Piata de adidasi este plina de fakeuri. Eu de exemplu acum vreo doi sau trei ani am cumparat o pereche de tenesi converse si s- au dovedit a fi fakeuri - nici nu puteam sa ii port - am incercat de cateva...? (mai mult)
Sunt indicate genuflexiunile pentru a slabi in zona feselor? Sau, din contra, le vor face si mai groase. Ce alte exercitii pentru a elimina surplusul de grasime din aceasta zona recomandati?...? (mai mult)
Am slabit destul de mult in ultimul an, undeva la 30 kg, initial avand 115, si as dori sa merg la sala. Problema e ca nu as vrea sa ma fac din nou mare. Se poate sa fii slab, dar sa ai cat ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa o cumpar... Ce spuneti merita?, as vrea sa o iau pentru drumuri lungi, E luata din Anglia bicicleta. Multumesc https://m.olx.ro/oferta/cursiera-muddyfox-pace-IDaSavp.h tml
Recomanati-mi și mie o bicicletă pentru salturi și freeride, să fie rezistentă la teren accidentat și salturi, până în 1500 de lei. Mulțumesc!
As dori sa aflu ceva metode de slăbit eficiente! Multumesc
Parere va rog, as vrea sa o cumpar... Ce spuneti, as vrea sa o iau pentru drumuri lungi, E luata din Anglia bicicleta. Multumesc https://m.olx.ro/oferta/cursiera-muddyfox-pace-IDaSavp.html
Salut daca lucrez cu gantere de 3 kg imi cresc masa musculara?
Salut am 12 ani si inaltimea 1:65 m-am apucat recent de sala si nu ridic greutati deasupra umerilor.Imi va afecta cresterea, nu raspundeti daca nu stiti.La 18 ani imi doresc sa am max 1:85-1:90
Îmi poate recomanda cineva o sala de box în Cluj? (am 15 ani și sunt fata, o sala care sa ma accepte)
De doua zile mi- am propus sa ma antrenez ca sa devin fotbalist. Stiu ca e deja tarziu si cel mai probabil n- o sa fac mare lucru tinand cont ca am 19 ani si deloc masa musculara. Am inceput ieri cu o ...? (mai mult)
O sala de lupte (libere sau greco) Bucuresti stie careva? Sau recomanda?
Salut Am 21 de ani 1.70 și 60 kg muncesc că ospătar o săptămână la muncă una acasă as vrea ca in spatamana aceea acasă să mă apuc de sala are fi ok și ce as putea lua pentru a creste in masă...? (mai mult)
Am un btwin rockrider 520 si as dori sa ii fac in curand revizia in decathlon. Intrrebarile mele sunt urmatoarele: 1) Cat dureaza? 2)Ce contine o revize( ce face mai exact la bicicleta)? 3)Cat...? (mai mult)
Cat costa un abonament anual la World Class pentru salile Silver cu acest nelimitat?
Ce pot face la sala de fitness ca sa pot slabi? La ce aparate trebuie sa lucrez?
Mi am luat o bicicleta de o luna (noua) si are frane pe disc. Problema este ca franele scârțâie, este probabil pentru ca placutele sunt noi? Adica nu sunt tocite ca sa nu mai scartaie?
Nu e nimeni din BodyBuilding pe aici? :( Am nevoie de niste suplimente dar sunt putin confuz in privinta carui magazin sa cumpar, sunt multe si toate par de calitate...
