Cine credeti ca castiga Champions League-ul anul asta? Eu cred ca Barcelona.Voi?
Am 14 ani si de mic am facut sporturi de contact deoarece la celelalte nu prea ma pricep(in afara de baschet). Tata m- a dus de la 4 ani la karate, am facut pana la 9, dupa m- am gandit ca vreau...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa ma apuc de tenis Mentionez ca am 15 ani si nu am jucat tenis aproape niciodată. În cât timp pot progresa sa ajung de ex in primii 100?
Daca iau antibiotic pot face in continuare sport de performanta? Nu este interzis pe perioada tratamentului?
Am 16 ani 70 kille si fac sala(culturism) de 2 saptamani. La inceput evoluam repede la greutati. Fac 3 serii a cate 20- 25 la impins la piept (20 kille) dar daca bag 2 kille in plus nu mai pot nici...? (mai mult)
A folosit cineva sibutramina? Ce efecte adverse are, ce beneficii si cum v-ati simtit dupa utilizare/si desigur rezultate, multumesc:) ofer funda
Am si eu o nelămurire. De ce după antrenament nu imi apare febra. adică azi merg la sala si abia dupa 2 zile imi apare febra la grupa unde am lucrat. Vrun raspuns ceva?
Care este diferenţa dintre o minge de fotbal "glider" şi una normală? Am nevoie de ajutor pentru a ma decide ce minge sa imi cumpăr. :D
Eu m- am îngrășat mult în ultimul timp și am "făcut "un fund frumos Bine nu sunt grasa am burta dar nu se vede așa tare doară ca nu pot purta chestii așa mulate. Dacă o sa slăbesc o ...? (mai mult)
Cate viteze are bicicleta DHS Terrana 2925 (2016)?
Salut Ce părere aveți despre x-form complex? Este cumva steroid? Cineva care a folosit?
Ma mai pot apuca de kickboxing la 15 ani?
Am 14 ani sa m-am gandit sa merg la sala... credeti ca este ok sa merg de acum? Vreau sa mentionez ca am 1.72m
Cum se numeste mascota de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia din 2018?
Aceasta pereche de ghete este buna? Adica as vrea sa o cumpar: https://m.deichmann.com/RO/ro/shop/home- barbati/home- barbati- incaltaminte/home- barbati- incaltaminte- incaltamintesport/00012301513023/Ghete*fotbal*DAZIALO*FG*pentru*barbati.prod?filter-...? (mai mult)
Care ar fi cea mai complexa arta marțiala adică sa nu fie numai apare sa fie și apare și dat
Ma puteți ajuta și pe mine, de exemplu pe ps4 ma joc fifa 2018 la unul din controler nu îmi apare deasupra acel scris cu instrucțiuni cum as putea sa îl scot?
Cum e pe WWE NETWORK cu o lună gratis? Sau cine imi explica si mie cum e?
In primul rand sunt foarte fericit, deoarece mi am dat autogol in finala de la liceu si toti au ras de mine si m- au felicitat sarcastic. Mingea s- a dus din piciorul meu si s- a dus gol. Sunt foarte ...? (mai mult)
Stiti cumva o sala de fitness destul de buna in Craiova?
Oasele încă nedezvoltate sau statura mica afectează cumva masa musculara ..gen daca sunt mic de statura nu pot avea un spate lat sau un piept fain?
Salut, am 16 ani si fac sala de 3 nu am burta, doar ca la brat am putin strat de grasime, foarte putin..se va remedia pe parcurs. Bun..si pana acum am luat asa creatina timp de 1 luna, dupa care am...? (mai mult)
Un LIKE cu întreg palmaresul lui John Cena in WWE?
E surpriza in opinia voastră ca a castigat Romania cu Suedia cu 1 0?
Pana cand tine concursul Exatlon de pe kanal d? Cand se va termina?
