Cei mai activi useri din categoria Sport pe 20 Februarie 2025 sunt:
Am si eu o problema legata de bicicleta. Am o frana hidraulică si am luat roata jos ca sa o curat si din greseala am pasat pe maneta de franare si mi s- au lipit cele doua placute de frana.Ce...? (mai mult)
Cine isi mai aminteste regulile jocului pac-pac din anii 80? Urgent, va rog!
Salutare, as vrea un plan bine stabilit (pus la punct ) pentru rezistenta fizica la handbal. Eu perioada de pregatire o incep intr o luna, dar eu vreau sa incep de acum ca sa pit avea un nivel mai mare...? (mai mult)
Ce gantere recomandati pentru incepatori? Cam cate KG?
Salut, imi puteti recomanda o bicicleta pana in 1000 Ron? Daca se poate sa nu fie velors deoarece am auzit ca sunt foarte proaste, multumesc.
Daca indeplinesc challenge- ul cu 200 de flotari pe zi, + Alimentatie corecta, + Odihna noaptea(9- 11 ore) Sunt rezultate? Am 14 ani, 55kg si 1. 72inaltime. Eu nu prea i- am inteles pe...? (mai mult)
de cateva zile tot caut un bmx bun, si fiindca nu am un buget foarte mare vreau sa caut ceva bun, ieftin, am buget de 400 lei, ma puteti ajuta, dau FUNDA...
O sala de fitness buna prin Bucuresti?
Ce părere aveți de MTB- ul ăsta: http://www.crossbike.ro/bicicleta- cross- grx- 927- 29siquot- negru- albastru- rosu- 5416061.html? Vreau să fac puțin downhill și în rest freeride. Știu,...? (mai mult)
Am niste ghete de fotball de aproape pe 4 ani astea sunt :https://m.ebay.com/itm/Nike- Mercurial- Victory- IV- FG- 2014- Soccer- SHOES- New- Lime- Green- Kids- Youth- /380877416053?_mwBanner=1&_rdt=1...? (mai mult)
Am 16 ani si pana acum nu am fost la vreo echipa de fotbal, si recent o sa ma mut in Germania, as vrea sa stiu daca sunt pe acolo, cluburi ceva, cu antrenori romani sau ceva de genul....? (mai mult)
Ieri mi- am cumparat o ganteră de 10kg, am 14 ani, 80kg. Un program zilnic de facut cu ele? De cate ori pe zi etc Si daca in 2luni s- ar putea vedea rezultate. Celui mai bun raspuns ...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc 6/7 kg 2/3 luni? Nu am timp sa merg la sala dar am unde alerga. Ce exercitii recomandati?
Vreau sa fac arte marțiale dar nu stiu ce mai exact. Mă gândeam la aikido ori judo sau poate karate. Care credeti ca e mai buna? Vreau mai mult pentru autoapărare.
Salut, știți un site care difuzează box? Ca la noi in ro nu se da.
Imi recomandati un site de unde pot sa imi cumpar o bicicleta pana in 500 lei? de preferat MNT am 13 ani
Am venit de la sala acum 30m. Pe drum am mancat un mar si doar atat. Ce sa mananc acum? (vreau sa slabesc)
Am fost la sala, am facut cu gantere, aparate si banda. N-am mâncat nimic pana acum. Am instant whey diet de la myprotein. E bine să îl iau?
Franța sau Belgia? Anglia sau Croația? Eu merg pe Franța și pe Croația. Si noua Campioana Mondiala o sa fie Franța!
Recomandați-mi va rog câteva exerciții eficiente pentru slăbit, pentru arderea caloriilor.
Vreau o bicicletă până în 2000 de lei care să arate bine. O folosesc pentru freeride, trick-uri mai hardcore, locuri abrupte și puțin downhill. Mulțumesc!
Buna, am 14 si voiam sa iau lectii de tir cu arma, dar nu stiu un loc de unde pot lua aceste lectii *in Bucuresti*
Daca iau proteine inainte sau dupa antrenament, si totusi mananc in deficit caloric, pot scapa de grasime si sa pun masa in acelasi timp?
ce parere aveti despre flotari cu greutati in spate? M- am gandit sa incep sa fac flotari cu un rucsac mai plin in spate ca sa imi solicit mai mult muschii. Credeti ca ar putea avea un impact...? (mai mult)
Am o intrebare cum sa am patratele in maxim 2 săptămâni dau steluță pentru un raspuns bun
Cat la suta body fat ar trebui sa am pentru a avea patratelele vizibile?
