Buna ziua TPU, am și eu o întrebare am și eu un kilometraj de bicicletă sun ding și vreau să aflu cati kilometri am PARCURS și nu stiu care sunt kilometri PARCURSI dintre: ODO DST MXS ...? (mai mult)
Whey gold de la optinum nutrition sau muscle tech power? Care este mai puternic? In proteine? Dau funda! Nu ma ints altceva! https://www.megaproteine.ro/Proteine/ON- 100- Whey- Gold- Standard- 2- 27- kg-...? (mai mult)
Eu fac niste exercitii dupa ce le termin nu sunt transpirat, nu ma simt obosit dar dupa vreo 1h sunt mort, picioarele si abdomenul sunt epuizate. Oare ma ajuta sa slabesc sau le fac degeaba?(rasp cu ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Impact Whey Protein de la MyProtein? A incercat cineva? E bun?
Ce antrenament trebuie sa fac sa ajung un jucator de fotbal foarte bun?
Am 16 ani, 1, 75m si 75kg, care ar fi greutate ideala la vârsta si înălțimea mea si îmi puteți recomanda ceva exercitii pentru tonifierea corpului?
Am vazut la cineva ca alerga cu un fel de folie transparenta in jurul abdomenului. Este sanatos? Cum te poate afecta in caz ca nu? Sau daca alergi cu multe haine pe tine intr- o sala sau chiar afara...? (mai mult)
Fac sala de un an si folosesc greutati destul de mari la exercitii insa nu am forta deloc la skandenberg, la incheietura pot face cu gantera de 20 si la antebrat stau bine, umeri tot greutati decente...? (mai mult)
Salut.Sunt Alex si am 15 ani.Nu stiu daca e potrivit sa pun intrebarea asta dar vreau sa fiu lamurit... vreau sa practic un sport si nu stiu ce sport.De cand ma uit la Exatlon a inceput sa am pasioneze...? (mai mult)
Salut, stiti ca peste 5 zile incepe scoala si as vrea in astea 5 zile un antrenament acasa pentru ca vreau sa merg la sala cand incep liceul, si nu vreau sa fac febra dupa ce incep ca sa stau 3- 4 zile...? (mai mult)
De ce am burta daca am greutatea normala? Adica am cam 64kg la 171cm. Nu are logica. burta nu e chiar multa
e târziu dacă aș vrea să mă apuc de atletism de la 13 ani?
Am o problema in privința bicicletei mele, se aude o trosnitura la axul spate, dar ceea ce ma enervează este ca nu face incontinuu, sta o perioada iar face si tot așa. Am schimbat axul spate...? (mai mult)
Poti sa pui pe o bicicleta cu roata de 26 o roata de 27, 5? Dau funda
Buna, am o intrebare in legatura cu "sala", as dori sa consum arginina. Din cate am citit are efecte benefice si este bun pentru sala, dar intrebare mea este ca acest produs trebuie consumat constant...? (mai mult)
In combinatie cu un stil de viata sanatos, deci deficit caloric, si mult sport, sunt eficiente acele centuri de slabit? As prefera una cu vibratii. Am slabit mult in zona abdominala, insa fesele, ...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de box dar am aparat dentar fix si nu stiu daca este vreo solutie ca sa pot practica boxul chiar cu aparat. Merge sa imi pun proteza care se muleaza sau fac mai rau?
Sunt baiat, am 14 ani, 170cm înălțime si 64kg. Vi se pare ok? Adica mai am ceva burtica dar in general e bine? Adica nu cred ca sunt obez
Salut.Am aparat dentar fix si vreau sa ma apuc de box. Daca imi pun proteza se poate intampla ceva? Dar fara?
vreau sa imi cresc muschii, cum pot face asta? Ganterele sunt o solutie? Cate serii ar trebui sa fac?
TPU am 17 ani și, fac kick box de o lună până acum am avut 4 meciuri de antrenament și 3 le- am, câștigat am 82 de kg și 1, 70 problema este ca obosesc foarte repede ma cuprinde o durere...? (mai mult)
Am 14 ani 1.65 si 60 kg si vreau sa fac patratele, stiti cumva cum as putea face? Vreau sa mentionez ca mananc destul de des prostii si vreau sa ma las de ele dar nu prea pot, de fiecare ...? (mai mult)
nu am posibilitatea sa merg la sala, am 15 ani si am inceput sa fac acasa de cateva luni, gen am un ghiozdan cu multe pietre+ carti, fac cam 125 de ridicari cu ea in fiecare seara si mai...? (mai mult)
M-am uitat pe programul canalelor Telekom Sport si vad ca nu mai este WWE. Stie cineva ce s-a intamplat?
