Cei mai activi useri din categoria Sport pe 20 Februarie 2025 sunt:
Salut, sambata pe meciul Fcsb-Astra vreau sa bag la pariuri multi bani, si as opta ca bate astra, pareri? Ce ziceti?
M- am apucat de alergat de o săptămână și încerc sa alerg cât mai mult dar obosesc foarte repede. Stiu ca trebuie sa mănânci cu 2 ore înainte. Ce as putea face sa reusesc sa alerg cât...? (mai mult)
Am 13 ani fac 14 ani si vreau sa imi incerc talentul la fotbal. Stiu ca unii vor zice ca e prea tarziu si ca unii incep la 7- 10 ani dar nu imi pasa, o sa ma antrenez mult pana o sa ajung la Nationala...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la un club de box dar din păcate mama nu ma lasa... Ce sa fac sa o conving?
O sa ma faca inotul sa arat bine? Salut TPU! Vreau sa ma apuc de inot.Motivul principal pentru care vreau acest lucru este ca sa ma mai inalt dar totusi vreau sa am si un corp cat de cat ok.Momentan stau...? (mai mult)
Vreau și eu câteva păreri. Are ceva dacă am febra musculara la spate, antebrațe și picioare și merg astăzi la sala sa fac piept?
Valorile nutritionale pentru conservele de ton sunt pentru cantitatea neta [(substanta uscata (pestele propriu- zis) + ulei] sau doar pentru cantitatea neta scursa? In cele 180 kcal se afla si uleiul...? (mai mult)
Îmi dați și mie Exercițiu pentru picioare pentru ca eu nu am burta dar nu prea sunt mulțumită de partea picioarelor.Va mulțumesc mult.
Daca lucrezi mult in picioare este recomandat sau nu sa faci inot? De ce?
As dori sa stiu daca incep sa iau creatina si iau pentru o perioada de o luna apoi nu mai iau, muschii vor reveni la nivelul dinainte de a lua creatina? Am inteles ca se retine apa in muschi...? (mai mult)
Hei, cum aș putea intra într-un club de juniori(fotbal)? Am 13 și sunt foarte bun in pozitia de mijlocaș, dau pase foarte bune și centrări și sunt ambițios.
Care-i treaba cu Arzatoarele de Grasimi? Afecteaza ficatul? Cum te slabesc? Is pentru barbati si pentru femei? / Care-s avantajele si dezavantajele?
Am o intrebare, am o cursiera vintage Benotto maneta de la pinioane nu rămâne fixa sare in continuu pe ultimul pinion ( nu e de la schimbător) ce pot face?
Jucatorii de fotbal naturalizati pot juca la o nationala in tara in care sunt naturalizati, apoi sa refuze si sa joace la nationala in tara in care sunt nascuti? Practic avand selectii la nationale diferite....? (mai mult)
Salut, am 16 ani, merg la sala de 1 luna, 75 kg, 175cm inaltime, mi- am facut urmatorul program: Luni: 15 min banda - piept - 1 ora banda - 50 abdomene Marti: 15 min banda - spate - 1 ora ...? (mai mult)
Dacă atingi cu piciorul mingea bați picior?
Vreau sa ma apuc de un sport(preferabil dans sau inot). Ce ar trebui sa aleg si de ce(nu neaparat unul dintre cele 2 mentionate mai sus, ceea ce considerati voi ca fiind cel mai OK sport)?
Dați-mi un site de pe care pot cumpara produse pentru tenis de masa mai ieftine, si de calitate gen joola, butterfly, donic dar mai ieftine.
Cine credeti ca o sa fie balonul de aur anul acesta?
Am si eu o intrebare despre pariuri sportive, am pus si eu un bilet de 10 lei la pariuri pentru prima oara in viata mea (deci nu stiu mai nimic) pe Franta - Croatia [2- 1], dar meciul s- ...? (mai mult)
Am o minge nike strike si am spart-o in prima zi, nu e din cauciuc, are camera. Cum o pot repara? nu vreau sa cumpar alta! Dau funda
Campionatul Mondial de Fotbal 2018: Franta sau Croatia? Cu cine tineti?
Sall TpU, trebuie sa vad finala la CM sau WC nu imi pasa cum îi spui dar... Nu am dormit in ultimele 26h, trebuie sa mai stau 4 idei? (Nu cafea nu energizante,)
Care au fost până la momentul actual cele mai mari performanțe obținute de echipa națională de fotbal a României la turneele finale WC si EURO?
