Spuneti-mi si mie niste nume de scheme cu bmx
Pronostic la Barcelona Real Madrid? Eu zic 1 solist ( bate Barcelona 100 la 100!)!
Sunt extrem de slab, am doar 50 de kg, desi mananc mult. Se pare ca doar seman cu tata care are 60 si ceva de kg. Daca ma apuc de sala, exista vreo sansa sa pun masa musculara pe mine? Dar in sensul...? (mai mult)
Ce înseamnă in jocul de tenis erori neforțate?
Ajutor, marti dau proba la sport 'saritura in lungime' si pentru nota 10 trebuie sa sar 1.80. Pot sari doar 1.50 si sunt scund (am 1.43). Cum fac sa sar mai mult? Dau funda
Ce trasee de freeride sunt prin Bucuresti?
Vreau si eu o recomandare de bicicleta MTB hardtail, adica suspensie doar pe fata sub 1200 Ron, dau funda celei mai calitative, de preferat frane disc
Buna Ziua TPU! Am cumparat recent o bicicleta MTB- HT 26 VELORS- V2656A, momentan astept curierul.Are cineva aceasta bicicleta? Este buna sau m- am pacalit, nu prea ma pricep.Eu am 33 ani 1, 60 inaltime...? (mai mult)
Bună, când se termină şcoala aş vrea să merg la sala ca să- mi lucrez abdomenul, am 47 de kg şi 1, 56 aprox. Ce fel de exercitii să fac şi pe ce aparate să lucrez? Fără linkuri cu video...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un bmx si nu stiu daca bmx-urile fara frana au frana in pedale sau daca nu au deloc frane cum opresc bmx-ul la viteze mari
Pronostic la CFR CLUJ - Craiova?
Pot sa vad LIVE RAW si PPV pe Watch Wrestling gratis pe telefonul meu mobil?
Chiar a jucat prost Bayern in meciul cu Real?
Cât e un abonament la sala de sport champions din Galați? Dau funda
Buna, am o 13 ani, dar o burta cam maricica. Vreau sa scap de ea, dar in acelasi timp sa am un abdomen de 4 ori 6 patratele. Daca puteti sa- mi descrieti ceva tipuri de exercitii pentru slabit si abdomen...? (mai mult)
E bine daca merge în jur la 2 km pe zi, 2 km si ceva? Daca nu, cat ar trebui sa merg?
Am 19 ani si in urma cu 5 ani am practicat fotbal.M- am lasat din cauza unor probleme Acum as vrea sa ma apuc din nou. Intrebarea este credeti ca mai am vreo sansa sa ajung fotbalist tinand cont...? (mai mult)
Hello! Vreau sa- mi cumpar o pereche de role barbatesti mai bunicele. Ca nivel sunt intermediar, putin spre avansat. Ce imi puteti recomanda? Daca se poate sa nu fie foarte scumpe, in jur de 300- ...? (mai mult)
Cati bani câștiga castigatoarele UEL, UCL si castigatoarea Cupei României din acest sezon 2017 2018?
Exista in Romania magazine Uefa Champions League si Uefa Europa League( magazine de unde sa imi pot cumpara produse UCL si UEL?)
Am 15 ani (fac 16 peste 3 luni) si vreau sa ma fac box dar am mai citit undeva ca daca nu ai o anumita varsta multi antrenori nu isi vor bate capul cu tine, e prea tarziu sa ma apuc de box?...? (mai mult)
care este diferenta dintre Ghete FG, Ghete SG, Ghete teren sintetic, Ghete fotbal de sală, Ghete FG/AG?
M- am apucat acum o saptamana de sala, deoarece vreau sa- mi fac patratele pana in iulie, dar problema este ca am putina burta. Alimentatia mi- am pus- o la punct doar ca nu stiu ce exercitii...? (mai mult)
De ce nu te slabesc abdomenele?
