Ce părere aveți despre meciurile care le-am pariat și cotele acestora? Cod bilet SuperBet: 99I-YSE91G Aștept părerile voastre și dau funda!
Salut, practic Calisthenic insa am o mica problema, este o diferenta cam mare intre capul lateral al tricepsului stang fata de cel drept, cel drept este mult mai dezvoltat. Ce exercitii pot sa fac ca...? (mai mult)
Fac atletism, sa zicem am 2 luni deja si sunt bagat la performante.Insa, dupa o vreme in timpul antrenamentului ma dor tibiile incepand de la glezna ...Mai tare ma doar jos, gen este un anumit...? (mai mult)
A vazut mama un site gen avon/fm si vrea sa se bage acolo zic astia ca au proteina intruna de 375gr din punctul meu de vedere sunt niste prostii..Nu zice cate gr de proteina au zic doar ca contin doza ...? (mai mult)
Se poate ști cu aproximație câte calorii se ard într-o ora de sala intens și greu?
Cine ma poate ajuta cu un program de incepatori pentru masa musculara acasa? Ce exercitii as putea sa fac pentru fiecare grupa de muschi? Ofer funda!
cine imi poate da si mie niste site-uri de unde pot cumpara articole de fotbal pentru portari? Ms.
Ce câstigă echipa care termină pe locurile 1 in grupele din Uefa Nations League?
Unde pot gasi in Brasov ațe de Kendama? Dau rundă!
Eu am scolioza dubla si sunt gras.Fac niste exercitii pentru piept in general flotari (acasa de pe o aplicatie)si nu fac prea multe flotari si nu am forta. Oare as putea face si pentru brate? Vreau sa ...? (mai mult)
Un agent/ofiter de politie poate desfasura si activitate de arbitru de fotbal? Daca "DA", pana la nivelul carei ligi poate arbitra? Acest lucru se aplica si in cazul pompierilor...? (mai mult)
Ofer funda rapid! Fac mereu skandenberg sunt cel mai bun din clasa a- 8- a si cand fac ma doare antebratul nu stiu daca muschii sau osul. Ce pot avea sau ce sa fac? Si as vrea, ma injunghie! Ofer funda...? (mai mult)
Buna, stiu ca e o intrebare des auzita, dar eu vreau sa slabesc pana in februarie pentru ca sunt clasa a opta si am 70 de kg iar eu vreau sa intru la liceul militar. Ma fortez din greu sa scot un timp...? (mai mult)
De ce m-am ingrasat de la winvex? In loc sa slabesc sau sa pun muschi am pus vreo 5kg de grasime
Nu stiti cumva cum sa fac si eu sa cresc in inaltime?
Cu cat timp minim înainte de meci trebuie sa ajunga autocarele cu echipele la stadion ( liga 1)?
Am si eu o intrebare în legătură cu suplimentele, îmi puteți spune și mie cat înseamnă 2 1/2 scoops, 1/3 scoop? Am o cupă înăuntru și este gradata la 1 - 2.5 și 5, acelea sunt...? (mai mult)
TPU, fac sport acasa si cand fac exercitii la sfarsit ma iau niste dureri pe la omoplati de acolo. Nu ma doare rau. Si pedalez si bicicleta stationara si dupa toate, uneori ma doare si spatele. De ce?...? (mai mult)
Este buna o bicicleta Dhs Kreativ 2743 (2018)? De pe eMAG? nu am buget mai mare
Salut oameni! Am si eu o problema la franele mele de la bicicleta.Am niste frane V- brake.In momentul in care pun frana un brat imi ramane blocat si imi infraneaza roata! Ati putea sa ma ajutati cu ceva?...? (mai mult)
Cat dureaza un meci de NFL?
Cum s-a terminat meciul cu mcgregor si khabib? Cu niste explicatii va rog
Daca merg des cu bicicleta, o sa fiu mai inalt?
Cand joaca Gregor cu Khabib si pe ce canal? Merci.
Ceva sfaturi pentru a nu mai avea bataturi pe palme atunci cand fac tractiuni la bara? Please! Help! FUNDA!
Stie cineva un club de fotbal feminin in Galati sau in orasele din apropiere? Cati ani ar cam trebui sa am ca sa ma pot inscrie?
