Salut TPU! Am 16 ani și vreau sa ma apuc de un sport de un sport de contact(taekwondo). Antrenorul mi- a zis ca e târziu pentru performanță.Eu nu înțeleg în ce constă această performanță.Nu ...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să cumpăr un set de lumini de bicicletă (far+ stop) și nu- mi dau seama dacă să iau pe baterii sau pe încărcare la USB. Din ce am observat cele pe USB au o putere mai crescută ...? (mai mult)
Ma gandesc sa ma bag pe dieta extrema keto diet 1800 calorii si 15k pasi pe zi sa pierd din grasime corporala. Am 79kg si undeva pe la 16- 18% grasime corporala. O fi o idee buna, adica voi pierde mult...? (mai mult)
Salutare, ce trotineta pentru adulti (1.75, 70kg) imi puteti recomanda intr- un buget de 200 lei. Va fi folosita zilnic in oras pe o distanta de 3- 4 km datorita traficului greu cu masina. As prefera...? (mai mult)
Buna ziua, am o întrebare legată de Fitness și Culturism, există șansa să devii propriul tau antrenor și să intri in concursuri la categoria de juniori sau ceva de genul, numai daca fac un anumit...? (mai mult)
Salut, cat poate sa castige un boxier junior daca castiga locul 1 sau 2 la campionatul European?
Buna, Ma intereseaza o recomandare cu privire la o sala de sport, de lupte (gen MMA, box) si de inot. Aveti recomandari in zona strazilor Valea Oltului, Prelingirea Ghencea, Drumul Taberei. In...? (mai mult)
Salut, daca schimb pedalele sau pipa la o bicicleta rockrider de la decathlon imi pierd garantia? Help. Vreau raspuns pentru amandoua va rog. Multumesc
Salutare TPU! As vrea sa ma duc la competitii MMA dar eu nu practic mma, eu practic karate. ce vreau sa intreb este daca ma pot duce la competitii de mma fara sa am un antrenor anume sau sa fiu de la...? (mai mult)
Cum mă protejez de loviturile cu genunchiul date în testicule?
Să merg la sală la 13 ani îmi trebuie antrenor personal neaparat?
Bunaa.Sunt curioasa de parerea voastra.Toti am observa ca la Man City le merge destul de rau in ultima perioada. Oare sa fie din cauza lipsei lui Debruine? Am tot vazut ca toti dau vina pe Haaland si ...? (mai mult)
Unde pot urmări meciurile din Italia Serie A? Pe programe românești
Salut! Daca pic probele unui LPS, mă pot înscrie la altul pentru a da probe imediat după? Sau nu mai sunt șanse?
Salut! Care este cel mai bun liceu sportiv pe secția de handbal băieți, din București, raportandu ne la performanțe în această categorie, dar care are la dispoziție și un cămin pentru elevi,...? (mai mult)
Salut! Pentru înscrierea la un club sportiv mi se cere nr.crt(auto)însa nu înțeleg la ce se referă și cu ce trebuie sa completez.Credeti că mă puteți ajuta cu câteva informații.Multumesc...? (mai mult)
Salutare! Pot sa mă înscriu la un club sportiv(handbal,in cazul de față),daca sunt la LPS, dar nu am in istoric niciun club pentru care am jucat? Mulțumesc!
Salut, am 14 ani sunt un baiat de 1. 71cm si joc pe postul de fundas. Doar ca eu locuiesc la sat si ca sa pot merge la un club trebuie sa gasesc pe cineva sa ma duca la antrenamente si meciuri, eu joc...? (mai mult)
Buna Ziua, am întrebat de mult un prieten legat despre acest sport numit Fitnet și Culturism și am auzit, nu prea multe lucruri despre care nu prea înțelegeam mult prea bine de la el, daca se pricepe...? (mai mult)
Salut! Vr sa va spun dacă cresc masa musculara poți sa mai crești dacă faci sala
Hei TPU, am inteles ca daca ma orpesc din a merge la sală voi pierde toată masa musculară acumulată şi voiam să aflu si părerile voastre pentru că mi se pare nedrept să trebuiască să îmi petrec...? (mai mult)
Cand faceti pozitia plank, trebuie sa tii capul ridicat sau in jos?
