Salutare tuturor! Îmi poate da cineva un bilet cu meciurile din Europa League de mâine,doar atât, ca să am sursă de inspirație?
Știe cineva la ce licee sportive se fac selecții la baschet?
Salut, eu fac un sport numit k1... am o problema mare si vreau sa va cer ajutor. La palmare la sac cu atrenorul dau cat se poate de bine, ma misc rapid, dau corect tot dar cand e vorba de bataie gen...? (mai mult)
Argininine Fx la ce ajuta?
Acum 1 saptamana am fost la sala si am facut spate- biceps si cam pe la sfarsitul antrenamentului mai aveam 2 seturi de deadlifturi, iar la aceste 2 seturi am crescut greutatea cu 10kg pentru ...? (mai mult)
Salut, fac sala de 4 luni, 16 ani, 174cm, 69kg, as dori sa mai slabesc aproximativ 4kg, acum mananc aproximativ 1500- 1700kcal pe zi, peste 100g proteine, credeti ca as avea nevoie de cardio zilnic...? (mai mult)
Ma pot apuca de sala la 13 ani? Este ok pentru varsta asta? Eu am auzit ca nu o sa mai cresc în înăltime.
O bicicleta de fintess e buna şi pentru masă musculară? Deci cât trebuie sa lucrezi ca sa nu pierzi din greutate asa mult?
Pot sa ma apuc de box? Am 13 ani si am si multa forta in maini
Ce exercitii imi recomandati pentru cresterea fortei muschilor(nu ma intereseaza de marimea sau masa musculara ci doar forta)?
Oare o banda de alergat consuma mult curent?
Voiam recent sa ma apuc de culturism(powerlifter) insa am cateva intrebari. Eu am inteles ca la acest sport de folosesc in special muschii bratelor picioarelor si mai ales spatelui.Eu am practicat...? (mai mult)
Roman Reings are leucemie? O sa se retragă acum din WWE?
Vitabolic sau Myprotein? Ma refer la proteina si BCAA.Mi a spus cineva ca Vitabolic e peste in momentul de fața pentru ca Myprotein si a schimbat rețetele si ca nu mai e ce a fost acum multi ani.Voi ...? (mai mult)
Sunt adolescent si merg la sala de 6- 7luni. Am observat multe schimbari din punct de vedere al masei musculare, dar am si o problema. In perioada asta am mancat mai mult ca de obicei (m-...? (mai mult)
Cine ma ajuta și pe mine cu niște site-uri cu cotele de partenta, repet de partenta la Fotbal?
am o intrebare mai ciudata, eu si cu un prieten am jucat biliard, eu eram la bila neagra, iar el mai avea o bila de pus, era rândul lui sa dea, si el n- a dat in bila lui ci in neagră,...? (mai mult)
Să presupunem că ar exista un om care de la vârsta de 12 ani se apucă și practică următoarele sporturi în paralel mai exact: MMA, KickBoxing, Lupte Libere, Judo, Brazilian Jiu Jitsu, Box și...? (mai mult)
Ce bicicleta imi puteti recomanda intre 1600 lei si 2200 lei? Accept si preturi cu reducere
Ajutați-mă și pe mine cu un meci de Handbal va rog... S-a jucat CSM București vs Barcelona handball (M) îl vreau live să-l pot revedea din nou. A fost acum recent în 2017...
Unde m-as putea astazi sa ma uit la meciul cu FCSB - CSU CRAIOVA live fara probleme, preferabil in calitate HD?
Cum sa slăbesc? Stiu ca ați auzit întrebarea asta peste tot si ca s- a repetat si pe aici, dar chiar am nevoie de câteva sfaturi. Viata mea s- a schimbat foarte mult. De cand m- am mutat la București...? (mai mult)
Salut, am o bicicleta cu roata pe spate foarte descentrata. Daca folosesc foaia 1 freacă de schimbător. Am si eu o intrebare, o mai pot folosi sau trebuie să o centrez? Ma gandesc ca daca o mai folosesc...? (mai mult)
Salut, vreau sa merg la kickboxing si nu stiu daca pot face ceva sau daca pot vedea ceva(nu pot face cu lentilele sau cu ochelarii), am dioptrie - 3 si chiar nu stiu ce sa fac... Dacă cineva are experiențe...? (mai mult)
..am 17 ani si as vrea sa imi ziceți cum sa dau jos șoldurile, ce exercitii sa fac. Le am mari si ma deranjează, dau funda.