De aproape o luna fac sala (cardio, 2- 3 ore pe saptamana) si nu pot sa zic ca am inceput sa slabesc considerabil dar ma simt mai bine cu mine. Am renuntat la dulciuri, prajeli, grasimi. Problema...? (mai mult)
Salut daca am la bicicleta roti care se desfac prin cheita, cred ca se numeste quick release trebuie cumparate jenti speciale? Sau merge orice fel de janta? Dau funda
Salut, daca am frane pe disc si vreau sa schimb janta difera fata de cea obisnuita? Sau trebuie una speciala cu suport pentru disc?
Daca am facut sport de 4 luni aproape zilnic(exceptând zilele cand am fost in vacanta), dar am mâncat mai nesănătos, îngrasandu ma la loc, mai am sanse sa slăbesc daca urmez meniul unui nutritionist?...? (mai mult)
Care ar fi marimea buna unui Mountain Bike pentru mine, tinand cont ca am 14 ani si ~1.70 inaltime? Am incercat sa merg si pe o bicicleta din aia normala mare dar imi pierd echilibrul cand intind...? (mai mult)
Salut. Ce rol au carbohidratii pentru organism in perioada de definire? Si ce rol au in perioada de masa musculara? Cand sunt la slabit trebuie sa consum mai multi sau mai putini carbo?
Recomandati- mi si mie niste exercitii pentru urmatoarele zone (stiu ca nu pot fi izolate, dar sa fie tensiunea predominanta in zona aceea): 1. Partea superioara interioara a pieptului. 2. Partea inferioara...? (mai mult)
Salutare.Vreau sa imi cumpar o bicicleta de oras.M- am uitat pe net la Freeride si Downhill...scumpe zic eu cea mai ieftina am vazut la 1.300 euro.In fine as vrea sa imi recomandati o bicicleta.Cu ea o...? (mai mult)
as vrea sa mă înscriu când începe școala la un club de fotbal, și la ei pe site scrie că se dau probe de la ora 16, întrebarea mea este, ce probe credeți că se dau?
Stie cineva cum imi masor grasimea corporala?
Salutare TPU, eu vreau sa ma inscriu anul acesta la colegiul militar din Constanta si am toate detaliile despre ce trebuie sa fac. Traseul utilitar aplicativ il fac dar nu pot sa alerg mult ca obosesc...? (mai mult)
Am 20 de ani, 1.80 inaltime si 68kg (slabanog). De 2 luni m- am apucat de sala de fitness si se vede foarte putin diferenta. Eu am o intrebare la voi, pentru ca sunt slab, are ceva daca mananc...? (mai mult)
Salut tuturor! De 2 zile tot caut un program sau o televiziune unde pot vedea F1 live gratuit dar nu am gasit nimic, daca ma puteti ajuta si asta intr- un timp destul de scurt avans in vedere ca in 30...? (mai mult)
Ce stiti despre proteinele sci-mx whey protein?
Poate sa imi explice si mie cineva cum sta treaba cu uefa nations league? Adica pur si simplu nu inteleg care e faza cu grupele alea. Puteti sa imi explicati aceasta competitie?
Am 14 ani si jumatate, 167 inaltime, 58 kg, am masa musculara. Cam pe la cate kilograme ar trebui sa fiu ca sa ma apuc sa fac abdomen si daca nu va suparati, care sunt cele mai bune...? (mai mult)
Cum pun masa musculară mai repede făcând 10 repetari cu greutate mai mare sau 15-20 cu greutate mai mică la sala?
Ce exercitii pot face pentru a mi se dezvolta zona soldurilor si corpul sa capete acea forma de clepsidra? Vreau sa acumulez mai multa masa musculara intr-un tip cat mai scurt (cca. 2 săptămâni)
Cat de buna o fi Bicicleta FAT BIKE VELORS V2600A, 26", cadru otel, am auzit ca ar fi unele din cele mai proaste modele.
Am atestat de instructor sportiv fiindca terminat liceul sportiv și nu știu ce să fac? Unde sa mă angajez?
Cum pot face sa mi se dezvolte soldurile? Adica sa adun masa musculara in zona lor si sa capete o rotunjime, corpul in forma de clepsidra. Mulțumesc!
Oare ce exercitii pot face acasa sa dau mai tare cu pumn?
Am 14 ani 170cm si 63-64kg..si am ceva burta sunt disperat sa slabesc..cateodata imi vine sa plang...ce sa fac?
Salut, am si eu o problema. Am 14 ani si jumatate, cam 55- 58 kg si 167 cm inaltime. Fac sport/exercitii 1/2 pe saptamana+ treaburi pe acasa. Ma puteti ajutasa calculez si eu *Deficitul caloric* pe...? (mai mult)
Pentru inceput, vreau sa va spun ca eu chiar am nevoie de ajutor, sunt usor disperata, indispusa si chiar depresiva in ultimul timp. Si nu, nu este vorba despre prostii, gen crush ul nu ma...? (mai mult)
De ce multa lume crede ca fetele/femeile nu ar trebui sa ridice greutati? Am observat ca multe femei sunt sfatuite sa se rezume la cardio sau la greutati foarte mici. E mult mai greu pentru femei sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!