Am 2 biciclete, 2ssp- uri. Un elops 500 in marimea 52 si un pegas clasic 2s cu cadru jos (dama) de 50 cm. Sunt barbat si ma simt mai bine si mai sigur pe pegasul clasic2s, doar ca pe pegas nu pot pune...? (mai mult)
Heiiii! Ce părere aveți despre fetele carora le place fotbalul? I mean, mă uit la fotbal de câteva luni(de la mondial) și cred că mi se potrivește foarte mult, am și câteva echipe preferate(Man...? (mai mult)
NCI, marea campioană, nu a reușit să se impună în fața unei banale echipe spaniole, precum Sevilla? Cum vă explicați? Haaland aproape că nici nu s- a văzut; ceea ce nu e nou, pentru că ...? (mai mult)
Am nevoie de niște exerciții bune pentru abdomen și copse (partea din spate) mulțumesc :)
Să zicem că joacă două echipe de fotbal și eu țin cu una din ele iar apoi câștigă aia cu care țin eu. Pe mine cu ce mă avantajează? Nu vă supărați... vreau să găsesc și eu bucuria în...? (mai mult)
Salut TPU. Am 18 ani. 1.80 si 63kg. Fac sala si sunt cam slabut, insa tot am putina grasime la burta si eu imi doresc abdomen. Imi puteti da niste sfaturi? Mi- as dori sa ajung pe la 70kg insa ...? (mai mult)
Ce poate sa îmi dea mai multa motivatie în a face sport și a manca mai sănătos? Am nevoie de mai multa motivație mai multa ca să imi schimb stilul de viata.
Cum sa îmi fac un corp mai frumos? Care-i secretul? Sunt băiat.
Salut,e prea târziu să mă apuc de fotbal la 11 ani? Stiu să dau șuturi bune cu latul și cu șiretul, știu să dau șuturi cu efect și pase bune
Buna, ce sa fac prima saptamana la sala? Am 13 ani, 55 kg si vreau sa ma apuc de sala. Vreau sa stiu ce exercitii si ce sa fac pe acolo.
Salut TPU! Am o nalamurire. Vreau sa ajung fotbalist, ma antrenez mult, sunt dedicat total. Si se vede pe teren. Doar ca, de curand am citit un articol, ca cica fotbalistilor profesionisti le ...? (mai mult)
Am niște frane hidraulice shimano BR-M447 și de când am degresat plăcuțele și discul frana nu mai merg, ce sa le fac?
Buna TPU, sora mea are 14 ani si ar vrea sa mearga la baschet dar la grupa de incepatori, se poate la 14 ani? As vrea sa-mi recomandati ceva din Brasov
Luna viitoare ma duc pentru prima zi de sala, nu stiu ce sa fac efectiv, nu imi iau antrenor ca e prea scump, nu stiu ce exerciții sa fac, ma gandeam sa- mi iau aplicația gym workout, ce părere...? (mai mult)
Ma gandeam de un timp sa imi cumpar si eu o bicicleta, tot am vazut bicicleta mtb afisport m3, am mai facut research si altii spuneau sa imi iau un rockrider st120, vreau sa spun ca bugetul meu este...? (mai mult)
Salutare, am și o problema, sunt portar și de la ceva timp când ma arunc pe partea stanga ma doare mushiul de la fund partea aceea a fundului lateral nu știu cum sa zic dar când ma arunc pe partea...? (mai mult)
De ce mi s- au evidențiat gambele si bicepșii în ultima perioadă dar fără să fac sport? Nu țin dietă, nu am slăbit (am aceleași kg de luni bune) și nu prea am avut activități care solicitau...? (mai mult)
Pot sa fac sala si să mănânc orice?
Salut, ce sala de fitness ati recomanda din Pitesti unde sa nu fie aglomerat dimineata?
Buna! Trec clasa a 11a și aș dori să merg la Campina la Școala de agenți de poliție, însă pe site ul lor nu am găsit lămurire la ceva. Daca eu voi da bacul anul viitor în iunie și prima sesiune...? (mai mult)
Mai exista wrestling pro in Romania in vreun oras?
Recent am achiziționat o bicicleta custom,respectiv un Ktm knoxville,(de pe olx)dar am observat ca discul de pe spate atinge cadrul, se poate remedia aceasta problema?
Doar 0 - 0, pe teren propriu, în fața unei echipe daneze în inferioritate numerică? Nu e cam rușinos?
Salut, am gătit 700g de pește pangasius (înainte de gătire), iar după gătire mi-a ieșit doar 200g, cum se ia în considerare, cantitate crudă sau gătită?
Vreau sa ma apuc de facut abdomene acasa.O sa și slăbesc de la ele? Cum ca arata abdomenul meu in timp?
Are vreo sursa de proteina ovazul dacă nu pun o cupa de proteina in el?( de exemplu pun: lapte de migdale, ovăz, mix de nuci, banana, unt de arahide fără zahar)
Salut, am nevoie de o mica galerie pe data de 21 august în parcul Rodica București, o echipa a prietenilor mei joaca și vreau sa facem frumos, am luat steaguri, fumigene cine se oferă?
Salut, am 14 ani si vreau sa stiu care e maximul de greutate pe o mana pe care pot sa o ridic(cu ganterele), adica cam cate kg poate sa sustina corpul sa nu afecteze la inaltime.( va rog sa raspundeti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!