Alergatul prin ploaie te poate îmbolnăvi? Și dacă da, fiind alergător zilnic Ce pot face în zilele care plouă să nu îmi pierd din rezistența? Țin să menționez că stau la sat
Daca faci sala poți să pui câțiva cm in plus in înălțime? Vreau să mă apuc de sala de pe 1 iunie ca până pe 1 septembrie sa vad ce progrese am făcut.Voi fetele care mergeți la sala in cat ...? (mai mult)
Imi dați va rog o parere despre Commencal Premier, ma refer la cat este de rezintent ca si cadru si roti?
Recomandari bicicleta buget 1000-1200 lei?
Cine credeti ca va castiga mondialele?
Pronosticuri la Astra- CFR și Craiova-FCSB? Eu zic 1x si 2 solist! Voi ce ziceți?
sunt din Timisoara si planific o excursie cu bicicleta pe pista lunga catre Serbia.Idea este sa nu plec singur, care se baga? Chiar si fete
Care este principalul (primul ) criteriu de departajare dacă 2 echipe din Liga 1 din play- off play-out sunt la finalul play -off sau play-out la egalitate de puncte?
Ce pot sa fac daca am pierdut cheia de la antifurtul de la bicicleta? Mi- a ramas pe bicicleta si am incercat sa il tai dar nu merge. De asta am si eu: https://www.decathlon.ro/antifurt- accesorii- 100-...? (mai mult)
Cand merg facute exercitii pentru deltoizi posteriori? Cu spate, umeri sau triceps?
Am 18 ani si 1, 75cm si as vrea sa ma apuc sa inot cam de 2- 3 ori pe saptamana, credeti ca as putea sa ma mai inalt? Ce as putea sa mai fac? Momentan fac si sala + karata + alergari seara ...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga întrun meci de three vs three între The Shield și Karl Anderson, Luke Gallows și Aj styles. Da știu că o să ziceți că au un nume echipa formată din cei 3 enumerați...? (mai mult)
Mai am șanse să ajung daca mă reapuc de fotbal la 17ani?
Am inceput sa beau cate un litru de gainer pe zi pentru ca am 1.72 si 52 de kilograme(is prea slab). Doar ca mirosul de la fulgi ma face sa vomit. Stiti daca e normal? Nu vomit, dar e enervant mirosul ...? (mai mult)
Ce alegeți între UNDERTAKER sau KANE P.S. aceasta întrebare esteve pentru celor ce le place WWE
De ce este Cristiano Ronaldo cel mai detestat jucator din istoria fotbalului?
Indreptarile partiale ce grupe musculare lucreaza? Dar cele complete?
Cat timp (cate minute) durează pauza unui meci de handbal?
In ce data si de la ce oră o sa aiba loc in acest sezon 2017-2018 finala Champions League (Final Four) la handbal feminin?
Ce proteine imi recomandati ca sa pun masa musculara rapid, sau alte suplimente
Am pus cateva(20) kg pe mine. Mi-am stabilit un tel, iar acela este de a slabi si de a capata o conditie fizica/fizic mai bun. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Cine stie cum este la liceul Sf Pantelimon de langa National Arena? Preferabil ar fi sa raspunda cei care sunt la liceul acesta..Va rog, dau fundă
In principiu in cate zile iti pot aparea patratelele daca faci o ora pe zi?
In cat timp ies substantele din Animal M-Stak din corp?
Cum sa am gambele mai groase?
am o problema cu balonarea, ma balonez peste zi, si nu stiu cum sa scap de balonare, mananc usor la ore regulate, fac sport 1h in fiecare zi(workout si cardio) si tot balonat sunt, si ...? (mai mult)
Ce parere aveti de carnitina in perioada de definire. Merita avand in vedere ca mananc aproximativ 250g carne zilnic? Pentru 30 de zile de deficit caloric in care intentionez sa slabesc 3- 4 kg ar fi de...? (mai mult)
Salut, am o problema, de vreo 3 zile incoace imi scartaie bicicleta la zona pedalelor si este foarte nasol, imi puteti zice ce sa fac? si n- am garantie la ea =(( va rog. FUNDA! pentru cine...? (mai mult)
Nu mă aştept la vreo soluție miraculoasă dar cum slăbesc 5kg până luni?
