De la ce vine prescurtarea FIFA?
Am 15 ani 1.80 înălțime si 65 de kg. As vrea sa ma apuc de sala (cât sa arăt bine, nu de performanța). I-am auzit pe mulți ca zic ca nu e bine de la varsta asta. Voi ce ziceți?
Unde as putea vedea toate meciurile de la campionatul mondial de fotbal inregistrate? Daca se poate fara sa arate scorul de dinnainte.
Care e cel mai bun site de pariuri (football)?
Am 12 ani si 1.64m inaltime. Credeti ca un bmx felt este bun pentru inceput? Am gasit unul aici daca doriti sa.l vedeti. https://m.olx.ro/oferta/bicicleta- bmx- felt-...? (mai mult)
Cum pot dezvolta antebratul? Fara sala, ci ceva ce poate fi la indemana oricui.
Pot găsi meciurile de la CM 2018 online (gratis, zic)? Multumesc
Schimb cartonase CM2018 (Pitesti)
Pe ce program se va difuza meciul din campionatul mondial intre Rusia vs Arabia Saudita?
Unde as putea gasi niste ochelari pentru sporturi de contact, fotbal in special?
Ce părere aveți de animal pak?
Ce parere aveti de sursa de proteine si grasmini vegetale din alune prajite? Doar 100g mareste necesarul caloric cu 600kcal. Ceea ce e foarte bine Sunt bune consumate in fiecare zi?
Chirichies unde mai joaca si mai joaca la echipa națională a României?
am si eu o intrebare legata de sport... Cam de cate ori pe saptamana sa imi antrenez muschii? Si de cate ori pe zi? Multumesc anticipat, dau funda pentru cel mai bun raspuns, astept sugestii...? (mai mult)
Merita sa mergi la sala daca esti gras? Detaliati raspunsul Funda
Puteti sa imi spuneti pe ce posturi(toate) se da meciul dintre Romania si Barcelona Legends? Multumesc!
Ce se întâmplă după ce faci 200 de abdomene într-o zi?
Luni am fost la sala si fiind prima data am facut febra musculara. Mai mult sincer ma doare incheietura de la mana dreapta cat si bicepsul. Pieptul si spate m- au durut ieri dar azi ma simt ...? (mai mult)
Am 17 ani, ultima oara când m- am măsurat aveam 1.74, dar cred ca am mai crescut, sunt fata, și vreau sa va spun ca am ajuns sa fac zilnic acasa 200 de abdomene + ex pentru picioare, fund...? (mai mult)
Am 15 ani si 1, 69 inaltime. Tata are 1, 71 inaltime si mama 1, 58 cam pe acolo. Mai am vreo sansa sa cresc? Fac sport zilnic, sportul n-ar fi o problema.Rog raspunsuri serioase.Multumesc.
Recomandati-mi si mie un BMX full Chromoly pana in 1000lei
Sunt băiat, am 17 ani si 55kg...Da, stiu sunt slab rau. As vrea sa ma apuc de sală, dar nu stiu ce suplimente sa iau. Imi puteti spune ce suplimente sa iau ca sa pun pe mine câteva kg,...? (mai mult)
Salutare.Am varsta de 15 ani si 1, 69 inaltime fix, descult ma refer.De 2 saptamani ma tot doare coloana, dar nu durere d- aia sa zici acolo ce naiba am de ma omoara, ci asa usor spre gat.E de la ...? (mai mult)
Salut. O intrebare banala: ce alte sporturi te ajuta sa te inalti? Tin sa precizez ca la mine in oras nu este bazin de inot. Ceva usor
Nu am mai folosit suplimente de ceva timp asa ca nu sunt prea informata in privinta firmelor. Ma gandeam sa- mi iau un izolat proteic din zer...sooo, ceva recomandari de produse? Precizez ca ma intereseaza...? (mai mult)
Buna ziua! Am 16 ani 1.84 si 81kg si astazi m- am apucat de sala.Stiti cumva vreun antrenament bun pentru inceput? Sau unu pe care l- ati facut si a fost bun? Ca astazi m- am dus la sala si nu stiu...? (mai mult)
Ce siteuri de pariuri imi recomandati pentru campionatul mondial si de ce?
