Cum vopsesc un bmx corect? Ma intereseaza sa nu o vopsesc prost și sa aflu pașii... ce trebuie sa fac inainte vopselei etc.Si cât ar costa sa o duc la un centru special?
Ce campionat puternic de fotbal merita urmarit dintre Bundesliga, Serie A, LaLiga? Si de ce?
Salut, ceva idei cum sa-mi dezvolt bicepșii, tricepșii etc acasa? Nu am timp sa merg la sala...alte exerciții benefice in afara de tracțiuni pentru brațe? Deja fac tracțiuni și flotări
Ar trebui sa port bustiera la sport? Adica e sanatos sa porti bustiera? Sau macar ma ajuta cu ceva?
Pot slabi si in timpul scolii? (Is a 8a), si trebuie sa slabesc 4-5kg. Macar 30de minute pe zi de alergat pe banda si mancat mai putin. S-ar putea?
E tarziu sa ma apuc se tenis la 13 ani?
As vrea sa joc la un club de fotbal din Romania ca si portar. Cum as putea sa intru?
Cea mai buna metoda de a slabi e sa mananci cat de putin posibil? Adica totusi daca mananci 600-700calorii pe zi slabesti destul de repede, nu?
Stepperul lucreaza si zona abdomenului? Sau doar picioare? Ceva pareri despre stepperul cu corzi? As vrea sa imi iau unul, insa nu stiu daca sa optez pentru brate mobile sau corzi. Si are rost sa il iau...? (mai mult)
Cum ce sa incep sa fac indreptari (gantere sau haltera) si cum incat sa intaresc mijlocul incet dar sigur?
In perioada de masa musculara 230 carb 70 fat si 121 proteina cum vi se pare?(fat si carb cum vi se pare proteina stiu ca trebuia mai multa.)
Ce fel de exercitii as putea face sa imi mai dezvolt putin rezistenta la sport? Pe timpul liceului nu am facut sportul pentru ca nu rezistam deloc la ora. Cand vine vorba de exercitii de fitness gen abdomene...? (mai mult)
Sal'tare TPU. E 2 dimineata si n- am somn asa ca am decis sa ma uit pe CD la filmul "Stapanul Inelelor" si la un moment dat am pus pauza si am cautat gen niste memeuri si am gasit acolo gen " Longbow,...? (mai mult)
Salut Tpu.Eu beau dupa antrenament de o ora direct un shaker cu 700 lapte, 30- 35g proteine si 5 g creatina. E bine sa beau direct dupa antrenamente? Si poate fi vreo problema daca pun si Lafiesta(cu...? (mai mult)
Cu ce să mă îmbrac la handbal dacă nu am echipament? Sunt fată
Stiti creta aia cu care se dau halterofilii pe mana? Cum ii zice mai exact?
M- am lăsat de parkour aproximativ acum doi ani din cauza criticii unui prieten. Sincer sa fiu, m- am gândit azi la toate momentele frumoase pe care le- am avut atunci când practicam ...? (mai mult)
Am 17 ani, 1, 80 m înălțime și greutatea mea variază la 53- 54- 55 kg. Joc fotbal de vreo câțiva ani și profesionist de vreo 2 ani și jumătate. De 2 zile m- am apucat și de sală...? (mai mult)
La liceul in care sunt eu se fac preselectii luni pentru echipa scolii de baschet. Oare ce o sa ne puna sa facem? Ca vreau sa particip si eu. Ce imi recomandati sa fac pana atunci?
Salut, am 16 ani 55 kg 1.60+ si vreau sa ma apuc de sala. Este pentru prima data si ma duc cu un prieten care face de ceva timp. Vreau sa stiu daca este bine sa incep de la 16 ani si ce dieta sa am....? (mai mult)
Buna, aveti va rog un cod de reducere de la decathlon?
Proful de sport m-a trimis la doctorul sportiv, care sunt procedeele de consultatie si ce-mi face?
Ce înseamnă GG3 și x2+3 la pariuri sportive?
Bună dimineața tuturor! Îmi puteți spune pronosticuri sau ce cote ați pune pentru următoarele meciuri: Young Boys- Manchester United Club Brugge- Dortmound Monaco- Atletico Madrid Inter-...? (mai mult)
Salut,as vrea sa ma apuc de mma, insa nu stiu daca extista vreo sala speciala in Tulcea. Poate stie cineva si ma informeaza si pe mine?
