.am o problemă, am fost grasa, am slabit acum am 52 de kg si 1, 56 înălțime. Fundul meu este cam plat ce sa fac? Cate kg trebuie sa am la înălțimea mea? Ce sa fac sa am un fund frumos?...? (mai mult)
am 14 ani și 50 de kg (1, 55). Fac înot și vreau niste idei pentru slăbit. Mulțumesc
Salutare. Este cineva din Timișoara care merge la sală la smartfit 1? Daca da as vrea sa imi fac prieteni care merg acolo sa mergem impreuna. ( baiat 17 ani am zis sa precizez poate conteaza ). Daca ...? (mai mult)
Bicicleta RockRider 520 e buna pentru Off-Road?
Buna, stie cineva un site care transmite live free meciul lui Halep cu Mertens de la Cincinnati astazi 19.08. 2018
Sunt baiat si am 14 ani si as vrea sa dau jos vreo 5 kg. Credeti ca as putea sa fac acest lucru mancand normal (adica la ora 9- 12- 6) si facand zilnic 30minute pe banda de alergat + vreo 10min cardio...? (mai mult)
Buna seara TPU! Care stie o aplicatie pe telefon cu cantar care sa arate cate kilograme am?
imi spuneti si mie niste canale de YouTube unde pot viziona rezumatele celor mai importante meciuri de fotbal din fiecare zi? Puteti sa imi dati si site-uri, daca stiti.
Ce inseamna S/P10.5 cornere? Si ce inseamna ODa? Ms anticipat!
Care știe o aplicație(nu pentru slăbit) pe telefon care dă rezultate gen mușchi, pătrățele?
Dacă vreau să pun pe mine masă musculară aș avea voie să mănânc pâine sau dulciuri(în cantități foarte mici) sau nu am voie deloc?
Am o problema cu grasimea, am 1.78, 87 de kg la 14 ani si am grasime pe burta, picioare(de la genunchi in sus), fund, piept si brate, cum as putea sa o dau jos? Dau funda
As vrea sa slabesc in cam 2 saptamani. Ce program mi- ati recomanda? Adica ce sa mananc, cat sport sa fac, si ce fel de sport sa fac, la ce ore? Dau funda daca imi faceti un program! Sunt baiat si am...? (mai mult)
Salut, TPU. Ce exercitii fizice trebuie sa fac si cat de multe pe zi, daca vreau sa dezvolt, in ordinea asta: pectorali (prioritate maxima), brate si umeri, muschii din dreptul omoplatilor, abdomenul...? (mai mult)
Vreau sa slăbesc dar nu pot să nu mănânc dulciuri, cum să renunț la ele? Seara făceam niște exerciții de pe o aplicație dar nu am mai continuat pentru că pur și simplu nu mă simțeam...? (mai mult)
Ce greutate normala ar trebui sa aibă un adult de 21 ani? Eu am 65 și consider ca am prea mult.Voi ce considerați?
Buna, am o întrebare. Bicicleta asta poate fi folosita de bărbați la drumuri lungi? Sau doar pentru femei e? http://www.cortinabikes.com/e- bikes/cortina- e- u4- denim- ladies- bicycle/product/RS_CET8D-...? (mai mult)
Vreai să reduc, din coapse. Sunt slabă. Dar am coapse mari genetic. Ce pot face? Jj
Stie cineva daca Bundesliga, campionatul Germaniei va fi transmis si in Romania? Daca da, pe ce canal?
Credeti ca e de ajuns la o bicicleta electrica un motor de 250w? (am in jur de 65 kg)
A fost cineva la aqua arena în Timişoara să înveţe să înoate? Şi vreau să ştiu dacă mai avem locuri de genul aici în Timisoara sau e singurul? E departe de unde stau eu. 11 mă lasă chiar...? (mai mult)
Salut. Unde pot gasi înregistrarea meciului Steaua Villarreal din Cupa Uefa din anul 2005 ( partida tur)?
Vreau exemple de sporturi pe care le pot face fara sa vad bine. Ştiu de alergat/înot /ping- pong What else? Cineva vare nu vede şi joacă tenis de câmp. A zis tata să nu merg că nu văd...? (mai mult)
Ce sporturi se pot practica in Slobozia Ialomița si unde?
