E bine daca alerg cu greutăţi de un kg la glezne? Am văzut tipi făcând asta. Şi un prieten zice că nu e ok că îmi distrug picioarele.
Pot combina l-carnitina cu whey protein? Doresc sa ard grasimea dar sa incerc cumva sa nu slabesc si masa musculara
de la ce varsta ai voie sa participi la o competiție airsoft?
Am tahicardie, doctorul mi-a recomandat sa fac miscare iar eu m-am gandit sa merg la sala. Daca fac efort si imi creste pulsul nu e o problema? Ce exercitii sunt bune pentru slabit?
Salut, am 14 ani si am facut aprox. 1 an de fotbal cand aveam 12, apoi nu m- am dus 1 an si acum m- am inscris din nou, sunt destul de tehnic(dribbling, pase etc.), insa pentru ca n- am facut prea mult...? (mai mult)
Salutare. Poti reveni la forma sportiva pe care ai avut- o in urma cu cativa ani? De exemplu aveam o conditie fizica de buna in scoala generala, acum am 24ani. Nu prea am mai facut sport regulat de...? (mai mult)
Salut, Fac sala de aproape 12 ani, de aproape 6 ani stagnez la forta fizica, am incercat multe combinatii de antrenament, greutati mari cu repetari putine, greutati mici si repetari multe, am schimbat...? (mai mult)
Fac exercitii fizice pentru masa musculara acasa si pectoralul drept este putin mai mare decat cel stang, ceva exercitii ca sa remediez aceasta problema?
Ectomorf,mezomorf sau endomorf? Ce sunteti? Si mi se pare mie sau un ectomorf arata cel mai bine?
Am 16 ani si as vrea sa ma duc la antrenamente ( fotbal ). Credeti ca daca nu am fost dat se mic nu o sa am nici-o sansa sa devin mai bun?. Stiu sa joc cat de cat.
Am o problema, cum as putea sa imi maresc rezistenta la alergat? Ma pregatesc pentru liceul militar si cam am probleme la proba sportiva.
Salut. Sunt ectomorf si mergeam la sala si ajunsesem la 70 kg. Am avut colon iritabil si inca am putina sensibilitate la picante si alcool si am slabit foarte mult. Daca poate cineva il rog frumos ...? (mai mult)
am câteva întrebări: Creatina monohidrat capsule este aceeasi chestie cu proteinele de la whey pudra pentru creșterea musculaturii? Creatina pudra se poate folosi si in gainer? Mentionez...? (mai mult)
pentru cine joaca la pariuri am o intrepare! Azi joaca Leipzig - Craiova si vreau sa joc Handicap 0:2 X2.....si nu prea inteleg, deci orice rezultat dar Craiova sa nu piarda la 4 goluri...? (mai mult)
Salut, As avea nevoie de cateva sugestii/pareri, de ceva timp lucrez la o aplicatie web bazata pe calculul de calorii, as vrea sa adaug o functionalitate noua, si anume utilizatorul sa poate adauga...? (mai mult)
Salut, am o dependentă foarte mare de coca cola, nu exista zile în care să nu beau 3- 4 litri pe zi, am uitat ce gust are apa. Am încercat coca cola zero dar am auzit că ala e mai periculos, stie...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati niste exercitii cu gantere pentru incepator? Pot ridica 6kg, dar si 8. Am 15 ani
La baschet daca i-au mingea intr-o mana si o pun la piept se considera fault sau dribling?
Am 16 ani si 1.74 m si vreau sa ma apuc de sala. Vreau sa stiu cate zile pe saptamana sa ma duc la sala si ce sa fac in acele zile, adica gen o zi sa fac ex numai pentru maini, o zi sa fac...? (mai mult)
Salut Daca fac un bilet(pariuri) cu 11 meciuri, daca pierd unul, biletul inca este bun?
Ar trebui sa fiu atat de disperat ca sa slăbesc? Am 14 ani, sunt baiat, am 170cm si in jur de 68kg, e chiar asa mult? Credeti ca e chiar asa urgent sa slabesc? Adica sunt altii care sunt mult mai grasi,...? (mai mult)
Este adevarat ca, copiii slăbesc mai repede ca adultii? Daca da, de ce?
Am 15 ani si 1.72. Azi mi- a cumparat tata o gantera de 10kg dar am inceput sa ridic 8kg. Deoarece 8kg mi se pare ok.Fac 1 set de exercitii la o mana si 1 set la cealalta mana si tot asa. Ce...? (mai mult)
Ce aparat ar fi bun sa imi cumpar pentru muschii picioarelor? Ii am cam atrofiati. Momentan m-am gandit la o bicicleta de recuperare.
