Niste sfaturi de deposedare in fotbal? Stiu ca trebuie sa imi las greutatea pe un picior si dupa sa ating mingea, dar as vrea sa aud si niste sfaturi de la voi pentru ca nu ma prea descurc, mai multe...? (mai mult)
Pot face muschi cu proteine/alimentatie ok si exercitii acasa? Sunt mereu pe drumuri si nu imi permite timpul sa merg la sala. Multumesc!
Un tricou original de la o echipa de fotbal cat ar valora E de la man United scririe pe el o serie si spune ca e original
Salut, am 15 ani, am 1, 65m si 60kg. Cam ce greutate ar trebui sa am sa mi se vada patratelele (am abdomenul foarte lucrat dar nu se vede nimic)? Body fat-ul meu este undeva la 15%-20%
Exista vreun circuit pentru moto in Iasi?
Cunoaște cineva vreun profesor de sport în Ploiești care să pregătească elevi pentru admiterea la Academia de Poliție sau Scolile de Poliție? Dacă da, vă rog să- mi lăsați și...? (mai mult)
Niste exercitii de tip cardio va rog
E bine să alerg în fiecare zi o, ora pe banda. Ard cam 500 calorii si mănânc mai puțin. Deci ideea e ca vrea sa slăbesc:). Mănânc dimineata cereale, lapte cu fructe si la amiază niste...? (mai mult)
Pentru cei care cunosc, ce ziceti, merita sa cumpar acest produs? https://teamdeals.ro/aparat- remodelare- abdomen- cu- electrostimulare- six- pack- gym5/p?gclid=CjwKCAjw8uLcBRACEiwAaL6MScwuxfcoxawPrmmqFgSYNDKFooAbtMBYM8n557klA-...? (mai mult)
acum 2 zile au venit niste colegi pe la mine si am jucat diferite jocuri cu porunci, la un moment dat eu am pierdut si am primit drept porunca sa ridic o gantera de o aveam prin casa de 40...? (mai mult)
În legătura cu sportul "Skanderbeg" aș vrea să știu mai multe.Cum aș putea să îmi formez "baza". Ce exerciții mi- ați recomanda pentru grupele musculare care lucrează cel mai mult în...? (mai mult)
Cunoasteti site- uri online cu pariuri sportive, ma intereseaza mai ales soccer (fotbal ) care sa ofere bonusuri pe timp nelimitat. Adica sa existe niste criterii de indeplinire a bonusului dar sa nu ...? (mai mult)
Ai practicat un sport cand erai mic? Care si cat timp?
Salut Tpu.Am nevoie de toate jocurile olimpice de la, pana la! Va rog
Eu de la inceput de an m- am apucat de slabit, am slabit (cu deficit caloric de la 3000 la 2000 in momentul de fata treptat am scazut) eu nu mai slabesc. Mai am de dat jos multe kg, vreo 17. Oare daca...? (mai mult)
A luat cineva www.farmaciatei.ro/dieta_si_wellness/suplimente_pentru_sportivi/dynamite_pump_30_pachete_pro_nutrition-p10049351 Simtiti mai multa energie?
Am 26 ani si joc ping pong de aproape 10 ani, am ceva experienta si vreau sa ma inscriu la campionate de ping pong pe judet sau chiar in strainatate si intrebarea este mai ma pot inscrie la...? (mai mult)
A fost un meci de handball masculin pe Digi Sport 1 acum recent in 2017 si l- am vazut dar vreau sa- l mai vad odata. CSM Bucuresti vs Barcelona handball (M). Unde il pot revedea live va rog. Stie...? (mai mult)
O bicicleta decenta într-un buget în jur de 800 RON?
Cum slabesc la picioare si ce alimente am voie sa mananc si ce nu?
Salut, stie cineva sa imi spuna ce fel de proteine (marca) trebuie sa iau? Vreau sa ma apuc de sala, am in jur la 65 kg. Proteinele de la Whey Protein Isolate (Aptonia) sunt bune de ceva, ce spuneti...? (mai mult)
Daca ma apuc de pariuri sportive voi avea noroc sau voi baga bani degeaba?
Eu joc footbal de 7 ani și am început să mă dau cu rolele de o luna.....cam in fiecare zi. Poate să- mi deformeze picioarele sau ceva de genul? Adică mna....cam așa ceva am auzit și...? (mai mult)
Salut, TPU, am aproape 15 ani, 76kg, 1.80m, si ieri m- am apucat de sala. Vreau sa slabesc si sa cresc foarte repede in masa musculara ce pot face? Suplimentele din proteine sunt bune? Vreau un raspuns...? (mai mult)
vreau sa ma ocup de sala, am 14 ani. Mereu am fost slabut, mananc bine dar nu se prinde nimic, am inteles ca e ceva cu arderile. Spuneti- mi, cum pot sa fac sala in asa fel sa pun si masa...? (mai mult)
As dori sugestii pentru un rucsac de munte (60+10 l sau 70+10 l), dar sa aiba buzunare pe margine si multe prize pentru sac de dormit si etc. Multumesc anticipat.
