Salut, fac sala de 4 luni ( am 16 ani, 69kg, 174cm inaltime ), as dori sa mai slabesc inca aprox 4 kg cam repede, ma gandeam sa mananc in jur de 1500- 1700kcal si aprox 100- 150g carbs pe zi, as ...? (mai mult)
Vreau sa clarific o chestie, am 15 ani 1, 80, 76 kg(fac sala), am ceva burta, vreau sa scap de burta si sa pun muschi, sa fiu skinny cu muschi cum ar veni, in fine. Ce trebuie sa fac...? (mai mult)
Recomadare Bicicleta MTB (Cross-Country, rareori Downhill) Buget:
Buna,TPU! E adevărat ca dacă faci exercitii pentru dezvoltarea mușchiului maseter,acesta, se dezvolta? Adica sa para mai mare pentru a da forma fetei.
Pareri despre Oxandrolon? Dau funda costa 250 lei/60 pastile, din cate am citit pe net am vazut rezultate bune in timp putin si nu este foarte toxic pentru ficat,
Ce insemna la betano total goluri peste/sub suplimentar?
Din ce tip de fibra sunt lansetele germina ( fibra de carbon sau sticla )?
Este adevărat ca un mic dejun copios poate duce la pierderea kg în plus?
Intentionez sa cumpar o bicicleta, am buget 1000 lei. Vreau sa aiba neaparat frana pe disc si furca. Daca se poate si un link.
Bicicleta pe piese sau gata facuta? Ce cadru+piese(schimbator,frana, etc.)/bicicleta recomandati pentru cross-country *nu neaparat full suspension*
Ce post TV din România o sa transmită in direct meciul România- Lientecshetein de la U21?
Mi-am luat proteina, cum o prepar? O pun in sticla si pun apa si amestec?
Cei care sunteți fanii WWE. In cat timp ( in cate zile )au ajuns produsele comandate de voi de pe WWE EURO SHOP?
Ce se poate intampla daca vreau sa folosesc un aparat la sala a carui greutate maxima o depasesc? Gen pe aparat scrie 160 kg iar eu am mult peste, dar nu prea imi dau seama ce ar putea pati aparatul in...? (mai mult)
Cat ar costa o minge semnata de buffon? Dau funda
Imi puteti recomanda si mie o aplicatie buna pentru cresterea in masa muscula? Pe care sa o fac acasa.
Știe cineva unde aș putea face MMA în Tulcea?
Salut tpu.Eu joc baschet la scoala foarte mult.Am foarte putini adversari de la mine din clasa.Am 11 ani si 1.65 inaltime. Vreau sa stiu si eu mai multe scheme si sa mi le impartasiti cum se executa.Dau...? (mai mult)
Ce sa mananc pentru a-mi creste masa musculara?
Salutare, vin cu o intrebare legata de alergat pe care nu am mai intalnit- o, desi am cautat cate ceva. Bun, problema mea este urmatoarea: Imi place foarte mult sa alerg, consider ca alerg foarte ...? (mai mult)
Daca ma apuc de inot si ma duc de 3 ori pe sapt a cate 3 ore pe zi e bine? La modul in alea 3 ore sa fac ture de bazin, nu sa ma joc aiurea in apa. Se vor vedea schimbari ale corpului dupa...? (mai mult)
Azi am inceput sa alerg dupa o lunga perioada de timp. Mi- am facut incalzirea dar, cum mi se intampla si inainte, am facut o mica intindere la inghinali. (m- am oprit imediat cum am simtit...? (mai mult)
Bicicleta de 22 inch gasesc? Prin toate magazinele pe unde caut doar de 20 si 24 inch gasesc, intermediara nu...
Bună,este o aplicație prin care faci bani calculând pașii, știe cineva cum se numește?
Servus! Știți vreo sală din Cluj care ține antrenamente de BJJ dimineața?
Ce părere aveți despre ciclocomputerul Sunding sd-576C Va rog rapid!
Are ceva daca iau tribulus la 20 de ani?
