am nevoie de niște sfaturi foarte serioase și rog seriozitate și cine nu stie despre ce e vorba sa stea in banca lui. Am 1, 97 și 85 de kg și vreau sa ma apuc serios de sala, vreau...? (mai mult)
O sală de box cu program non stop dotată corespunzător din Bucuresti? M-ar interesa pentru prietenul meu
Salut tpu...am o intrebare daca iei proteine cu creatina etc tot ce trebuie la sala intr.un an cat cresti in greutate in mssa musculara cu sala cu tot
De la ce varsta am voie sa iau carnitina?
Am 17 ani, impliniti de cam 2 saptamani. Vreau sa dau la medicina militara si ca sa ma pregatesc pentru probee sportive m- am apucat de sala de 3 luni si de sport serios(alergari, workout uri ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune site-uri de proteine?
Salut, ce inseamna la superbet x2&0-4?
As vrea sa stiu si eu cum pot sa lovesc mai tare obiecte rigide fara sa ma doara monturile foarte tare? De exemplu am vazut o fetita lovind cu pumnii intr- un copac pe Facebook si nu parea sa manifeste...? (mai mult)
Bună, vreau să apuc serios de exerciții fizice, dar nu prea am răbdare și nici motivație. Am mai început să fac, dar durau maxim 10 zile. Si nu prea se schimba nimic. Plus că le făceam doar...? (mai mult)
Salut tpu.Eu, sunt in clasa a v- a, 11 ani, 1.65.Deci eu si cu un prieten vrem sa ne facem o echipa de basket la scoala asa pentru a ne distra si pentru a deveni din ce in ce mai buni.Problema e ca eu...? (mai mult)
Am o intrebare. Daca mananc ceva sa zicem de 200 de calorii iar apoi dau jos pe banda de alergat 200 de calorii, este de parca nu as fi mancat acea mancare?
Am 20 de ani, 185cm și 70km. Recent m- am apucat de sala, mi- am comandat de pe net Gain Fast 3100, îmi puteți spune este bun de ceva? Totuși mi se pare cam mult câte 5 Cupe odată!...? (mai mult)
Mi-am cumparat o bratara fitness xiaomi mi band 3 si nu reusesc sa o deschid (sa o aprind, mai exact). Stie cineva cum sa fac?
Salut TPU, azi am facut un concurs de skanderberg alaturi de fratele meu, un lucru inca nu- l inteleg, eu am 17 ani, el 15, fac sala de 1 an, el nu iese aproape deloc din casa e pasionat de gaming,...? (mai mult)
Hei cam cu cat credeti ca ar trebui sa vand rolele acestea? https://www.olx.ro/oferta/rotile- IDbH5bU.html#9b246f271.Adica am dat 120 de lei pe ele, apoi le- am purtat vreo 2 saptamani.Cam de vre 2- 3...? (mai mult)
Ceva situri cu firme de proteine de calitate?
Salut.Eu am 11 ani si 1.65.Imi place mult baschetul si sunt in clasa a v- a. Vreau, eu si cu alti colegi (e doar ideea mea) sa ne facem o echipa de basket a scolii gen.Credeti ca e o idee buna si cum ...? (mai mult)
Buna la toata lumea! Stiu ca as cere prea mult, dar ati putea va rog sa imi scrieti un program cu exercitii de gimnastica pe care sa le fac in timpul saptamanii si in weekend (si cu intervalul de ore),...? (mai mult)
De curând plănuiesc sa- mi schimb puțin stilul de viață, în ce fel mai exact? Făcând exerciții fizice, mâncând mai sănătos și...deasemenea sa- mi controlez *apetitul sexual*. Sunt...? (mai mult)
Salut tuturor! Am o singura nelamurire: chiar este necesar sa cumpar proteine sub forma de praf, daca doresc sa pun masa musculara? Daca mananc, spre exemplu, 500 gr. carne de pui pe zi, presupunand...? (mai mult)
Bună, peste un an dau probele de admitere la LM, și împlinesc imediat 1 an iar anul viitor împlinesc 2 ani întrebarea mea este : Pentru proba de rezistenta trebuie neapărat sa ma antrenez în aer...? (mai mult)
Salut.Pe ce post se difuzează Barca-Real in Spania?
Mentzer, Yates, Arnold, ce program sa fac, e adevărat ce spunea Mentzer? Acum că mă gândesc după ce l am ascultat sunt foarte sceptic și as crede și eu că este o întreagă mafie chestia asta,...? (mai mult)
Pronostic ( scor corect) la Barcelona Real Madrid?
