Am si eu o problema... Un baiat vrea sa vina cu mine la sala dar eu nu il prea suport. Azi a fost cu mine pentru prima data si a zis ca ii place deci vrea sa vina in continuare. Ce sa ii zic...? (mai mult)
Peste 1 luna o sa merg in vacanta si as vrea sa scap si eu de cateva kilograme, am momentan cam 73, as vrea sa am 70 sau mai putine fara a avea o dieta foarte stricta. As dori niste exercitii...? (mai mult)
Va rog mult sa ma ajutati cu ceva. Cum fac sa ajung sa fiu mai bun la fotbal cu eram inainte, adica pase, sut, dribling, viziunea jocului etc. Joc fotbal de la 8 ani si acum am 17 ani si...? (mai mult)
Se poate sa slabesti fara sa pierzi masa musculara? Daca da, cum?
Daca fac 200 de abdomene in fiecare zi timp de doua săptămâni, scap de grasimea de pe burta?
Salut,sunt baiat am 14 ani, am 80 kg,sunt disperat,ma intepa imima de la grasime, va implor ajutați-ma sa slabesc.
Cum transform grasimea in masa musculara?
Vreau sa practic Calisthenics doar ca eu am probleme cu scapula(omoplatul) care este putin deviata, dar fac kinetoterapie si este remediabil. Intrebarea mea este daca pot sa practic Calisthenics si fara...? (mai mult)
As putea scapa de 'colacei' in aproximativ 3 saptamani? Mananc rar dulciuri, nu beau suc, beau doar apa, nu mananc nimic prajit in ulei de floarea soarelui, daca vreau sa prajesc ceva prajesc in ulei...? (mai mult)
Care skateboard este mai bun? (Dau funda): https://www.emag.ro/skateboard- eagle- pro- abec- 7- skull- srtv0130/pd/DRZC2NBBM/ https://www.emag.ro/skateboard- sportmann- artist- sm2063- 1/pd/D513X7BBM/ ...? (mai mult)
Care vi se pare cel mai bun luptator roman?
Am un b'twin rockirder 520, si la suspensii are 2 "butoane"(nu stiu cum se numesc) si daca rotesc de unul dintre ele suspensiile se fac mai moi sau tari. Dar mai este unul in partea opusa care...? (mai mult)
Daca am consumat alcool ieri noapte si astazi merg la sala pot sa iau proteine, creatina?
Ce bicicleta îmi recomandați la un buget de 700- 800 Ron? M- am gândit la DHS Kreativ 2605, Kreativ 2635 sau Velros v2654B. Vreau sa o folosesc atât pentru drumuri mai de munte cat și...? (mai mult)
Am 14 ani, înălțime 1.80 si 63 kg si as vrea sa- mi recomandați o aplicatie cu exercitii abdominale pentru ca am destula grăsime la burta si nu am timp sa ma duc la sala. Multumesc,...? (mai mult)
Am achizitionat creatina monohidrata si am observat ca nu se dizolva in apa asa ca am inceput sa incalzesc apa ca sa se dizolve. Are vreun efect negativ faptul ca incalzesc apa?
Ma apuc de sala si as vrea sa stiu cu ce exercitii/aparate ar trebui sa incep. Sunt destul de slabut si as vrea sa am un fizic mai ok. Pe langa asta, ce ar trebui sa includ in alimentatie ...? (mai mult)
As vrea sa slabesc 6 kg in urmatoarele 2 luni, dar intr- un mod sanatos. As vrea ceva sugestii de la persoane care au reusit sa slabeasca, videoclipuri cu exercitii(de facut acasa), recomandari...? (mai mult)
Teakwondo este un sport brutal sau este o arata martiala in care trebuie sa iti pastrezi calmul si discicplina este unul dintre cei mai importanti factori?
