Stie cineva daca se da in romaniaa tv ufc 229? Am cautat pe internet dar nu am vazut nicaieri. Unde altundeva pot vedea gala LIVE?
Salut.Ar putea cineva sa-mi faca un program pentru sala, 3 zile pe saptamana, in fiecare zi la ce programe sa fac si cate seturi? Multumesc mult.
Cum sa slabesc cam 10 kg in vreo 2 luni? Fara diete ciudate, doar exercitii fizice, pls. Cum ati reusit voi? Multumesc :*
Am nevoie de niste sfaturi legate de un program cat mai bun pentru incepatori la sala, o alimentatie potrivita si cum as putea sa progresez cat mai rapid.Intai o sa imi descriu profilul corpului...? (mai mult)
Salutare, ce suplimente as putea lua pentru tipul de ectomorf? Practic si un sport de performanta care necesita un efort mai mare si mai multa energie. Ma antrenez cam 2 ore pe zi, alergare 30km si as...? (mai mult)
Aproximativ câte exerciții pentru spate și câte pentru piept ar trebui sa fac, ca să cresc în masa musculara? Eu de exemplu fac câte 7, 8 tipuri de exerciții a câte 4, 5 serii, 8- 10, ...? (mai mult)
In ce perioada o sa aiba loc in acest sezon pauza de iarna in Liga 1?
Niste exercitii care ajuta la cresterea in inaltime la sala, funda!
De 16 zile ma duc la sala (prima data).De curand prietenul meu s- a apucat de antrenamentul asta https://youtu.be/WpkX7DQLfVs dar eu am nedumeriri. Eu am ~ 1.70- 1.75 si ~70kg Prietenul meu are...? (mai mult)
Este ok sa folosesc proteine la 13 ani?
Salut, in curand o sa ma apuc de sala de forta, niste sfaturi ceva de inceput?
Oare flotarile forteaza sa zic asa coloana? Eu fac niste exercitii si cand le- am facut pe cele de ieri (sunt pentru piept sau biceps tot ce fac sunt flotari ori in plan inclinat ori normale etc) si azi...? (mai mult)
Am auzit pe multi ca spuneau sa tragi din spate cand faci skandenberg.Ideea e ca tot nu inteleg cum sa trag.
Cine credeti ca castiga UCL si de ce?
Credeti ca mai e posibil sa cresc in inaltime dupa 18 ani? Daca da, cum? Eu am 174(stiu ca e o inaltime acceptabila) tata 171 iar mama 158.
Buna, am 17 ani, 1.64 si 60kg, merg la sala de la 5 la 7 in fiecare zi dieta nu tin. La scoala mananc cam tot ce vreau doar ca nu fast- food, si de dulce batoane fitness, sucuri nu beau doar apa cu...? (mai mult)
In ce perioada este întrerupt Campionatul in Liga 1 în acest sezon?
Ce bandă de alergare electrică îmi recomandați și mie! Sa aiba cat mai multe functii și să fie durabilă! Buget între 3000 și 4000 de lei! Vă mulțumesc anticipat! Să aveți o zi...? (mai mult)
Fac box de performanță iar luni mă voi duce la campionatul national de tineret, am înțeles că e obligatoriu să mă prezint cu buletinul, dar eu l- am pierdut, dacă mă prezint cu...? (mai mult)
Vreau sa imi iau o gantera reglabila (10 kg de inceput). Cate serii si ce tip de exercitii ar trebui sa fac pentru forta si masa musculara?
Pancake-urile făcute doar din banane și ou îngrașă?
Poti sa ajungi asa http://imgur.com/gallery/HE4jJID Fara sala doar cu exercitii de acasa si fara dieta?
Ce exercitii la sala de fitness ma ajuta sa slabesc cel mai mult?
Dacă țin dieta, o dată pe săptămână îmi pot satisface poftele?
