Cei mai activi useri din categoria Sport pe 22 Februarie 2025 sunt:
Salut, am 14 ani aproape si sunt baiat. Am grasime pe mine. Am in jur de 70 de kg la 1.70. Am si in zona sanilor si am sfarcurile mari, umflate daca le pot spune asa si daca le apas, devin normale,...? (mai mult)
Am 15 ani, 1, 78, 61 kg, si vreau să merg la sală. Care sunt sansele sa nu mai cresc in înălțime? Ce exerciții să nu fac care afectează coloana?
Am nevoie de o încălțăminte ușoară, moale și confortabilă, cu aerisire bună, pe care să o folosesc la sală și la alergat. Aș dori o marcă bună dar sa nu depășească 600-700 de lei.
Exista vreun truc cu care sa pot bate pe oricine. Adica ma refer un punct slab. Adica sa castig orce bataie.
Ce supliment proteic whey recomandati? Calitate/pret/cantitate.
Știți unde este un club de Hockey pe iarba in București, și dacă se duce cineva poate sa îmi spună cum e?
Cate kcal are laptele de vaca (nu ma refer la cel din comert, ci acela muls direct de la vaca, ulterior fiert)? Teoretic ar trebui sa aiba 3, 5% grasime si 64kcal, la fel ca cel de cumparat, dar ...? (mai mult)
imi puteti recomanda niste exercitii bune pentru abdomen excluzand sala?
Salut, am si eu o intrebare. Poti pune pe un MTB normal cadru cu suspensie pe spate? Adică sa cumperi partea din spate si suspensia se poate face aceasta chestie?
Salut TPU,cum ma pot antrena ca portar de unul singur si ce exercitii ar trebui sa fac? Astept raspunsuri serioase,
Am o minge nike, iar supapa a intrat înăuntru. Pot să mai fac ceva cu mingea, sau e de aruncat?
La karate, cand practici antrenamentul. Ai nevoie de piciorul drept? Am o problema cu el. Imi fuge unori osul de la genunghi si ma doare putin iar dupa imi revin, vreau sa ma duc dar pot folosi...? (mai mult)
Ca începător la sală, as vrea sa stiu in cat timp se vor vedea rezultatele, daca lucrezi 5 zile pe saptamana cum trebuie?
Stie cineva mai multe scheme pe role? In afara de franare,intoarcere, dat cu spatele etc. Multumesc!
Salut.Vreau sa ma apuc de sala ca sa slabesc si as vrea sa stiu ce exercitii si la ce aparate sa lucrez.E prima data cand as calca intr-o sala si nu stiu.
De curând m- am reapucat de sala, de vreo 2 săptămâni. Aseară am băut 2 ouă, un ou întreg ( gălbenuș + albuș + încă un albuș de la al doilea ou ). Menționez că am 16 ani,...? (mai mult)
am 14 ani 77 kg 1, 78 si m- am apucat de sala recent.Cine imi poate spune si mie ce trebuie sa fac adica in 1 zi, a- 2- a zi si asa mai departe sa cresc repede in muschi(biceps, triceps,...? (mai mult)
Care este cea mai buna proteina pentru a creste in masa?
Va rog metoda febra musculara, URGENT!
Am inceput sa alerg si m- am oparit intre picioare, faza este ca asta se intampla din 2 in 2 zile. Ma spal bine, ma dau cu pudra, dispare in 2 zile ( sa zicem ca este dimineata) iar seara cand...? (mai mult)
Heei,vreau sa-mi iau o proteza pentru box(de aia doar pentru dintii de sus). Trebuie sa imi iau de copii sau de adulti? Am 13 ani.
Normal ar trebui sa mai pun cateva grame pe mine daca continui sa iau suplimente si nu mai merg la sala timp de 7- 10 zile? Am renuntat la creatina dar continui sa iau o portie de proteina whay si una...? (mai mult)
Am 17 ani, 1, 76 si 66 kg. As vrea sa cresc in masa musculara, si as dori sa iau niste proteine, tin sa precizez ca nu fac sala, dar fac multa miscara, din cand in cand cateva exercitii....? (mai mult)
Salutare, mi- am propus să iau in greutate si mananc un kg de unt de arahide in aproximativ 8- 10 zile. Momentan fac florări, iar de pe data de 1 încep un antrenament complet la sală. Consum de asemenea...? (mai mult)
Sala ajuta la indreptarea coloanei daca esti cocosat? Te scapa de cocoasa?
