Cine are un cod de reducere, sau referral link pentru MyProtein? Multumesc mult.
Salut cine imi poate explica cum se joaca la pariuri sportive, care sunt etapele cum fac un bilet si cum vad meciurile, nu am bagat niciodata
Am vazut un clip pe Youtube in care o tipa spunea 5 lucruri la care trebuie sa renunti sa slabesti si a zis multe prostii eu as vrea sa fac un clip in care spun cum sta treaba cu slabitul cu adv nu aberati...? (mai mult)
Cum pot comanda de pe myProtein, daca nu am bani in contul bancar? (am - 6lei si ceva :))) ), nu mai exista nicio posibilitate? E reducere acum si vreau sa cumpar dar am bani gheata, si nu am habar ...? (mai mult)
fac de 2 saptamani sala, am aproape 15 ani si vreau sa cresc foarte repede in masa musculara. Nu stiu, m-am gandit sa iau niste proteine extrase din zer, ce parere aveti?
Salut tuturor. Am 19 ani și de două săptămâni fac sală. Am 1.94 si in jur de 70 de kg. Iau proteine, dar m- am gândit să iau și creatină. Îmi poate spune cineva care se pricepe dacă aș face...? (mai mult)
Cum să mă îngraș fără să fac burtă?
Practic kickboxing- ul de 1 an, si in primele 6 luni sa zicem ca am progresat oarecum rapid. De ceva timp, cel putin in vacanta de vara simt ca nu am progresat deloc. Si am impresia ca ...? (mai mult)
De 3 zile am luat creatina iar acum când am luat, am inceput sa simt la rinichi ceva dupa ce am luat.Am mai luat și inainte, și am simțit da dupa mi- a trecut.De ce se intampla asta? Citisem...? (mai mult)
Fara proteine poti ajunge undeva la 45 50 pe brat la sala? :)
Saptamana viitoare doresc sa ma bag la sala. Am o singura intrebare: se poate slabi dar si a se pune masa musculara in acelasi timp?
In Romania UFC e pe TV? Daca da pe ce canal?
Salut, vreau sa pun la casapariurilor un bilet "sistem" in care pot pierde 2 meciuri. adica sa fie castigator daca vor iesi 13, 14 sau 15 meciuri. trebuie sa bifez doar 13/15 sau 13/15 + 14/15 ...? (mai mult)
imi puteti da niste sfaturi cum as putea sa- mi imbunatatesc rezistenta la alergat, azi am avut de alergat 1.2km am abandonat la 300 de metri, mi se inmuiau picioarele la mijloc, sau cum ii...? (mai mult)
Salut, de ce cand fac genuflexiuni cu greutate imi simt abdomenul extrem de incordat? Mai mult imi oboseste abdomenul decat picioarele, si sunt sigur ca aveam o forma corecta, oare se intampla pentru...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am organizat un turneu de tenis la care s- au înscris 20 de persoane. Am jucat primul tur si au mai rămas 10, cum as putea sa fac in asa fel încât sa ajungem la semifinale...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de câteva sfaturi. As dori sa slăbesc 5- 8kg însă fără sala și as dori sa știu pe lângă deficit caloric zilnic... daca abdomenele, genoflexiunile sau flotarile ajuta. Mersi...? (mai mult)
Întreb pentru cei care fac sau au făcut. Genoflexiunile dau roade dacă faci zilnic?
Cum as putea sa scap de grasime de pe abdomen? Eu de fel nu sunt gras. Singurul loc in care am grasimi este abdomenul. Am aflat ca daca faci abdomene nu o sa dispara grasimea deoarece dupa ce...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre arte martiale? E adv ca la inceput primesc o gramada de bataie? Asa mi s-a zis. Apropo stiti ceva arte martiale (box as vrea sau kickboxing) pe langa alba Iulia?
Cate kg ar trebui sa pun in perioada de masa?
Vă salut, am achiziționat un PS4 împreună cu jocul FIFA 18 (CD) - totul funcționează perfect. Pentru update- urile la transferuri trebuie să mă loghez pe contul EA SPORT / DAR în momentul când...? (mai mult)
Eu sunt in perioada de masa dar nu pot manca asa mult. Am de mancat 2800 eu inainte mancam 2000 calorii (m- am obisnuit cu 2000 )chiar daca caloriile mele de mentinere sunt 2800 eu nu pot manca atata. ...? (mai mult)
Vreau sa incep sa ma antrenez cat mai eficient si intens, ce trebuie sa cumpar sa imi consolideze antrenamentul, stiti, nu prea am energie, ca, potential am mare, greu simt o febra, si vad ca rezultatele...? (mai mult)
Buna seara. Ce tipuri de pistoale Airsoft merg tipurile de bile de sticla sau din otel? :D Fara a deteriora echipamentul de protectie. Va multumesc am nevoie.
