Ce patesc daca in timpul unui meci sau la sfarsit intr- un in teren sa salut un fotbalist care il admir sau pur si simplu intru si ei ma prind Primesc amenda sau restrictie pe stadion? Dau funda ...? (mai mult)
M- am hotarat sa imi cumpar un gainer dar nu am mai facut asta niciodata pana acum. Am comandat o singura data creatina si proteine de la MYPROTEIN in rest alte firme nu stiu...Sa continui sa cumpar...? (mai mult)
As vrea sa încep sa merg la sala, ceva sfaturi? Voi ce program aveți? Eu m- am gândit minim 2- 3zile/săptămâna sa merg. Nu vreau un corp "mare" gen a lu Dorian Popa(singurul exemplu ce mi- o trecut...? (mai mult)
Care este de obicei viteză cu care se circula la cursele de formula 1 pentru turnee?
As vrea sa imi cumpar o bicicleta, full suspension. Ceva sugestii? (buget pana in 2000 lei)
Va place Formula 1? Eu am văzut că este foarte periculoasa deoarece stiu de accidentele de curse care i au costat viața pe Sena si Rosenberg? Voi ce părere aveți despre Formula 1?
Ce părere aveți despre surpriză uriașă ca Kokkinakis la eliminat pe Roger Vedere? Ati fi crezut vreodată că se poate întâmpla acest lucru? Si credeti ca e cea mai mare surpriză din istoria tenisului...? (mai mult)
Salut Eu am o promblema manac paine multa Cu ce sa inlocuiesc painea in alimentatia mea? daca sa spoate scrieti retete
Cum pot pune un bilet la pariuri la super bet. vreau sa stiu ce trebuie sa fac cand ajung in agentie. dau funda. repedee
Stie cineva ce exercitii trebuie pentru bombare a fundului? Funda.
In ce data de la ce oră și ce post TV o sa transmită meciul de box dintre Anthony Joschka si Josep Partner? Si cine credeti ca o sa castige meciul?
Buna TPU :) Am 14 ani.1.81m inaltime si 85 kg. Mi- as dori sa transform kilogramele in plus in masa musculara.Am acces la sala si am si greutati de 5kg acasa. Ideea este ca nu prea stiu ce dieta sa tin. ...? (mai mult)
Ce post TV o sa transmită in direct meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia din acest an (2018?). Vreau raspunsurile precise!
Salut Ma gândeam sa iau un ciclu de 4 saptamani de Danabol, ce imi puteti spune? Niste sfaturi
Intrebarea este urmatoarea: Poti sa combini gfx-8 cu lipox si creatina? Sunt destul de bine facut dar am un surplus de grasime pe solduri si abdomen si as vrea sa ma tonifiez
Nation Champions League (Liga Națiunilor) e ca un fel de preliminarii pentru EURO2020?
Ce maratoane se organizează în 2018 în București? În ce perioade?
Salut, TPU! M-am apucat de sala de forta pentru masa musculara, dar am si putina grasime(nu multa, dar o am)...ce pot sa fac sa scap de grasime, dar sa nu pierd masa musculara?
Heeei TPU! Mi-ati putea recomanda o racheta asemanatoare cu Yonex VCORE SV 98, dar pentru incepatori si la un buget adecvat?
Cum pot sa vad live meciul Israel-România pe telefon sau calculator? Nu am posibilitatea diseară sa vad pe televizor. Multumesc!
De ce la școală jucăm,, hanbal,, și nu jucăm fotbal?
Cine are mingea cu care se va juca la WC 2018 TELSTAR? Cum e mingea arată a minge de WC (arată a minge de Campionat Mondial?)
Cu ce scoruri credeti ca se vor termina meciurile: 1) Israel- România? 2) România- Suedia?
Ce se intampla daca iau proteine la salaun timp apoi nu mai iau si ma las de sala? Va rog ce care nu stiuti nu raspundeti inutil.
Am 17 ani si inca sunt in crestere(am crescut in ultimele 2 luni 1.5 cm) si as vrea sa ma duc la sala, credeti ca imi poate opri cresterea in inaltime?
In Liga 2 sezonul se încheie dupa cele 38 de etape din campionat? Sau se joacă ca in Liga 1 cu play off si play-out? Sau cum este până la urmă?
Salut am 73kg si 1.73 si fac sala de 2 luni Si am luat pana acum creatina.dar mnah..as vrea sa iau GFX 8 SAU MASS TECH SAU GOLD WHEY CE ZICETI?
De de se micsoreaza imaginea la telefon si apoi revine la loc de cateava ori?
Ce echipe credeti ca se vor califica în finala Cupei României din acest sezon? 1 - FC Hermannstadt (Sibiu)- Gaz Metan Mediaș? 2- FC Botoșani- CSU Craiova? Si care dintre aceste echipe credeti...? (mai mult)
Mi am spart un pahar de speed stacks albastru cine știe de unde pot sa cumpăr 1 doar 1
Stiti daca gaba ne -sintetic are un efect negativ? Am inteles ca ajuta daca esti sportiv [fac fotbal de 3 ani si vreau sa imi formez si corpul] Rog seriozitate.
Cat de bun este street workout pentru un ectomorp?
Poți lua răceală dacă joci fotbal la doar 3 grade?
Cum își albește dinții Neymar sau celelalte vedete?
Cu ce pot improviza acasa unele exerciții pentru corp cu gantere?
E bun whey gold pentru masa musculara?
Poți fi mijlocaș în fotbal și să marchezi mai mult ca un atacant?
Ce se intampla daca am media încheiată la sport pe semestrul 1 dar semestrul 2 nu pot face sport ca am probleme ce se va intampla
Cine are tricouri de la WC 2018. Cum sunt arată bine sunt produse de calitate si isi merita banii parerea voastră?
Cum va fi in opinia voastră Campionatul Mondial 2018 din Rusia? Intre ce echipe credeti ca o sa fie finala Campionatului Mondial de fotbal din Rusia 2018? Credeti ca o sa avem meciuri spectaculoase?
Doresc să merg la Rusia 2018, sunt din R.Moldova,dar am doar 15 ani,am pașaport și bani dar nu merg părinții, e posibil?
Mă numesc Alexandru, am 16 ani si 1.83 metri înălțime, ce pot face sa nu mai cresc în înălțime?
Am 15 ani joc fotbal pentru sat, ceilalti au vârste peste 18 ani,mă pot accidenta grav?, recomandați-mi mișcări sau cum să procedez să evit accidentări...
Ce pronosticuri ziceți la meciurile de fotbal ale naționalei României cu Israel și cu Suedia?
Ce post TV o sa transmită in direct meciurile echipei naționale de fotbal a României cu Israel și cu Suedia?
Impact Weight Gainer de la MyProtein sau GFX-8 de la Pronutrition?
Cine imi poate da un site sigur de unde pot cumpara bilete pentru meciuri de fotbal?
Sunt nou pe grup si vreau sa va impartasesc patania mea. Am cumparat acum 1 an o pereche de sneakers Nike si s- au rupt in talpa: https://imgur.com/a/Lm9rO https://imgur.com/a/zIwiG Si am...? (mai mult)
Sunt din Cluj. Vreau sa iau MTB (moutain bike). Sunt incepator si nu stiu ce magazin este de incredere. Lumea se cam plange de Maros bike, de atitudinea personalului si am citit de tot felul de ...? (mai mult)
Am o problema care ma roade de mult timp..Nu o suport si vreau sa imi treaca odata..Pai, dupa ce fac efort fizic, vad incetosat cu ochii si nu pot sa ma orientez, trebuie sa stau cateva minute jos ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!