Unde pot urmări live Marea Finală a Cupei României din aceasta seara? Va rog frumos sa imi dati un link, dar nu de la Digisport sau Telekom, ca nu pot sa vad! Multumesc!
Sunt din Suceava si vreau sa fac MMA unde trebuie sa ma duc, sau cu cine trebuie sa vb.Am 17 ani.:)
De ceva vreme fac exercitii fizice ( aproximativ 2 ani ), insa problema e ca toate acestea sunt numai calistehnice ( au la baza exercitii executate cu propria greutate a corpului, si se pune accent in...? (mai mult)
In ce consta verificarea medicala la facultatea de sport?
Nu am mai facut de cateva luni bune exerciții fizice si mișcare, si am inceput brusc cu 5 serii x 20 de flotari in prima zi. Am făcut o febră de toată frumusețea la piept si triceps, însă am...? (mai mult)
Craiova sau Sibiu? Eu merg pe Sibiu
Practic karate, am început să am dureri de genunchi, poate fi de la șpagat? Mă antrenez zilnic pentru flexibilitate 1/2h pe zi, evoluez rapid, a mai pățit careva? #Fundă.
Am 15 ani, 1.80, si 78kg (deci cam gras). Fac sala de 1 luna si vreau sa- mi iau proteine sau aminoacizi. Si acum vin intrebarile: 1. Dacă iau proteine, ma îngraș mai rau? Pun masa musculară?...? (mai mult)
Buna TPU spuneti- mi va rog ce prescurtare este FRG? la Fotbal 1.USA = Statele Unite ale Americii 2.GBR = Marea Britanie 3.FRA = Franta 4.FRG = 5.BRA = Brazilia 6.JPN = Japonia 7.ESP = Spania ...? (mai mult)
Ce face o extrema in fotbal?
Se poate pune la pariuri online gen intru pe superbet fac biletul si imi da o serie... cu seria accea merg la magazinul superbet si ii zic codul alauia sau cum ca nu stiu cum PS sunt minor am 17 ani...? (mai mult)
Ce antrenamente pot face acasa ca sa imi dezvolt masa musculara și ce alimente ar trebui sa consum? Dau funda
Imi da bicicleta in gol, ce trebuie sa schimba la ea?
O intrebare pentru cei care le au cu sala. Daca merg la sala, nu fac intotdeauna febra musculara desi lucrez la fiecare antrenament mai mult decat data trecuta. Totusi, dupa ce fac cateva serii de ...? (mai mult)
Cum pariez online la footbal avand in vedere ca n-am xerox sa xeroxez biletul sau ceva ( SUNT INCEPATOR)
Am 15 ani și sunt destul de slabuț și gen vreau sa cresc puțin mai mult in masă musculară. In afară de sala ca nu am posibilitatea sa merg la așa ceva
Ce post de radio va emite meciuri de la campionatul mondial de fotbal din Rusia? Am tabara in iunie.
Va rog foarte mult sa îmi spuneți câteva sfaturi.Sunt portar de handbal si am competie peste 2 zile (va rog sa îmi răspundeți acele persoane care stiu despre ce este vorba ).
Pot lua un tricou cu echipa real madrid fara nr si nume pe spate si sa imprim numele meu si nr 10 pe spate? In Romania sa fie. daca da, unde?
Merita sa cumperi o masca pentru antrenament cu 200 de lei? Adica te ajuta cu ceva? Unii spun ca da, altii ca nu. Ma informati va rog si pe mine cum functioneaza si etc, chiar daca e mai mult...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie care sunt componentele unui Bmx? Adică vreau sa imi fac un bmx de la 0 si nu stiu ce piese imi trebuie! dau funda!
Eu merg la sala tot la doua zile, de 3, 4 ori pe saptamana, dar cineva imi zice sa merg de 5 ori pe saptaman. De cate ori ar fi bine sa merg la sala tinand cont ca eu vreau masa musculara?
Daca iau Creatina in fiecare zi, 1 cupa,=5 g, inainte de antrenament, exista riscul sa se intample ceva? iau de 1 saptamana am 17 ani si 68 kg, beau cam 2-3 l de apa pe zi. Multumesc!
