Vreau un fund mare. Ce sa fac?
La pariuri sportive fotbal de exemplu stim cota 1=17, 00 stim cota x=7, 30 si stim cota 2=1, 18. care ar fi formula de calcul sa aflam cota pentru sansa dubla 1x, x2 si 12. Multumesc
Cam cat timp iti ocupa un sport de performanta? Salut TPU! De multe ori am auzit ca un sport de performanta iti ocupa mult timp. Totusi, conteaza foarte mult ce inseamna mult timp...iar eu as vrea sa...? (mai mult)
Salut,vreau sa imi iau niste manusi de portar, am 12-13 ani, cam ce marime imi recomandati?
Salut, ma numesc Ionut si am 13 ani si locuiesc in Franta, si anul trecut nu am avut medii foarte bune la scoala. Eu sunt sportiv de performanta (fotbal) si vreau sa stiu cum il pot convinge pe tal ...? (mai mult)
Salut TPU Sunt baiat, am 17 ani, 173 cm, 71 kg, vreau sa stiu cum dau jos din grasimea corporala, am fost la dieta de 1500kcal si am slabit 1 kg per sapt, stiu sa lucrez cu macronutrientii stiu ...? (mai mult)
Am un caine cu numeleBOBI si nu stiu ce sa fac si are doar 2 saptamani plange intruna si nu stiu ce sa ii dau mama lui a murot si nu tri ce sa ii dau mancare la 2 săptămâni și nu vreau sa moare...? (mai mult)
Am un caine de doar 2 săptămâni și plânge întruna și nu știu ce sa îi dau de mâncare și mama lui nu îi mai da lapte și a plecat mama lui ce sa fac va rog ca și noapte plânge și am încercat...? (mai mult)
Cum sa slăbesc 3 kg? Am 16 ani. Nu pot sa fac mișcare..adică sa alerg. Pot face exercitii acasa. Ce fel de exercitii sa fac? Legat de alimentație..nu pot avea 3 mese pe zi Ma trezesc pe la 12 acum...? (mai mult)
As vrea o dieta de 1500-1600 calorii pentru copii.
Daca cineva a luat steroizi si s-a lasat, dar a continuat cu bodybuilding-ul si vrea sa participe la o competitie, va testa pozitiv pentru steroizi chiar daca nu a folosit in ultimele 12 luni?
daca vreau sa incep o dieta si vreau sa o combin cu sport cum ar fi indicat sa mananc dimineata inainte sau dupa ce fac sport? pentru ca eu alerg dimineata.
Am 15 ani si 1, 68 Mama are 1, 65 si tata 1, 69 Mentionez ca fac sport in fiecare zi si mananc sanatos. Credeti ca as putea atinge 1, 75?
Am venit si eu cu o noua intrebare :Am 14 ani, pe 19 noiembrie fac 15, am 70 de kg si 1.78 inaltime, sunt slab dar nu stiu ce sa mananc si ce sa fac la sala pentru patratele, m- ati putea...? (mai mult)
Buna, am 14 ani, 1 60 înălțime și 53 kg. Eu am avut in jur de 56, si am slabit pana la 50 de kg. Doar ca, am inceput sa pun masa musculara, fără să ajung la ceea ce eu imi doream:abdomen ...? (mai mult)
Un site de biciclete ieftine?
Sunt sportiv de contact, si mai fac si forta. Recent, mi- am facut o reteta de shake din 2 oua crude, lapte, o banana, si o lingura de unt de arahide. Ce ziceti, e o reteta buna? Mentionez...? (mai mult)
Mi s- a spus ca daca vreau sa mă ingras ar fi cel mai bine sa fac sport, pentru a nu pune grasime. De o saptamana m- am apucat serios de exercitii gasite pe net pentru picioare, abdomen, alerg si dau...? (mai mult)
Vreau sa imi pun capat zilelor din cauza ca sunt putin plinut. Am 14 ani, 170cm si cam 67kg. Mereu mi-a placut sa fiu slabut, dar orice as face acea burtica tot e..nu mai suport
Cate abdomene trebuie sa fac pe zi pentru a da jos burta?
Am reusit sa slabesc vreo 3-4kg dar burta tot o am, si nu inteleg de ce pentru ca am ajuns f aproape de greutatea normala. Chiar n-are logica
Fac sala de aproximativ un an + - o luna, ideea e ca am inceput sa prind proportii cum imi doresc, fac cardio si greutati, alimentatia imi este controlata adica am un program alimentar pe...? (mai mult)
Daca fac 1000 de genoflexiuni timp de doua săptămâni imi maresc picioarele macar cu 4 cm?
Pot slabi doar cu sala de forta? (Cam 2 ore pe zi de antrenament cu greutăți) Si eventual putin alergat pe banda ( cam 20-25min per zi) si cu mancarea echilibrata?
Ca sa slabesti sau sa arzi destule calorii cat trebuie sa faci la o bicicleta medicinala pe zi?
Este posibil sa faci muschi si patratele acasa fara nici o dieta doar exercitii simple fara echipament?
