Daca faci 100 de flotari intr-o zi una dupa alta va avea acelasi efect ca 100 de flotari dar din 10 in 10 pauza de o ora intr-o zi?
as vrea sa practic fotbal dar nu imi gasesc echipa pentru fete, cum este programul. As vrea sa imi gasesc in zona Moldovei, imi puteti recomanda o echipa? P.S:sunt fata P.P.S:am 12 ani ...? (mai mult)
Salut, am 15 ani și gen ma enerveaza ca mi se observa coloana cand ma dezbrac de tricou. Ce sa fac sa imi îngroș spatele? Dau funda
Am un bmx cu cauciucurile de 20x2.0 (50-406) si as vrea sa stiu daca merg si cele de 20x1.95 pentru ca vreau sa le schimb si pe net nu gasesc de 20x2.0
Imi poate spune si mie cineva niste mancare cu mai multe calorii cat de cat sanatoasa? Vreau sa ma mentin si am mevoie de 2600 calorii, pana acum am mancat 1400 si chiar nu stiu ce sa mai mananc.
Cum as putea slabi vara asta? Am 48 kg la 12 ani si trec in clasa a 6 a... funda :*
Pentru cei care merg la sala, peste tot e regula ca ai voie sa mergi doar o data pe zi?
Am început să alerg zilnic cam 30 de minute si aș dori să stiu cam ce beneficii am si în cât timp mi se vor dezvolta mușchii mult mai bine. Mulțumesc :*
Sunt fata, am 17 ani si as vrea sa ma apuc de sala. Nu vreau sa slăbesc, ci doar pentru tonifiere si formarea unui corp frumos. Eu sunt o fire foarte timidă și chiar nu stiu ce sa fac si cum sa fac,...? (mai mult)
Va rog sa imi recomandati niste biciclete asemanatoare cu,, Robike Hunter" dar cu pretul de 800-900 ron.Sa fie full suspension,si cu forma ca si acel Robike, dau FUNDA.
Azi m- am dus la teren de fotbal si am jucat undeva la 4 ore, dupa cam 10 min de stat pe banca, am facut febra musculara... Vreau sa stiu cum scap de febra musculara. Stretching dupa ce am terminat de...? (mai mult)
Am 13 ani si o înălțime de 1, 54.Cum as putea sa ma inalț prin sport? Adică ce exerciții ar trebui să fac, ce sporturi si asa mai departe.
1. Cam cati kilometri e normal sa alerge un copil de 14 ani intr- o zi? 2. Cam cati kilometri e normal sa alerge un copil de 14 ani deodata? 3. Exista o anumita limita de alergat? 4. Daca ai alergat...? (mai mult)
Salut TPU, nu stiu cum sa o spun, as vrea sa imi spuneti cum sta treaba cu sala de forta, deoarece vreau sa ma apuc de sala si nu stiu cum se foloseste nimic de acolo in afara de haltere, imi puteti ...? (mai mult)
Ce televiziune transmite FRB TV?
puteti sa imi spuneti pe ce program încep meciurile de la cupa mondială?
Salut, am 16 ani, 64 kg, 1, 83 m si as vrea sa cresc in kg, dar mai mult in masa musculara. Si as vrea sa imi cumpar niste proteine, dar nu stiu de care, imi puteti recomanda niste proteine foarte...? (mai mult)
Stiti ceva goluri rapide marcate de Steaua (FCSB)? Gen in primele minute. Exemplu: cu Craiova in 2017 in minutul 1, cu dinamo in minutul 1 golul ala din penalty, chestii de genul? Multumesc...? (mai mult)
Buna, am 14 ani, aproape 15 și am înălțime de 1.56 și vreau sa ma mai înalt, ce exerciții fizice aș putea face acasă ca sa ma înalt? Chiar imi doresc asta, va mulțumesc
Cartonasul Rosu se pune ca si cum ar fi fost 2 galbene? (Pariuri)
Sunt fata, grasuta, 21 de ani. De vreo trei zile fac sport acasa (mai precis, The Main Program - cel al lui Bob Harper, in combinatie cu cardio Billy Blanks), folosind sticle de 0, 5l umplute ...? (mai mult)
Stiti unde as putea sa gasesc teren de tenis in Bucuresti in care accesul este gratuit?
Hei TPU, azi am cumparat o banda de alergat, am 105 kg la 19 ani, tin regim, dar nu stiu cum sa folosesc banda, ce viteza ar trebui sa folosesc si ce inclinatie? ca sa ard mai repede calorii.