Nu stiu daca am fost de maxim 3 ori la strand pana la varsta de 14 ani, si eu chiar imi doresc mult mult de tot dar nu pot. Cand intru in apa sau daca imi torn multa apa in cap parca nu mai...? (mai mult)
Persoanele care au fost/sunt grasute si au ales sa slabeasca mancand sanatos, mergand la SALA (subliniez sala), care e experienta voastra? Fitness- ul v- a ajutat? :) In cat timp ati vazut rezultatele,...? (mai mult)
Daca fac 200 flotari pe zi timp de 60 zile se formeaza ceva? Astept raspunsuri dezvoltate. Dau funda celui mai interesant si bine explicat raspuns.
Salut, imi poate spune cineva despre Xform Complex, adica e valabil cum scrie pe situl lor, si comenzile in cat timp ajung, sau macar ajung?
Salutare, mi- am pus in plan sa slabesc. De mancat mananc sanatos doar ca fara sport observ ca merge greu, daca fac diverse flotari de mai multe tipuri scap de grasimea de pe piept sau doar se intareste...? (mai mult)
Salut, TPU care roti sunt mai rapide pentru pennyboard sau cruiser? Funda :)
mi-ati putea da niste linkuri cu pennyboard-uri pana in 300 lei si sa aiba roti care sa aiba viteza buna? (de exemplu sliliconul) FUNDA! :D
doresc sa imi iau un pennyboard pana in 200- 230 lei si as vrea sa imi dati linkuri cu pennyboard- uri ff bune sau cruisere. Apropo, mult m- ar interesa care roti sunt mai bune pentru viteza...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa imi maresc masa musculara? Cateva sfaturi? Fara prafuri sau proteine.
Merg la sala de cateva luni de zile, dar urmeaza sa lucrez pe deplasare in alt oras cca 5 luni. Cum m- as putea mentine in forma? Ce exercitii as putea face, sa mai continui cu proteinele si creatina? ...? (mai mult)
Cine stie ce antrenamente face Adrian Corduneanu in fiecare zi la sala cate repetari si cate serii? Cel mai bun raspuns primeste funda garantat!
Imi puteti recomanda o firma de suplimente nutritive pentru cresterea in masa musculara? Caut ceva calitativ.
In ce perioada se va desfasura prima etapa a ligii 1 a Romaniei? sezonul 2018-2019
Vreau sa imi iau un bmx, nu am mai mers niciodata pe unul si as vrea un bmx bun pentru incepatori. Vreau doar sa fac bunnyhop normal, dar am auzit ca dhs jumperele nu sunt prea bune. Bugetul...? (mai mult)
In legatura cu mersul la sala, ce- ar fi indicat sa iau, sa zic creatina este ok de luat in timpul salii? care sunt efectele ei, sau ce as putea sa iau ceva care sa fie ok pentru sala, sau cel mai ...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest supliment inainte de sala? 30g proteina din zer, 30g unt de arahide, 80g fulgi de ovaz?
Https://i.imgur.com/cqPduXy.jpg Pareri? Aceasta transformare a avut loc treptat cum era normal si sanatos. Dieta s- a bazat pe low carbo si multe proteine, totul din alimentatie fara shake.uri sau ...? (mai mult)
Salut, am împlinit 14 ani de o luna. Am 60 de kg și 1, 70 m. Întrebarea este: ar mai trebui sa slabesc sau am o masa potrivită?
Salut, va rog sa ma ajutati cum sa reglez schimbatorul de foaie la bicicleta!
Care sunt sansele Argentinei la Mondial? Credeti ca va pune Messi mana pe trofeu? Cine credeti ca va castiga? Credeti ca se va intampla vreo surpriza si o sa castige o echipa nu foarte bine cotata?
Ce exercitii de slabit pentru piept si abdomen stiti?
Cum pot înființa o echipa de minifotbal?
Cine este din Iași va rog! Funda! Unde as putea face inot -adulți- cu instructor. As prefera sa fie fata. Ma puteti ajuta? Va multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!