Bună seara tuturor! Un bilet cu meciurile de Marți, Miercuri și Joi din Champions League a făcut cineva? Îmi puteți trimite imagine sau link cine a făcut? Mulțumesc anticipat!
E buna combinația dintre sport si scoala?
Pentru cunoscatori PROTEINELE sunt ok? Si aici ma refer la acele proteinei pure din zer fara nimic altceva. Am cumparat de la farmacie si ca pret sunt cele mai scumpe de pe piata sau printre cele...? (mai mult)
Salut, TPU! Am 17 ani, 1, 87m si cam 67- 70kg vreau sa ma apuc de sala si ma gandeam sa iau si ceva suplimente cum ar fi *whey*... M- am uitat pe site- ul celor de la decathlon si am vazut 2 firme...? (mai mult)
Pot sa fac sport la scoala daca am platfus la picioare? URGEEENT!
Salut, imi poate recomanda cineva o sala de forta din Iasi prietenoasa cu incepatorii? Sunt la camin in Copou, daca se poate mai aproape, daca nu oricum nu e foarte importanta distanta, important este...? (mai mult)
Urcatul scărilor de multe ori pe zi ajuta la scăderea grăsimii de pe picioare?
Stie careva daca vesta de salvare te tine la suprafrata chiar daca nu te misti?
E mai bine sa faci cardio inainte de antrenamentul propriu-zis sau dupa? Ori sa ai o singura zi pe saptamana dedicata special pentru cardio? De ce? Multumesc anticipat.
Ce să aleg dintre înot, handball şi baschet? Am 15 ani jumătate şi o înălţime de 1, 67. Vreau să fac 1, 75 - 1, 78 sau chiar 1, 80. Care sport ar fi mai bun? Să nu îmi spuneţi că...? (mai mult)
Salut.Am o intrebare legata de sport.Am 15 ani si vreau sa ma apuc de sala.Dar am cateva nelamuriri.Prima ar fi ca eu am 1. 84cm si 81 kg, sunt putin grasut la picioare, si as vrea sa stiu daca ma apuc...? (mai mult)
Cum trebuie sa procedez când vreau sa cresc în masa. Trebuie sa mai răresc din antrenament sau trebuie sa mănânc și mai mult?
Care este cea mai buna recomandare cand vine vorba de o locatie pentru cursuri de inot care i se poate face unui incepator? Edit: locatie: Bucuresti
Unde as putea găsi tricou cu portaul Ciprian Tatarusanu?
Salut, am facut calisthenics 6 luni, iar de aproape 3 luni fac sală. Problema e urmatoarea, pana acum m- am antrenat de 6 ori pe sapt (spate /piept, brate umeri, picioare, spate piept, abdomen, cardio),...? (mai mult)
Aveti idee dacă doza la Animal Flex este aceiași la femeie ca la bărbat? (Doar pentru cunoscatori) Mulțumesc.
De ce se crede ca rondele de orez sunt mai bune ca painea? 60 gr de rondele are mai multi macro decat 60 gr de paine alba...
Salut, stie cineva in Timișoara unde as putea sa fac antrenamente de box sau kickbox si cat costa?
Știu principiul căci cu viteza te naști, dar...ce aș putea face pentru a o putea îmbunătăți? M- am gândit la o variantă, dacă aș începe să pun masă musculară în zona picioarelor, dar...? (mai mult)
Gymbeam sau ProNutrition? Ma refer la produsele proprii
Salut, am 12 ani si locuiesc in Timisoara. Pana acum am facut tenis, fotbal, gimnastica, catarat, ski, inot si judo. Ce sport sa mai fac? Dati-mi multe sugestii va rog
Hei. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un nutritionist bun in Craiova?
Salutare fratilor, am si eu o intrebare. Eu am 1, 70 si 90 de kg dar greutatea nu e o problema, am mai slabit si inainte problema e cu inaltima. Adica am 21 de ani si prin mai 10 2019 fac 22 as vrea...? (mai mult)
Bună ziua, m- am apucat de tenis de masa. Cursurile încep la 15 și se termina la 17. Vreau sa va întreb. Sportul ăsta îmi va afecta notele de la școală? Am auzit ca e indicat să faci un sport...? (mai mult)
Salut TPU, care e treaba cu venele evidentiate? Am unele momente cand se vad "iesite", am observat la mai multi baietii treaba asta, cum as putea sa le am si eu asa mereu nu doar ocazional? Fitness/sala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!