Salut, TPU! Ce părere aveți despre rivalitatea dintre fanii lui Ronaldo și cei ai lui Messi? Eu am învățat că fiecare om este unic. Cei care se obosesc să susțină că preferatul lor este mai...? (mai mult)
Vreau sa dau la un liceu sportiv. dintre fotbal și handbal, la care e mai ușor?
Bună seara de ce ma doare sub genunchi când ma las pe vine și e o durere mare în care nu ma mai pot ridica dar după ce ma ridic își revine usor
Salut! Am 13 ani si vreau sa ma inscriu la fotbal la Hațeg Retezat. Oare cum ma pot inscrie?
Salut, o intrebare, am 18 ani si 5 luni si 175, voiam sa va intreb, ce suplimente imi recomandati sa mai iau si eu cativa cm in inaltime, nu mi prea imi fac sanse, dar eu sunt mai micut decat tata,...? (mai mult)
Salut. La karate ești obligat să fii desculț la antrenamente etc sau poți să fii și încălțat?
Sunt portar și doresc sa aflu care sunt cele mai bune manusi la prețul de 200 lei? Care sa ma tina și sa fie bune, aștept sa vedem ce îmi recomandați
Hey! Pot să fac scheme cu bicicletă normală? Dau fundă
Salut, mi-am cumpărat o bicicleta la mana a doua, firma trenix și îmi merge greu schimbătorul de foi, ce trebuie sa fac sa îmi meargă mai ușor? Cel de la pinioane merge ușor!
Între Haaland și Alibec, care ziceți că e mai bun?
Salut, care este cel mai bun- safe steroid oral? Fără răspunsuri de genul "nu sunt buni"... daca cineva vrea sa ia, va lua indiferent de ce zice lumea și dacă le dați răspunsuri de genul nu o să...? (mai mult)
Salut, aproximativ de cate ori e mai slab turanabolul decât test enantat? Și o părere despre turanabol, e bun pentru creșterea masei musculare?
Unde as putea sa învăț luptele comando?
Salut, am si eu o întrebare, dacă îmi iau un bilet la VIP la orice meci de pe Arena Naționala, pot sa parchez mașina in interiorul stadionului? Sau nu are nicio legătura? Mersi frumos!
Stie cineva daca se prinde pe spinning pe mures in judetul Arad? mai specific stiuca.
Daca am 75 kg și după antrenament pe parcursul întregii zile am consumat doar vreo 70- 80 grame de proteine am lucrat degeaba? Pur și simplu am adormit foarte devreme și m- am trezit de...? (mai mult)
Cum pot învăța lupte de strada pentru răzbunare?
Am pus un pariu pe aplicația SuperBet în caz de câștig banii ii ridic de la o agenție sau ii pot ridica online direct în contul meu?
Buna seara, de curand m- am apucat sa alerg dupa ce am reusit sa ma las de fumat. Imi ating limita de rezistenta in jur de 1km alergare, imi puteti oferii niste exercitii si metode de a marii rezistenta...? (mai mult)
Ca joaca România în sferturi la campionatul mondial de volei masculin? Și pe ce post?
Vreau sa ma injectez cu tren, dar unde mai exact sa injectez. E ok in fese?
Ce program transmite România-Israel? Vad ca antena 1, digi sport 1 și prima nu îl transmite.
De ce se insista cu Ianis titular? O fi fiul lui Hagi, dar nu joaca numele pe teren. E tot rezerva după accidentarea gravă, sa joace Morutan sau altul mai bine. Ca șanse la euro și asa nu prea...? (mai mult)
Dacă românii îi bat pe israelieni diseară, s-ar putea interpreta că sunt antisemiți?
Salut! Daca fac tenis, ce grupe de muschi se dezvolta cel mai mult?
Daca castiga Romania maine cu Israel se califica la Euro?
Nu prea ma pricep la fotbal, dar cate sezoane de fotbal se incadreaza intr-un an?