Pot juca basket cu Nike Air Max Prime?(cel putin in sala)
As vrea sa ma apuc de un sport gen Box, Greco- romane sau Judo insa nu sunt sigur ce sa aleg( ar mai fi si kickbox dar nu sunt interesant sa dau cu piciorul ). Care m- ar ajuta cel mai mult la ...? (mai mult)
Care sunt diferențele dintre gimnastică medicală și gimnastică sportivă?
Sunt in clasa a IX-a si am proba la sport din gimnastica, iar profesorul e foarte exigent. Ce exercitii ar trebui sa cuprinda proba? Exista vreo ordine stabilita?
Sunt fata, am 20 de ani, 1.70m si 87 de kg, ajunsesem sa slabesc pana la 70, dar am pus foarte repede inapoi pentru ca m- am lasat de sport si am mancat foarte multe dulciuri/patiserie, plus ca din...? (mai mult)
La un abonament la sala cu instructor personal, instructorul lucreaza doar cu tine sau te baga intr-un grup? Ca nu prea mi se mai pare "personal" daca nu lucreaza doar cu tine
Pe ce program sa transmite tenis Roland garros?
De ce cand ma impinge cineva (nu tare), nu pot sta in locul acela. Nu stiu cum sa explic. Ex: Ma impinge cu mana si ma duc tare in perete. Cum pot sa fiu mai puternic? Ce sa lucrez pentru asta?
Salutare, in 2 luni am luat 7 kg de cand ma duc la sala, acum raman constant adica mai pun 200 intr o zi apoi am aceeasi, apoi cu 100 de gr mai mult, care ar fi cauza?
Cine o sa castige finala champions league de anul acesta?
Care creatina este mai buna pentru masa musculara?
Salut TPU Tatuajele pot fi facute inainte sa ma apuc de sala?
Am 16 ani, 1, 71 înălțime și 62 de kg. Vreau să mă apuc de sală si vreau să cer părerea despre suplimentul Giant Mega Mass 4000(7kg), dacă este bun de ceva pentru început PS:Nu l- am...? (mai mult)
Ajutor. Cum sa fiu mai bun in poarta? Si ce sa fac atunci cand un adversar scapa spre poarta mea (mi se intampla des)?
Pe ce canal se transmite turneul de tenis de la Madrid?
Cine credeti ca o să castige finala + trofeul UCL 2017 2018? Real Madrid sau Liverpool? Eu merg pe Liverpool. Voi ce ziceți?
Am o minge asics. Am dat search pe Google sa vad cam cat costa una si nu gasesc nici un site cu mingi asics. Dau funda daca imi dati unul!
Am 2 întrebări: 1) Atletico Madrid sau Arsenal? Eu zic ca o sa se califice în finala UEL 2017 2018 Atletico Madrid 2) Ce finala de UEL (intre ce echipe) credeti ca o sa avem anul...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi fac niste tricouri personalizate cu mesaje de "sala", "fitness" am vazut de exemplu la dorian popa unul gen "mananc fiare pe paine" am cautat pe google dar nu prea am gasit cine...? (mai mult)
Salut, daca fac flotări cresc in masa musculara?
Pot autoinduce singur adrenalina?
Ce manager de fotbal online va place?
Liverpool sau Real madrid?
Imediat se termina sezonul din Liga 1 si o sa aflam noua campiona a României sezonul 2017 2018. E OK. Pe ce data o sa înceapă noul sezon al ligii 1 sezonul 2018 2019? Si o sa ramana sistemul cu play...? (mai mult)
Am o fetita de 11 ani și 6 luni are 1, 65. Ce imi recomandați să ajunga la 1, 70 pana in septembrie? Face volei și avem nevoie de acesta înalțime pana in septembrie.
As vrea sa dau probe la un club de fotbal dar imi trebuie acord de la clubul la care evoluez in prezent. Cum ar trebui sa arate acordul pe care trebuie sa mi-l dea clubul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!