Salut, este un mit ca daca mănânci la o masă mai mult de 40- 50 grame de proteine nu se asimilează in totalitate! Este adevărat? Sau puteti sa imi spuneti cum si in ce cantitate se absorb ce- l mai...? (mai mult)
Am o intrebare... Am plasat un bilet la BET CAFE ARENA. Si 3 meciuri s- au terminat. Si mi- au iesit. Am asteptat un sfert de ora, si am introdus codul pe site pentru al verifica (desi stiam...? (mai mult)
Luni acum, pe 14, am probele sportive pentru scoala de maistri militari, mai exact, dupa cum stiti, 2 km in maximum 9 minute fiind rezistenta. Intrebarea mea este, ce sa mananc zilele astea...? (mai mult)
Cate ore de sport faci la liceul sportiv? Va rog, dau fundă la primul care răspunde
S-au pus bilete in vânzare pentru finala Cupei României din acest sezon 2017 2018 dintre Craiova si Hermannstadt? Sau in ce data o sa se puna biletele in vânzare?
FC Hermannstadt Sibiu sau CSU Craiova? Eu merg pe FC HERMANNSTADT Sibiu? Voi?
Este bună această bicicletă pentru un drum de 120km? O țin în comunale și județene. https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-520-275--id_8350582.html
Salut, am 16 ani și fac in fiecare zi între 28-30 de flotari și vreau sa va intreb cum pot a reuși sa fac mai multe pe zi daca știți, mulțumesc anticipat
La pariul 12 sunt luate in consinderare si prelungirile si eventualele penaltiuri?
vreau sa-mi cumpar un bmx, dar nu stiu ce marime sa-mi cumpar, am intaltimea de 1.75 cm, ma puteti ajuta?
Vreau sa imi spuneti si mine cum pot scapa de grasimea de pe burta, o urasc. Am auzit ca daca te masturbezi de 3 ori pe zi slabesti. Asa e? Vreau ceva ce arde grasimi, dati- mi niste idei cum sa fac....? (mai mult)
De unde imi pot lua un tricou cu Real Madrid si sa scrie numele meu si un nr ales de mine? Sau cum pot face asta? Dau funda
Ce parere aveti? Cine va lua campionatul in liga 1 sezonul acesta? Steaua sau CFR Cluj? Si cine vreti voi sa castige?
Hei! Știe cineva cum aș putea să mă înalț? Vreau să fiu puțin mai înaltă.
Exista vreun beneficiu sa ai muschi mari si bine definiti? Stiu ca suna cam ciudat intrebarea dar chiar sunt curioasa
Am ochelari si vreau sa ma apuc de taekwondo e periculos? (-3.0 dreptu si stangu 3.5
recent m-am apucat de alergat si mai fac cateva exercitii, daca alerg 3 zile si fac exercitii si 1 zi pauza e de ajuns?
De la ce oră o sa aiba loc finala Cupei României din acest sezon 2027 2018? Care o sa fie pe data de 27 05 2018 Pe Arena Nationala Din Bucuresti?
In liga 3 fotbal Romania doar locul 1 promoveaza in liga 2? Locul 2 nu se alege cu nimic? Exista un playoff ceva?
Salut.Am 14 ani si fac sala si am o singura intrebare.Eu vreau sa cresc in masa musculara, nu sa ma ingras si intrebarea mea este: ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a face asta? Adica ma antrenez...? (mai mult)
Maine merg prima zi la sala de forta. Am fost la sala de fitness. Nu vreau muschi, vreau sa slabesc, am 13 ani(august, 14) si 1.70 cu 68 de kg. Ce sa fac sa slabesc? Acolo e si banda(nu am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!