Salut, fac sala și am o problema, ei fiind la liceu, e greu cu mesele pentru ca încep la 8 deci prima masa as putea sa o am la 7 diminenta dar problema e ca termin la ora 2 orele ce sa mananc sanatos...? (mai mult)
Ce parere aveti de rugby? Pentru o persoana cu un fizic normal ( 1.70 si 67 kg, 16 ani) mie imi este foarte frica de durere, mie imi era frica sa ma bag la fotbal, dar la rugby. Din cate vad ...? (mai mult)
Cand iau 5 grame de creatina ar trebui sa beau multa apa imediat sau pe parcursul intregii zi?
CFR Cluj sau FCSB?
Mi-am facut cont pe efortuna si am 15 ani momentan dar eu am pus 18. Daca bag bani prin psf card cum ii scot in viata reala daca castig bilete la fotbal? Dau funda, sunt din Suceava
Ce inseamna 3g la pariuri?
Ce inseamna tonifiere? Adica exercitii pentru tonifiere picioare, fund, etc. Adică slabesti? Sau pui masa musculara? Pentru ca vreau si eu sa fac, dar nu vreau sa slăbesc pentru ca sunt...? (mai mult)
Salutare! Am 16 ani si mi- as dori sa fac muschi dar nu stiu daca e ok sa merg la sala. Adica acasa am doar o gantera de 5kg si atat, nu am haltere, si nici nu am unde sa fac tractiuni, astfel nu prea...? (mai mult)
Care dintre voi a studiat la LPS SZASZ ADALBERT DIN TÂRGU-MUREȘ? Mi-ati putea spune baremul pentru toate notele la fotbal? Recent am dat dat și vreau sa stiu ce am facut! Va rog!
As vrea sa imi recomandati un atrenament (de slabit), si cam cate calorii sa consum pe zi. Multumesc! Greutate:100 kg Inaltime:165 cm Varsta:12 ani
am o intrebare. Recent m-am apucat de sala, sunt slabut la maini si as vrea un program de alimentatie si antrenament masa musculara, dau funda! Am 16 ani 1.80 67.5kg
Aș vrea să pot șuta mai tare în minge dar nu știu de ce nu pot. Fratele meu tot cu șnorul trage la poarta dar da de 2 ori mai tare decât mine.
Câte kilocalorii trebuie sa arzi pentru a slabi un kilogram?
Am 14 ani și joc la o echipă de juniori c din județul Sibiu și aș dori să mă transfer în București. Cum trebuie să procedez?
Iau si eu o creatina de la platinum muscle tech 5 grame si mai iau serous mass de doua ori care mai are si el 1 gr creatina in el. E ok sa cresc asa? Dau funda
Am o problema cu profesorul de sport, la ora lui tot timpul ne pune sa facem incalzirea dupa fie ne lasa sa jucam football sau handball. Problema este ca eu am dat norma si am facut totul corect,...? (mai mult)
Bicicleta mea merge foarte bine, am frana de pedale, problema este ca merg cu ea si cateodata merge frana de pedale cateodata nu. Vreau raspuns in 1 saptamana
Pescuitul se deschide pe 25 mai?
Astazi mi- a venit penny board- ul. Stiu sa ma dau pe el destul de bine, nu asta e problema. Problema este ca daca vreau sa merg drept se duce in stanga si vireaza dreapta la fel de mult ca stanga. Ce...? (mai mult)
Unde pot găsi o agenție Unibet în Cluj?
Salutare... Recent m- am apucat de sala serios (de 2 saptamani) si as vrea sa va intreb daca este bine sa iau proteine. Stiu cu ce se mananca sportul, sunt sportiv de performanta la Handbal, iar acum...? (mai mult)
Salutare. Am 25 de ani, inaltime 1, 75, greutate 57kg, si doresc sa imi schimb aspectul fizic, trag de ceva timp de greutati, fac febra musculara, dar alta e problema, ca eu nu prea am pofta...? (mai mult)
Sepsi sau Juventus B?
Daca mananc mai multa proteina decat am nevoie la o masa o sa ma ajute la ceva sau doar se risipeste? Mi- am calculat proteina de la masa de pranz si se pare ca e undeva la 80- 100g. Deci mananc degeaba...? (mai mult)
Ce suplimente recomandati pentru un începător 2-3 luni pentru a pune masa musculara si forta?