Imi puteti recomda niste exercitii pentru fund care dau rezultate bune? Cu greutati si fara. Mai ales pentru partea de sus a muschilor.
vreau sa imi intaresc tibiile(vreau sa mentionez ca fac k1 de ceva vreme).Nu sunt sigur daca e benefic sa dau cu tibiile in copaci sau alte chestii tari(vreau sa mentionez ca fac si asta pana...? (mai mult)
Care este diferenta intre Peluza si Tribune pe Național Arena?
Ce număr de spectatori aproximativ se așteaptă să fie prezenți maine pe Național Arena la meciul România Serbia?
De ce a fost programat in opinia voastră meciul România Serbia de la ora 16 00? Care este motivul pentru care a fost programat de la ora 16 00?
Pronostic la Romania Serbia? Eu zic 1 solist? Voi ce ziceți?
Pot sa confirm trazactiile pe 1xBet cu trimeterea de mesaje pe email, deoare acolo este doar optiunea sms, dar din cauza ca contul este facut cu ajutorul email- lului nu pot confirma tranzactiile.Sper...? (mai mult)
Conteaza greutatea la rafting? Un prieten ne- a invitat pe mine si pe inca un coleg sa facem rafting maine, pentru prima oara. Faza e ca vom avea o barca cu 3 locuri si nu stiu daca conteaza greutatea?...? (mai mult)
Hey. Am nevoie de un sfat bun. De două saptamani fac sala si sunt slab. As vrea sa iau Pro Gainer, dar unii imi zic sa nu iau ca mai bine fac natural si mno. Ma va ajuta cu ceva si...? (mai mult)
Cine merge din Sibiu maine la România Serbia?
Cum se numesc chestiile alea de langa tibii? Adica, in momentul cand alerg ma dor tibiile.Iar domnul mi- a spus ca din cauza fortei depuse de picioare de pe tibii se dezlipesc niste (...).Am uitat cum...? (mai mult)
Explicați- mi și mie ceva. De ce în Romania sportul nostru cel de toate zilele e fotbalul? N- ar fi fost nimic în neregulă dacă eram buni, dar suntem praf. Toți puradeii pe care- i vezi pe afara...? (mai mult)
Stie cineva un club de box in Buzau? Sau de kickboxing. . Vreau sa fie un club serios unde se poate face performanta.
Cine transmite meciul Romania u21Tara Galilor u21?
Am pus cota la meciul Lituania- Romania ca va castiga Romania ambele reprize. Meciul s- a terminat cu 2- 1 pentru Romania. Azi am fost cu biletul si mi l- a dat necastigator, au avut dreptate cei de...? (mai mult)
Salut, ieri am tras de gantere peste limita mea normala si am facut febra musculara, patesc ceva daca continui cu antrenamentele mele chiar si cu febra musculara? Sunt avantaje sau dezavantaje?
Ce post TV din România o sa transmită in aceasta seara meciul din Uefa Nations League Croația Anglia?
Nations league a înlocuit cumva preliminariile la Euro?
1.Daca am avut o masa bogata in carbohidrati si ceva proteine inainte de sala, spre exemplu 250g musli (ovaz, secara, fulgi de porumb, stafide + alte fructe confiate) si 500 ml de lapte (de tara, ...? (mai mult)
Salut. Cine imi poate da un site cu un set complet de exercitii. Ceva gen, ca la o sala de forta, doar ca acasa.
Salutare! Unde pot gasi coltanti care se pot lua pe sub pantaloni scurti, in general la sala am vazut sau la jogging? Sau cum se numesc?
Dacă comand suplimente de pe myprotein.ro, îmi vin în alta tara? Am văzut ca în Ro au preturi mai mici, și ma gândeam sa comand de acolo dar nu știu dacă vin în străinătate. Oricum am văzut...? (mai mult)
Salut, maine ma duc la un meci si nu stiu daca o sa pot ajunge la fix. Daca ajung cu 5 minute mai tarziu la stadion sa zicem, mai pot intra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!