Cum sa am patratele pana va incepe scoala? Dau funda
Joc fotbal binisor, sutez asa cu putere totusi daca- s slabanog cu 38 de kile. Dar vreau sa dau cu capu in minge sa opresc mingea sau sa dau gol, ma ia durerea de cap si mi- e frica sa incerc de mai...? (mai mult)
Salut, vreau si eu o sugestie de la voi, vreau sa imi iau o trusa de reparat pana la bicicleta cand sunt prin padure sau pe altundeva ca mi se intampla des sa fiu cu bicicleta la 30 40 de km de casa si...? (mai mult)
Un magazin specializat in skateboard din Constanta? Stie cineva daca exista?
De ce nu pot slabi? Mananc regulamentar si fac sport si tot degeaba...nu inteleg de ce, am 14 ani.
Ce program imi recomandati de sala la 15 ani daca merg de 3 sau 4 ori pe saptamana?
Ce parere aveti despre proteinele de la decathlon? Sunt bune? Si ce proteine mi-ati recomanda pentru cresterea rapida a masei musculara + ce alte suplimente pot lua
Am un lant antifurt cu cifru. I-am uitat codul. Cum il pot afla?
Https://www.youtube.com/watch?v=ZMO_XC9w7Lw&t=1411s As vrea sa te intreb ce ajuta mai mult aceste exercitii sau banda de alergat? Dau funda
Ce parere aveti despre mass gainer3 de la aptonia?
Credeti ca George Becali ar mai putea lua marca Steaua? Spun asta deoarece sunt Stelist de mic si nu imi convine faptul nici ca Steaua este in liga a- 4- a si nici ca in liga 1 exista o echipa cu numele...? (mai mult)
Daca o sa merg la un nutrutionist credeti ca m- ar putea ajuta sa slabesc 4- 5 kg. Mi- ar spune el ce sa mananc si cat sport sa fac? Cei care ati fost la nutrutionist ce v- a spus? Si cam cat ar trebui...? (mai mult)
Doresc sa ma apuc de sala, obiectivul fiind unul destul de greu, doresc sa cresc in masa musculara, insa in acelasi timp vreau sa pierd din grasime (modelul skinny fat). Ce alimentatie imi...? (mai mult)
Ce săli de box știți din Baia Mare? ???????? Și c-am care ar fi prețurile? E prea târziu dacă mă apuc de la 15 ani? Mulțumesc anticipat ????
Daca tin o dieta corespunzătoare, fac zilnic 15-20 minute pe banda si folosesc aplicația lose weight in 30 days o sa pot da jos 4-5kg pana la inceputul scolii?
Merg la sala si vreau sa stiu daca are ceva daca nu am un program stabilit de exercitii, ci fac ce apuc.
As vrea sa ma apuc de volei sau de baschet, dar pe la 18 ani am inteles ca nu mai ai cum sa te inscrii la sporturile astea deoarece au o limita de varsta in echipa, asa mi- a spus cineva. Am facut handball...? (mai mult)
Am 18 ani, 1.72 m si 85 de kg, in ultimii 2 ani am pus 20 de kg si as vrea sa slabesc si am auzit ca se poate lasa pielea. As vrea sa stiu daca se poate evita acest lucru si daca da, imi puteti...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi cumpar o bicicleta fitness si nu stiu pe care sa o aleg. M- am uitat pe eMAG si am citit si recenzii, dar sunt si unele negative : ca face zgomot dupa un timp (cineva a scris la ...? (mai mult)
Bună din nou. Deși vreau să mai dau jos din grăsimea rămasă, vreau să și încep să pun mușchi pe mine. Deci cum fac? Menționez că la sală sunt băuturi cu Carnitină, mă va ajuta să ...? (mai mult)
Am decis sa ma pun sa alerg dimineața la 6 între 30 min și 1 h. Credeți că aș putea slabi? Puteți sa îmi spuneți și niște alimente pe care sa le mănânc pentru a ma ajuta sa slăbesc?...? (mai mult)
Am timp sa slăbesc pana merg la scoala? Eu m- am gandit sa fac 20 de minute zilnic pe banda de alergat + mancat regulamentar. PS: am 14 ani si sunt baiat. Am 70kg la 1.70m inaltime. Oare o...? (mai mult)
Nu stiți cum să slăbesc un kg pe zi?
