Cei mai activi useri din categoria Sport pe 22 Februarie 2025 sunt:
Cine este din Iași va rog! Funda! Unde as putea face inot -adulți- cu instructor. As prefera sa fie fata. Ma puteti ajuta? Va multumesc!
Salut, am 14 ani 73 kilograme si fac sală...Am vazut pe Youtube un om care facea 1.000 flotari pe zi timp de 30 zile si s- a format ceva si m- am gandit eu sa fac 1.000 genoflexiuni pe zi. Se poate forma...? (mai mult)
Sală de fitness în Arad+preț (ședință)? Fundă
Salut.Vreau sa cresc in masa muscular. Ma gandeam la sacul de box. Este ok? Sa dau in el pana il iau fulgii pe sus.Este o optiune buna? Specific am varsta de 15 ani si fac workout de 3 ani.
Daca as vrea sa ma apuc de sala, sa iau proteine, ce ar trebui sa fac inainte? Ma refer daca trebuie sa merg la un control sau ceva...
Vreau sa imi iau si eu o bicicleta, cam cat m- ar duce ceva mai decent? Nu le am deloc cand vine vorba de biciclete si de asta intreb, m- ar interesa ceva gen mountain bike si mai usoara ca mai mult...? (mai mult)
Salutari prieteni, am o intrebare. Daca pot pune picioarele dupa cap atunci pot face si alte trucuri elastice de ex podul din picioare, roata fara maini peste cap, sfoara etc?
Am 16 ani și fac sala de un an, folosesc thewhey de la myprotein și ma gândeam sa iau pe lângă acestea și Animal pak. Dacă beau 3 /3.5 litri\i de apa pe zi cu toate acestea, pot sa îmi...? (mai mult)
Salut, am varsta de 15 ani si fac workout de 3 ani de zile. Am 54 de kg, 1, 69 inaltime.Nu trag de greutati, adica sa le ridic sau asa mai departe, fac cate 200- 300 flotari pe zi, tractiuni, ...? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie un supliment bun pentru cresterea masei musculare? Am 68 kg. Am auzit ca, creatina este un supliment bun! Ce imi marca imi recomandati?
am și eu o problema, Sunt portar si joc intr- un sat uitat de lume! Vreau sa spun ca nu am fost la nici un antrenament, dar sunt singurul portar din satul ăla, și de o săptămână și...? (mai mult)
Cum este Mureșul in zona Lipovei? Se poate pescui?
Cum pot sa- mi dezvolt pieptul mai usor, repede? Nu am prea mult timp de cand merg la sala, dar umeri, biceps, triceps, dorsal, chiar si picioarele s- au dezvoltat destul de bine. La piept parca...? (mai mult)
Cam care e doza maxima de arginina la 100kg?
Am 15 ani, 1.70 si 50 de kg, adica pot sa spun ca sunt foarte slab pentru inltimea mea! Cu ocazia acestei vacante de vara vreau sa cresc in greutate! Am fost la medic si totul este ok, dar am...? (mai mult)
Stiti ceva grupuri de fotbal cu multi membri pe Facebook?
Abstinență sexuală inainte de o competiție cu efort fizic intens pro sau contra? Deja am 7 zile :)) mai am incă 9 zile până la kumite :D Am citit pe net că maxim 3 săptămâni de absență sexuală...? (mai mult)
am 15 ani si as vrea sa intreb, daca la aceasta varsta pot trage cu bara la piept 120kg. Este o greutate mare pentru varsta mea, as putea face weight lifting ca sport de performanta? Dau ...? (mai mult)
Am 14 ani, 170 cm si 50 kg si vreau sa ma apuc de o arta martiala, sunt destul de rezistent la lovituri si am anduranta la efort, optiunile mele ar fi ceva gen :muay thai, k1 sau mma, nu...? (mai mult)
Vreau sa imi deschid un cont pe un site de pariuri (NetBet) si am vazut ca daca depun pana la 1500 de RON, mi se dubleaza suma ca si bonus. Imi poate spune cineva cum functioneaza asta? Presupun...? (mai mult)
Vreau sa imi schimb bratele inferioare de la furca de la bicicleta. De unde pot lua altele?
Daca iau dupa fiecare masa, 50g de carbohidrati pudra, o sa ajute la o mai buna asimilare a proteinei din mancare? Sau se aplica doar in cazul proteinei pudra?
Ce exerciții sau dietă ar trebui pentru a avea un corp 6 pack, masa muscară? Am 14 ani 52 kg 1, 67 inaltime. Sunt gata sa tot toata vara.