Recomandati-mi un site bun de unde să cumpăr o centura pentru sala
Salut, am o tendinita achileana in urma unor antrenamente intensive de sprint. Am avut tendinita si m- am fortat (initial nici nu stiam ca in zona aia e tendon), am avut o durere destul de puternica ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre bicicleta : Bmx Voodoo shango special edition Ps. Sunt incepator
Cand Credeti Ca Va Aparea sezinul 2 la exatlon?
Daca iau g5 de bcaa dupa antrenament are rost sa mai iau si 2 capsule de bcca inainte de antrenament?
Glutamina sau bcaa, voi care o preferati?
Hei! Va place sa jucati handbal? De ce?
Ce parere aveti despre Krav Maga? Este bun pentru autoaparare? Ce alte stiluri de lupta mai recomandati si de ce?
Ce boiles sa incerc pe 4 undite pe lacul Teiu din Arges?
Caut si eu incarcator pentru Beretta GG-104 gasesc si eu la yb pret acceptabil
Joc fotbal iar mingea atinge un adversar si e pe punctul de a iesi din teren (4- 5 metri), adversarul incearca sa ajunga la minge iar eu ma pun intre el si minge, cu spatele la el, blocandu- l din a...? (mai mult)
Este adevarat ca exista anumite sporturi care te ajuta sa cresti în inaltime? Mi- ati putea recomanda un sport pe care as putea sa incep sa- l practic pentru a creste in inaltime. Mentionez ca am 14 ani...? (mai mult)
Ce suplimente pentru sala folositi?
Am 18 ani 173 cm si urm. dimensiuni 30.5 brate 76 talie in jur de 90-92 piept si sala cam de un an...Ce ar fi de imbunatatit si cum?
Ce se intampla daca nu ma duc la sală, dar iau proteine? Funda!
Cand se joaca turul 2 si 3 preliminar europa league?
Îmi puteți recomanda o aplicație pentru îmbunătățirea masei musculare acasă? Care credeți că e cea mai bună aplicație? Fundă!
De ceva timp imi propun sa imi definesc patratelele, definit mult spus pentru ca nu am patratele doar ca de mult timp imi doresc sa am, si as vrea sa imi spuneti, ce exercitii sa fac pentru...? (mai mult)
Sunt clasa a 10 a si vreau sa ma apuc de sala. Imi puteti da niste sfaturi? Si credeti ca ar fi mai bine sa imi gasesc prieteni care fac sala si cu care sa merg sau e mai bine singur?
Este ok daca iau 5 grame de creatina monohidrata pe langa cele 10 grame pe care le iau din gainer? (4gr pe 100 de grame, eu iau 210 grame, deci aproximativ 10 grame de creatina)
Va rog! Am nevoie de sfaturi pentru a apăra mai bine ( portar handbal)
Salutare, alergatul si urcatul de scari ajuta la slabit mai mult decat alergatul pe drum? Intreb poate a mai incercat cineva.P.s(stau intr-un bloc de 10 etaje)
cam de 1 saptamana 2 am inceput sa alerg sa fac exercitii acasa si toate cele, acasa, nu am timp de sala, sa mananc mai sanatos si tot asa. Dar am o intrebare in legatura cu exercitile. ...? (mai mult)
Salut.Vreau sa slabesc in zona abdomenului..Am auzit de metoda asta infasurarea in zona abdomenului cu folii de plastic si sa alerg..insa am gasit unele parti ca e bine in alte nu..De exemplu am inteles...? (mai mult)
Vreau sa ma invat sa fac sarituri de alea (flipuri), si nu stiu ce sa fac pentru inceput, am 12 ani, nu sunt flexibil (daca e problema) si nu stiu sa sar foarte sus. Vreau sa ma invat foarte...? (mai mult)
Imi poti insira aici ce etape (gen europa league,champion,etc.) Vor urma, sau care sunt de la a...z si unde ne aflam noi
Vreau sa imi cumpar un BMX pentru incepatori. Puteti sa imi spuneti BMX-uri care sa fie usoare(fara frana), rezistente, si sa fie ok pentru un om de 182 cm. Bugetul este de 2000 lei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.