Unde pot găsi un site sau ceva de genul cu mai toate exercițiile și grupa musculara stimulata pentru sala?
Are rost sa iau unele suplimente, pentru ineput ca sa accentuez cresterea in masa musculara? Si apoi daca nu as mai lua suplimentele ar aparea unele efecte negative? VA ROG SA FITI SERIOSI
Salut, am cumparat de curand o roata spate pentru o curisera. Scrie pe ea 622x16 700c. Pe fata am un Mavic Module E 700c, iar cauciucul este 700- 23c. Vreau sa stiu daca pe cea de pe spate se potrivesc...? (mai mult)
Se mai da Wrestling pe vreun canal romanesc?
Salut, fac sala de cam 3 luni, de 3 ori pe saptamana. E ok asa? Un prieten merge in fiecare zi, dar ma gandeam ca e prea mult. Ar trebui sa incep sa merg si eu in fiecare zi? de luni pana vineri?...? (mai mult)
As dori sa va adresez doua intrebari. Doresc sa imi schimb frana la bicicleta pe spate (acum am frana V- Brake) cu una hidraulica. Ce imi puteti sugera la disc ca marime. Cineva mi- a spus...? (mai mult)
Unde se află sectorul rezervat suporterilor ( persoanelor cu dizabilități ) pe noul stadion al echipei CSU Craiova Ion Oblemenco?
Neața TPU, vreau sa vă întreb de ce când fac anumite exerciții sau mă ridic în mâini intre doua bări mă doare STER-NUL dar doar când fac anumite exerciții de ce?
Daca eu am 13 ani si sunt bun la fotbal, nu am jucat niciodata la vreo academie de mic sau ceva, mai este posibil sa ajung la o echipa daca n-am fost de mic la o echipa de juniori/academie?
Sal TPU. Cum scap de scartaitul franelor la bicicleta?
Ca sa devin fotbalist trebuie sa am o facultate?
Hei TPU, ieri la antrenamentul de la fotbal am lovit mingea din centrare cu capul, mai precis cu crestetul capului si mingea venea si tare si era si tare. Dupa ce am lovit gresit mingea am auzit un sunet...? (mai mult)
Gaz Metan Mediaș sau FC HERMANNSTADT? Cine credeti ca o sa castige meciul si o sa se califice în finala Cupei României din acest sezon 2017 2018?
Buna! As vrea si eu sa stiu care sunt diferentele dintre MMA si K1. Multumesc anticipat!
Cine poate sa-mi spuna daca detine sau daca a auzit cum se comporta Pegas Strada 1 cu cadru de aluminiu? Merita achizitia?
Stiti ceva exercitii prin care pot sa imi antrenez viteza prin care dau cu pumnul? Practic box si nu pot da asa de rapid ca alti. Am 14 ani si 1.82m.
Maine am sport si ne scoata afara la alergat. Problema e ca am ceva probleme cu genunchiul de vreo cativa ani si dupa vreo 3- 4 ture incepe sa ma doara. Nu e ceva grav incat sa imi scot scutire...? (mai mult)
Pentru maine trebuie sa sar in lungime de pe loc 180 cm dar eu de abia daca fac 150 cm. Cum sa ma antrenez astazi pentru ziua de maine?
Pe ce data o sa aiba loc SUPER CUPA ROMÂNIEI?
Între ce echipe din liga 1 p sa se joace Super Cupa României?
Hei TPU, va rog ajutati-ma, e foarte, foarte urgent! Trebuie să identificăm un jucător de fotbal si sa identificam jucători de fotbal care se confruntă cu sclavia!
Salut. Fac sala de cam 9 luni si sunt destul de multumit de progresele mele, cu o singura exceptie. Atat bicepsul cat si antebratul de la mana stanga au ramas rau in urma fata de dreapta. Am incercat...? (mai mult)
Am 1,85 16 ani si fac sala de 5-6 luni,si as vrea folosesc suplimente, creatina este buna?
