Ce exercitii trebuie sa fac pentru cresterea masei musculare si ce trebuie sa mananc si sa evit sa nu mananc?
o sa-mi cumpăr o bicicleta Ultra Razor 26 si vreau sa va intreb daca pot face upgrade la furcă, si daca aceasta este buna pentru niste drumulete de pădure.
Salut tuturor, va rog un sfat și puțin ajutor daca se poate, plz. Am 17 ani (i- am făcut recent) și vreau să mă apuc de sala. Am 58 de kg la 1.73m. Eu vreau sa mă duc la sala pentru a mă maturiza...? (mai mult)
Salut.Am un dhs de un an si acum recent am auzit ca imi scartaie ceva la bicicleta si nu stiu ce. Oare trebuie schimbata suspensia?
Hei! Am si eu nevoie de un sfat, merg pe bicicleta de cativa ani, dar inca nu am reusit sa merg fara sa tin nicio mana pe ghidon. Numai cand incerc putin, ma simt de parca o sa pic. Eu cred ca am si...? (mai mult)
Ce exerciții recomandați pentru a slabi în zona mâinilor?
Ce trebuie sa faca un fotbalist ca sa poata fugi atatia km pe stadion?
am 13 ani si vreau sa va pun o intrebare in legatura cu sportul : Am greutati de 3 kg., flexoare si extensor. Dispunand de acestea, ce program pentru cresterea in masa musculara mi- ati recomanda? ...? (mai mult)
Ieri am inceput sa fac 100 de flotari pe zi timp de 30 de zile, iar astazi am facut o febra musculara si nu prea mai pot sa fac 100 de flotari pe ziua de astazi. Ieri inainte sa incep sa...? (mai mult)
Doresc sa slabesc vara aceasta intre 10- 20 kg, dar ma multumesc si daca slabesc 10. Vreau sa le slabesc pana incepe liceul. Ma poate ajuta o bicicleta de fitness la care sa pedalez 1- 2 ...? (mai mult)
Salut, am un mtb terrana de 26', si am o problema la furca. Cand merg pe un drum mai accidentat, si trec printr- o groapa ceva. Nu se lasa suspensia. Daca folosesc frana de fata si sar cu ea sau ceva,...? (mai mult)
Salut, fac de 1 luna si 1 saptamana sala, 176cm, 74kg, 16 ani, ar trebui sa iau proteine? daca da, ce fel de proteine?
De ce trebuie sa te uiti la mana in timpul skandenberg-ului? Arbitrii atrag mereu atentie sa privesti permanent mana, de ce?
Cam ce joculete de baschet stiti? Salut TPU! Am inceput sa merg la baschet in parc dar nu vreau sa joc doar jocul in sine, ci si joculete gen 21, horse, turul frantei si obligatea.Problema e, ca ...? (mai mult)
Daca la biliard, o minge sare de pe masa, cel care a dat-o pierde meciul?
Stie cineva cand se deschide www.superset.ro?
Care este in opinia voastră in momentul actual cea mai bună casa de pariuri sportive ( cu cotele cele mai mari la meciuri?
Cam in cat timp mi s-ar vede rezultate daca fac exercitiile acestea in fiecare zi si iau pauza la 3 zile? https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Cine știe un site cu ponturi pentru pariurile sportive, care sa aiba cel putin 80% probabilitate de câștig?
Unde se poate face performanță in arte martiale in Timisoara? Nu conteaza ce e, karate shotokan, judo, box, orice. Caut de ceva timp un "dojo" serios, in care centurile sa nu fie date ca painea...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si jumatate si vreau sa imi fac muschi mai ales la abdomen, asta inseamna patratele etc., dar ma cam impiedica un lucru ca sa arat cat de cat frumos, incepe sa imi creasca par pe burta...? (mai mult)
Ce ar trebui să mănânc sau să fac pentru a ma mări, de exemplu pentru a crește în brațe, în spate, picioare (și cu cât mai puțin în burtă)
Am 15 ani si de astazi am inceput sa fac 100 de flotari pe zi timp de 30 de zile. Sub surprinderea mea, am reusit sa le fac. Inca 29 de zile si gata! Am facut 10 flotari prima data, iar...? (mai mult)
Fitness sau aerobic? Nu vreau sa slabesc, ci sa imi lucrez corpul si sa fiu mai activă.
