Salut, fac sala iar programul de antrenament pe care il am este alcatuit 90% din exercitii pe aparate, este mai bine sa lucrez mult pe aparate decat cu greutati libere?
Eu am o bicicleta cu Max Travel Shock Absorption Fusion E1 si cand trec peste o gaura mai mare mi se pare ca nu absorbe shock-ul.Ar trebui sa-l mai umflu sau sa-l desumflu?
Salut am 13 ani, imi puteti spune ce antrenemente trebuie sa fac pentru muschi?
Care sunt cele mai bune proteine pentru creșterea masei musculare?
Salut, am si eu o asa problema. Am practicat boxul timp de 5 ani si dupa m- am apucat de sala dar problema e ca obosesc foarte rapid chiar si cand joc un fotbal obosesc repede si nu stiu de ce a si nu,...? (mai mult)
Cat de normal e sa ti se dezvolte musculatura pe tibie? Ma uit la prietenii mei care si ei fac sala si nu au asa ceva..practic si ei au ramas uimiti. Ce inseamna asta?
Eu sunt un portar la o echipa de fotbal din Brașov. De câteva zile am o problema. Pe partea dreapta mă pot arunca dar pe partea stângă nu. De ce? Vreau sa subliniez ca sunt dreptaci
Salut, TPU! M- am apucat de curand sa fac "sala acasa", nu fac cine stie ce, am o bara la care fac tractiuni, flotari si o greutate de 30kg cu care imping la piept. Ce grupe de muschi se antreneaza...? (mai mult)
Buna ziua! Am o mica problema la bicicleta am cumparat o noua roata de spate si alte pinioane( vechile pinioane erau cu 7 viteze acestea sunt cu 8) si cand am montat roata am reglat schimbatorul si cand...? (mai mult)
Ce credeti Ianus Hagi o sa reușească vreodată sa ii depășească performanțele lui Gheorghe Hagi?
Exista vreo problema daca bag piept si umeri in aceeasi zi?
Salut,am vazut pe YT noul Album Panini 2018 World Cup Russia, imi puteti spune de unde pot lua albumul si stickere?!
Meciul de maine seara de pe Național Arena FCSB - CFR CLUJ se joacă cu titlul ligii 1 pe masa ( adică o sa fie festivitate de premiere)? Sau cand o sa se joace meciurile cu titlul Ligii 1 pe masa din...? (mai mult)
Am 3 intrebari: 1) Ce pronostic ce scor ziceți la FCSB CFR ( Ce credeti cine castiga maine seară derby ul de pe Național Arena e campioana ligii 1 editia 2017 2018? Noua campioană a ligii...? (mai mult)
Pana la urma pe ce stadion si de la ce ora o sa aiba loc finala Cupei României 2018 care este programată pe data de 27 mai? Vreau răspunsuri 100 la 100 precise și sigure?
Oasele mici sau scurte pot avea o influență mare din punct de vedere vizibil atunci când vine vorba de masa musculara? Poți să pui mușchi vizibili și masivi chiar daca ai oasele mai mici și ești...? (mai mult)
Am facut sala aproximativ 5 saptamani dupa care am facut pauza 8 zile. Aveam 75kg dupa 5 saptamani iar cand am reinceput sa merg la sala m- am cantarit si aveam 77kg. Se poate sa fi luat 2kg in 8 zile...? (mai mult)
Am o mică curiozitate legată de bătaie. Dacă un copil de la vârsta de 12 ani se apucă de următoarele sporturi de contact: Box, KickBoxing, Lupte Libere, Judo, Jiu- Jitsu Brazilian și MMA, el...? (mai mult)
De la ce vârstă ai voie sa intri in competiții de MMA
Cine imi poate recomanda si mie un program bun de antrenament/alimentatie pentru ectomorfi? dar unul bun...
m- am uitat de multe ori la "cliff jump'uri" facute peste tot in lume, si as dori si eu sa fac asa ceva, imi place, am sarit de la maxim vreo 8- 10 metri, dar as vrea sa incerc mai mult,...? (mai mult)
La ce alimente ar trebui sa renunt pentru perioada de definire? De exemplu as vrea sa stiu daca trebuie sa renunt la carne.
Cat aveti in brat si antebrat, ce varsta aveti si de cat timp faceti sala?
Eu am aproximativ 1600kcal la mentinere, ati putea sa imi spuneti cum sa le scad treptat si cat astfel incat sa slabesc 10kg? Am 1.71 si 70kg. Multumesc!