Salut, O rugaminte as avea. Caut in Timisoara un bazin mic acoperit (adancime pana la 1, 20.1, 40, neinotator ) sau si bazine obisnuite dar care sa aiba adancimea variabile si in partea mai putin...? (mai mult)
Salut am 16 ani si fac sala de 3 luni.o sa fac oricum sala cativa ani..si as vrea sa iau niste probolan 50? Se inatmpla ceva? Pana acum am luat creatina dar m- am lasat, acu iau mass tech sau nitro...? (mai mult)
In zilele libere in care nu merg la sala, ce suplimente ar fi bine sa iau? Acum am; gainer de la dymatiz si ON, 2 feluri de proteine de la redis nutrition, proteina si creatina de la kevin levrone,...? (mai mult)
Cine si -a cumpărat produsele (tricouri de joc sorturi de joc,treninguri, pantaloni etc cu noua emblemă a echipei naționale de fotbal a României?) Sunt produse de calitate își merită banii?
Cine stie incurajari pentru galerie la fotbal campionatele din scoala altfel. Gen "din oceanul Indian a iesit un betivan, Si pe sticla lui scria:«8A va castiga»"
ce probe sportive se dau la liceul energetic Craiova (fotbal)....si cand se dau aceste probe!
Ce parere aveti despre Milk & egg bar? M- ar ajuta sa stiu cat de sanatos este, daca are efecte asupra dezvoltarii musculaturii si care ar fi cantitatea maxima pe care o poti consuma si ce efecte...? (mai mult)
Care credeți că este mai bun dintre Ciprian Tătarușanu si Florin Niță?
In meciurile amicale dacă câștigi nu că știți absolut nimic? Sau câștigi macar puncte coeficient in clasamentul FIFA?
Ce echipe credeti ca o sa castige UEL SI UCL in acest sezon 2017- 2018? Dar Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018?
Un pronostic la Romania Suedia? Credeti ca o sa fie pline tribune in aceasta seara la meci pe Ion Oblemenco la Craiova?
As dori sa intreb daca undeva in Romania am posibilitatea sa joc la o echipa de fotbal, la un nivel putin mai ridicat? Am 18 ani, am jucat 1 an, la o echipa, dar m- am lasat, iar acum as dori...? (mai mult)
Cum pot sa nu mai dau pase proaste la baschet? Si in general decizii proaste...cum pot sa fac numai decizii bune?
Ce exercitii pot face in casa pentru slăbit?
As dori sa stiu cu o bicicleta cursiera pe ce tipuri de drumuri poti sa mergi?
Salut am un rockrider 520 merge sa pun cadru de 520s pe piesele alea?
Dymatize Super Mass Gainer, cum sa il consum, la 60kg si 1.80m? pe zi mananc de vreo 3 ori, putina pasta, hrisca, clatite cu branza, si cate ceva de la cantina univer cate o portie. nu cred ca ...? (mai mult)
Ce număr de meciuri de fotbal merg paritate pe un singur bilet la agenția de pariuri sportive Super Net?
Salut, cum pot sa slabesc repede intr-o saptamana! nu sunt gras dar sunt plinut, si as vrea sa slabesc cam intr-o saptamana. DAU FUNDA! (PLEC INTR-O EXCURSIE!
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal de la minutul 0:14 Link-https://www.youtube.com/watch?v=SiFFuhysaAk
Iau inainte de sala creatina iar dupa sala gainer. Mi-am cumparat glutamina si bcaa. Cum as putea combina aceste suplimente pentru un rezultat cat mai bun?
Am voie in Decathlon singura? am 12 ani.
Salut, după ce arunc cu 10- 15 bulgări simt o durere mai exact articulatia cotului si dupa trebuie sa fac o pauza si nu mai am nimic.Ridic, trag si greutati si atunci nu am nicio problema, dar cand arunc...? (mai mult)
A folosit cineva clenbuterol? Daca da,ar dori sa poarte o conversatie cu mine despre acesta? Voi incepe si eu un ciclu saptamana viitoare, multumesc:L)
Daca esti mai plinut, ce se intampla daca faci abdomene regulat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?