Salut TPU. Am 13 ani si 65 de kilograme si as dori sa incep sa pun masa musculara. Care e metoda cea mai rapida, sa slabesc apoi sa merg la sala. Ce dieta sa am. Precizez ca sunt incepator si nu ma pricep...? (mai mult)
Ce pot sa fac daca primarul si paza de la scoala nu ne lasa pe terenul de baschet de acolo?
Stie undeva unde se poate face volei in Galati? Am 17 ani
Am procurat un suc de la magazin, pe cutie scrie ca are 10.2 g de cabrohidrati si acelasi gramaj si la zahar la 100ml, merita sa il consum cu creatina?
Salut tuturor, am incercat sa fac box, vreau sa invat sa ma apar, sa ma bat * dar antrenorul dupa o zi a zis ca acest sport nu e de mine … doar din cauza ca nu puteam sa invat sa tin garda intr- o...? (mai mult)
Ce sa fac daca mi se desface roata de fata la bicicleta si mi se misca roata cand pun frana de fata? Mi se duce in suspensie, am roata cu quick release.
Cineva care face sala in Suceava (Burdujeni) langa penny?
Salut, vreau sa ma duc la sala si nu stiu daca este bun acest antrenament Luni: PUSH (piept, umeri, triceps) Marti: Pull (spate, biceps) Miercuri: Picioare Joi: spate si piept Vineri: umeri biceps...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu o invitație 7 cards?
Buna! Vreau sa încep sa merg la sala, însă nu știu cum sa ma îmbrac astfel încât sa ascund kilogramele in plus. Aveți ceva idei de cum as putea sa ma îmbrac? Eu ma gândeam la un tricou lung ...? (mai mult)
Salutari, as vrea sa stiu de unde as putea lua niste steroizi, de preferat testosteron, as vrea sa ma dedic formarii profesionale in lumea culturismului, dar nu am pe nimeni care sa stie despre asta....? (mai mult)
Salut. Eu si amicul meu avem o dezbatere mai ciudata. El spune ca daca lovesti pe cineva in fata nu ar trebui sa te doara articulatiile degetelor daca ai tinut pumnul cum trebuie si ai dat bine. Eu din...? (mai mult)
Salut TPU. Are cineva idee de ce ma dor foarte rau incheieturile cand fac flotari? Cum as putea sa previn durerea asta?
Mă uităm la poker profesioniști zilele acestea, mai mult din amuzament. De ce acești profesioniști blufează masiv? Nu au deloc cărți bune, nici nu se potrivesc cu cărțile de jos oferite de...? (mai mult)
Merita sa fac sport acasă eu singur decât la o sala de fitness? Am deja bicicleta fitness, bara de abdomene și un Vibroshaper.E la fel de eficient? Oricum eu ma concentrez pe fitness nu pe ridicare...? (mai mult)
Câte abdomene este recomandat sa fac intr-o zi pentru a cunoaște oarece rezultate in fimp?
Cum îți faci un corp./abdomen frumos și atragator? Știu ca prin sport ceea ce o sa si ma apuc de facut dar care sunt pașii și secretele pentru început? La fata lumea îmi zice ca sunt frumos dar...? (mai mult)
Salutare, Daca te doare in zona laterala a coloanei jos, dar si in zona coccigiana, este posibil sa fie si de la un antrenament gresit de spate si biceps? Practic de cateva zile ma doare ( o durere...? (mai mult)
Ce program la sală considerați a fi cel mai bun pentru 3 zile/săptămână?
Nu am înțeles deficitul caloric.De exemplu dacă mănânc sa zicem între 1500 calorii și 2000 și eu ard între 200- 900 calorii și după nu mai mănânc nimic este de bine sau nu? Vreau o...? (mai mult)
Salutare tuturor! Anul viitor îmi doresc să urmez partea sportivă și să mă înscriu la LPS.Pe parcurs mi- am acumulat informații cu privire la probe și altele.Insă aș avea câteva neclarități...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sigur și foarte serios de sport fiindcă mi- a fost recomandat de mulți doctori si imi doresc candva sa am un abdomen atragator însă pentru asta vreau sa fac doar fitness si abdomene...? (mai mult)
E buna bara asta ajutătoare de făcut abdomene? As vrea sa ma apuc sa fac abdomene. Câte abdomene ar trebui /este ok si recomandat sa fac intr-o zi? https://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pnTH/
Am nevoie de ceva permis pentru a merge cu caiacul gonflabil pe rauri / lacuri / marea neagra? Astept un raspuns
Stie cineva o sala de kickboxing in Mioveni?
Dacă vreau să- mi activez Garmin Coach, trebuie să implic alte persoane în antrenamentul meu? Adică trebuie să țin legătura cu un antrenor Garmin sau pot doar eu să folosesc Garmin Coach fără...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de sala de forță dar nu cunosc aparatele, nu stiu ce ar trebui sa fac in prima zi, îmi puteți recomandă un workout?
