UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO, in aceasta seara. Cine credeti ca va castiga?
Nu prea inteleg..am 14 ani, 170cm si 63-63kg, da, stiu e puțintel dar tot am ceva burtica. Oare de ce? Pt ca kg nu spun asta.
Am niste intrebari. De ce acum cand ma uit la WWE pe Telekom, ii aud pe comentatorii romani si pe cei americani? De ce pe Telekom ei dau o ora si 37 de minute din Raw dar, dureaza 3 ore ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre produsele celor de la MyProtein? De exemplu despre clasicul Impact Whey Protein si altele? Efecte averse/ ingrediente? Mersi
Salut, ar putea un sniper airsoft cu specificatile astea : Viteza bile 0.20g (m/s + /- 10%) 137 Viteza bile 0.20g (FPS + /- 10%) 450 (probabil as folosi bile de 0.30g) Energie (J) 1.88 sa ucida...? (mai mult)
Buna dimineata TPU! Ieri am inceput sa fac abdomene, aproximativ 100. Acum m-a doare buta cand m-a misc, e normal? Si recunosc, este prea mult pentru prima data.
Daca am miopie si as vrea sa fac enduro cu motocrossul o sa ma deranjeze la casca? E o problema daca nu am ochelari speciali de enduro?
Vreau sa merg la meciul Romania-serbia de pe 14 octombrie pe arena nationala. Are cineva idee cat sunt biletele normal la un meci oficial pe arena nationala al echipei nationale?
Daca am pus la pariuri un bilet cu 15 meciuri cu sistem 13 din 15 asta înseamnă că pot să am 2 meciuri greșite? Și dacă sunt toate corecte câștig cat e pe bilet sau mai mult?
de 1 săptămâna m- am apucat sa alerg si aveam 67, 4kg iar dupa 7 zile adică astăzi m- am cantarit si am 67, 9 de ce? Practic am pus jumatate de kg dar eu nu simt asta deloc, din contra...? (mai mult)
Ce exercitii pot face pentru cresterea masei musculare in zona pieptului si la brate?(Fara a merge la sala)
Mai merita sa ne mai uitam la exatlon? Daca da, de ce? Daca nu, de ce?
Dupa parerea voastra merita sa ne uitam la acest show numit "Exatlon", si daca da, de ce? Ce vedeti voi interesant la aceasta emisiune? Mie mi-e frica sa nu fie regizat.
Salut, fac sala de 3 luni si am luat 5kg, am 1.80 si 63 kg. Pentru acele kilograme pot spune ca am mancat foarte multe prostii, adica mananc orice, nu tin cont, decat sa fie mai multe calorii, am...? (mai mult)
Salut, am nevoie de niste sfaturi. Vreau sa ma apuc de sala pentru a pune masa musculara, insa citind raspunsuri la unele intrebari de pe acest site unii spun ca la varsta mea ( 15 ani ) nu este recomandat...? (mai mult)
Salut, nu vreau sa fac patratele deci nu voi face abdomen la sala, daca nu fac abdomen mai sunt si alte dezavantaje in afara ca voi avea burta?
Am 15 ani. Si Practic un sport de 6 ani de zile aproape si de curând am inceput sa am o perioada foarte proasta. Adica îmi ieșeau majoritatea chestiilor la antrenament doar una nu si aia...? (mai mult)
Cunosc un boxer de performanta personal care e triplu campion national si de două ori campion european care mănâncă efectiv doar prostii, suc, ciocolata, chipsuri si fast- food cam asta mănâncă...? (mai mult)
Daca iau proteine pentru masa musculară imi moare penisul? Doar proteine nu steroizi, ca unele persoane mi-au zis ca moare altele ca nu moare
Salutare. Am făcut acum 2 zile un antrenament de pe home workout și de ieri nu mai pot îndoi mana sa o duc la gura. Oare sa fie febra musculara sau altceva? Când încerc sa îndoi mana ma doare foarte...? (mai mult)
Am bagat pe meciul de Joi că, va bate Rapid. V cu Dudelange amândouă echipe străine au avut 2 goluri meciuri în avantaj. - meciul de mâine dacă nu dau gol nicio echipă, echipele...? (mai mult)
Sunt boxeri de performanta care mănâncă ce vor, gen dulciuri sucuri etc.
Cat de musculos e normal sa fii la 15 ani? Care e grosimea normala a bicepsului(in cm)?