Cam cate bazine ar trebui sa fac intr- o ora? Salut TPU! M- am apucat de inot si vreau sa ma tin de sportul asta serios.Totusi, de fiecare data rezultatele sunt sub asteptarile mele...as vrea sa fac ...? (mai mult)
Salut, joc la o echipa si sunt dreptaci, pe ce post ar fi mai bine sa joc mijlocas dreapta sau stanga? Ce trebuie sa faca un mijlocas dreapta sau stanga?
Mă poate ajuta cineva cu un program de sală ca la carte, care sa dea rezultate? Eu lucrez de noapte si eventual mai mult de oră pe zi, adică dimineața, nu pot merge la sală. Am 1.70 si 64 de kg,...? (mai mult)
Salut oameni faini, doresc şi eu să vă adresez o întrebare în legătură cu finess- ul ( Nu de alta dar mă bate rău). Povestea stă aşa, am 17 ani şi 1.95 înălţime şi cam 84 de kilograme....? (mai mult)
Mi- am luat un set de gantere si am o problema. Acest set contine bara pe care se pun greutatile, greutatile, si 2 bolt- uri, care se insurubeaza pe bara. Problema mea este ca unul din aceste...? (mai mult)
Cine a câștigat campionatul de fotbal 2018?
A fost recent un meci de handball (M) între CSM Bucureşti vs Barcelona acum recent in 2017, unde il pot gasi, ajutati-mă.
Bună, TpU! Am o întrebare. Care e cel mai vechi club de fotbal din lume? Dau o fundă pentru cel mai bun răspuns.
Piese bune de ascultat la sala? Sau cel mai bun mixaj? Cel mai bun/a piesa/mixaj are funda Mersi
Eu nu inteleg un lucru. Am slabit de la 70kg la 63- 64kg. Toata lumea imi spune ca am slabit, insa mie mi se pare ca burta a rămas la fel. De ce? Toata lumea zice ca am slăbit dar mie nu mi se pare,...? (mai mult)
Cum poti creste in inaltime la 24 ani?
Salut, ma bat rau tractiunile pentru ca am neglijat mult spatele, ramatul si pullover sunt niste inlocuitori buni?
Salut, folosesc suplimente alimentare de vreo 6 luni si anume : True whey si BCAA 4:1:1 de la GymBeam. Luam o portie din fiecare dupa antrenament, 20g whey si 6g bcaa. Totul a mers bine, pana cand ...? (mai mult)
Daca fac sport o zi intreaga in fiecare zi slabesc ceva?
Salut, imi poate spune cineva niste pareri despre Metadrol? In cat timp isi face efectul? Este de durata masa musculara?
De ce când beau creatina sau preworkout ma doare capul aproximativ o ora?
Mai am de mancat 1100 calorii si e aproape 6 ..nu imi ziceti niste gustari mai sanatoase daca se poate fara grasimi
Credeti ca Simona va pierde semifinala de la Roma cu M.Sarapova? A pierdut primul set.
Imi puteti recomanda cateva modele de biciclete cu frane hidraulice pe disc care costa sub 3000 ron? Multumesc anticipat!
Offf... Am 14 ani si 173cm si chiar imi doresc din tot sufletul ca pana la varsta de 20 de ani(sau cand se termina perioada de crestere) sa am 1. 80cm- - 1. 85cm... Din pacate acest vis este unul distrus...? (mai mult)
La ce ora joaca Romania-MunteNegru? Help me
De un 1 an sunt portar.Si apar bine la poarta de 3 metri cat si la poarta profesionala.Ma gandeam sa iau un echipamen(bluza, pantaloni) dar voiam sa intreb ce se intampla daca primesc un sunt ...? (mai mult)
Salut,a luat cineva Iso Whey de la Pro Nutrition, stiti daca se vede la antidoping daca am băut cu ceva timp înainte de a fi chemat la control ( exemplu de dimineata sau cu 1 ora inainte)
Sunt fata si as vrea sa ma ingras dezvoltandu- mi masa musculara. In acelasi timp, as vrea si sa devin mai flexibila. Credeti ca yoga m- ar ajuta sa- mi dezvolt muschii si sa ma tonifiez? Sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!