Sunt foarte slaba si as vrea sa merg la sala credeți că as avea șanse să ma ingras? Vreau sa specific ca doresc sa ma ingras!
Scapi de celulita cu ventuze anticelulitice! ( menționeaz ca fac si sport, si exerciții pentru celulita de 3 ori pe săptămana )
Cum as putea sa ma ingras? Nu am timp si chef...si ce mai vreti voi de masa musculara. E bine sa ma ingras fara sa pun masa musculara? Fundita.
Am 15 ani, nu am fost antrenat de mic la fotbal dar mai visez să joc cât de cât la o echipă gen juniori, mai e posibil (am ceva timp și sunt convocat la toate meciurile școlii dar sunt a 9 și pe...? (mai mult)
Ce ziceți? Care este parerea voastră o sa promoveze suta la suta (100 din 100) echipa de fotbal FC Hermannstadt (FC Sibiu) din Liga 2 in Liga 1?
Am inceput sa merg de curand la sala si cand faceam tractiuni la hecometru (nu stiu daca multi cunosc aparatul, nu asta e important) imi amortiau antebratele cand ajungeam pe la a7 a repetare. Precizez...? (mai mult)
Testosteronul iti da curaj mai mare? Încă ceva, dacă nu ma masturbeż niciodată e problema? Am 17 ani
Salut TPU Am 17 anii și am început sa merg la sala. Dar trebuie sa ma îngraș puțin, dar nu știu cum. Ce ar trebui sa mănânc sau sa fac pentru a pune niște masă pe mine? Mulțumesc anticipat
Oare imi puteți da niște sfaturi pentru a slabi 25 kg in 4 luni, va rog mult? Un meniu, ceva exerciții, orice.
Sfoara ajuta la îndreptarea picioarelor putin in paranteza ( genu varum)?
Cine poate sa imi faca un progarm de flotari pentru rezulatte rapide?
am 13 ani, am 65 de kg. Am planuit ca pana pe 1 mai sa slabesc 10 kilograme. Momentan consum aproximativ 700 de calorii pe zi (salate, fructe, legume), nu consum carbohidrati sau multe...? (mai mult)
Sall tpu...stiti cu as putea face muschi la brate deoarece mi-e greu sa fac flotariile de cand mi-am dizlocat bratu plus ca trebuie sa dau si norma
TOP 20 goluri Ronaldinho!
Stiti vreo sala de fitness ( in Cluj) unde sa se si ocupe de tine? Am fost in doua locuri pana acum, dar nici macar nu am primit indicatii cum sa folosesc aparatele sau ce exercitii sa fac. :(
Cum credeti ca as putea slabi? Am si banda de alergat, pot juca fotbal, sa merg cu bicicleta. Ar trebui sa dau jos cam 6 kg. Am 14 ani si sunt baiat. Pareri?
Salut, vreau sa intreb ce suplimente as putea lua pentru a creste in masa musculara. Am aproape 14 ani, circa 43 kg si 1.70, si-s foarte subtire.
Salut ce sali de forta stiti in Bucuresti sa nu fie foarte multi smecherasi si sa fie cat de cat aproape de Sector 5. Si sa fie cat de cat ieftina. Multumesc.
De ceva vreme am o rutină pentru brate si abdomen, o zi brate(aici intra pieptul si spatele) următoarea abdomen(+ cardio) si tot asa (ziua pentru abdomen e considerata recuperare pentru cea de...? (mai mult)
Va rog frumos vreau si eu niste tutoriale in care sa vad cum se lucreaza la aparatele de fitness.Pentru toate grupele de muschi.
Buna stiti unde pot gasi sa fac cursuri de wrestling?
Salut TPU,dacă am cifoză ce exerciții nu am voie să fac la sală? Helpp, dau fundă!
As dori si eu un program pentru sala de forta. Sunt incepator. Cate zile pe sapramana trebuie sa merg la sala, cate si ce exercitii sa fac, daca suplimentele alimentare ( proteine, creatina d...? (mai mult)
A inceecat cineva suplimentele de la redis nutritie? Sunt de calitate?
