Cei mai activi useri din categoria Sport pe 21 Februarie 2025 sunt:
URGENT! Caut piscina in Bucuresti toate sectoarele cu acoperis ca am inteles ca e frig si ploua maine dar fara sa platim abonament ( suntem 4 persoane ) si sa fie ieftina poate pe ora plz! !
Fac sala de aproape un an, am 16 ani și iau thewhey de la myprotein și de aproape un an nu se cunoaște mare lucru, nu pot sa zic ca nu e o schimbare, dar e mică, deși fac tot ce îmi spune...? (mai mult)
Stie cineva un magazin foarte bun de biciclete prin Bucuresti? As vrea sa fie un magazin destul de mare ca sa am de unde sa aleg.
Buna, vreau si eu urale de fotbal pentru echipa USP, este a unchiului meu si vreau sa aiba cea mai tare galerie, multumesc frumos!
De ce a pierdut Germania?
Am o bicicleta mai veche si am doua schimbatoare si cand schimb viteza nu se intampla nimic si mai am niste suspensii pe fata care nu merg. Daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscator si...? (mai mult)
de vreo luna am inceput sa tin dieta, nu as zice dieta, mai degraba, schimb stilul de alimentatie. Fara sport, am slabit ceva, in jur de 5- 6 am dat jos.Intrebarea mea este:de luni voi merge...? (mai mult)
Cea mai buna varianta de a creste forta bratelor fara sala de forta?
Bună seara! Am 18 ani, practic calistenie de 5 luni ➡Întrebare: A apărut o problemă la cotul mâinii stângi. Dacă încord mâna la maxim si o îndoi "pocăne" ceva ca şi cum s- ar mişca un...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de Yoga. Cum sa incep?
Imi puteti zice si mie va rog niste site-uri unde as putea viziona meciurile din NBA sau daca cumva se difuzeaza si la tv (doar NBA) pe ce canal?
Am vârsta de 14 ani, 60 de kg și înățlime 1, 75m. Am făcut „sală" acasă timp de câteva luni bune, cam vreo 2- 3 luni. Faceam flotari zilnic, cate 80- 100 si abdomene la fel. Adevarul...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de sala si as dori un program de slabit de la o persoana care se pricepe. Am 16 si 8 luni, o inaltime de 182.5 cm si 83- 84 kg. Vreau sa ma duc sub 80 kg, daca se poate undeva...? (mai mult)
De ce nu slabesti daca faci abdomene fiind plinut?
Hey, pot avea contract în Divizia Națională dacă joc șin în Divizia B (copii și juniori)?
Salut, am achizitionat ieri o pereche de adidasi de fotbal, adica acestia : https://imgur.com/a/s52Ck0h Si vreau sa stiu daca alunec cu ei pe un teren sintetic.
Merge sa ma dau cu skateboardul pe strada? Unde nu e prea curat, sunt pietre si daca plouă bălți, dar altundeva n-am unde. Mulțumesc!
Salut, am o bicicleta mai veche si cand dau sa schimb viteza nu se schimba deloc si nu pot sa imi dau seama, ma poate ajuta cineva? Dau funda, va rog mult.
Heya TPU! Vreau sa ma duc la sala, si de luni o sa incep doar ca am niste temeri: Daca lumea o sa rada de mine? Daca nu voi sti cum se folosesc toate aparatele? Imi puteti da niste sfaturi cu privire...? (mai mult)
Vreau sa am fundul mare si bombat ca cea din poza de profil.(P.S. Poza am gasit- o pe Instagram, si nu pot sa pun link- ul aici, de aia am pus- o de profil, dar o sa o sterg, iar categoria am ...? (mai mult)
Buna, am si eu o întrebare. Cum s-au calificat unele tari la Russia 2018 de exemplu Arabia Saudita care a castigat doar un meci si nu s-a Calificat. Romania si alte tari bune.
Vreau sa lucrez pieptul mai bine. Adica sa se umfle mai repede. In comparatie cu bratele, umerii, trapez, spate, care le- au lucrat in aceeasi masura, pot sa zic ca pieptul a ramas mult in urma. ...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Echipa de fotbal din liga a 2- a a orasului face selectii pentru lot, ce fel de probe se dau? Cat dureaza probele si cum ma pot pregati pentru ele? Mersi, va dau si...? (mai mult)
Doream sa va întreb daca ma înscriu la Kick Boxing ce voi face acolo? O sa ne puna sa ne batem între noi? Va rog sa îmi raspundeti la aceste 2 întrebari. DAU FUNDA!
vreau sa pun masa musculara pentru ca sunt skinny iar cand ma duc la sala nu stiu ce exercitii sa fac si cum sa imi organizez ziua pentru antrenament, practic merg degeaba. Intrebarea mea ...? (mai mult)
Ce parere aveti de "arzatori de grasimi" sunt bune?
