Cei mai activi useri din categoria Sport pe 21 Februarie 2025 sunt:
Am 17 ani 1.70 inaltime 55 kg si vreau sa- mi maresc masa musculara si bineinteles puterea. NU vreau steroizi sau ceva. Nu ma intereseaza sa fiu mare ca o gorila, ci normal. Nu- mi permit sala,...? (mai mult)
A semnat Cristiano Ronaldo cu Juventus Torino?
Cam cati metri de bazin sa fac fara pauza? Eu am ajuns sa fac 1250 m. Ce spuneti, este bine?
Daca am bagat la pariuri peste 2.5 goluri și s-au marcat 2 pierd sau iau jumătate din miza?
Vreau sa fac astăzi la sala, spate plus picioare, ceva genoflexiuni cu gantera. Întrebarea mea ar fi, ce e mai bine sa fac prima data, spate sau picioare?
As avea nevoie de o firma care face adidasi de alergare la comanda, se pare ca m-am ales cu o fascita plantara si trebuie sa am grija ce incaltaminte folosesc. Multumesc!
Hey am prin colecție un tricou verde cu dungi albe.Chiar nu mai știu de unde îl am sau de unde l- am primit. Problema e că nu știu ce echipă este. Pe tricou mai e o emblemă și scrie :, , SAV"....? (mai mult)
In vacanta asta vreau sa- mi maresc masa musculara. Nu- mi permit sa merg la sala sau sa- mi iau greutati, deci vreau sa fac masa musculara cu ajutorul greutatii corpului. Ce exercitii imi recomandati?...? (mai mult)
Un link de la o genunchiera buna pentru baschet care sa imi sustina rotula (am avut niste probleme care inca se resimt)? Multumesc anticipat
Dacă pun total goluri peste 1.5 si se gata 1-1 si merg in prelungiri ii meci castigat? Sau ii până în minutul 90?
Salut, TPU! Cand faci flotari e normal sa te doara mai rau incheietura de la mana, decat muschii propriu- zisi ai bratului? De ce? Face ceva rau atunci cand te doare incheietura? Ce exercitii recomandati...? (mai mult)
Ce este chestia aceea alba pe care o au jucatorii de fotbal peste jambiere la glezne? https://www.instagram.com/p/BjnNh72Fq4Z/?hl=ro&taken-by=cristiano
Salut,am 17 ani și 1, 71 centimetri înălțime. Până la 18 ani am șanse la 1, 75? Daca da cum? Vreau niste exerciții făcute acasă pentru înălțime, dau funda.
Am 93 kg vreau sa slabesc, cam cati macronutrienti trebuie sa mananc?
Vreau sa ma apuc de fotbal si am 17 ani. Stiti cluburi sau antrenori din Bucuresti care m- ar primi si m- ar invata sa joc de la zero? Nu am experienta cu fotbalul si as vrea sa ajung sa joc la un nivel...? (mai mult)
Vreau sa am un corp bun rău, îmi puteți recomanda o dieta si niste exerciți fizice?
Salut, am 17 ani și 1, 71 centimetri, am vreo șansă până la 18 ani sa ajung la 1, 75? Vreau să-mi recomandați niste exerciții fizice mersi frumos.Dau funda
Ce imi sugerati sa fac? Sa slabesc si apoi sa adaug masa musculara? As vrea sa am un procent mic de grasime pentru a se vedea mai bine formele!
Diseara e meci cu Catalin Morosanu? Pe ce post?
As dori sa ma apuc de alergat si nu stiu cum sa imi pun castile fara sa imi cada din urechi cand alerg. Sfaturi de la cineva care face alergari(cu casti)?
Bundesliga nu se va mai transmite la noi in tara?
Alergatul pe banda ajuta la formarea muschilor? Impreuna cu luarea suplimentelor sportive? Dau funda
vine si eu cu o intrebare, Unde pot gasi si eu rachete de squash?