Care credeti ca este cel mai bun jucător din istoria fotbalului dar și din prezent? Cred ca Messi este cel mai bun jucător din istoria fotbalului pentru ca este unul dintre cei mai buni marcatori si...? (mai mult)
fac de cand aveam 2 ani inot si mi- ar placea sa incerc si altceva, am 13 ani si mi- ar placea un sport care sa ajute la mai multe grupe musculare. Eu nu sunt foarte inalta, am 1, 52 si...? (mai mult)
Salut, doresc sa adun in masa musculara, am 1.82 m. in jur de 60 kg, arat pea slab. Ce exercitii imi recomandati pentru a adauga masa musculara? Dau funda
Deci FAC de ceva vreme sala si ma gandeam sa schimb programul sau daca sa il las la fel cine se pricepe daca imi poate da si niste sfaturi ar fi frumos, programul este de l- v luni spate piept, Marti...? (mai mult)
Am 14 ani, înălțime 1.80 si 63 kg si as vrea sa- mi recomandați o aplicatie cu exercitii abdominale pentru ca am destula grăsime la burta si nu am timp sa ma duc la sala. Multumesc, ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste rachete de tenis? Nivel intermediar, stil de joc echilibrat intre ofensiv si defenis la fel si la loviturile cu topspin! Dau funda :)
Cum se numesc chestiile alea de la sala de sari pe ea/ele? Este un fel de "turn" din 10 etaje de exemplu
Salut imi puteti face si mie un top suplimente(praf) si pastile pentru masa musculara, dar fara sa te ingrașe
Pe ce data o sa aiba loc finala Cupei României din acest sezon 2017 2018?
Buna, fac sala de 6 luni.As vrea sa va intreb ce rol au caloriile cand vreau sa pun in greutate? Nu este destul sa imi ating necesarul zilnic de proteine? ca din cate stiu cand faci sala proteinele sunt...? (mai mult)
Cum pot sa imi curat manusile de portar cu burete?
Am 12 ani am vreo 55 de kg, cum pot sa fac muschi sau macar sa slabesc?
as vrea sa stiu cum sa imi tocesc cramponii mai rapid.
Se merita Fifa 18? Il pot lua gratis si de aia...
Cum se procedeaza daca la o faza mingea este in afara careului si portarul are ambele picioare in careu dar agata mingea inainte sa patrunda in careu?
as vrea sa imi dati cateva informatii despre muschii stabilizatori si muschii stabilizatori ai gleznei, Pur si simplu nu inteleg, am cautat informatii pe net si nu gasesc. Si inca cateva exercitii...? (mai mult)
Fac sport de un an și câteva luni și a început sa mi se ia :)) Fac exerciții acasă pentru fund în special, picioare și abdomen, uneori și brate și gambe. Sport am început sa fac deoarece...? (mai mult)
La Box cand ei un pumn în gură proteja din gura amortizea lovitura sau se simte ca si cand proteze nu ar fi? Si care este motivul pentru care boierii poarta in timpul meciurilor de box proteză în ...? (mai mult)
Anthony Joshua sau Joseph Parker?
Până la urmă la ce oră începe meciul de box dintre Anthony Joshua si Joseph Parker?
Ce trebuie sa fac de pe pozitia "small forward" sau 3, in baschet?
Mi recomanda si mie careva va rog un meniu saptamanal (mic- dejun, pranz si cina)? Nu pentru slabit, in special pentru musculatura, fac sport si as dori un meniu diversificat si fara prea multe calorii....? (mai mult)
Stiu ca suna putin ciudat dar ce alimente sa ma ingras pentru a pune masa musculara, nu fast food?
Sunt fotbalist, 15 ani nu am o viteză mare ce ar trebui să fac să fiu foarte rapid, nu sunt supraponderal am 57 kg!
Ce muschi ar trebui sa-mi dezvolt la baschet? Si de ce?
Unde pot vedea meciurile din Premier League?
Imi puteti recomanda niste rachete de tenis? Nivel intermediar, stil de joc echilibrat intre ofensiv si defenis la fel si la loviturile cu topspin
Imi recomanda si mie careva va rog un meniu saptamanal (mic- dejun, pranz si cina)? Nu pentru slabit, in special pentru musculatura, fac sport si as dori un meniu diversificat si fara prea multe calorii. ...? (mai mult)
Dacă faceți vreun sport, așa, de performanta vreau sa zic, cat va costa pe lună?
Am facut sala 2 ani (pana in septembrie), iar acum intentionez sa ma reapuc.Am slabit destul de mult...o sa ma dezvolt mai repede ( avand in vedere ca am mai facut 2 ani ) fata de prima data cand...? (mai mult)
Pronostic la Craiova CFR? Eu zic 1X.Voi ce ziceți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?