| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

1Care este părerea voastră, a meritat ITALIA sa castige EUROVISION 2021?
2 A meritat UNIVERSITATEA CRAIOVA sa castige CUPA ROMANIEI cu ASTRA GIURGIU?

7 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

A fost doar o chestie de noroc, dar norocul tine cu echipele mai bune.
Cu Eurovision nu ma pot pronunța ca nu m-am uitat.

| SociopatuI a răspuns:

1. Efectiv am lasat TV-ul cu o ora inainte sa inceapa liveul pe yt ca sa fiu sigur ca nu-l ratez. Cateva piese mi s-au parut bune, cum a fost cea a Israelului, a Lituaniei sau aia cu "El Diablo". Nu ma asteptam sa ia italienii. Oricum este discutabil daca meritau s-au nu. Au fost originali si au avut voce. Au fost mai mult interese politice. Cipriotii au votat Grecia ca na... sunt de-ai lor. Englezii se puteau sa nu voteze colegii lor de breasla francezii? Rusii si-au votat moldovenii ca na, iar vorbim de interese politice. Si astea n-au fost singurele. Oricum voturile astea n-au contat. Juriul oficial al Eurovision-ului a ales practic castigatorul pe placul lor. Puteau sa de-a si 600 de puncte daca voiau si astfel UK care avea 0 puncte putea sa castige. Italienii au fost slab cotati la votul tarilor, dar cand primesc peste 300 de puncte ca sa-i inalte in top la ditamai diferenta... nu a mai contat nimic.
2. Au meritat clonatii. O echipa frumoasa, stabila economic, suporteri adevarati, stadion frumos. Merita sa afuca trofee pe el.

| Wr3nch a răspuns:

1. Da mi-a placut piesa.
2. Nu stiu, fotbalul ma adoarme.

| Catrice a răspuns:

Nu vad legătura dintre cele doua, da fie.
Nu tu decizi cine. câștiga sau nu, ci altcineva și dacă aceia o vrut asa, aia e.

| Invictusman a răspuns:

Astra o fost în cădere psihica datorita faptului ca a retrogradat, sa nu uitam ca astra e singura echipa Românească care a eliminat-o pe Lyon ceea ce e incredibil, parca și pe West Ham o eliminat-o de doua ori.
Nu au fost jucătorii plătiți presupun de patronul echipei ce acum e în închisoare, nu înțeleg de ce nu a plătit jucătorii ca e miliardar omul.
E posibil ca astra sa se desființeze.

| Invictusman a răspuns:

Da ție ți lene sa dai fundă man? Te doare mana? rolling on the floor
Nu ma refer sa îmi dai mie, nu prea dai în general fundă, vot, absolut nimic.

| GabiDumitrescu a răspuns:

1. Decenta piesa aia. Noroc ca am vazut-o azi ca mi-a trimis-o o prietena pe FB, ca ma intereseaza altfel Euroviziunea la fel de mult ca descifrarea tainelor "sfintei" scripturi. Originalitate zero, prezentare si interpretare ok, probabil a fost ca de obicei politica din spatele scenei care i-a facut sa cistige mai mult decat continutul prezentat.
2. Nu ma intereseaza nici macar cit Euroviziunea, sorry.