As vrea sa invat sa inot, dar mi- e frica ca atunci cand intru in apa ca ma duc la fund si nu ma tine apa. Am fost mai demult la piscina si toti copiii de acolo stiau sa inoate, apa avea 1,...? (mai mult)
Buna tpu...de o luna is la sala si m- am gandit sa iau si proteine, am 1.80 si 60 kg, am pus in luna asta 6 kg prin alimentatie, dar vreau sa fac macar 70kg vara asta.Uhm, sunt putin confuz, pentru...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa nu-mi creasca fundul cand faca sala? Sa nu mai lucrez picioarele sau fesele?
vreau sa imi iau o bicicleta sh si nu stiu la ce sa ma uit prima data, ma puteti ajuta?
Cat costa un abonament pe o luna la sala?
Cat costa un abonament la sala doar pentru bicicleta medicinala si banda?
Daca am pariat pe Belgia cu 1-0 si a castigat cu 3-2. Am pariat 5 lei si cota a fost de 7. Cat castig?
Vreau să îmi achiziționez o bicicletă până în 2000 de lei. Țin să menționez că sunt paralel cu domeniul ăsta, de aceea cer sfaturi. Locuiesc într- un sat modest, străzi nu prea...? (mai mult)
Am 17 ani si m-am apucat de sala, cam ce proteine ar trebui sa iau la inceput? Ar fi bine, sa iau creatina?
am 15 ani cam 65 de kg si 1.80 si m- am apucat de sala de cam 1 luna. Credeti ca as putea lua proteine, ca am mainile foarte subtiri si vreau sa adaug putina masa musculara pana la toamna. ...? (mai mult)
Cand se joaca prima etapa a ligii 1 editia 2018-2019?
Ce sport ma ajuta mai mult sa ma inalt- basket sau inot? Salut TPU! Sunt scund si complexat de acest lucru si vreau foarte mult sa ajung mediu de inaltime.Ca sa fac acest lucru ar trebui sa ma apuc de...? (mai mult)
Hi. Joc la o echipa din liga a iv de fotbal, iar in timpul unui meci am suferit o coliziune. Am sarit la un duel aerian, dar fiind micut pe langa celalalt, m- a lovit tare. Intrebarea este de ce patesc...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga Campionatul Mondial de Fotbal 2018? Sincer,dupa eliminarea celor mai periculoase echipe, eu cred ca Franta.
am și eu nevoie de câteva grupuri în care să se vorbească in principal de pariuri sportive: tipsuri, sfaturi, etc. Aș vrea dacă se poate câteva linkuri de invitație.
Salut fraților... As dori niște sfaturi pentru creșterea masei musculare Dau funda
Salut fraților... Am o întrebare... As dori sa cresc în masa musculară puteți să-mi dați niște sfaturi Dau funda
Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă am pus un meci și era în prelungiri și a bătut la penaltiuri se ia în considerare? Specific că sunt în Germania și aici am făcut pariul.
Salut oameni faini. Intrebarea mea ar fi, daca este cineva care a fost la preselectii/probe pentru EXATLON ROMANIA si mi- ar putea spune in ce constau si daca mai sunt si alte criterii de selectie, exemplu...? (mai mult)
MTB sau Cursiera?
Buna! Am 15 ani si am 1, 69 m inaltime si 61 de kg. Imi puteti recomanda cateva diete si cateva exercitii pentru a slabi la picoare, fund si burta? PS: Credeti ca pana in septembrie pot sa ajung...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=-7bhn11VYpw exercitiile astea ajuta la formarea muschilor? Dau funda
Salut,am o intrebare daca fac sport de 4 ori pe saptamana, 60 de minute in doua luni voi avea muschi vizibili? dau funda.
Ce alimente imi recomandati sa mananc pentru a pune masa musculara? Si ce alimente sa evit? Ce alimente m- ar ajuta sa scap de celulita in acelasi timp? Fac sala, dar vreau sa scap de grasimea de pe...? (mai mult)
Dacă m- aș îngrașă cu o anumită greutate, să spunem cu 4 kilograme iar apoi aș da acele 4 kilograme jos, voi slăbi doar din grăsime sau și din masa musculară? Mă refer că dacă mă îngraș,...? (mai mult)
Care e cel mai eficient exercitiu pentru slabit?
Ce lichide sau alimente pot luoa dupa un antrenament acasa de:abdomene, flotari, tractiuni la bara
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?