Cel mai dureros lucru e să ai visuri și să nu le poți îndeplini.Eu am avut de mult dorința de a juca fotbal la raională pe stadion mare, și toți îmi întorceau spatele, dar într- o zi i- am ...? (mai mult)
Ce credeti merita real madrid sa cistige impotriva lui Juventus?
am nevoie de niște teniși comozi negri, dar sa arate și un pic casual. Deoarece lucrez ca ospătar și fac mulți km iar papucii actuali ma jenează. As avea nevoie de niște teniși negri,...? (mai mult)
De curând, (luni mai exact) m- am apucat de niste exerciții fizice pentru fund (nu judecați). Marți m- am trezit cu o febra musculara care este destul de puternica, asta nu m- a împiedicat...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala din vara si am gasit un abonament cu instructor personal la 250 de lei pe luna si mi se pare destul de convenabil, ca nu am mai gasit undeva mai ieftin in Brasov cu tot cu antrenor...? (mai mult)
Hei! As vrea sa iau ceva suplimente, dar nu știu ce firme sunt mai ok, ce recomandați? Ce părere aveți de my protein?
De ce sunt unele persoane care oricat ar manca tot nu se ingrasa?
Hei, imediat vine vara și voi merge la mare și habar nu am cum sa dau câteva kilograme jos. Aveți voi vreo idee?
Am o intrebare... Am niste papuci de fotbal (adidas X) si cand ma joc fotbal imi aluneca piciorul in fata papuci au marimea 38 si eu am tot 39... iar cand dau șut cu șpitul ma lovesc...
Ce inseamna core in termeni de fitness?
Ce suplimente (nu pastile, doar prafuri pentru shake- uri) recomandati pentru definire? Am 70kg si 1.70 ca inaltime. Sa fie un pret sub 100 de lei, daca se poate, deoarece bugetul meu nu este asa de...? (mai mult)
care este diferenta dintre Ghete FG, Ghete SG, Ghete teren sintetic, Ghete fotbal de sală, Ghete FG/AG.
Am deja un an la sală, sunt cateva schimbări, nu as spune chiar mari.Am 63 kg si 1, 78 cm. Nu sunt muschiulos însă sunt puternic.La piept ridic 80, dar eu vreau sa cresc mai mult...? (mai mult)
Salutare, e normal sa obosesti mai repede daca faci cu greutati mari in care faci 6-8 repetari la inceput de antrenament sa iti pierzi energia? iar la sfarsit sa nu mai poti face cu aceeasi greutate?
Ce credeti o sa reușească Roma sa mai întoarcă odată scorul cu Liverpool cum a făcut cu Barcelona? Eu zic ca nu si o vad pe Liverpool câștigând chiar finala si trofeul UCL 2017 2018. Voi ce...? (mai mult)
In Franța de ce nu au voie portari cu nr 12 pe tricou?
Salut, m- am apucat de parkour nu de mult stiu sa fac toate miscarile basic in special kongul imi este preferat. Avem o cladire destul de inalta mai mare cu 1 metru ca mine. De sarit o sar, e usoara.Am...? (mai mult)
Ciprian Tatarușanu joaca la florenta sau la ce echipa de fotbal joaca si Mai joacă in Romania
Salut, baietii. Azi mi- a aratat un prieten o pagina de pe Facebook, pagina dedicata pariurilor sportive, in cadrul careia, administratorul paginii oferea ponturi, iar daca acele ponturi ieseau, ...? (mai mult)
Hello! Aveti idee de unde pot sa-mi iau niste role barbatesti bune? Mentionez ca sunt nivel intermediar spre avansat (practic de 12 ani) si as vrea sa aiba rulmenti abec 7, marimea 42. Multumesc!
Am 17 ani, 1.65 inaltime si sunt disperat din cauza acestui aspect, al inaltimii. Nu stiu cum as putea sa ma mai inalt - macar pana la 1.70. Ceva solutii?
Am 14 ani, 1.72 inaltime si 67 kg. Am aflat ca am ginecomastie si mai am si grasime pe piept si se observa destul de tare sanii cum as putea sa scap de grasime ca sa ramana doar tesutul mamar sau cum ...? (mai mult)
Cam in cat timp te faci super musculos? De exemplu Kai Green
Stiti sa va dati cu skateboardul? Daca da, cand ati inceput se lua vreun "expert" de voi ca nu stiti?