Salut. Cei care sunteti in domeniu, ce parere aveti de manusile de box urmatoare :" Manusi de Box, Tunturi, Bruce Lee Signature" Le iau de pe net cu 100 de lei, sunt bune? Funda
Salut azi marți la ora 1 noaptea am aprins un bec economic de la o lustra dupa 20 de sec am auzit poc si a iesit o substanta albă din el, am deschis geamul la maxim si am plecat in urmatoarea încăpere...? (mai mult)
Cand incepe campionatul la JUNIORI C
3 dimineata si stau ca o cucuvea, ma freaca gandul de a lua pe viitor niste suplimente, dar sa fac ceva serios nene, e cam singurul lucru ce ma face fericit bodybuildingul, iar de poimaine ma...? (mai mult)
Salut am achiziționat recent o bicicleta Specialized rockhopper 5 cu cadru de 19" si roti de 26", second- hand. Cand am luat bicicleta am curățat- o cum trebuie am demontat- o si i- am dat lanțul ...? (mai mult)
La 13 ani jumate e bine sa ai un bmi de 23, 4
Am primit de la un prieten o bicicleta de sosea care pare destul de "vintage" si are o problema. Franele nu prea prind deloc, iar eu avand pe langa aceasta ce am primit- o un cross country cu frane...? (mai mult)
Salut pentru un rockrider 520 este buna greutatea de 14 kg? mi se pare ca este prea grea pentru un hardtail
Salutari! Am 14 ani si vreau sa ma apuc de arte martiale, si nu stiu ce arta, eu ma gandeam la krav maga, mma, muay thai sau kick boxing.Voi ce imi recomandati, ce ma sfatiuiti?
Unde as putea sa vad meciul de inseara(Barcelona-Sevilla) gratuit? Imi puteti da un link?
Am 16 ani, 170cm; 60kg, as vrea sa ma ingras pana la 70kg, nu vreau sa am un corp definit, doar sa fiu mai mare, am incercat mult sa ma ingras si nu am putut, voi in cat timp ati pus...? (mai mult)
Ce inseamna sa fii atletic?
Ce role trebuie sa imi iau pentru slalomul acela cu pahare(nu stiu cum se numeste), si ce trebuie sa fac ca sa invat cum se face? P.S.Nu sunt nici incepatoare pe role, dar nici prea avansata
Nu reusesc nicicum să înot şi nu am frica de apă. Se merită să plătesc un instructor?
Care sunt avantajele tubeless la bicla?
De ce se pune apa in roata bicicletei?
Am o caseta de pinioane 14-28t,ma gândeam daca pot schimba ultimul pinion(14t) cu unul 11t?
Buna, sunt un pescar incepator cu 2 undite si as vrea sa stiu cum pot face doua bambine, nu pentru senzor ci pentru scopul lor normal.
am 13 ani ce sporturi mi-ați recomanda?
Deci...Am 12 ani si am vrut sa imi iau un drift trike. M- am informat destul si le- am aratat parintilor. Au spus asa: Tata:Ala e motor ai permis? I- am explicat ca nu imi trebuie si ca ...? (mai mult)
Eu am IMC 23.87, adica am greutatea normala, cel putin asa spune pe internet, trebuie sa il am peste 24.9 ca sa fiu supraponderal. Dar am oleaca de burta, oare pot sa am putina burta si sa am greutatea...? (mai mult)
Nutritionstul ma poate ajuta sa slabesc 4-5 kg?
Cum se numește, într-un singur cuvânt, "poza" cu statisticile unui turneu, cu sferturi, semifinale, finale etc.?
Ca sa achizitionez ceva de la Decathlon, am nevoie de vreo legitimatie?
Am nevoie de ceva pentru a achizitiona un lant anti furt la dechatlon?
Ce credeti? As putea slabi 4- 5kg in vreo 3 saptamani. Eu m- am gandit dimineata sa mananc iaurt slab cu cereale integrale, la amiază ceva ciorba, iar seara mai putin adica cativa castraveti cu rosii,...? (mai mult)
Voua vi se pare o greutate mare la 14 ani si 170cm, baiat sa am 67-68kg?
Salut, stie cineva de unde pot găsi biciclete second-hand (Germania) in Suceava? Mulțumesc
Cât costă un permis de pescuit in Delta Dunării?
Salut, am si eu o intrebare, am trecut clasa a 10 a, am facut clasa a 9 ca tehnician in gastronomie, eu fiind sportiv de cand ma stiu... adica joc foarte mult fotbal, stiu sa driblez, am tehnica,...? (mai mult)
Am 17 ani, aproximativ 1.75 m si 60kg, cum as putea sa pun niste muschi pe mine? Din pacate nu am sala in orasul unde locuiesc asa ca incerc acasa, fac cate 150- 200 de flotari diferite in...? (mai mult)
Ceva ponturi pentru a creste masa musculara( sa devin mai puternic) please fara a ma duce la sala. La locurile de joaca exista aparate pe care te poti ridica ca sa faci miscare si ma gandeam sa fac muschi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!