Salut, am 17 ani, 65kg si 1.75. *Ce pot face sa ma mai inalt vreo 5- 6 cm?* Am o alimentatie relativ ok, incerc pe cat posibil sa nu mananc "fast food- uri", biscuiti/prostii si mancare din oras,...? (mai mult)
A slăbit cineva cu carnitina? Dacă da, câte kg si in cât timp? Eu am slăbit 30kg cu o dieta sănătoasă, dar încâ mi-a rămas ceva grăsime pe abdomen
Salutare TPU,as vrea sa știu ce supliment este cel mai bun pentru îngroșarea și aceentuarea venelor la sala, mulțumesc!
Eu practic fotbal de vreo 5-6 ani si tot nu slăbesc. Fac sport destul de mult si tot am cateva kg in plus. De ce? Dau funda
WWE va fi transmis pe Telekom Sport, dar eu am Digi. Ce să fac?
Ce as putea face ca de la 1.55 sa ajung la 1.65? As vrea cat mai repede.
Am auzit ca apa cu lamaie ma ajuta la slabit.Cand este bine sa o consum? Inainte de exercitii fizice, in timpul acestora sau dupa?
fac sala si vreau sa va cer o parere, am 1.80 si 63 de kg. Fac sala 4 zile pe sapt, luni piept biceps, marti picioare x miercuri umeri triceps si vineri spate trapez, ce ziceti ar trebui...? (mai mult)
De cate ori sa alerg pe saptamana si ce durata de timp sa alerg? Mentionez ca vreau sa fac conditie fizica pentru ca ma pregatesc pentru niste probe si anume: 1000 metri rezistența in 4 minute...? (mai mult)
Poti sa te apuci de rugby si daca ai 24 de ani? As fi interesat de acest sport, o gramada de lume imi spune ca as fi potrivit pentru acest sport, dar ma gandeam ca poate sunt deja cam prea "batran" pentru...? (mai mult)
Buna,apa slabeste?
Știe cineva pe ce site-uri pot vedea meciuri de lacrosse live in afara de ESPN+?
Deci sunt ectomorf si fac sala de 4 luni. Faza e ca nu se vede nimic si nu ma refer la faptul ca in astea 4 luni ma asteptam sa devin Arnold ci ca nu am luat de loc in greutate, masa musculara ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva metode pentru marirea fundului acasa? Sunt mai slabuta,si am un fund mic,sunt nemultumita de acest aspect. Vreau sa sa vada aceste rezultate, insa nici sa slabesc. Multumesc!
Pentru sportivi. Ce părere aveți de X-plode plicuri dacă sunt folosite de fete? Se simte diferența în timpul antrenamentelor? Le recomandați sau nu?
Eu practic inot de ceva vreme la un centru. Cand trebuie sa inot primul bazin il fac repede dar dupa obosesc si nu mai ma pot misca repede in apa (ma dor picioarele) asa ca inot destul de incet ...? (mai mult)
Legat de pariuri sportive. Se pot depune (online sau offline), sa zicem, 3 bilete cu acelasi eveniment la aceeasi casa de pariuri? De exemplu, un bilet cu rezultat final 1, alt bilet cu rezultat...? (mai mult)
Cateva sfaturi pentru a scapa de grasimea abdominala? Fac exercitii de cateva luni, si la sala si acasa, si nu vad niciun rezultat, beau multa apa, nu mai consum asa multe grasimi.
Daca faci sala si iei Suplimente Alimentare(steroizi, preteine din alea prafuri) inseamna ca esti natural?
Ce se-ntampla daca mananci ce vrei si faci sala pentru masa musculara? Apropo, masa musculara inseamna sa faci muschi nu?
Ce proteine imi recomandati? La 100 de lei asa, ma gandeam la GFX-8 1.5 kg. Astept pareri despre el si ce imi recomandati la acest buget.Multumesc!
Pe ce site-uri in afara de ESPN+ pot sa vad meciurile de Lacrosse live?
am o problema cu mancarea, fac sport acasa, abdomene si flotari si stiu ca e in zadar daca nu mamanc, nu pot pune masa musculara, sunt slab, 66 kg, 1.82 si cand imi pun mancarea in fata...? (mai mult)
Unde gasesc un teren de tenis de picior acoperit in Bucuresti? Dau funda la raspunsul cel mai bun!
Pe ce loc este Hamilton Academical in prima liga a Scotiei? Si de cand a intrat in ea?