Am fost implicat in multe bataii pana acum, street fight, nu batai gen serioase, doar niste practici sa vedem care e mai tare si etc, dar nu stiu de ce am o mila in mine si nu pot sa lovesc, cum scap...? (mai mult)
Salut, de ce rugineste bicicleta aproape zilnic, adica apar pete mici le curat cu apa si se iau, apoi ziua urmatoare apar din nou, si ma refer pe toata bicicleta. De ce se întâmpla asta? Prietenul...? (mai mult)
Am avut azi antrenament la fotbal si am bagat o alunecare si a cazut adversaru' pe bratu' meu stang si ma doare rau de tot, nici nu pot sa- l misc ca ma doare rau si cand tin un bidon mic de apa...? (mai mult)
Sala de forta ajuta la slabit? Dar banda de alergat? Si cam cat ar trebui sa lucrez la ambele pentru a da kg jos? (Am cam 4-5kg de dat jos)
Care este metoda cea mai buna pentru slabit? E buna si sala de forta? Adica si acolo transpiri, voi ce ziceți?
Mi- am cumparat recent niste papuci puma pentru sala:https://www.sportisimo.ro/puma/rapido- it- jr/198218/?versiune=1237322&utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse- retargeting...? (mai mult)
am o problema cu o minge nike la liga Santander 2017/2018.Mi- a intrat un spin de trandafir în ea și pierde aer.O am de vreo 3 saptamani.Sa o duc la vulcanizare? Sau metode pentru a astupa...? (mai mult)
Salu TPU, am 15 ani, 1, 78 cm si as vrea sa ma apuc de sala. Am avut 91 de kg, dar am slabit la 75kg si din septembrie cand incepe scoala vreau sa ma apuc de sala, mi- e frica ca as pute sa imi ...? (mai mult)
Ce inseamna marimea NS /N cam cati cm in lungime latime si inaltime au fiecare dau funda!
Buna! Acum in urma cu aproape 4 luni(pe 1 aprilie) am inceput sa fac sport destul de exagerat si sa mănânc destul de puțin, astfel incat dupa 2 luni in care am slabit doar 3 kg, care m au bucurat...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu creatina monohidrata. Pe etichetele suplimentelor spune ca trebuie 5g/zi. Ma gandeam ca daca iau din supliment 5g depasesc cantitatea zilnica deoarece mai iau creatina si ...? (mai mult)
Salutare TPU, poate este cineva avansat in cunoştințele fitnessului sau al culturismului. Mă antrenez de 4 luni, iar acum sunt pe bară si aş vrea sa stiu care sunt dimensiunile ( nu perfecte dar...? (mai mult)
Salut, daca am abonament la sala pana pe 24 inseamna ca pot merge si pe 24 si il platesc pe 25 nu?
Buna ziua TPU, am și eu o întrebare am și eu un kilometraj de bicicletă sun ding și vreau să aflu cati kilometri am PARCURS și nu stiu care sunt kilometri PARCURSI dintre: ODO DST MXS AVS R...? (mai mult)
Salutare. Sunt nou pe aici. As vrea sa știu dacă pot face performanță în sportul numit Handball. Deoarece am jucat fotbal timp de 3 ani ca portar, dar mi s- a desființat echipa și de o luna- doua...? (mai mult)
Fac sala acasa de 7 luni, am pătrățele dar tot am burta! Fac exercitii pentru abdomen de 3 ori pe sapt, 5 min. Cum pot sa scap de burta? AMC: Nu sunt gras, sunt slăbuț
Salut, am 13 ani si fac kickbox de 2 luni si tot la aceeași sala si bjj, dar ma gandesc sa ma apuc de lupte greco romane ca nu stiu parca imi plac mai mult si as vr sa le fac, voi ce ziceți sa ma ...? (mai mult)
Este adevarat ca daca ma apuc de sala (de forte), pe langa masa musculara, pot si slabi (pentru ca am cateva kg in plus cam 3-4kg), asta, bineînțeles, daca fac ceva calumea.
Cum as putea sa ii conving pe parintii mei sa imi ia o trotineta freestyle daca ei spun ca sunt prea mare ca am 13 ani si ca imi trebuie trotineta la varsta asta (aici incep fazele alea in care zic ca...? (mai mult)
Este rau daca am mancat ceva cu indice glicemic mare imediat inainte de antrenament(gen am mancat si m-am dus la sala)
Salut, stiti vreun site de pariuri online unde pot dona cu paypal si sa retrag tot cu paypal?
Eu sunt supraponderal cu vreo 20 kg am 90 in loc de 70 (17 ani 177) oare daca voi slabi o sa imi ramana surplusu de piele urat?(vr sa incerc sa ajung la 60)
As putea sa slabesc daca fac exercitii pentru masa musculara (adica la sala) + cardio (adica alergat pe banda de alergat) si cu deficit caloric? Sunt baiat si am 14 ani.
Pot sa slabesc 10 kg pana pe 15 septembrie? Acum am 71.70 kg si vreau sa ajung undeva la 60- 63 kg pana incepe scoala. Vreau orice fel de exercitiu mai putin alergatul deoarece nu am posibilitatea din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?