La ce oră o sa aiba loc finala si pe ce post TV din România dintre Marius Copil si Roger Federer?
Eu as vrea sa ma fac antrenor personal, am 17 ani si ma documentez de ceva vreme dar vreau sa stiu mai multe detalii. Nu stiu prea multe, nu stiu sa explic unei pers de ce e bine asa si nu e bine asa,...? (mai mult)
am 18 ani fac sala de mai mult de 1 an. Am rezultate nu ma pot plange si in ceea ce priveste masa musculara dar si forta. Am vrut sa va intreb ce imi puteti spune despre Steel https://steelsupplements.com/?...? (mai mult)
Ce bicicleta îmi puteți recomanda pana în 1200 lei?
O sa fie terminată construcția stadionului Municipal din Sibiu până la noul termen limita 15 03 2019 sau pot sa mai apara noi amânări?
Maine este El Clasico, care va fi rezultatul final? Eu zic ca Barca fara Messi va castiga la un scor de neprezentare chiar mai mult dupa cum joaca Realul.
Pe ce data începe play- off si play-out out in Liga1 in acest sezon 2018-2019?
De ce cand fac tractiuni nu ma dor aproape deloc bicepsii, ci doar muschii aceia dintre antebrat si biceps daca ma intelegeti ce zic? Ce exercitii de acasa as putea face pentru a avea bicepsi mai mari?...? (mai mult)
Salut, am tot auzit de la cineva ca daca iei creatina sau alte suplimente, care cresc masa musculara repede Eu unul nu sunt tentat, dar am auzit ca ajuta. Sunt bune pentru organism?
Ce este mai rezistent, Siliconul sau poliuretanul?
TPU, nu reusesc sa-mi vina cheful sa ma antrenez. Flotari, tractiuni, alea nu stiu, sunt lenes, nu am ambitie. Ce pot face?
Salut, îmi poate spune și mie cineva cum sa- mi măresc flexibilitatea (Sunt bărbat). Cand vine vorba de forța nu am probleme dar la flexibilitate stau foarte prost in special la picioare. ( dacă...? (mai mult)
Îmi puteți spune, vă rog, pozițiile la volei şi ce face fiecare? Dacă ați putea să mi le scrieți aşa: Setter- Wing Spiker- Middle Blocker- Libero- Şi dacă mai e ceva va rog...? (mai mult)
Sfaturi pentru a creste in inaltime dupa 18 ani?
Afecteaza ceva daca am ochelari si vreau sa fac kickboxing?
Cineva care a terminat facultatea de kinetoterapie si are putina vechime in acest domeniu?
Buna ziua TPU. Sotul meu vrea sa se apuce de box cu toate ca are 24 ani. Nu are nici un antrenament până acum. Doar i- a placut ideea de când era copil si s- a gândit că acum este momentul. Imi puteti...? (mai mult)
Daca am bagat un bilet la pariuri sportive si am bagat 7 meciuri si am selectat la sistem 5/7, 6/7,7/7 ce se intampla?
mi- ati putea oferi niste exercitii pentru skanderberg? Ofer funda! Nu doresc linkuri cu uita- te la asta cum se antreneaza sau du- te la sala, n- as parcurge 57 km pentru o sala, vreau strict...? (mai mult)
Cum pot slabi 2 sau 3 kg pana maine dimineață. La 6 am Europenele și cred ca mă descalifica cum fac sa slăbesc?
As putea sa mai cresc in inaltime? Am 18 ani, sunt baiat, am 1, 74m, mama are 160, tata 170.Stiu ca sunt slabe sanse sa mai cresc si ca am parintii scunzi dar totusi as vrea sa mai incerc orice modalitate...? (mai mult)
Daca tot se spune ca trebuie sa faci miscare min.30 minute daca fac abdomene in timpul asta, fiind plinut, ce se intampla? Si e considerata miscare benefica ptr.corp? Astea le- as face cel mai usor fiindca...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Aceasta intrebare se incardreaza in categoria fitness. Vreau raspunsuri serioase, fara glume... Vreau sa stiu cauza pentru care rotundul mic si rotundul mare, de la muschii spatelui,...? (mai mult)
Ce inseamna 1/1 si 1/x la pariuri?
Doresc să dau la un liceu cu profil militar și nu pot alege ce sport să practic pentru pregătire. Ce sport m- ați sfătui să aleg dintre : atletism, karate și kickboxing? Mulțumesc...? (mai mult)
Ce Bicicleta este mai Buna? FatBike sau Mountinebike cu roti Normale? Cu suspensie sau fără?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!