Bună TpU, Am 16 ani 7 luni aproximativ 65 de kilograme Și 1.78 în înălțime Ce părere aveți despre metadrol? Ce alte recomandări de produse similare aveți?
a slabit cineva cu programele de slabire in 30 de zile de pe Magazin Play?
Fac sală de câteva luni, am observat ca toată lumea consuma suplimente proteice. Îmi puteți spune va rog ce fel de proteine sa folosesc, cum se folosesc, în fiecare zi, de doua ori pe ...? (mai mult)
Hey- hey! De o lună şi un pic sar coarda (coarda are greutăți la mânere) aproape în fiecare zi 5, 7 sau 10 minute. Este o idee bună să încep (treptat) să pun greutăți la încheieturi...? (mai mult)
Am 14 ani si vara asta m-am apucat de sala. Am deja o lună, si m-am gândit daca este o decizie bună sa mănânc batoane inainte de sala cu proteine. Voi ce ziceți?
la ce te ajuta foaia de la BMX? Ma refer conteaza daca este mai mica sau mai mare? eu am un BMX Haro https://www.olx.ro/oferta/vand- bmx- haro- IDbo7u1.html aici este. Are foaia mare dar nu...? (mai mult)
Daca intr-o bataie eu sar cu genunchiu si ii dau in maxilar si el cade jos, e doar lesin nu? Adica nu poate muri?
Fac exerciții pentru fese de 3 sau 4 ori pe saptamana. Fac cate 3 serii diferite, deci la primul exercițiu fac 40 (20 stângul 20 dreptul) la a doua serie fac 20 (podul) și la ultima trebuie sa țin...? (mai mult)
Unde pot găsi cele mai ieftine haltere/gantere?
Salut, fac handbal de performanță și încă nu a inceput perioada de pregatire, cum as putea dezvolta o condiție fizică? Sprinturile multe sau Cardio?
Ce părere aveți despre carnitina de la myprotein? Și mai exact care e scopul ei?
Salut am 16 ani si vreau sa ma apuc de kickboxing. La antrenament o sa- mi sparga nasul? Daca ma trece direct la avansati pe mine ma mai invata tehnicile de baza? Si sparing- ul se opreste cand este cineva...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara (comanda) mingea Nike Merlin?
La 15 ani ce ar trebui sa mananc pentru a ma mai dezvolta? Am fost la sala de minim 25 ori si as dori sa stiu ce ar trebui sa mananc la micul dejun si la ce ora, la pranz si la cina? Doresc masa...? (mai mult)
Cum vi se pare mutarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus?
Am 12 ani si 65 de kilograme. Ca sa slabesc nu mananc daca este ora 18:00 sau mai mult. Fac exercitiile astea Sarituri jacks 30(de 3 ori pe zi) Flotari din genunchi 10(de 3 ori pe zi) ...? (mai mult)
Am 12 ani si doresc sa mai slabesc.Am 65 de kilograme si inaltime 1.60 si ceva.Doresc sa slabesc pentru ca stiti momentul acela cand esti cu colegii/prietenii la plimbare si incep sa fac misto sau...? (mai mult)
As vrea sa- mi achizitionez MTB B'TWIN Rockrider 520 s. Ce parere aveti despre aceasta bicicleta? Are neajunsuri? Cum se comporta pentru pretul ei? Daca puteti sa- mi spuneti din propia...? (mai mult)
am si eu o intrebare legata de bicicleta, cand schimb pe foaia 1 si ultimul pinion (cel mai usor posibil), acea rotita mica pe care trece lantul sta destul de aproape de spite, este normal...? (mai mult)
Salut, am comandat un schimbator pentru bicicleta 3 x 7 si am primit de la vanzator 3 x 9 si nu mi-a mai raspuns la mesaje. Ma rog, intrebarea mea e daca pot monta 3 x 9 pe o bicla 3 x 7?
Pentru fanii Premier League o adresez, dar pot raspunde toti microbistii. Cine va castiga campionatul in Anglia dupa parerea voastra, sau cum ar arata topul in clasament?
Cum pot da burta jos exceptand mancatul sanatos si alergatul pe care le practic deja? Prin ce exercitii mai exact?
Cum pot slăbi la picioare? Eu nu sunt foarte grasă, am 55 de kg, însă nu sunt mulțumită de felul în care arăt.Am reușit să îmi fac talia, i- am dat o formă frumoasă, am un abdomen lucrat,...? (mai mult)
Am 14 ani jumate si vreau sa fac patratele. Cate abdomene trebuie facute?
Cand incepe liga a 2 la fotbal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?