Bună, ziceți-mi niște trucuri pentru a mă putea abține mai ușor de la mâncare
Ce post de televiziune din Romania va transmite în direct meciurile de la Cupa Mondială de anul acesta?
Am 16 ani, 81kg si de la inceputul lui iunie as vrea sa ma apuc de sala. Intrebarea este : credeti ca pot sa fac un six pack in 3- 4 luni de sala? Adica mi- as dori sa fac sala pe timpul verii(si...? (mai mult)
Sunt baiat si am 13 ani! Problema e in felul urmator, vreau sa fac abdomen(patratele) acasa! Ma puteti ajuta cu niste exercitii sau nu stiu! DAU FUNDA?
In ce an s-a disputat campionatul mondial din America?
Pe ce data incepe si cand se termina Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia?
Brazilia ar putea sa fie impiedicata de Mexic/Belgia/Anglia la CM?
Pentru amatorii de sport (fitness, bodybuilding, etc): caut surse ieftine si bogate in proteine (chiar o duc ingrozitor cu banii iar parintilor nu vreau sa le cer). Am "descoperit" ca o punga de 150g...? (mai mult)
Cu care marime trebuie sa imi comand bicicleta daca am inaltimea de 1, 90? S, M, L, XL, sau XS?
Este bine sa ridic 6 kg la 14 ani? Adică daca ridic poate sa imi dăuneze la cresterea organismului?
Unde pot sa gasesc un loc bun pentru antrenament cu propria greutate (bari tractiuni... )in Bucuresti zona Lacul Tei?
As dori sa stiu ce alimente consumate zi de zi ingrasa, am auzit despre paine, cartofi, carne, grasimi, dulciuri, sucuri, cipsuri, fastfood. Care este parerea voastră despre ele si...? (mai mult)
Câte kcal am consumat cu aproximație dacă am mers cu bicicleta 28, 8 km în 2 ore? Primii 8, 3 km i- am parcurs în mare parte cu vântu în față, fără pauză şi cu o viteză constantă ...? (mai mult)
Bună, de 2 zile am început să iau pastile pentru slăbit S-line Sistem 20+, a mai luat cineva? Imi puteți vă rog spune riscurile acestor pastile și niște păreri
am 15 ani si 9 luni si am ceva pus in minte. Din vara ma voi apuca de sala. Pana aici ok. Dar imi place, mi- a placut si voi iubi mereu fotbalul, as vrea sa ma duc la antrenamente. Chiar ...? (mai mult)
Ghetele de fotbal ajuta si portarii? Aveti sfaturi pentru portari incepatori?
Salut,Imi puteti spune un Fat Bike cu frane hidraulice,
Adidașii PG 2(la origine sunt de baschet) sunt buni pentru volei? Te ajuta cand sari, sunt usori, nu alunecă?
Salut, sunt la o echipa de la mine din oras de fotbal si sunt chiar bun ( joc pe postul de atacant ), dar as vrea sa devin mai bun, intrebarea mea este ce trebuie sa fac sa imi cresc rezistenta, viteza...? (mai mult)
Vreau sa devin ciclist profesionist de sosea, am 18 ani, se mai poate? Exista vreau club in Bucuresti care sa ma primeasca sa incep?
Pe ce data se joaca barajul de promovare in Liga 1?
No da cum joc ping-pong ca un profesionist?
Sunt din Sibiu si as dori sa ma inscriu la un club de fotbal la juniori c. Care ar fi cel mai bun? FC Hermannstadt, CSS Soimii Sibiu, FC Interstar Sibiu sau CS Alma Sibiu?
Salutare ce inseamna la superbet "se marcheaza un gol dupa minutul 20.5"? adica imediat dupa minutul 20.5 sau oricand dupa minutul 20.5?
Buna prieteni! Am si eu o nelamurile legata de crescutul in masa musculara. Acum aproximativ 5 saptamani am facut pauza 8 zile si am crescut surprinzator de mult fara sa iau suplimente. Iar de 5 saptamani...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?