Cum pot sa imi repar mingea de fotbal daca are o galma.
E bine daca ai bicepsul 30 cm la 14 ani si ma antrenez de 1 an si pot face tractiuni cu +20kg
Vreau sa cumpar o pereche de Nike Kyrie 3 iar pe site-ul original nu mai sunt pe stock. Imi puteti recomanda alt site dar sa nu fie fake?
Am pus un bilet la pariuri online, si a iesit castigator. Banii ii pot lua doar la agentie, de pe urma biletului? Daca nu, cum fac sa ii bag in cont direct, fara a mai merge la agentie....? (mai mult)
Vreau sa îmi îmbunătățesc condiția fizică deoarece vreau sa ma înscriu în armată și am nevoie sa parcurg 2 km în 9 minute, de aceea mi- am propus sa alerg în fiecare seara câte...? (mai mult)
As dori sa îmi achiziționez, peste trei luni, aproximativ, o bicicleta noua. Oare un fat bike este o alegere buna? Voi ce îmi recomandați, din propria experienta?
Cu câți roni să vand o pereche de crampoane originale ACC a le fotbalistului Tomas Rosinsky
Îmi poate explica și mie cum funcționează secțiune " cash out " la un site de pariuri online va rog! Adică nu înțeleg criteriile, de exemplu am un bilet de 6 meciuri și am doua câștigate, ...? (mai mult)
As avea o intrebare legata de pariurile sportive. Am ales echipa Brondby ca va castiga meciul dar au marcat abia in minutul 120, a fost pentru calificarea in semi- finala, pariul l.am plasat la agentia...? (mai mult)
Cred ca am o ruptura de muschi de aproximativ 3-4 luni, deoarece incercasem sa fac sfoara fara incalzirea necesara.Ce ar trebui sa fac?
stie cineva un link spre un site cate faci sport si te antrenezi?
Am 15 ani si peste o saptamana incep sa fac tenis. Exista vreo sansa ca peste vreo 3- 4 ani sa incep sa merg in cantonamente si competitii? imi doresc foarte mult asta si am sa merg la un club sportiv ...? (mai mult)
Cat de mare trebuie sa fie un tip ca sa te simti intimidat din punct de vedere fizic? Ma refer aici la inaltime si greutate.
Salut TPU Știți cumva niște căști pentru bicicleta cu vizor, bune?
Salut, de curand m- am decis sa imi cumpar si eu o cursiera, deoarece vreau sa fac naveta cu ea(20km zi), tot drumul din fata casei pana la servici e numai asfalt, n- am probleme pe drum cu drum de...? (mai mult)
De ce toti culturistii profesionisti folosesc steroizi?
Salut are ceva daca iau 3 shake=uri de serious pe zi?
Salut, cum se numește challenge-ul ăla in care te învârti in jurul mingi și șutezi?
Ce materii se fac la liceul cu program sportiv în clasa a 11 a.? Se face matematica? Sunt ușoare materiile, se studiază puțin? Dau fundă cui mă lămurește.
Vreau sa ma apuc de sala după paște. Vreau sa alerg pe banda sa slăbesc cateva kg. Voi cei care ati fost ce dieta ati urmat? Vreau sa dau jos 10 kg, mulțumesc.
Am avut nefericirea de a- mi rupe mana cu 1- 2 săptămâni înainte de Crăciun (2017). Mi- am rupt- o fix sub încheietura zi arata in Zig- Zag (știți la ce ma refer). Acum, in Aprilie...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar un bmx. Sunt incepator dar vreau sa ma apuc bine de bmx.Am un buget de 1500 lei.Am cautat bmx- uri cu furca chromoly. am gasit doar peste 1700 lei. Ce recomandari aveti? ...? (mai mult)
Vreau să- mi cumpăr niște mănuși de KickBoxing dar problema este că nu știu ce mărime. Am căutat pe Emag și am găsit diferite mărimi, gen 8 OZ, 12 OZ, 14 OZ etc M- am uitat pe Youtube și...? (mai mult)
Îmi puteți da niște link-uri de unde pot sa îmi cumpăr o casca pentru bicicleta? Sa fie asemănătoare ca și una full face, dau funda!