Salutare oameni buni, stie cineva vreun site de unde as putea sa imi cumpar un aparat pentru spagat? Dau funda, va salut
Chiar dezvolta inotul toti muschii din corp(cel putin cei importanti)? Salut TPU! Vreau sa ma apuc de inot. Unul dintre motivele pentru care vreau acest lucru este pentru ca am auzit ca iti dezvolta toti...? (mai mult)
Ce înseamnă obsait?
Ce exercitii imi recomandati sa fac in prima zi de sala? Sunt baiat, am 16 ani si sunt slab. Doresc raspunsuri concrete.
Pe ce data debutează în acest an echipele din România in UEL si UCL (CFR,FCSB, Craiova și Astra Giurgiu?)
Salut, de unde as putea cumpăra o bicicleta ieftina? Un site care sa fie extrem de ieftin si calitativ?
Ziceti sa ma las de sala si sa ma apuc de inot? Salut TPU! Am 17 ani, sunt scund si complexat de acest lucru de mai bine de 2 ani.De cand am inceput sa fiu complexat m- am apucat de inot si l- am practicat...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati un bmx sa arate si bine si calitate buna, pretul sa fie pana in 1000 ron in zona Brasovului?
Ce fel de bicicleta imi recomandati in maxim 3000 de lei? O sa o folosesc mai mult pentru a ma plimba, nu pentru scheme.
Am 16 ani, aproape 1'80 si in jur de 60 kg (poate mai putin) si vrea sa pun masa musculara, dar parca in ultimii 2 ani in loc sa pun parca am luat. Acum 2 ani am ajutat un prieten cu niste marfa...? (mai mult)
Ai unde te antrena fotbal la Chișinău gratuit?
Vreau sa ma apuc de kickboxing dar nu sunt sigura daca este pentru mine genul asta chiar daca imi doresc foarte mult. Am 16 ani, 1.66 si 50 kg. Am senzatia ca sunt prea slaba pentru genul asta de...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare.Se gasesc dip bars in Romania mai mici decat cele de la decathlon.Link: https://www.domyos.ro/training- station- 100- pentru- flotari- id_8379822.Daca da va rog frumos daca ...? (mai mult)
Buna, exista cluburi sportive pentru cei care au peste 18 ani?
Cand se va acorda balonul de aur 2018?
Merita sa cumpar o trotineta electrica T1 Rider Lights la 1500 lei?
Vreau sa ma apuc sa alerg, sa fac flotari, genoflexiuni si exercitii cu ganterele (acasa, nu la sala). Vreau sa iau si proteine. E o idee buna sau nu? Ma vor ajuta sa ma dezvolt? Vreau pareri...? (mai mult)
Ce proteine imi recomandați, am nevoie sa iau în masă. 18 ani, 173m, 61km Nu vreau sa ma "umfle", in sensul daca nu mai fac 1/2 luni sa ma "desumflu" spun pentru ca am un frate care ...? (mai mult)
Am câteva întrebări la această rubrică: 1. Am o problemă cu pectoralii, sunt puțin cam mari, am făcut exerciții la sală și tot nu mi s- au micșorat, ce pot să fac? 2. Săptămâna viitoare...? (mai mult)
Pe ce data se vor finaliza lucrările la Stadionul Municipal din Sibiu?
Buna tpu.Eu sunt un copil de 11 ani, si mereu mi- am dorit la fotbal.Eu sunt foarte bun in poarta, adica apar foarte mult.Peste tot unde am fost toti imi spuneau ca apar bine si ma felicitau.La scoala...? (mai mult)
De unde se pot cumpara sau macar denumirea exacta la acele inhalante cu amoniac(smelling salts)folosite frecvent in sporturile de forta?
Fac de ceva timp exercitii pentru abdomen dar nu se vede nimic de stratul de grasime de pe burta. Ce- as putea face sa- l inlatur? Fac sala dar doar pentru masa musculara dar din cand in cand si...? (mai mult)
Salut, sambata pe meciul Fcsb-Astra vreau sa bag la pariuri multi bani, si as opta ca bate astra, pareri? Ce ziceti?
M- am apucat de alergat de o săptămână și încerc sa alerg cât mai mult dar obosesc foarte repede. Stiu ca trebuie sa mănânci cu 2 ore înainte. Ce as putea face sa reusesc sa alerg cât...? (mai mult)
Am 13 ani fac 14 ani si vreau sa imi incerc talentul la fotbal. Stiu ca unii vor zice ca e prea tarziu si ca unii incep la 7- 10 ani dar nu imi pasa, o sa ma antrenez mult pana o sa ajung la Nationala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!