Salut, fac sala de 3 luni si nu fac niciodată abdomen pentru ca nu vreau pătrățele, in afara de patratele m- ar ajuta la altceva abdomenul? Adica eu nu vreau patratele. M- ar ajuta la altceva daca...? (mai mult)
As dori sa achizitionez aceasta bicicleta. https://www.hervis.ro/store/Echipament/Biciclete/Mountainbike/X-Fact-K/Pulse/p/COLOR-2339917 Ce parere aveti? As putea sa fac offroad cu ea?
Care sunt cele mai bogate alimente în proteine, dar în calorii? Care sunt cele mai bune alimente pentru creșterea în masă musculară?
Ce înseamna 12 la pariuri fotbal.
Recomandati- mi si mie o bicicleta MTB la 1000lei sau mai putin, care sa aiba frana pe disc fata si spate, cauciuc 27.5 sau 29 si celelalte piese cat de bune se poate in pretul asta. As prefera...? (mai mult)
Vi se pare mult 65kg la 14 ani si 1.70m? Ps:sunt baiat
Salut vreau niste aparate de antrenat muschii (ca extensorul) fara haltere, aparate care se gasesc la sala, vreau ceva care sa-l am acasa
Fac box de performanta de 2 ani și mă duc la multe competiții, dacă nu am o dieta si mănânc ce vreau (dulciuri sucuri etc) mă afectează cu ceva?
Salut, fac sala de 3 luni si am folosit programul acesta dar nu fac febra musculara niciodata, dar pot spune ca m- a crescut 5 kilograme pentru ca sunt foarte slab Luni piept biceps Marti picioare ...? (mai mult)
Data sunt skinny fat ce pot sa fac sa devin slab? Sa raspunda decat cei care stiu. FUNDA
Vă salut Vreau să mă duc joi pe national arena și mă întrebam cum se vede la inelul 2, sectorul 330(partea de sus )+merită să te uiți de acolo?
Salut, am 15 ani si ma duc la sala ca sa slabesc si imi formez un corp frumos. Am auzit multe cazuri de hernii din cauza salii. Se poate face sala la 15 ani fara a face hernie?
Caut papuci jmk
Ce păreri aveți despre produsul Gainer Pro Muscle House? Eu doresc sa îl iau pentru creșterea în greutate. Mersi!
Am si eu o problema : am 14 ani, pe 9 noiembrie fac 15, am 70 de kg si sunt destul de slab, mi se vad si venele la maini, dar singuru loc in care sunt gras este burta, ce dieta sa tin...? (mai mult)
ce bicicleta imi recomandati sa cumpar pana in 600-700 ron. Mi-ar placea cu suuspensie dubla.
Unde voi putea să vizionez US Open-ul? (Începe azi de la 18:00)
În orașul Slatina există teren de baschet chiar și în curtea școlii măcar? Dacă da, dati-mi și adresa va rog.
Daca folosesc proteine din acelea praf, exista vreun dezavantaj prea mare? Vreau sa ma ingras cu masa musculara si mancarea nu ma ajuta, as vrea sa apelez si la aceasta varianta.
dacă trag de fiare pot sa slăbesc sau trebuie sa fac si cardio
Ce imi recomandati pentru cresterea in masa musculara? Bcaa? Aminoacizi? Proteine?
Salut, de 3 luni fac sala, si sincer sa fiu a inceput sa se vada cat de putin ca fac sala, am facut in aceste 3 luni 5 kilograme(am luat) pentru ca aveam 58 kilograme la 1.80 acum am. 80 si 63 kg...? (mai mult)
Trebuie in 2-3 saptamani sa devin FORTZA! ADICA sa fiu extrem de puternic. Ce imi recomandati? Vreau sa am patratele, piept, spate si brate MARI si PUTERNICE. Am 15 ani please!
Salut as vrea sa ma apuc de box,dar nu prea stiu unde sa ma duc,cu cine sa vorbesc etc... puteti sa imi recomandati o sala si un antrenor, care sa nu fie nici mega scump
As vrea sa fac performanta in kickboxing, poate, visul meu va deveni realitate intr- o buna zi, dar imi pierd repede motivatia la care stau cateva ore bune sa o "construiesc" urmarind si citind materiale...? (mai mult)
Salutare Vreau sa îmi cumpăr schimbătoare cu 3x7 si eu la bicicletă am 3x6 are ceva daca pun schimbatoarele?
Salut, am ramas cu mana stanga in urma pentru ca m- am axat mai mult pe mana dreapta (mare greseala) si vreau sa o aduc la acelasi nivel cu mana dreapta si nu stiu cum sa fac, sa fac o pauza cu mana ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?