Fac sala cam de 3 saptamani. Am 3 mese bune, un shake proteic facut de mine care il impart in 2 portii, il iau la ora 10 si la 15:00 si un shake cu gainer seara dupa sala. Intrebarea mea ar fi; cate...? (mai mult)
cum aflu daca am o genetica buna in ceea ce priveste masa musculara si insertia genetica a muschilor?
Salut, cineva care a folosit x-form complex? Ceva pareri?
Salut, de ceva vreme am acest zgomot la bicicletă. In plus, uneori mai și "pocnește", dar nu scapata. Am nevoie de ajutor. Mulțumesc anticipat. https://youtu.be/O7DnnbA9lVY
As vrea sa stiu si eu unde in Brașov as putea sa joc un meci de airsoft?
A fost McGregor facut KO pana acum?
As dori sa îmi cumpăr o casca pentru bicicleta, dar sa fie pe tot capul, oare casca de motocross este buna? Îmi puteți recomanda niște căști? As dori sa fie intr- un buget de 500 ...? (mai mult)
La pariuri sportive GG1r&GG2r insemna ca amandoua trebuie da dea gol in prima si in doua repriza sau doar una trebuie sa dea gol in prima si a doua repriza
Ce probe trebuie să dau la LPS, vă rog spuneti-mi! PS:pentru fotbal
Am nevoie urgent de un nume pentru un profil de Instagram despre football!? cine m-a ajuta?
Pot sa joc cumva și la pariuri online daca inca nu am 18 ani? Spre norocul meu am un frate de 18 ani, dar el nu are card de credit.și cum pot depune altfel fara card? Vreau sa joc împreună cu el, ...? (mai mult)
Eu nu inteleg un lucru! Daca Bayern Munich a pierdut cu PSG, atunci ce cauta in semifinala UCL 2018?
Amo bicicleta noua iar maneta pentru spate imi face un joc: sus/jos! Ce ar trebui sa fac sau sa strang!?
Ce trebuie sa fac ca un "small forward" sau ca 3-ul la baschet?
Un program bun de sala + alimentatie?
Unde se poate gasi orezul brun si cat costa?
Cine castiga World Cup>
Am o intrebare, acum 1 an fumam de rupem, iar după m- am lăsat iar alaltăieri am fumat cam până azi 1 pachet de țigări în total, dacă mă las acum și nu mai fumez niciodată mă afectează...? (mai mult)
Cind fug mi se intampla sa mi se deschida a doua respiratie (atunci cand fugi si nu obosesti ).Dar acest proces apare rar si imi place cand fug la o viteza nebuna fara ca sa ma aprind ( Cum pot sa controlez...? (mai mult)
Salut, acum 1 saptamana m- am lovit de un coleg la voley cu mana de piciorul lui cand am cazut jos dupa ce am lovit mingea. Acum cand joc fotbal, n- am deloc putere, nu pot sa intorc mana, daca vreau...? (mai mult)
Am o intrebare! Unde pot gasi in Dorohoi jud. Botosani o sala cu antrenor de MMA? DAU FUNDA!
Deci, apelez la voi! Acu' 3 zile am fost la balon (sintetic) si jucam atacant, ma rog, acolo prin fata :)) dar aproape de fiecare data cand scapam singur cu portaru trageam in el :( Astazi seara ma...? (mai mult)
Vreau sa intreb care este greutatea buna pentru 11 ani si 1.63 cm? In momentul de fata am 57-58 kg, si chiar nu stiu daca sunt un copil gras sau decent daca pot sa spun asa Numai bine!
Daca am 20 de ani, din Bucuresti, as putea sa mai joc undeva baschet la un club? Am experienta, am jucat la CSS5, la Magic, putin la Dan Dacian, insa m- am oprit in timpul liceului si as dori sa ...? (mai mult)
Am 15 ani, vreau sa imi cumpăr proteine din acelea, nu sunt paralel dar nu stiu cum sa le zic :)) Acum sa nu se trezească vreun destept sa zică că proteinele sunt mâncare, etc, cred ca...? (mai mult)
imi voi lua o bicicleta si nu stiu ce firma, imi puteti recomanda una buna de 26inch, buget pana in 600 lei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!