Salut. Administrarea de testosteron are ca un efect reținerea de apa. As avea nevoie sa știu unde se retine apa. in articulatii? Subcutanata? N as vrea sa par umflat. sa răspundă cei care au informații...? (mai mult)
Salut! Este bine sau decent dacă alerg 7 km in 44 de minute?
Este bine la 13 ani inaltimea de 1, 72? Daca practic baschet pana la cat mai pot creste?
Salut! Stiti cumva daca exista in Bucuresti săli de fitness roz? Doar roz. Iar daca da, dati-mi cateva adrese. Multumesc!
Cum aș putea participa la concursuri de șah fără a participa într-un club?
De ce șahul 3D deseori este offline, iar jocul este mult mai preferat să fie vizualizat și jucat în 2D?
Îmi poate explica și mie cineva cum funcționează cash out- ul la superbet? Am avut un bilet cu 5 superpariuri și a scris cash out indisponibil tot timpul când era biletul activ, chiar și după ...? (mai mult)
Eu sunt membru oficial cu card socios la clubul de fotbal profesionist SC Otelul Galati adică mi- am făcut card socios de membru oficial si vreau sa intreb ce alte beneficii mai am în afara de posibilitatea...? (mai mult)
Am întâlnit o situație la șah online, poate li s- a întâmplat și altora. Mai întâi să prezint piesele. Turnul negru la A6. Pion negru la B5. Turnul negru la D5. Cavaler negru la F5. Episcop...? (mai mult)
Salut! Vreau să vă spun dacă fac sport cu exerciții și îmi cresc masa musculara mai pot sa cresc în înălțime?
Cu ce înclinație și viteza este recomandat sa mergi pe banda pentru masa musculara?
Am o intrebare (pentru cei care se pricep la asta, eu nu le am). As vrea sa ma duc la sală, fie sa fac un workout acasă (doar ca sa ma întăresc) nu vreau deloc să slăbesc. Eu sunt deja considerată...? (mai mult)
Acum ca să îți faci cont pe superbet trebuie sa iti faci tu poza lângă buletin ca să confirme?
Am un baiat cu fundu mare si e sportiv oare din ce cauza este? Are 13 ani. Si oare este o modalitate care este sa faci fundul mic?
Cum aș putea juca la campionate de șah sau table, pe județ sau național, ca adult (majoritatea sunt pentru elevi, din ce am văzut)?
Vreau sa ma bag la un club de arte martiale kempo. Am nevoie de ceva echipament? Cumpar de la ei sau cum functioneaza
Https://rfkinetix.ro/product/ghid- de- nutritie- rfkinetix/ Aveti vreo parere despre acest ghid de nutritie? Momentan nu prea imi pot bate capul adunand si punand cap la cap informatiile gratis de ...? (mai mult)
După operația de varicocel cat timp n-am voie sa fac sala?
Bună seara! sunt la un liceu sportiv de 4ani sunt printre cei mai buni sportivi anul acesta am avut un accident în timpul unui meci ruptura de menisc și de ligamente, ruptura de menisc a fost operat,...? (mai mult)
Recomandări de lumini de bicicletă care funcționează pe baterii, nu pe USB? De preferat ceva cu care să pot vedea pe o potecă neiluminată noaptea. Buget până în 200 de lei. Mersi
Buna ziua! Daca termin kinetoterapia la UEFS pot sa fiu si profesor de sport in scoala? Daca nu, ce alte studii imi trebuie?
Bună ziua, am 14 ani, 1, 75- 78m și 90kg. Da, știu, este o greutate foarte mare pentru vârstă mea tocmai din cauza asta vreau sa slăbesc. Orice sfat m- ar putea ajuta. De aproximativ 3 zile...? (mai mult)
Salut, TPU! Aseară mă uitam la meciul dintre Al Nassr și Al Shabab. Prima echipă a primit 3 penalty- uri. Pe primele două le- a transformat CR7, dar ultimul l- a bătut alt jucător, ceea ce m-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?