La cât timp este ok sa merg la sala după o noaptea în care am consumat alcool? Din câte știu alcoolu oprește sinteza proteica plus de asta te cam lasă și fără vlaga. Deci are rost sa merg ...? (mai mult)
HEY TPU! Imi puteti recomanda niste suplimente alimentare care sa ma ajute sa slăbesc mai repede? Nu sunt foarte gras, am 1, 80m si 78kg. Merg destul de des la sală dar as vrea sa scap de burta cat...? (mai mult)
Ce parere aveti de sporturile extreme? Eu sunt dependent de adrenalina si toti oamenii din jurul meu, prietenii si familia, imi spun ca intr- o zi voi muri in cautarea senzatiilor extreme :)) E chiar...? (mai mult)
Fac aikido de 2 saptamani (2 ore pe săptămână). Cand am sunat la acel dojo (sper ca am zis bine) mi s- a spus ca nu am nevoie de echipament pentru ca primele 4 ore sunt pentru a vedea dacă ...? (mai mult)
as vrea ca pana incepe scoala sa- mi dezvolt muschii abdominali sufiecient de mult incat sa se observe acele "patratele" pe abdomen fara sa trebuiasca sa- l incordez. Am aproape 16 ani, 163cm-...? (mai mult)
Îmi puteți spune va rog o sală de kickboxing in Băbeni? Dau funda
Am 11 ani, undeva 1.50- 1.52 si am in jur de 52 de kilograme. Știu că eu cântăresc mult dar mai sunt si pitică si arăt ca un butoiaș. Cum pot să slăbesc? Si Dacă îmi dați idei de cum...? (mai mult)
1)Vreau sa ma apuc de inot dar din luna octombrie incolo. Ce stiti, se mai pot da lectii in toamna sau doar pe timp de vara? Unde pot lua lectii in Constanta? 2) E vreo sala de volei prin...? (mai mult)
Bună seara. Am 24 ani, 1.76 m înălțime si 73 Kg. Vreau să mai dau jos grăsimea rămasă de pe burtă, șolduri, picioare și piept. Sunt destul de activ deoarece lucrez la livrat ziare și merg...? (mai mult)
daca ma antrenez in aer liber pentru masa musculara pot sa ies in fiecare seara la bara si la pararele, chiar daca ma obosesc mult, de exemplu fac la fel mai multe exercitii si cu mai multe...? (mai mult)
Vreau sa achzitionez un MTB B'TWIN Rockrider 520s si marimea L nu este pe stoc. Ma gandeam sa iau marimea XL dar am numai 174 cm. Credeti ca este prea mare pentru mine? Funda
Îmi puteti spune și mie cum sa dau jos câteva kg într o luna. Am 80 kg 170 cm și 16 ani. Fac sala de 5 luni si s- a pus cv masa musculara pe mine, dar nu pot scapa de burta și solduri....? (mai mult)
Cum pot sa semnez cu rxf? Puteți să.mi prezentați și alte ligi pentru începători? De la ce vârstă se pot face aceste lucruri?
Hei TPU, ce club de juniori din Arges îmi recomandați pe postul de portar?
Salut, sunt din Brasov, dar am o nelamurire, cum pot ajunge pe la varful Caraiman? Sau cel putin in ce oras trebuie sa ajung ca dupa sa pot incepe sa urc muntele?
Cum sa am patratele? Dau funda
Salut, ce suplimente imi recoamandati sa folosesc ca sa cresc in masa musculara fara sa ma ingras, am 1.75 si 72kg?
Buna, anul acesta am trecut in clasa a 8- a asa ca deja m- am gandit la ce liceu vreau sa dau. Vreau sa dau la liceul militar, dar la proba sportiva nu pot face din ghemuit in ghemuit de cand am facut...? (mai mult)
Salut, cum sa am patratele si ce exercitii îmi recomandați?
Cum sa am patratele si ce exercitii îmi recomandați?
Salut, stie cineva o dieta/plan alimentar pentru cresterea in masa musculara la 70kg? care acel plan sa contina aproximativ 150g de proteina? Fara suplimente!
Imi puteti spune ce marimea mi-ar trebui la bicicleta asta?: https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-520-275--id_8350582.html# Tin sa mentionez ca am 1.72 cm. Va multumesc!
Pe ce loc este Hamilton Academical in liga Scotiei?
Salut, am 17 ani, 65kg si 1.75. *Ce pot face sa ma mai inalt vreo 5- 6 cm?* Am o alimentatie relativ ok, incerc pe cat posibil sa nu mananc "fast food- uri", biscuiti/prostii si mancare din oras,...? (mai mult)
A slăbit cineva cu carnitina? Dacă da, câte kg si in cât timp? Eu am slăbit 30kg cu o dieta sănătoasă, dar încâ mi-a rămas ceva grăsime pe abdomen
Salutare TPU,as vrea sa știu ce supliment este cel mai bun pentru îngroșarea și aceentuarea venelor la sala, mulțumesc!
Eu practic fotbal de vreo 5-6 ani si tot nu slăbesc. Fac sport destul de mult si tot am cateva kg in plus. De ce? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a