Salut, ma duc la sala si as vrea sa stiu cate proteine/grasimi/carbohidrati trebuie sa consum pentru a creste in greutate am 178 si 65kg, ma antrenez 5- 6 zile pe saptamana dar nu mai reusesc sa cresc...? (mai mult)
Îmi doresc sa particip la concursuri de alergare de viteza, dar nu știu nici unul.Ma puteți ajuta va rog? Multumesc mult.
TPU, dacă fac tracțiuni cu priza lata pentru umeri, trapez și spate + flotări cu mâinile depărtate in cât timp o sa am umerii și spatele mai lat?
Ma puteti ajuta? Ce sa mananc pentru masa musculara? Buget 1000 de lei. Buget cu sala de 1104. Am 1, 82-1, 83 m, 60-70 KG si 18 ani. Ce sa mananc zilnic? Ms.
Unde ati invatai voi sa inotati prima data?
Am 17 ani, 60 kg si aproximativ 1.73m. Cum as putea adauga cateva kg de masa musculara, detin niste gantere, si fac cate 100 de flotari pe zi. Dar as vrea un program ca lumea.
Ambele meciuri dintre FCSB si Hajduk Split se vad la PRO TV?
Un program de antrenament la sala la varsta de 12 ani am 1, 65, nimic deasupra gatului?
Buna seara lume. Deci de vreo 3 saptamani asa am inceput sa merg la sala 5 zile pe saptamana. Este un antrenor acolo care mi- a aratat toate exercitiile, 6 pentru maini si 6 picioare. Le- am facut pe ...? (mai mult)
De cateva luni imi lucrez muschii fesieri si cu greutati, si fara. Si nu vad niciun rezultat. Am avut o dieta bogata in multe protenie, degeaba. Am in partea exterioara a fundului o gaura cum ar veni...cu...? (mai mult)
Stiti cumva un website care imi arata echipele de start la un meci de football,inainte ca acesta sa inceapa? Dar sa fie exact echipele de start, nu probabile!
Daca bag 2 ore zilnic sport + mancat mai putin cat credeti ca dau jos in 3 saptamani? Sunt baiat si am 14 ani
Aveti tricouri cumva fcsb?
Pot slabi pur si simplu daca fac sport si mananc mai putin? Adica fara nutritionist? Credeti ca slăbirea vine asa usor, usor?
Are cineva bicicleta medicinala? Cat faceti pe zi? Ati slabit?
Cat ar trebui sa faci pe zi la bicicleta medicinala sa se cunoasca efecte?
Cum sa alerg mai repede?
Daca merg la nutritionist imi va spune el exact ce sa mananc? Credeti ca as putea slabi cu nutritionistul? Am 14 ani si am 5- 6kg peste greutatea normala. Voi ati putut slabi cu nutritionistul? Pot da ...? (mai mult)
Asi dori sa stiu un program de antrenament la sala fara greutati deasupra gatului, max 3 zile pe sapt.Si ce as putea sa mananc? Am 12 ani si 1.65
In cam cat timp pot sa invat sa dau backflip?
ma numesc Adrian si vreau sa imi cumpar o noua bicicleta, cea veche un DHS Kreativ 2013 ieftina cum ar zice multi, imi da semne ca vrea sa se odihneasca ba se desurubeaza pedala stanga ori...? (mai mult)
Știe cineva când va avea loc lupta dintre Brock Lesnar și Daniel Cormier?
Azi eram la fotbal si cand am primit o centrare am dat cu capul dar eram cu spatele la poarta si la jucatorii din careu. Mi- am lovit un adversar (in arcada si i- am spart- o, i- a curs mult sange) ...? (mai mult)
Daca tata are 1.83, mama 1.77 si eu am 1.80 la 14 (peste 2 luni 15) ani, la 20 ani cat credeti ca voi avea?
Salutare... Cu ce ma ajuta BCAA XT? Eu am citit despre si este o șusta de energie. Voi ce părere aveți?
Ce bicicleta sa imi iau? | Am un buget de aproximativ 1500 de lei + - 100 de lei si intentionez sa- mi iau o bicicleta pe care s- o rulez atat la oras cat si pe camp. Pana acum m- am uitat la http://www.devronbike.ro/Riddle-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...