Stie cineva in ce meci Marius Lacatus loveste cu pumnul un adversar, iar apoi da gol? Dau funda
Vreau sa fac muschi mai repede acasa/ Am un antrenament gen 50 flotari, 30 de abdomene, 20 ridicari cu ghiozdanul la fiecare picior, 30 ridicari cu ghiozdanul la fiecare mana, flotari steag 20...? (mai mult)
Cei care stiu ce ii parasailingul ma pot ajuta putin cu câteva întrebări? Stiu ca este la Mamaia si la Eforie... voi cei care ati fost sau cunoașteți prieteni ce au avut astfel de experiente cum...? (mai mult)
Salut, vreau sa merg și eu la o echipa dar nu găsesc, ma puteți ajuta? P. S: Sunt din jud. GORJ
Cum este când mergi prima data la sala de Fitness? Exista cineva acolo care te ajuta pana te acomodezi? Adică, okay, intru in sala. Și după ce fac? Aștept sa își dea seama cineva ca sunt noua...? (mai mult)
Natural Sterol Complex, as vrea sa administrez si nu stiu sigur ce sa fac..Imi puteti spune mai multe parti pozitive si negative? Am 19 ani, fac sala de 2 ani. in principiu m-ar interesa daca ingrasa.
https://www.cortinabikes.com/e-bikes/cortina-e-u4-denim-ladies-bicycle/product/RS_CET8D-D#/zoom Pot folosii bicicleta asta pentru drumuri lungi si pentru oras? Are 7 viteze in butuc.
După sala(antrenament) cu greutăți iau proteine tip praf și după fac cardio)(alerg 15- 20min) să ard mai multe calorii e bine? Sau să iau proteinele după cardio(alergat)? Deci eu vreau sa alerg...? (mai mult)
Mie de ce nu imi atarna burta? Adica sunt putin grasut dar burta nu imi atarna, oare de ce? Adica e plata
Salut, imi puteti da va rog niste sfatrui cum pot ajunge capitanul echipei de fotbal? Dau tot ce pot, fac o treaba minunata dar tot nu pot sa ajung. Inca este deja un capitan are 16 ani eu am 14, nu...? (mai mult)
Vreau sa pun o intrebare locuitorilor din Republica Moldova si mai exact din Chisinau. As vrea sa stiu daca sunt cluburi de echitatie/hipism la un pret bun, cu conditii bune.
Salut, as vrea sa va intreb este o mare diferenta dintre o sala de fitness cu aparate si o sala fara aparate? Vorbesc despre rezultate
De ceva timp mă gândesc cum să- mi fac pătrățelele sa nu mai fie strâmbe și să fie macar un pic mai drepte... daca îmi puteți da niste exerciți pentru al forma cat mai frumos posibil...? (mai mult)
La ce ora v-a incepe meciul Craiova-Leipzig si pe ce canal v a fi difuzat
Exercițiile de la sala îți afectează cresterea? Daca da, contează varsta sau înălțimea am 15 ani și puțin peste 1.85.
Credeti ca nutritionistul ma poate ajuta sa slabesc? Adica sunt copil, si trebuie sa dau cam 4- 5kg jos, ce imi va spune sa fac? Adica eu orice as face fac degeaba... fac sport degeaba..chiar nu...? (mai mult)
de cand am inceput sa merg la sala am inceput sa mananc mai multe calorii, adica m- am bazat sa mănânc mai multe calorii. Dar aud pe toata lumea ca vorbește despre proteine. Eu as vrea sa...? (mai mult)
Salut am incercat sa imi invat fetita de 5 ani sa mearga pe role pentru ca se uita la soy luna dar nici eu nu stiu f bine si nu am reusit, stie cineva un loc in Bucuresti unde putem face lectii impreuna...? (mai mult)
Hei, eu maine plec in Grecia, in Paralia Dionysiou si vreau sa stiu daca sunt mese de ping pong pe acolo.
Hi, salut ALL. Daca am un stil de viață sănătos + alimentația la fel și dacă ma apuc sa fac acele 100- 200 flotări făcute CORECT in fiecare zi timp de 30 de zile, voi vedea rezultate? Adică...? (mai mult)
Salut, azi am fost la o plimbare cu o colega si un coleg de la gradinita(ne- am intalnit dupa 8 ani) si la un moment dat i- am propus sa facem skandenberg si m- a invins. Faza e ca el e putin dolofan(putin)...? (mai mult)
Salut. Un site bun pentru accesorii de bicicletă?
sunt baiat, am 14 anii si vreau sa stiu cum as putea sa ma inalt. Imi puteti spune cum as putea sa fac asta?
Am 15 ani dar nu sunt asa bun la fotbal, sunt din oras dar stiu doar sa apar dar joc si in atacare cateodata. Stiu doar sa driblez normal, am viteza dar vreau sa invat niste scheme de exemplu...? (mai mult)
La ce ajuta exercitiul L-sit?
Ce avantaje si dezavantaje ai daca lucrezi multe ore in picioare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.