Salut, Un program simplu de exerciții (abdomene, flotări, genuflexiuni, fandări etc. ), care să nu implice haltere/gantere, pentru întreținere și eliminarea a 4- 5 kilograme in exces, în...? (mai mult)
Dacă ma antrenez si eu la Vibroshaper ce beneficii reale pot avea? Cine mai are asa ceva? Oricum ma apuc de făcut la el dar doream sa îmi fac o idee de la cei ce s-au antrenat deja cu el.
Se spune că dacă nu consumi carbohidrați in perioada in care faci sala, pierzi masa musculară. Atunci nu înțeleg de ce persoanele care fac definire nu consuma carbohidrați și fac cam aceleași...? (mai mult)
Bună ziua, vreau sa îmi recomandați va rog frumos ce sa fac pentru a slabi? Ce alimente sa mănânc și ce exerciți sa fac? Vreau pana în septembrie sa dai câteva kg jos.Am 15 ani înălțime 1,...? (mai mult)
Am facut sala un an de zile, neintrerupt, 3 zile pe saptamana, iar in trecut, cu pauze, cam tot un an.Sunt ok, insa pana sa ma apuc, aveam putina burta si doresc sa tin o dieta. Ce trebuie sa fac ...? (mai mult)
Salut, la biceps pot sa fac cu 30kg 13-14 repetari pe ambele brate si la spate cu 70kg pot sa fac 12-13 repetari. Ce spuneti e impresionant?
Salut,la 14 ani,baiat, 46kg,1,62m,la ce concurs de Skandenberg ma pot înscrie in jurul Bucureștiului și la ce categorie? ms!
Merita sa fac antrenament la aparatul VibroShaper?
Aveți idee dacă pot pune roți de fat bike pe mtb și furcă de downhilling?
Bunaaaa.Am nevoie de ajutor.Maine merg cu prietenii intr- o excursie.Eu in ultimele 2 luni am mers la sala de 5 ori pe saptamana, am mancat sanatos si deficit caloric.Prietenii mei nu sunt pasionati de...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema. Sunt baiat, si nu stiu cum pot sa slabesc si sa pun masa musculara. Dar am o problema am hernie de disc l5, si nu prea pot sa fac mare lucru, ceva idei?
Poți înota intr-o piscina de 6.10 metri lungime, 3 metri lățime și 1.22 adâncime? (am o înălțime de 186 cm)
Salut, am si eu o problemă la cot tot din cauza la Skanderbeg, m- am forțat prea tare si am auzit un crănțănit si o durere ușoară. A doua zi nu am mai putut duce mâna la gură :)) Știe cineva...? (mai mult)
Salut TPU, am baut o bere jumate la pahar cu un prieten, iar peste o ora si jumate baietii m- au chemat la fotbal, ma pot duce? Sau se intampla ceva daca am baut bere si dupa aceea ma duc sa joc fotbal(răspundeți...? (mai mult)
Salut, am 14 ani și aș dori sa ma înscriu la un concurs de Skandenberg, aceasta pasiune a venit de la a face cu prieteni pana la antrenamente intense de triceps, antebraț, spate, etc, ce credeți,...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare, mai mult pentru curiozitatea mea. Fetele/Femeile ce au silicoane mai pot oare face sala? Nu se sparg? Mereu când merg la sală, vad numai 'implante", "plastifiate".
Bună, voi ce ati alege dintre: arte martiale, karate, wushu, box tailandez, kickbox chinezesc, aikido, jiu- jitsu, arte martiale mixte, MMA, tai chi și judo? Vreau să practic un sport dintre...? (mai mult)
Astăzi după sala mi- a venit rău, nu mai aveam aer și îmi venea să lesin, eram ametit. Credeți că am fost aproape de infarct? Am băut niste apa și un plic de zahar și mi- am revenit însă ...? (mai mult)
Salutare, sunt pasionat de fotbal vreau sa ajung mare în liga 1 sau prin afara tot în liga 1, dar îmi este frica ca nu voi ajunge acolo deoarece la 18 ani trebuie sa îmi caut un job și asta înseamnă...? (mai mult)
Bună TPU, sunt interesata foarte mult de contorsionism si intrebarea mea este: de la ce varsta se poate practica? Stiu ca este un fel de mod de viata pe termen lung incluzand alimentatia sănătoasă...? (mai mult)
Salut. Stie cineva sa imi spuna ce legatura are Cfr 1907 Cluj cu Caile Ferate Romane?
Sa ma înscriu la sala sau sa fac bicicleta spinning acasă?
Bună seara, Un program de exerciții fizice pentru "a da jos" câteva kilograme și pentru întreținere, realizat la domiciliu? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!