Am 16 ani, 1.83, aproximativ 70 de kg si as vrea sa cresc in masa musculara insa nu am posibilitatea de a merge la sala. Ce imi recomandati sa imi cumpar sau sa fac?
De ce se spune ca cei cu muschii mari ii au ca sa compenseze faptul ca nu au creier? Au auzit multa lume ca daca faci sala si daca ai muschi mari esti prost. De unde si pana unde?
Sunt bune aparatele simple de facut abdomene? Are cineva?
Am 14 ani 15 in mai. 1.80m 57Kg Cam cate abdomene am de facut pe zi.
Am o minge asics. Am dat search pe Google sa vad cam cat costa una si nu gasesc nici un site cu mingi asics. Dau funda daca imi dati unul
Salut. Am 17 ani si fac antrenament pentru masa musculara acasa cu greutatea corpului si niste gantere adjustabile pana la 30kg. Am ales antrenamentele acasa deoarece nu am prea mult timp sa merg la ...? (mai mult)
Am 15 ani, nu sunt slab..nu sunt gras..doar am putina burtica ca na..bere/mancare :)) As vrea niste sfaturi..cum sa dau burta jos..si sa slabesc(ca sa ma apuc de sala..si sa formez patratelele)dar...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare..Am o camera video sport gen go pro, dar ieftina am cumparat amera cu 160 de ron...Insa cand filmez cu ea pe bicicleta nu imi arata viteza reala cu care merg..Eu merg cu aproape...? (mai mult)
Am inceput sa merg la sală(tot felul de exercitii cu gantere si etc) în speranța de a pune ceva muschi pe mine dar problema îi ca doar de doua ori pe saptamana (a câte 1 oră) fac exercitii...? (mai mult)
Cine a mers la sală dinamic fitness club din bulevardul Timișoara? Merita?
vreau sa stiu care sunt cele mai bune proteine pentru definire?
Salut, dragi pariori. Pentru că sunt nou în acest domeniu am să vă întreb pe voi. Am pus un bilet luat de pe un site și nu știu la ce se referă sub/peste [2.5]/1.
Dacă as face o grupa musculara dimineata și una seara ar fi vreo problema? De ex dimineață biceps seara spate, practic street workout Mă gândeam ca poate ar fi mai bine pentru ca ai putea extenua...? (mai mult)
Buna! As vrea niste metode de slabit. Pareri?
Puteti sa imi spuneti va rog cum sa execut "pasa cu o mana de la umar", daca se poate si o poza cu niste siluete sau ceva? Merci!
Mi-am cumpărat recent un skateboard, însă am observat că rotile nu merg prea bine. Ce aș putea face?
Pot să am pătrățele pe abdomen fără să scad prea mult în greutate? Dar nu pătrățele foarte vizibile, doar un contur. Și la fel și la fund, vreau să il mai lucrez. Ideea este ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si de 4 luni fac judo si m- am apucat de sala in acelasi loc, iar eu as vrea sa iau proteine sau creatina si nu stiu daca ma afecteaza negativ intr- un fel sau nu P.s.: am 1.80, parca...? (mai mult)
Niste exercitii pentru crescutul in inaltime, please? Fara linkuri. Am 14 ani si 172. Parintii mei au 164 respectiv 176.
Salut,vreau sa lucrez la abdomen(la tot) si vreau niste sfaturi si excerciti pentru acasa. Multumes, fara hate-uri ca nu va ascult. DAU FUNDA celui mai bun raspuns.
Cum o să fie viața după plecarea lui Arsène Wenger de la Arsena? https://www.vice.com/ro/article/evq7je/cum-o-sa-fie-viata-dupa-ce-arsene-wenger-a-plecat-de-la-arsenal?utm_source=vicefbrom
Dupa voi, intr-o lupta conteaza mai mult forta sau tactica?
Vreau să dau la Liceul cu Program Sportiv din Iași (LPS) pe Mozaic, eu fac box și nu știu ce probe ar trebui să dau pe Mozaic. Se poate să dau ceva din box sau la alegere + alergarea...? (mai mult)
In liga 3 romaneasca de fotbal, doar locul 1 promoveaza in liga 2? Cu locul 2 ce se intampla? Se duce la baraj sau ramane in liga 3?
Cate abdomene trebuie sa faci zilnic ca sa ajute putin la slabire? Raspundeti serios, va rog.
Am un bilet cu pariu sansa, dar toate meciurile mi.au iesit. Problema este la un meci pe care eu am pariat psfx, la pauza a fost 0- 0, dar in min 62 meciul a fost oprit. Ce cota primesc si cum se calculeaza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?