Salut, TPU! Vreau sa achizitionez o bicicleta. Am vazut https://www.afisport.ro/biciclete/bicicleta- afisport- 2921.html si mi- a atras atentia. Merita banii? Daca puteti va rog sa ma ajutati cu pareri...? (mai mult)
Ce parere aveti despre: 1.)barcelona sevilia 1X(castiga sau egaleaza barcelona). 2.)wolfsburg bayern X2(castiga sau egaleaza bayern) Este un pariu bun,?
In meciul UTA ARAD-ACS ENERGETICIANUL cine a castigat? eu am pus pe uta (1)
As vrea sa-mi iau creatina insa sunt indecis intre cea monohidrata si cea monohidrata Creapure. Care e diferenta dintre ele si pentru care ar trebui sa optez
E adevarat ca daca vrei sa fii definit, sa se vada fiecare muschi trebuie sa reduci apa? Iar ca sa fii mai pufos, sa se vada cat de cat muschii trebuie sa bei multa apa?
Bună, cum s-ar traduce în română poziția din baseball de shortstop? Traduc anime-ul Gurazeni și am dat peste cuvântul acesta. Mulțumesc anticipat.
Eu fac niste exercitii si a inceput sa ma doara incheieturile (un pic mai sus dd palma)eu fac flotari in pumn (fac doar intr- un pumn cu dreapta pentru ca in ea vr sa am pumn mai tare sa zic asa )si a ...? (mai mult)
locuiesc intr- un oras mic (Aiud) si am prins o mare pasiune pentru hocheiul pe iarba. Insa, nu cred ca in orasul meu exista locuri pentru acest sport. Tin sa mentionez ca am 16 ani, 1.89m...? (mai mult)
La ce ore încep meciurile de box ale boxerilor Andrei Stoica si Catalin Morosanu?
Ce capacitate are stadionul Ion Oblemenco al echipei CSU Craiova ( acum după renovare?)
In primul rand am 15 ani si fac sala de 17 zile, dar pot sa ma duc 4 zile la sala si 4 la box? Am o problema, voi da un exemplu eu cand ma duc la sala fac la piept 100 de repetitii, adica 10 ...? (mai mult)
Salutare..Am cumparat o cutie cu proteine..Acolo zice sa pun 3 linguri de praf si sa amestec cu 300ml lapte sau apa..Acum intrebare mea este. Daca pun mai multa apa adica sa umplu o sticla de jumate sau...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: la toate bicicletele sunt aceleasi mărimi? Adica daca la un B- TWIN Rockrider 520 mi se potriveste marimea M, asta inseamna ca si la un Scott Aspect 940 ( https://mausbike.ro/mtb/3661-...? (mai mult)
Ce sport recomandati unei putori cosmice cu intentii de a face sport?
Daca fac o zi sala o zi cardio mai cresc in masa musculara? Vreau sa fac o zi sala, una cardio, una sala, una cardio.
De curand m- am apucat de sala. Vreau sa capat masa musculara si sa scap de burta. Nu sunt gras, la 23 de ani, la 1.69 am 69kg dar s- a pus fix pe burta. Ce proteine, amino, creatina recomandati...? (mai mult)
am 1.80 și 88 kg pot sa slăbesc 10 kg sau mai mult într-o luna dacă mănânc Santos și fac sala 4 5 ore pe zi?
Cum sa alerg repede, solutii?
Cum sterg un video, un meci ca l-am descarcat sa ma uit? La lol, League of Legends
Buna, pot sa încep sa fac fotbal la 18 ani de performanta?
Cum o pot convinge pa maică-mea sa ma dea la fotbal? A spus ca ma da la orice alt sport dar nu fotbal.
Am auzit ca daca nu te mai masturbezi, timp de o saptamana iti tot creste nivelul de testosteron cu 40%, dupa care in a opta zi iti scade brusc. M- am gandit ca pentru depunere de masa musculara, ca...? (mai mult)
Vreau sa dau la politie si voi face analize pentru fisa medicala, iar eu la sala iau creatina. Influenteaza analizele in vreun fel?
Am o problema: Dupa 5 minute de alergat incepe sa ma doara ficatul, iar dupa ce incepe durerea ma simt slabit. Daca ma asez undeva in timpul durerii, cand respir ma doare si mai tare. ...? (mai mult)
Cum pot face repede patratele si muschi. Dau FUND a
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!