Sunt băiat, am 16 ani și sunt slab, de accea m- am gândit să ma apuc de sală. Ce program îmi recomandați? Din câte am înțeles unul fullbody este potrivit unui începător, dar nu am...? (mai mult)
Am mai pus o intrebare de ce exercitii sa incep sa fac pentru a- mi mari si forta si masa musculara in astea 2 luni. Nu am greutati si vreau sa ma folosesc de greutatea corpului. Am citi articole...? (mai mult)
Buna, stiti cumva daca in Anglia si Cehia ai nevoie de permis pentru a detine si folosi un detector de metale?
Cine credeti ca o sa castige Campionatul Mondial de fotbal din Rusia (WC) 2018? Eu pariez pe Franța. Voi pe cine pariați?
Pentru cunoscatori ma puteti ajuta cu un ciclu pentru definire? (sunt endomorf.) In trecut m- am axat pe trenbolone enantat+ test si am castigat mult in masa musculara si putina grasime insa ...? (mai mult)
Salut TPU, As avea nevoie de un top cu cele cele mai bune case de pariuri online, dac se poate si cu argumente. Ofer Funda
Eu fac sala de forta si in acelasi timp practic si karate. La sala folosesc creatina pentru a putea creste in masa musculara. Dar la antrenamentul de karate transpir mult si elimin toata apa. Ce...? (mai mult)
Ce poti face ca portar la poarta mare cand primesti un sut de la 8-9 metri? Ma enerveaza mereu cand prietenii mei se plang ca iau un gol chiar daca inainte am avut multe parade
Pe ce stadion o sa joace până la urmă FC Hermannstadt meciurile considerate acasă din Liga 1?
Daca sunt supraponderat si fac exercitii acasa cum ar fi : flotari, abdomene, tractiuni etc voi slabi sau doar voi pune masa musculara? Funda pentru raspunsuri argumentate
Fac sala de ceva timp si am ajuns in punctul in care nu mai pot creste greutatea la biceps, fac cu 12.5 kg de aproape 2 luni.Care ar fi problema?
Https://www.youtube.com/watch?v=Rl_kTXWuOn0 Salut, totusi acest aparat ajuta la sculptarea picioarelor, adica muschii sa fie mai vizibili?
Ce exerciții mi- ați recomanda pentru slăbit (în zona abdominala și șoldurile)... Vreau niște exerciții eficiente, deoarece vreau sa îmi fac un program de 2- 3 ore pe zi ( adica 1h dimineața,...? (mai mult)
Salut, am si eu mai multe intrebari, nu am gasit pe nicăieri un raspuns concret. Am 16 ani, 1, 75 înălţime, 70- 72 KG, am facut acum 8- 9 luni sala, timp de 3 luni, am folosit proteine, ...? (mai mult)
Ce cluburi de taekwondo/muay thai recomandati din Timisoara?
Care jucători au plecat de la FCSB, CFR Cluj? În aceasta vară?
Unde as putea sa gasesc si eu tricouri nume de fotbalisti? Multumesc!
Care îi mai ok? 1:Cadru Velvart street 20.75 Pipa Academy Furcă Sunday cu top cap pe filet Ghidon Salt 8.5 Headset complet Shadow Lant KMC Angrenaj Dartmoor chukka two pe 8 spline, petale...? (mai mult)
Am 13 ani 1.65 si 55kg...Imi convin picioarele adica acolo am muschi, dar nu imi place trunchiul, adica e moale si nu e bine facut. Stiti voi.Si ma intreb daca ar fi bine sa mananc mancare...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=Rl_kTXWuOn0 Salut, acest aparat ajuta la formarea muschilor (picioare)?
Ce inseamna dimensiune extinsa la trotinete?
in ultimp am stat mai mult prin casa si adorm cam greu, as vrea sa stiu cam cat timp trebuie alerg ziua pentru a fi epuizat?
Am 13 ani, 1.73 si 45 de kg :(( sunt fata. Ce sport imi recomandati pentru mărirea masei musculare? Deoarece chiar as vrea sa imi măresc picioarele ca nu îmi place deloc cum arat. Atletismul...? (mai mult)
De curand am slabit mult, aveam 83 de kg si 175 inaltimea, iar acum am 72 de kg.Am corpul okay de la abdomen in sus, insa problema pe care o am eu este cu picioarele.Le am foarte groase, probabil fiindca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!