Salut baieti si praticanti de freerunning, eu invat frontflip- ul dar cad mereu in fund. Cand imi iau avant si sar tare si simt ca chiar vreau, il dau mult prea tare, gen nu mai am mult si dau dublu....? (mai mult)
Salut, TPU. Vreau sa- mi cumpar o bicicleta, tin sa precizez ca am varsta de 14 ani, 180 cm si am nevoie de o bicicleta cat mai buna pana in 1000 lei (10 milioane vechi). Am gasit doua biciclete ...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune si mie cum se numara la dans sportiv in fiecare categorie: latino:cha- cha, samba, paso doble, rumba, jive standard:vals lent, tango, vals vienez, quick step, slow fox. Sa imi...? (mai mult)
Bună seara? E cineva din Sibiu, care a achiziționat bilete la finala cupei Romaniei in una din tribune? Imi puteti spune in ce sector ati cumparat sau daca stiti ce sectoare sunt destinate...? (mai mult)
Am 1.73m si 16 ani (baiat) Si vreau sa ma mai pun cateva kg pe mine, mi se pare ca sunt slab. Si daca nu din mancare adica din ingrasat macar sa fac putin abdomen si muschi. Parerile sunt impartite, ...? (mai mult)
De la vârsta de 5 ani tot fac sport. Am făcut până la 11 ani atletism și de la 11 la 13 handbal. O slăbiciune a mea e că nu știu să mă bat. Nu promovez bătaia. Dar am un idol. Acela Andrei...? (mai mult)
E adevărat că un pugiliști / boxior, cum vreți voi să îi spuneti, Nu prea simte dacă primește un pumn în gură pe strada? E adevărat că sunt mult mai rezistenți ca oamenii care nu ...? (mai mult)
Cu cat te ajuta inoltul sa cresti in inaltime. Salut TPU! Sunt adolescent si sunt frustrat de inaltime.Mama si tata imi tot spun sa ma apuc de inot ca cica ma ajuta.Problema acum e si cat ma ajuta sa ...? (mai mult)
Poate prea mult sport sa opreasca cresterea? Salut TPU! Sunt scund iar acest lucru ma frustreaza.Mama si tata imi tot spun sa ma apuc de inot in vacanta ca cica ma ajuta sa ma inalt.Problema e ca eu mai...? (mai mult)
Mai ajută sportul la 20 de ani să cresc in înălțime?
Am vârsta de 15 ani și sunt nemulțumit de procentajul meu de grăsime corporală (in mare parte la burta).Ce îmi recomandați sa mananc pentru a scădea grăsimea (nu mușchi) și ce sa nu mananc...? (mai mult)
Ma confrunt cu o problema mare. Sunt in clasa a 5a si am 12ani am 31- 32 kg. La ora de sport avem aruncari cu mingea de oina. Orice as face mereu arunc 5m! :(((((( Nu stiu ce sa ma fac! Greutatea...? (mai mult)
Caut o cursiera ieftine (sub 850 ron), de preferat noua ( nu ma incred in cei de pe olx etc.), poate cineva sa imi dea un site specializat in biciclete?
Dacă-mi iau o pungă de bcaa de 250g si folosesc 2 cupe in fiecare zi, m-ar tine o lună punga aia?
Vreau sa imi iau o bicicleta buna pentru sport extrem, adica sa fie buna pentru sarit borduri mari, de facut scheme cu ea.Dar nu stiu ce bicicleta imi trebuie... sa fie si inalta, cu teava dreapta,...? (mai mult)
Saptamana asta voi pune un bilet la pariuri sportive si va fi compus din doua zile(sambata si duminica)! Intrebarea este: Toate echipele de pe bilet trebuie sa castige ca biletul sa fie...? (mai mult)
Ce inseamna termenul de play off si play out in fotbal?
Am 16 ani si 8 luni 56 kg si 1.68, 15- 25% grasime la care sunt in scadere (slab cu colacel de grasime din cauza zaharului in exces ), ma odihnesc destul 7- 10 ore ma trezesc singur. As putea lua creatina?...? (mai mult)
Vreau sa imi achizitionez o bratara fitness. Care credeti ca este cea mai buna? As vrea sa ma incadrez pana in 300 de lei si vazusem mai multe, dar nu stiu care sa o aleg. Multumesc mult.
ce părere aveți de HGH activator? http://www.sanavita.ro/hgh-activator.html
Ce îmi trebuie ca să fiu un mijlocaș bun?
Am 16 ani și aproximativ 62kg Sunt la sala și as vrea sa încep sa imi cumpar proteine Dar as vrea ceva ajutor... dacă știe cineva ceva proteine sa pun ceva masă pe mine și după masă...? (mai mult)
Spuneti-mi niște exerciții fizice pentru slăbit pe care le pot face la bloc, as vrea să slabesc în jur de 10-15 kg
Ce îmi trebuie ca să fiu un atacant bun?
Hei TPU, la handbal dacă portarul nu atinge mingea dar vine în teren și cineva o prinde se poate continua sau o da la portar pentru a o atinge?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!