A reușit vreodată vreo echipa națională sa isi apere trofeul de WC sau de EURO?
Franta- Croația.Eu zic Franța. Voi? Va fi o finală a Campionatului Mondial de fotbal din Rusia din anul 2018 decisă la penalty? Ce credeți?
Ce parere aveti de proteinele de la genius nutrition?
Sunt băiat. Nu m- au preocupat niciodată sportul și condițiile mele fizice. Nu știu să sar la capră, abia fac 2 flotări, nu pot să stau în cap, nu pot să fac podul, nu pot să mă rostogolesc...? (mai mult)
Cum se schimba lantul de la bicicleta fara presa?
Eu sunt slab si nu ma puteam ingrasa, acum am venit in Italia si am inceput sa ma ingras mancand chipsuri si alte chestii. Aveam 45 kg iar acum am 50. As putea sa cresc in masa musculara? Daca nu, de...? (mai mult)
Franta sau Croatia castiga mondialul? Cam ce scor va fi? Oare vom ajunge la penaltiuri?
Câștigă mâine Croația?
De curiozitate, cate flotari ar trebui sa faca un baiat de 14 ani? Si cate kg ar trebui sa aiba in mod normal? Dau funda! :D
Buna, TPU! Am o întrebare. Ce înseamnă lungirea si scurtarea mușchiului? De exemplul :,, Tonifierea in regim de scurtare a mușchilor abdominali si alungirea musculaturii toracală anterioare "?
As vrea sa imi schimb programul de exercitii la sala(fac cam de 10 luni) si ma gandeam la ceva de genu : piept+ biceps spate+ triceps+ trapez picioare+ umeri biceps+ triceps cineva care se pricepe...? (mai mult)
Anglia- Belgia?-2 CFR Cluj- Craiova?- 1 Croația- Franța?-2
Salut, cum se nuneste chestia aia pe care o poarta Yussuf Poulsen pe cap sunt mai multe culori Bentita sau cum? Si de unde le pot vedea ca sa le cumpar vreau diferite culori. Multumesc!
La vizita medicala la fotbal se ia sange sau se fac alte teste pentru a vedea daca este sanatos pentru a juca?
Am 1.66 și 47- 48 de kg. Vreau sa imi schimb regimul de viata, în sensul să mă apuc de sport, să am o dieta echilibrată, gata fast food și dulciuri cat mai putine. Toată lumea îmi...? (mai mult)
m- am apucat serios de gantere si exercitii arm workout (sau ceva gen de pe magazin play). Daca ma tin serios de chestiile astea in cat timp se pot vedea rezultate? Sunt putin cam plinuț...? (mai mult)
Am o intrebare despre exercitii pentru biceps, triceps si antebrat. Daca fac mai multe repetari decat 12, sa zicem 14 si 5 serii in loc de 4 o sa pot vedea rezultate mai bune? Este bine asa sau...? (mai mult)
O idee pentru a bea BCAAuri fara aroma? Este foarte amar si nu pot sa le beau... Am incercat si suc.
Am 15 ani, fac de un an sala si am inceput sa iau creatina de doua zile. Am luat- o de la sala, e CRETINE FX. Ieri, cand am luat- o pentru prima data a fost ok, dar azi am luat si dupa vreo ...? (mai mult)
Ce inseamna EPOC?
Care este diferenta dintre un club sportiv si o asociatie sportiva? Poate un club sportiv sa ia jucatori de fotbal de la asociatii sportive cu furt, fara sa plateasca grila de formare ca a luat de la ...? (mai mult)
Fac sala de 10 luni si am urmat acelasi program :piept+ biceps, spate+ triceps, picioare+ umeri Spuneti- mi un program care sa se concentreze mai mult pe brate, mentionez ca merg cam de 5 ori pe saptamana...? (mai mult)
Cum pot îmbunătăți o încheietura slabă la skandenberg?
Intr-o saptamana de sala de forta ar trebui sa se vada rezultate? Sau in cat timp? Eu fac sala mai mult pentru a slabi...
Astazi fac o saptamana de cand ma duc la sala, si am facut full body, sa continui asa? Am 14 ani.
Este cineva care joaca fotbal prin zona Edgware, Londra!? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?