Cate abdomene trebuie sa faci pe zi?
Vreau sa imi iau un skateboard si sa invat calumea pe el acum ca am vacanta. As vrea sa fie ieftin. 150 de lei e bun, mai mult nu m- ar lasa parintii chiar daca sunt pe banii mei. Nu vreau sa il...? (mai mult)
Am 1.84(65- 70 kg) la 14 ani. Pot merge la sala cu un program mai lejer? Mentionez ca fac volei de 4 ani jumate si sunt obisnuit cu antrenamentele de forta. Adica imi este frica ca nu voi mai creste...? (mai mult)
Recent mi- am achizitionat o pereche de manusi de MMA. Imi plac, sunt ok, dar am o intrebare.Cand le- am cumparat, ambele manusi aveau un elastic de care erau suspendate(ambele aveau cate...? (mai mult)
Salut, voi va așteptați ca Spania sa facă egal cu Maroc si Portugalia sa facă egal cu IRan? (Eu am rămas surprins când am văzut ca Maroc domina Spania)
Eu alerg de ceva timp 1 minut, ceva pauza si dupa tot asa pana fac 20 minute de alergat, alerg de o luna si nu mi se pare ca am rezistenta, oare de ce?
Am 14 ani si vreau sa ma apuc de sala dar ai mei vor sa isi ia mercedes nou si nu ma pot ajuta, Iar alocatia mea merge la abonamentul de la telefon. Am acasa haltera normala, doua gantere...? (mai mult)
Acum 2 luni greutatea mea a fost de 88 de kg iar dupa 2 luni de regim sa zic asa am 83. Insa lucrul pe care vreau sa il stiu este cum pot sa scap de grasimea din jurul abdomenului? Si ce alimente mi-...? (mai mult)
Cine credeti ca va câștiga campionatul mondial de fotbal din Rusia in acest an?
Ce combinatie foaie pinion trebuie facuta pentru a avea feelingul unei biciclete single speed, adica sa pun lantul pe direct
Cum se structureaza un program la sala? (fitness) Vreau sa slabesc, am 21 de ani, sunt fata. Ma refer, stiu ca se lucreaza pe grupe de muschi si zile. Dar cum, ce muschi si cand? :D Multumesc
Cu cine va boxa Benny Adegbuyi pe 5 iulie la Bucuresti?
vreau sa imi iau niste manusi de portar dar nu stiu exact ce marime port. Puteti sa imi spuneti niste metode de a imi masura marimea mainii?
imi cade mereu lantul de la bicicleta. Ce pot sa fac ca sa nu mai cada? Dau funda
Îmi puteți da link-ul de la pagina de Facebook cu acel concurs,de a câștiga o minge și un tricou,destinat mondialului, unde trebuie să ghicești scorul meciului de mâine
Cum se alege castigatorul campionatului mondial de fotbal mai exact?
De ce sport ai nevoie sa ajungi in UFC? Box, kick box, arte martiale, k-1, etc? Sunt nou la chestii de genul si intreb mai mult de curiozitate. :)
Salut, am si eu o intrebare pentru cei ce se pricep la biciclete si piese de biciclete. As vrea sa imi iau o cursiera flatbar si am gasit doua modele care ma atrag. Insa nu stiu care ar fi o alegere mai...? (mai mult)
Are cineva idee ce pozitie a jucat Gabi Balint? Eu ma tot cert cu un prieten care sustine ca a jucat varf, eu stiu ca a jucat banda stanga sau dreapta. Ajutati-ma va rog!
Va salut! Am 18 ani și m- am apucat de sala, vreau sa cresc mai repede in "volum " și de aceea mi- am comandat Danabol (120 pastile ) + Liv 52, sunt informat destul de bine despre acest "steroid...? (mai mult)
Salut, cum as putea slabi 5 kilograme intr-o luna? Mersi!
Cum poate Argentina să se mai califice?
Pentru cei din Iasi. Unde as putea gasi mingi de fotbal in Iasi?
Daca fac abdomene multe si sunt putin plinut, ce se va intampla cu abdomenul meu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?