Am 15 ani, 1.80 înălțime si 65 kg. Si as vrea ca la vara sa ma apuc de sala. Insa nu stiu cum sa incep si ce sa fac. Imi puteti recomanda un tutorial pentru începători?
De ce a scazut atat de mult calitatea fotbalului practicat in Romania?
Salutare TPU, de mult timp am un aparat multifuncțional acasă, și acum m- am decis să încep să lucrez la el. Rugămintea mea este să îmi recomandați un plan de antrenament (pe zile, ce grupe...? (mai mult)
Fcsb este Steaua?!
Ce credeți FCSB este STEAUA?!
Salut, e prea tarziu sa ma apuc de baschet? ( Am 16 ani, 1.89 m) Dau funda
O sa reușească Bayern Munchen sa întoarcă scorul in meciul din UCL cu Real Madrid (pe Santiago Bernabeu) și sa se califice în finala UCL 2017-2018? Eu zic ca da. Voi ce ziceți?
Cum se numeste acea melodie care se pune la meciurile din Liga 1 dupa ce echipele gazdă dau gol?
Recent m- am apucat de sala și mi- am achiziționat niște proteine ( creatina, whey și BCAA ), dar am o nelămurire, ma uit destul de des pe YouTube la alții mai experimentați și am...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, pot sa slabesc 31 de KG din luna mai pana in august (cel tarziu septembrie) daca fac sport si tin un regim?
SALUT, de curând mi am luat proteza asta pentru rugby https://luposport.ro/rugby/167- proteza- protectie- mouth- guard- viper.html dar nu cred ca am facut o cum trebuia, am lăsat- o vreo 30 de secunde...? (mai mult)
Cum sa scap de cateva kg intr-o saptamana? Am nevoie pls.
Am 16 ani, 1.83 si...m- am gandit sa ma apuc de sala. Intrebarea este daca la varsta asta este vreo problema daca fac sala, pana acum nu prea am fost foarte sportiv dar mi- ar placea sa pun...? (mai mult)
Acum ca se apropie Cupa Mondiala și finala UEFA Champions League va pun o întrebare:Pe care competiție o preferații; Eu unul sunt fermecat de magia Cupei Mondiale.
Merg la sala de 6 luni.Iau proteina, creatina si aminoacizi.Va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine sa administrez aceste suplimente.Multumesc!
Am 16 ani, 1.83, aproximativ 70 kg, dar as vrea sa ma latesc putin. Ce imi recomandati sa cumpar sau sa fac?
As vrea o lista cu cele mai bune marci de biciclete de munte sau de oras
Vreau sa iau vitamine pentru cresterea musculaturii si nu știu de care să iau creatina, proteine, etc....maximul de bani ar fi 50 de lei știu că nu îi mult dar doar atat aș vrea să cheltui...? (mai mult)
Doresc un raspuns convingator pentru ca nu pot sa ma hotarasc in alegerea proteinelor. Am 1, 73 inaltime si 58kg greutate si doresc sa ma apuc serios de sala. Nu stiu ce sa aleg dintre MutantMass...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum pot scoate placutele de frana de la o frana mecanica (de bicicleta)? Scartaie cand apas frana si am citit ca trebuie curatat discul si placutele. Discul l-...? (mai mult)
Am 16 ani,1, 67m si 57, 5 kg, iar intrebarea este cum pot pune masa musculara pe mine
As vrea sa-mi cumpar un BMX, dar nu stiu la ce trebuie sa ma uit cand caut unul, spre exemplu eu am 15 ani si 1.77. Cam ce ar trebui sa caut? Multumesc anticipat!
Pe ce data (Ce zi ce luna si ce an ) este născută fosta jucătoare de handbal Cosmin Dancu?
Am 14 ani si nu stiu sa inot. Am cateva intrebari: - conteaza daca trag aer pe nas sau gura inainte sa ma scufund? - ce trebuie sa fac sa nu- mi mai intre apa in nas, unele persoane mi- au zis...? (mai mult)
Am cumparat o minge de fotbal american si vreau sa ma joc intr-un fel cu ea. Cum sa ma joc?
Salut, fac sala iar programul de antrenament pe care il am este alcatuit 90% din exercitii pe aparate, este mai bine sa lucrez mult pe aparate decat cu greutati libere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?