Salut TpU, daca vreau sa ma duc la o sala de fitness este vreo restrictie de vârsta?
Cum il cheama pe selectionerul reprezentativei de fotbal a Mexicului?
la fotbal la mondiale primele doua echipe promoveaza grupa?
Salut, pana la ce varsta nu te mai poti inscrie la fotbal la juniori?
Imi puteti da o metoda eficienta de slabit in afara de cea cu exercitiile HIT? Multumesc anticipat
Https://www.decathlon.ro/mtb-rockrider-st-100-275-id_8400336.html ce părere aveți despre această bicicletă
Dacă mă apuc de sală două trei luni este riscul pentru a nu mai crește în înălțime sau pentru a-mi stopa dezvoltarea? Sper că înțelegeți ce vreau să spun.
Am 1.82 înălțime și doar 58 de kg. Vreau sa iau gainer dar nu stiu cum să îl administrez. Eu nu fac sala, doar flotari si genoflexiuni acasa. Cum aș putea să pun kg mai repede?
Salut, cineva oricine si-a cumparat Xform Complex, daca da, sunt eficiente sau fake?
Cine credeti ca o sa castige Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018?
Am fost la sala de dimineata si am facut brate cu greutati mult mai mari ca de obicei. Dupa- masa am vrut sa dorm dar nu prea am reusit din cauza amortelii. Mi- au amortit incheieturile si in zona coatelor....? (mai mult)
Cum iti dai seama cand slabesti daca e grasime, masa musculara sau apa? Eu in 3 zile de munca intensa am dat 1, 5 kg jos dar la sala fac cu aceleasi greutati, ba chiar pot pune cu cateva kg mai mult...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu se da astazi Motogp pe Eurosport 1 SD?
Buna ziua /seara TPU, am si eu o problema. De cateva zile ma doare soldul stang si putin spatele daca alerg cat pot sau ma fortez sa merg mai repede. Eu de fel fac foarte mult sport in fiecare zi. Nu ...? (mai mult)
Hi! Stie cineva unde pot să încep antrenamente pentru tenis de camp in Buzau si cat costa?
Un program pentru ce as putea face o intreaga saptamana (luni-sambata) si un regim alimentar? Vreau sa slabesc si sa pun masa musculara
Stie cineva o casa de pariuri sportive (nu online) care sa aiba cote pentru fiecare castigatoare a grupei in parte la Campionatul Mondial, eventual si locul 2? Ca nu gasesc niciunde. :(
Hello, mi- a trecut prin minte dupa ce am vazut un film, sa ma apuc de gimnastica, dar avand 14 ani, e imposibil. Imi puteti recomanda sporturi la care ar trebui sa depun destul de mult efort? *exceptie...? (mai mult)
Am 16 ani, fac sala de un an, o sa cresc in masa musculară dacă iau Thewhey (myprotein) + Animal pak, pe lângă antrenamente intense la sala + dieta echilibrata?
Fac sala de un an, am 16 ani și as vrea sa iau Animal Pak. Ce părere aveți? Dacă beau 3-4 l de apa/zi o sa îmi afecteze ficatul?
Mi- am luat astazi o banda de alergat, stau la bloc si am pus- o intr- o camera, cum ar trebui sa incep? Mentionez am 117 kg, sunt tanar am 19 ani, cum ar trebui sa incep? Vreau macar 1 ora...? (mai mult)
CM2018 Russia Cine credeti ca va castiga Potrugalia sau Spania?
Ma ajuta si pe mine cineva care se pricepe? Vreau să urmăresc anumite meciuri ale mondialului din această vară, atunci când nu sunt acasa.Tvr+ efectiv nu merge. De asemenea, am digi online (și...? (mai mult)
Romania sa clasificat in Cupa Rusiei?
Salut,ce parere aveti despre izolatul proteic de la aptonia care se gaseste in decathlon?
E cineva de aici inscris in programul Cluj Bike? Puteti sa- mi spuneti cum functioneaza? Nu ma refer la regulament ci la urmatoarele aspecte: Cat de greu e sa gasesti o bicicleta in una din acele statii? ...? (mai mult)
Sall, TPU! Ieri am jucat fotbal si am stat putin in poarta si cand nu eram atent am primit un sut, am pus mana si mi- am intors- o (vorba vine) si ma doare foarte tare. Am mai patit asa dar acum ma doare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!