Ce cote puneți la meciuriurile europene de azi, mâine și Joi? P.S.Dau fundă celui care îmi spune cele mai bune cote!
am si eu o intrebare. Am acasa bicicleta stationara si m-am apucat sa pedalez pe ea 30 de minute pe zi + alte exercitii ca sa slabesc. Intrebarea mea este: Bicicleta stationara slabeste?
A mai crescut cineva in inaltime dupa varsta de 18 ani? Daca da cat si ce credeti ca v-a ajutat?
Recomandati-mi si mie o pereche de manusi de portar pana in 200 lei daca se poate!
Cati bani iau de pe un bilet combinat daca eu am pus ca imi ies 8 meciuri din 12 si mi- au iesit 9 meciuri? Mentionez ca am pus 6 lei si scrie pe bilet ca pot castiga 186 de lei, ajutati- ma si pe mine...? (mai mult)
Vreau sa imi las parul lung si vreau sa stiu ca creste pe zi, luna si an la baieti la 11 ani. Multumesc!
Fara misto- uri sau altceva! Please E normal ca la 14 ani sa poti face maxim 12 tractiuni consecutive? Ridicari la bara adica. Voi cate faceati la varsta asta? Nu ca ar conta, dar am 14 ani jumate,...? (mai mult)
Poate sa-mi dea cineva un tabel cu marimile mănuşilor (portar). Gen nr (6, 7,8.) varsta, cm
Fac sala de 1 an si vreau sa imi schimb programul. Care ar fi mai bun? Piept triceps spate biceps pauza umeri trapez antebrat picioare biceps triceps SAU piept triceps spate biceps trapez ...? (mai mult)
Ca sa termini o facultate (cea de ed. fizica si sport )trebuie sa ai note bune sau mai tredc profesorii?
La Ce sporturi full contact poți lovi cu cotul?
Ce exercitii imi recomandati sa imi pot imbunatati saritura in lungime de pe loc?
Care aplicatie credeti ca este mai buna, soccerway sau flashscore? Multumesc!
La ce sport nu se loveste la fata, judo sau karate? Vreau sa ma duc la un sport cu lupte cv, dar sa nu se loveasca la fata, pentru ca am aparat dentar si o sa mi se sparga buza mereu.
Care ar fi cadoul perfect pentru un microbist?
Comentatorii sportivi sunt prezenti la meci pe stadion? Sau comenteaza dintr-un studio?
as vrea sa mi cumpar un sniper airsoft si nu sunt deloc documentat ma puteti ajuta va rog?
Dupa terminarea facultatii de kinetoterapie si a masterului poti sa devii si profesor de sport la liceu si scoala gimnaziala sau la un club sportiv scolar?
Stie cineva unde pot sa fac box in Iasi la un pret decent?
De ce a ajuns fotbalul asa de popular in lume?
Salut, am si eu doua intrebari legate de sala de fitness : "Cat costa un abonament pe o luna la Oxigen Fitness?", "Se fac reduceri pentru elevi?". Multumesc anticipat! BICEPSS????
ma numesc Andrei, sunt din Calarasi, am varsta de 14 ani (informatiile astea cred ca- s inutile) si as vrea sa devin mai bun la fotbal, mai eficient, mai rapid insa nu pot deoarece eu am probleme...? (mai mult)
De jumătate de an de când merg la sala, mi se pare ca mi- a crescut mai mult par pe antebrațe. Are legătură cu suplimentele care le'am adăugat în alimentație? Sau e normal sa crească și parul...? (mai mult)
Salut, pot sa fac box daca am fost operat la gat cand am fost mic? Acum am 14 ani si taicamiu zice ca nu pot ca am fost operat.
Cum as putea pune ceva muschi pe mine fara sa ma duc la sala? As dori in special pe brate :`) zici ca- s doua bastoane. Daca cumpar ceva greutati se pune macar cat sa nu mai am bratele astea subtiri?...? (mai mult)
Am 15 ani, sunt gras(74kg atm) si vreau sa ma apuc de sala. Cu ce exercitii imi recomandati sa incep? Daca imi iau abonament pot merge pe fiecare zi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!