Salut, am 16 ani, 1.82m si in jur de 60 kg (baiet) sunt ectomorf. Sunt prea slab, doresc sa adun in masa musculara. Doresc sa arat ca un mezomorf. Ce exercitii imi recomandati. Cum trebuie sa ma...? (mai mult)
Hey,am 13 ani, pot sa merg la sala sau este prea devreme?
Pot merge la sala de la 14 ani? As merge vara asta dupa examen, fac 15 prin august
Am 16 ani si fac sala. Ar fi bine daca as lua proteine?
Vreau provocări! (Ușoare)
As dori si eu un program pentru sala de forta. Sunt incepator. Cate zile pe sapramana trebuie sa merg la sala, cate si ce exercitii sa fac, daca suplimentele alimentare ( proteine, creatina ...? (mai mult)
Salut, pe zi ce trece se aproapie ziua de plecare in Anglia ????, si sunt foarte bucuros încă sa mi bag picioarele pe zi ce trece se întâmpla ceva. tatăl meu a găsit niște sponsori, De fapt încă...? (mai mult)
Niste sfaturi pentru biletul la pariuri sportive de saptamana asta?????Ms Dau funda!????????
Salut, am 16 ani si acum 1 an mergeam la sala, am facut 3 luni si mi- au placut rezultatele, m- am lasat si nu am mai facut deloc de 6 luni si iar ma simt slab si fara forta. Eu practic si Taekwon- ...? (mai mult)
Cam la ce pret/luna ajunge un antrenor personal (fitness&body building) in Timisoara? Sa stiu cam la ce ma astept. Recomandarile sunt bine-venite, fie din experienta proprie, fie prin cunostinte.
Cine va transmite Formula 1 anul aceste? Tot la Digisport ramane? Sau este online?
Îmi puteți da un antrenament de calistenics/street workout pe 5 zile?
Street workout ul și calistenics se pot combina ambele?
Buna, Unde in Iasi pot procura suplimente alimentare de buna calitate, in afara de body line si housefit? Doresc adresa si denumire.
Salut am inceput sa iau danabol de 10 mg timp de o luna ce trebuie sa iau dupa ce il termin
Salut, ce suplimente alimentare mi- ati recomanda? Am aproape 20 de ani, 180cm, 58 kg. ce produs, si daca mi- ati spune unde sa gasesc in Iasi ar fi si mai bine. vreau masa, macar 65kg, merg la ...? (mai mult)
Salut, vreau si eu cam top 5 suplimente pentru a creste rapid in masa musculara, nu conteaza daca "te umfla" am 1.73 si 73kg si 16 ani.
Daca joc baschet acasa pot sa mai cresc cu cativa cm in inaltime am 23 de ani si 173 cm.Multumesc...
Cum pot fi admis la Liceul Sportiv Galati la mozaic pe karate? Ce medie imi trebuie? Dau fundă promit
Exista magazin Inter sport in Sibiu?
recent m- am apucat de sala de fitness si am o problema. Am 1.80 70kg si sunt foarte slab la maini eu m- a duc la sala ca sa cresc putin in masa musculara la brate Imi poate spune cineva ...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune cum sa cresc masa musculara? fara sala? pastile cv din astea usoare fara sa afecteze, nu vreau sa nu mai cresc sau ceva genu, am 16 ani, si sunt cam slab, si Proteinele sunt ...? (mai mult)
Care e mai bun parerea voastră dintre Denis Alibec si Harlem Gnohere?
Cum ă fost in opinia voastră meciul CFR CLUJ-FCSB?
Salut, TPU! Spuneti- mi si mie daca acest program la sala este bun pentru un incepator: Ziua 1:triceps, umeri, piept Ziua 2:biceps, trapez, spate Ziua 3:picioare si abdomen E ok sa il fac in ...? (mai mult)
cu cat se intra la un liceu de sport pls! dauu fudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!