Acum ca WWE este din nou in Romania (finally) sunt super excited. Dar din greseala am auzit o propozitie care mi- a displacut la maxim. Ca PPV- urile nu vor fi redate pe Telekom Sport. Mor de curiozitate...? (mai mult)
Salut, fac sala de aprox 2 ani de zile si din toamna nu mai pot sa merg la sala. Vreau sa- mi cumpar acasa cam tot ce imi trebuie, de exemplu o banca pentru piept, gantere o bara dreapta si o bara ...? (mai mult)
Daca beau zer de la branza, accelerez cresterea in masa musculara?
Daca nu am inca 14 ani impliniti ma primeste la sala de forta?
De aparatul Vibratone ce părere aveți?
Am 12 ani, 1.65 si 65 de kilograme.Vreau si eu o serie de exercitii pentru mine. Dimineata, la pranz si seara
La pescuitul cu plastice moi (gumate), dupa ce lansezi trebuie lasata naluca sa ajunga pe fundul apei iar mai apoi recuperata sau care este tehnica pescuirii folosind naluca?
Cine îmi poate spune mai multe detalii despre deficitul caloric?
Unde pot găsi cei mai buni adidași de alergat? De unde îi pot cumpăra? Sau care e cea mai bună firmă?
Daca fac sport 15 sau 20 de minute slabesc cateva kilograme?
ma duc la piscina, cei de acolo au voie sa ma controleze? Adica in ghiozdan, daca nu sau scrie undeva va rog sa imi aratati, dau funda.
Cum imi pot strica bicicleta, ca sa nu se mai poata repara, incat sa ma lase parintii sa iau alta?
La traseul aplicativ pentru politie am mari dificultati la saritul peste capra. Imi spuneti si mie va rog niste sfaturi sau lucruri pe care ar trebui sa le fac ca sa o pot sari? O pot sari, ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Super Masd Gainer de la Dymatize?
Sfaturi pentru un skater începător
Salut TPU,rog seriozitate,sunt foarte pasionat de batai,mai mult,, street fight" cum as putea invata street fight mai dezvoltat?
Am 12 ani si doresc sa slabesc si sa pun ceva masa musculara am 1.65 si 65 kilograme.(Nu va luati dupa poza de profil)Sunt la tara
Pot pescui la pripon pe un lac/canal/râu public (Canalul Dunăre- Marea Neagră, Canalul Poarta Albă- Midia Năvodari) (pripon insemnand o ancora o greutate un fir lung, o plută o sticlă în acest...? (mai mult)
am 14 ani si fac fotbal de la 7 ani pot lua vitamine?
Bună, aş vrea să mă ajutați. Eu ador echitația, dar părinții mei spun că e prea departe de mine (nu e chiar aşa departe cum spun ei, sunt 31 de km până acolo), iar acum părinții mei vor...? (mai mult)
Hei, salut tuturor! 1. Deci, unii fotbaliști au acolo la gleznă unde le incepe gheata de fotbal au glezna strânsă și înfășurată într- o "bandă" , parcă ceva colorat și își strang acolo,...? (mai mult)
Ati observat ca jucătorii de tenis, înainte să servească, primesc de la copiii de mingi 2- 3 mingi. Pe unele le arunca inapoi, pe altele le pun in buzunar. De ce fac Asta? Nu am inteles niciodata....? (mai mult)
Salut, am o problemă cu fotbalul, de câteva luni mă antrenez acasa, pot face schemele foarte bine, pot șuta foarte bine la poartă, și așa mai departe, sunt foarte bun la 1vs1 dar problema mea...? (mai mult)
acum o luna mi- am rupt piciorul si am stat in ghips 3 saptamani, acum nu mai am piciorul in ghips si pot sa merg dar nu am voie sa ma joc fotbal sau ceva de genul timp de 6 luni, stie cineva...? (mai mult)
Salut, am bicicleta rockrider 520 si vreau s-o modific. Aș vrea să îi pun frane hidraulice, cum pot face asta?
Salut, am si eu o nedumerire(pariuri fotbal) psf 1 inseamna ca prima echipa conduce la finalul primei reprize sau castiga meciul?
Cand incepe noul sezon al ligii a 3 de fotbal?
Este bine sa fac sala acasa de la 14 an? Am auzit ca opreste cresterea in inaltime.Nu sunt sigur.Va rog raspundeti daca aveti informatii SIGURE!
vreau sa ma antrenez pentru proba sportiva la liceul militar si nu stiu ce exercitii trebuie sa fac, imi poate spune cineva?