Bună, TPU! Am o operație pe biceps la mâna dreaptă și trebuie să port niște benzi siliconice ca să se cicatrizeze și din cauza prafului, transpirației aceste benzi la câteva zile se dezlipesc....? (mai mult)
Sunt buni Adidas falcon elite 5 m? Mă refer la calitate, sa nu se rupă foarte repede...
Vrea să îmi cumpăr doua gantere (greutăți).Nu am mai avut pånă acum, sunt începător.Ce greutate mi-ați recomanda să aibă o ganteră?
Ce rol au fundasii, mijlocasii si atacantii?
Salut, as dori sa ma ajutați daca e posibil. As vrea sa imi montez o bara pentru tractiuni dar nu prea am unde, adica tavanul este "fals" iar pereții sunt acoperiți, neavând loc....usa mea are tocul...? (mai mult)
Imi poate explica cineva cum pot face backflip? Am urmarit zeci de tutoriale, am vazut cam care e treaba. Trebuie sa aduc genunchii la piept cand sar, sa sar cat pot de sus ...etc Am 1.70 inaltime,...? (mai mult)
Sunt la inceput, ce este perioada de incarcare?
Cum imi pot da seama daca rotile rolelor mele sunt din silicon sau pvc?
Daca am pus un meci fix pe un bilet sistem si acel meci nu a iesit biletul e castigator? Restul mi.au iesit. Am pus 16/18 si au iesit 17/18 in afara de asta.
Salutare TPU, as vrea sa fac rost de modele de stickere cu Steaua sau Romania, imi puteti spune niste siteuri unde pot gasi stickere? Daca si tu colectionezi da- mi Facebook tau sa facem schimb. Dau...? (mai mult)
Care stadion este mai frumos in opinia voastră dintre Camp Nou si Santiago Bernabeu?
Ce insemna 1r w2 la pariuri repede va rog
Pe 1 iunie ma voi apuca de o o scurta dieta hipocalorica ce se va intinde pe intreaga luna iunie. Pana atunci voi fi in surplus caloric. Vreau sa iau creatina acum, dar nu as vrea sa renunt la ea in mijlocul...? (mai mult)
Vreau să știu cum să am mai multă tehnică la fotbal ca să pot fi un jucator mai bun și sa nu se mai uite nimeni la mine ca la un fraier
Buna,vreau sa ma inscriu intr-un club de fotbal am vreo 14 ani, in R.Moldova,puteti sa ma ajutati
care este grupa musculara care creste cel mai repede?
Trebuie sa fii neaparat slab ca sa faci balet?
Ce muschi se antreneaza atunci cand sar coarda?
Imi spuneți și mie cum pot juca mai bine fotbal pe teren? Gen nu prea ma pot concentra la scheme când trebuie sa trec de cineva gen 1v1.
Salut, vreau si eu o dieta, mai exact sa- mi spuneti ce sa mananc si ce nu, am aproape 19 ani, inaltimea nu o stiu exact, dar cred ca e undeva pe la 1, 70- 1, 75 si am vreo 80- 83 kg, cam pe aici.Nu...? (mai mult)
Am o întrebare: am mers 1- 2km cu rolele și am transpirat rău și m- am înroșit la față. Am băut când am ajuns acasă niște apă caldă. Ce se întâmplă dacă am băut apă caldă?...? (mai mult)
Cate tururi preliminare + play off de UCL UEL o sa trebuiască să joace echipele din liga 1 care se califica în UCL UEL in acest sezon 2017- 2018
Acum o luna mi- am cumparat o cursiera noua care nu a fost deloc ieftina. Ieri cand am vrut sa ies cu ea, am observat ca frana fata scartaia foarte tare. Am curatat suprafata de franare, sabotii. Nimic,...? (mai mult)
Cand se joaca finala cupei Angliei dintre Manchester United si Chelsea? Dar finala cupei dintre Juventus si Ac Milan?
Ce e cu Liga Natiunilor la fotbal si la ce conteaza competitia asta noua?
Peste ce probe trebuie sa trec pentru admiterea la liceul cu program sportiv Bacau? Trebuie sa dau si un examen din vreo materie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?