E normal ca atunci cand fac flotari sa ma doara degetele mari de la picioare? Adica stiti ca atunci cand faci flotari stai intr- o anumita pozitie in care stai si pe degetele de la...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si vreau sa ma apuc de kickbox. Sunt mai slab de fel. Este bun pentru oricine sportul asta? Capeti incredere in tine dupa un anumit timp?
Ce trebuie sa mananc daca fac sala? Aveti voi o reteta care sa o impartiti si cu mine va rog?
Cati carbohidrati consumati (sau ar trebui sa consumati) dupa un antrenament la sala? In cazul meu, de regula, fac 7 exercitii a cate 4 serii, uneori mai adaug cateva superseturi/drop seturi, am...? (mai mult)
Salut, un program pentru sala, masa musculara sunt incepator e prima data 16 ani multumesc
Exercitii care pun presiune pe coloana? Macar 3 exemple
Imi poate recomanda cineva un aparat fitness pentru apartament care lucreaza in mod special abdomenul? Multumesc!
Buna seara, are cineva vreo idee pe ce post se va transmite in direct meciul dintre McGregor si Khabib?
De ce par mai slab in oglinda? Adica eu cand ma uit in oglinda par chiar slab iar in realitate am ceva burticia...
Am si eu o nelamurire, la ce grupa de muschi intra deadlifturile? Multi baga la spate pentru ca lucreaza si lombarii si majoritatea muschilor spatelui, pe de alta parte multi baga la picioare...? (mai mult)
Sunt buni adidasii Nike Air Max pentru sala sau alergat, sau sunt doar de fashion? Also, ce credeti ca e cel mai potrivit pentru astfel de activitati?
am o intrebare, tibia chiar se intareste sau doar suporti tu durerea altfel de ce dai in chestii dure? Dau funda pentru cel mai bun raspuns.Am auzit ca se fac niste micro fisuri sau ceva, Dau...? (mai mult)
Am fost operat recent la tendonul achilian, nu de ruptura, am o problema din nastere care il face sa fie putin mai scurt, e a doua operatie pe care o fac, prima a fost cand aveam un an, acum...? (mai mult)
Am 13 ani, 166-167 cm! Nu stiu ce sa fac sa nu mai cresc! Apropo sunt fata
Cu cat te inalta inotul daca il practici fix un an?
De cate ori sa alerg pe saptamana pentru a face conditie fizica? Si cat timp sa alerg, adica o ora- doua ore? Mentionez ca am timp de pregatire pana anul viitor in septembrie. Ma pregatesc...? (mai mult)
Inotu in perioada de masa musculara e bun?(+2 exercitii de tip cardio )
Îmi puteți recomanda o aplicație buna de făcut mușchi/slabit.
Mi- am instalat o aplicație pentru arm workout si intr- o saptamana (fac zilnic exerciții pentru 2 zile adica 14 zile le fac intr- o saptm, fără pauza am avut febra musculara dar am facut mai multe...? (mai mult)
Ceva sfaturi pentru intarirea oaselor de la maini? Adica sa am oase mult mai rezistente. Practic sa am pumni de fier. Mult mai puternici. Sa am oase mai dense cum s-ar zice
Buna, eu am 12 ani 1.48m 38kg. De câteva zile ma întreb daca pot practica gimnastica. Eu sunt mobila(pot sa fac: roata, stat in mâini, sfoara, spagatul si podul de sus). M- ați ajuta foarte mult...? (mai mult)
Asa ca idee, slabitul ajuta ca sa alerg mai repede, adica sa am mai multa viteza? La 14 ani cu 60 kg, 1.69 inaltime, nu sunt nici gras dar nici slab, potrivit, dar am niste grasime :) La 50 metri...? (mai mult)
Salut, am avut ceva probleme de sanatate in urma cu ceva timp si m- am cam lasat de exercitii. Am incercat sa ma reapuc si se pare ca abia mai pot face 2 flotari. Am 1, 70 si 50 de kg... Ceva idei...? (mai mult)
Tata mi-a zis sa fac flotari in degete la ce ma ajuta?
Voi aveti gantere acasa? De cate kg? Ce exercitii faceti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!