De ceva timp pinionul se invarte in gol asa ca m- am decis sa- l schimb. Problema este ca in Botosani, de unde sunt eu, nu prea am mecanici ca lumea (am mai schimbat odata un pinion si m- a tinut...? (mai mult)
Cand va putea gazdui Romania un mondial de fotbal! Ca doar euro putem gazdui!
Puteți să îmi dați link-uri cu program de alimentație și exerciții pentru bodybuilding acasă? Mulțumesc anticipat!
Cu cine poate pica FCSB in play-offul UEL daca trece de Hajduk Split?
Salut.Am 13 ani jumatate cam 1.63-1.64 metri si 55 de kg.Am niste gantere de 3 kg fiecare iar intrebarea mea este:daca fac cu aceste gantere exercitii acasa(pentru maini), imi pot afecta cresterea?
Salut prieteni, am o problema nu stiu ce sa mai fac, ce fel de exercitii pentru 6 patratele (abs) fac street workout de 7 luni si tot nu inteleg de ce am doar 4 patratele si nu 6 cum ar fi normal.
Am văzut un clip pe YouTube despre termenul "skinny fat" și cred că mă încadrez în această categorie. Am văzut că tipul spunea de exerciții de ridicat greutăți, dietă și fără cardio....? (mai mult)
Salut, am varsta de 14 ani si mi- am comandat creatină, 25 de pliculețe care se dizolvă în 500 ml de apă. Nu vreau răspunsuri cu "la vârsta ta pune- te și învață, nu e bună etc". M- am informat...? (mai mult)
Ar fi bine sa incep o dieta de 1000 calorii la 14 ani? Sunt baiat si am vreo 5- 6kg in plus, eu zic ca daca tin o dieta de 1000 calorii + in jur de jumatate de ora sport adica alergat pe banda o sa pot...? (mai mult)
Ce parere aveti? E ok pentru cineva cu inaltime de 1.60? E cursiera de 27. https://m.olx.ro/oferta/bicicleta-btwin-triban-3-semicursiera-IDbkorR.html
Am auzit ca daca incepi sa faci la sala exercițiile clasice cu greutăți, ai sa pierzi din mobilitate. Intrebarea este : Dacă fac acele exercitii clasice si dupa la final exercitii pentru ...? (mai mult)
O cursiera cu roti de 27 ar fi potrivita pentru o persoana cu înălțimea de 1.60?
Daca o sa merg la nutritionist el imi va spune ce sa mananc si cat sport sa fac? O sa pot slabi 3- 4kg in 3 saptamani? Trebuie sa imi faca analize avand in vedere ca am 4- 5 kg in plus? Am 14 ani si sunt...? (mai mult)
Eu vreau sa dau la colegiul national militar Alexandru Ioan Cuza din Constanta care s- a redeschis anul acesta. Dar eu practic si handbal si as dori sa stiu daca cei din acel liceu imi vor permite sa ma...? (mai mult)
Echipa de fotbal "Steaua" mai exista? Ce parere aveti?
fac sala de 3 luni si mi s- o format pieptul, mainile, spatele si picioarele cu muschi doar abdomenul nu.Ce ar trebui sa fac sa am abdomen frumos? Am 16 ani si 1.78- 79 si 68 de kg. Sfat...? (mai mult)
Salut baieti. Am si eu o nedumerire La pariuri 1x=bate prima echipa sau se termina egal x2= bate a doua echipa si se termina egal Si de ex daca pe un meci pe un bilet bag x1 si pe alt bilet 2, pe...? (mai mult)
De mult timp m- am gandit sa imi achizitionez o bicicleta, dar nu stiam de care. Aici am doua biciclete: Romet RAMBLER 26 sau VELORS V2957C daca ati putea sa- mi spuneti care e mai buna....? (mai mult)
Sunt fată, am 15 ani, 1, 62 si 62 de kg. Trec in clasa a 9a, si as vrea sa ma inscriu la un club de handbal. Si as vrea sa stiu daca o sa practic 3 ani, pot să slăbesc 10 kg si să mai...? (mai mult)
Salut, am luat 2 gantere de 5KG de la Decathlon. Eu am un stil mai sedentar de viata asa... si unii zic ca le- am luat prea mari, ca trebuia sa incep cu 3KG, etc. Ma rog, pot si cu astea, eventual le...? (mai mult)
Buna, as vrea sa slăbesc, adică mai mult as vrea sa fac abdomen! Cum as putea sa fac cat mai repede având in vedere ca sunt începătoare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a