Care e cel mai bun moment al zilei pentru a face sport? Seara sau dimineața? Voi faceți? Daca da, când și ce fel de sport faceți?
doresc sa achizitionez niste adidasi de fotbal pentru ciment si alte suprafete dure, dar am o problema, am piciorul destul de lat.Am marimea 41 la picior, as aprecia foarte mult daca mi ati...? (mai mult)
In primele 6 saptamani de sala am crescut in masa musculara neasteptat de repede, iar in urmatoarele 6, n- am mai crescut deloc. Ma antrenez cam la fel, alimentatia e si ea la locul ei. Problema...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga cupa mondiala 2018?
Am nevoie de niste sfaturi pentru a slabi si a reveni in masa musculara + 6 pack abs. Am 14 ani, 52 kg 1, 68 inaltime. Faza e ca am avut 6 packa abs si faceam 20 la bara dar nu prea m- am ocupat si...? (mai mult)
Abdomenele au vreun beneficiu pentru sanatate daca le faci? Se considera miscare? E cam tot ce pot sa fac.
ce exercitii as putea face acasa ca sa imi maresc bratele si pieptul?
Salut, ajutati- ma si pe mine. De aproape o luna de sala nu mai pun nimic, de la 58 am ajuns la 64 in 3 luni iar acum pun cate putin, dau jos putin sau raman constant. Ce ar trebui sa fac? O fi fost...? (mai mult)
Cei care stau in Deva, de unde as putea sa imi iau manusi pentru fitness? La auchan sau la maxxa gasesc?
Vreau si eu sa fac in curte ceva handmade o bara pentru tractiuni si diverse, cam cum sunt si tevile pe care se bat covoare. Din ce material sa fie bara si la ce inaltime sa fie aceasta? De asemenea, ...? (mai mult)
Salut, am inceput sa merg la sala de aproximativ 3 luni fara sa consum nici un fel de suplimente. Astazi mi- am cumparat o cutie de creatina monohidrata si una de BCAA+ Glutamina (ambele sub forma de ...? (mai mult)
Salutari. Am inceput si eu un program de sala pe care mi l- a sugerat un prieten, preciez ca sunt cel mai incepator dintre incepatori si sunt slab, nu stiu sa va spun exact greutatea pe care o am, dar...? (mai mult)
Care sunt cele 16 tari care nu s-au calificat la Rusia 2018?
Buna seara, m- ar interesa va rog sa imi spuneti pentru o greutate de 74 kg cate gr. de Impact Whey Protein ar trebui sa iau, cupa din punga are 80 gr.si nu inteleg ca pe punga scrie 25gr.desi stiu ca...? (mai mult)
Buna, am 18 ani 1.60 Si 54 de kilograme este OK?
Cum pot scăpa de vânătăi mai repede? Am vânătai de la antrenamente (karate ), mă pregătesc pentru kumite, fac masaj la vânătai, duș cu apă rece, alte trucuri, ce mai știți?
Abdomenele ajuta la reducerea grăsimii de pe abdomen? M-am uitat la câțiva YouTuberi și ziceau ca poți sa faci și 100 de abdomene ca grăsimea de pe abdomen nu se duce...
aș vrea să fac un upgrade la bicicleta mea și anume as vrea sa trec de la jante de 26 inch la 27.5 inch. Vreau să știu dacă sunt compatibile cu cadrul actual și ce anvelope vor fi compatibile...? (mai mult)
Ca sa functioneze exercițiile pentru fund trebuie să iau proteine?
Mă interesează numele a unor cluburi de fotbal din București pentru fete de vârsta 12 ani, dau funda!
Va rog putin ajutor. Nu sunt grabit sau ceva de genul dar cam cate saptamani mi- ar lua sa cresc in brate daca fac zilnic 10 serii de cate 10 ridicari fiecare, cu gantere de 5kg? Multumesc...? (mai mult)
Salut la toti, am si eu o intrebare. Cum puteti sa ma ajutati cu un sfat bun. Am 24 de ani si am 70 kg as dori sa crec in masa musculara si ma gandesc sa incerc sa consum proteine, voi ce sfat imi dati,...? (mai mult)
E cineva aici din Banat? Ce parere aveti de retrogradarea lui poli Timisoara in liga a doua? Acum ca avem 3 echipe cu care sa tinem?
Imi zice si mie cineva o metoda prin care să învăț sa fac multe duble cu mingea? Niciodata nu m-am priceput la așa ceva
Ce parere aveti de impact whay de la myprotein? Cum o administrati pentru randament maxim?
ce exercitii trebuie sa fac la sala gen ziua 1 spate piept biceps, ziua 2 triceps etc. Si cate serii trebuie sa fac din fiecare si cate repetari! Cel mai bun raspuns primeste funda!
Berea ajuta la cresterea in inaltime? Sportul intens (flotari, genoflexiuni, abdomene) poate sa mai opreasca din crestere? Vreau un raspuns complex, mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!