După părerea voastră cati la suta dintre pariori ( Care pariază pe meciurile de fotbal) câștiga si cati la suta dintre pariori pierd?
cum se numesc acele chestii pe care le au fotbalistii pe dedesubt pentru alunecari? Acele chestii scurte. Daca ma puteti ajuta si cu un link. Multumesc!
Salut, Am 17 ani si doresc sa ma apuc de sala, deoarece arat cam "skinny", cu 57kg. Am nevoie de cateva sfaturi de la voi, imi e tare rusine deoarece merg prima oara acolo... Cam cu ce sa incep,...? (mai mult)
deci am problema, atunci cand doresc sa depozitez bani de pe card pe site- ul de pariuri 1xbet.com imi da errore fatala:failed to connect to payment system. Tin sa mentionez ca cardul este...? (mai mult)
Salut.Am 13 ani si vreau sa ma apuc de fotbal de performanta, sunt destul se bun(majoritatea imi spun ca am talent). Este bine sa ma apuc sau e prea tarziu?(fara raspunsuri dinalea: "nu, pt.ca majoritatea...? (mai mult)
Salut fratilor, am o intrebare in privinta regimului meu zilnic. Eu manac cam 365 de calorii pe zi, adica dimineata cand ma trezesc la 7 pana ma imbrac fac dus si spalat pe dinti se face cam 7:30 la...? (mai mult)
Salut, știe cineva unde pot vedea live gala UFC 229 sau meciul dintre McGregor vs Khabib? Mulțumesc!
Vreau sa imi iau Nike Mercurial si vreau sa stiu care dintre astea 2 sunt mai bune : https://top4football.ro/p/nike- superfly- 6- pro- fg- ah7368- 060 https://top4football.ro/p/nike- mercurial-...? (mai mult)
Vreau sa intru la LPS Galati si vreau sa stiu cat trebuie sa am media si ce probe o sa fie la football!
Salut, ce parere aveti de sissy squats? Credeti ca este un exercitiu bun pentru a izola cvadriceps-ul?
Salut, exista in Gorj o academie de Fotbal sau ceva unde ma pot antrena? P.S: Am 15 ani
Salut. Sunt pasionat de sport, in domeniul fitness. As vrea sa urmez un curs de personal trainer & instructor fitness. Credeti ca este o alegere buna? Am ceva anume de castigat? Pot urma o cariera ...? (mai mult)
Salut,am 18 ani cum imi dau seama daca mai cresc in inaltime? Si daca, ma tin de o bara sau ma duc la inot mai pot influenta cu ceva inaltimea.?
Pe ce site pot vedea meciul live dintre Mcgregor vs Khabib și la ce oră? Dau funda
imi puteti spune si mie ce produs sa cumpar pentru a evita accidentarile la picior (zgarieturi). Fac fotbal, si cand bag alunecari tot timpul ma accidentez la picior in partea de sus. Ce as...? (mai mult)
Aveti cumva idee pe ce canal se difuzeaza in mod normal ufc-ul?
Peste 1 saptamana am un concurs de atletism 2 km. Sunt foarte rapid dar mi- am zis ca daca am multi copii in fata sa ii dau incet si la final sa incerc sa urc. Ce ar trebui sa fac inainte de concurs...? (mai mult)
Am 16 ani, fac sala de 2 luni si iau greu in greutate. Ce parere aveti despre acest gainer: https://www.decathlon.ro/proteine- mass- gainer- 7- 26kg- id_8348920.html Gasesc ceva mai bun la un ...? (mai mult)
E bun TT de 20 la bmx pentru o inaltime de 1, 75-1, 80? Rog sa raspunda doar cei care știu bine
Salut, am si eu o intrebare. Eu momentant ma aflu in procesul de slabire dar am o singura nedumerire. Eu pe zi beau cam 18 pahare de apa pe zi asta ar fi cam 4, 5 l de apa intrebarea mea este cata...? (mai mult)
Buna, stiti cumva o sală numai pentru fete in Iași?
Cum e posibil ca un coleg care e mai slab ca mine cu 10 kg, nu ridica aproape niciodata greutati sa ma duca la skanderberg?
Nu știu cum să încep, sunt cam dezamăgit de mine! Ador postul de portar, în teren joc foarte rar! Îmi place în ambele posturi, dar cel mai mult ca portar. Înainte cu 4 luni jucam ...? (mai mult)
TPU, dacă am 18 ani, cam câți ani mai am sa trag de mine (mușchi) sa ma fac calumea? Precizez ca nu prea m-am antrenat pana acum.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati