sa pot trage...? (mai mult)
Salut,am băgat duminică un bilet la total net si unu dintre meciuri s-a anulat, vreau sa stiu daca se pune automat cota 1 pana acum îmi arata câștig 0 si au trecut 24...multumesc
Sunt fata, fac un antrenament HIIT pentru slabit si tonifiere si pe la sfarsitul programului am simtit o durere foarte mare, ascutita, in zona ficatului, care m- a lasat dupa ce am masat zona dureroasa,...? (mai mult)
Am 14 ani si am o intrebare : de la varsta asta este bine sa iau proteine din zer? Gen sa- mi fac shake- uri inainte de sala sau dupa? Sa iau batoane proteice sau tot ce tine de proteine din...? (mai mult)
Daca imi pregatesc shake ul cu proteine (apa+ acel praf) de dimineata, adica daca le combin inainte sa plec la liceu si il consum dupa aproximativ 8 ore este in regula? Isi pierde din proprietati?...? (mai mult)
fac sala de 4 luni, de la inceput la Impins de la piept cu haletera (inclinat) de abia daca ridicam haltera goala (20kg), acum ridic in total 45kg, (3 seturi cate 8sau12), insa sunt zile...? (mai mult)
Salut. Vreau sa ma apuc de sala si am 13 ani. Pot sa-mi fac abonament daca nu am buletin?
Daca ma duc la alergat, aveti idee cam ce muschi lucreaza din corp(pe langa picioare)? Si daca ati putea sa imi spuneti, cu cat sa mananc inainte de a alerga. P.S. sunt slab si vreau sa ma duc mai mult...? (mai mult)
Salut, stie cineva o sala de forță din Craiova, 1 mai care sa primească și pe cei de vârsta de 12 ani?
La o singura bară ( de sala ) se potrivesc discuri de orice greutate sau doar daca sunt din acelasi set? Pentru ca vreau sa dau comanda de un set mic si dupa sa mai imi cumpar discuri mai mari dar nu ...? (mai mult)
Merg la sala de aproape 2 luni ( fara 6 zile ) si am 14 ani. Adresez urmatoarea intrebare : - avand in vedere ca am un program de antrenament de la instructor si la unele exercitii scrie ca...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Grappling vs Striking? Grappling ( BJJ, Lupte libere, Judo) Striking ( Kickboxing, Muay thai, Box) Care este mai util intr- o situatie de unu la unu? Argumentati. Sper...? (mai mult)
Salut.Cum pot sa scap de dureri de spate, am 16 ani, 1.90m si 65kg, fac sport 3x/sapt, stau 10 ore sau mai bine pe scaun in fiecare zi( la scoala si acasa) si uneori pur si simplu fara sa fac nimic...? (mai mult)
Salut, am 16 ani, 68kg, 175 inaltime, fac sala de aproape 5 luni si as vrea sa ma definesc, intrebarea mea este daca e posibil sa pui si masa musculara consumand 1500kcal, 120+ g proteine si sub ...? (mai mult)
Eu sunt fundas dreapta, am jucat ieri central si am avut niste probleme mari. 1)Am respins o groaza de mingi gresit si as vrea sa stiu cum sa resping mai bine si sa degajez cu forta(care au adus goluri,...? (mai mult)
Cam cate calorii sa fi consumat dupa ce am bagat o zi intreaga la betoniera?:)))
Unde sunt inscrieri la kickbox in Bacau? Sa aiba antrenor si cat e pretul la abonament :)
Deci am 17 ani si am 68 de kg am 1, 65 in inaltime si sunt cam pufoasa. Ideea e ca mi- as dori sa slabesc repede de aceste kg in plus, m- am nascut cu 6, 400kg nu- i gluma, am fost mai grasuta de...? (mai mult)
Buna, fac street workout de un an si jumate. M- am invatat destul de multe tricuri la bara dar am o problema cu abdomenul, nu reusesc sa fac 6 patratele. Mi se cunosc doar 2 destul de bine, e posibil...? (mai mult)
Știe cineva un post romanesc care transmite WWE si daca da, vreau si eu numele și la ce ora incepe. Multumesc!
O balta buna de pescuit in Prahova?
Mi-a mers bine la antrenament iar de 2 saptamani nu mai pot face nimic. In capul meu e haos, puterea parca nu mai este aceeasi. Ce se intampla ca nu pot intelege? Sunt sanse sa-mi scada forta?
Cine îmi poate recomanda un Gainer bun și un pre-workout? Funda
Pe ce data o sa aiba loc tragerea la sorți a sferturile Cupei României din acest sezon?
Salut.Am 16 ani, fac sport de 3 ori pe saptamana(greutati), inainte faceam 7/7, ok, treaba e ca mi se vad pe piept niste vene mici si mov/rosiatice/albastrui, ceva de genu asta in special pe umeri....? (mai mult)
Dacă puteți sa îmi spuneți ce as putea mânca sa fie consistent și sa nu aiba multe calorii. Vreau sa slăbesc și vreau sa mananc mai putin. Recent m- am apucat de sala, dacă puteți sa...? (mai mult)
Salut,de la ce varsta pot sa ma apuc de sala? Eu am 10 ani.Va astept cu raspunsuri.
Cei care sunt din Craiova sa-mi zica si mie care este cel mai bun antrenor de box din Craiova!
Cine imi poate recomanda un GAINER de calitate?
Ce ar trebui sa stiu inainte de a ma abona la sala? Ma pot duce si daca nu prea am un corp aletic? E adevarat ca fara suplimente nu faci fata? Eu nu prea am un corp atletic parerea mea, am 1, 85 cu...? (mai mult)
Orice exercitii as face pentru fund nu simt nicio durere, adica as vrea sa fac febra sa simt ca muschiul lucreaza, se mareste. Lucrez cu greutatea corpului, iar la sala folosesc greutati mari si mereu...? (mai mult)
As dori sa mai slabesc putin, dar gen as vrea sa am talia mai mica si la picioare si fund sa fie putin putin mai mari. Ce exercitii acasa sau la sala as putea sa fac pentru a obtine acest...? (mai mult)
Dacă am cont online si vreau să fac o retragere de la superbet ce imi trebuie ca sa pot scoate banii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?