Bună, TPU! Am o prietena de 11 ani căreia îi place gimnastica, însă nu o practică. Este târziu să practice gimnastică la vârsta asta? P.S. Este destul de flexibila și nu vrea neapărat...? (mai mult)
Am o prietenă de 11 ani căreia îi place gimnastica, dar nu o practică. Este târziu sa practice gimnastică? P.S. e destul de flexibila.
Cine imi poate spune o reteta pentru un shake cu foarte multe proteine (fara a pune suplimente), cu un gust cat de cat bun
Vă spune ceva numele Tibi Ușeriu? Pe mine mă fascinează tot mai mult povestea acestui supraom, tăria lui de a se ridica și de a merge înainte. Mă face să realizez puterea adevăratei voințe ...? (mai mult)
In liga 3 romaneasca de fotbal, prima echipa, adica cea de pe locul 1, promoveaza in liga 2, intrebarea mea este ce se intampla cu echipa de pe locul 2? Se duce la baraj pentru promovare sau ramane...? (mai mult)
Hey! As dori niste sfaturi in legatura cu slabitul. In prezent, am 1, 68- 1, 70 si am intre 52- 55 kilograme. Am citit pe internet ca pentru inaltimea mea este mai mult decat perfect, dar eu stiu ca...? (mai mult)
Cum se numeste acest aparat? https://imgur.com/a/KpInr
1. Cu ce medie intri la liceul Mircea Eliade pe sportiv? 2. Ce probe trebuie sa faci? (Fotbal-Portar) 3. Cand sunt probele?
Salut, vreau o parere despre aceasta bicicleta, va rog: https://www.emag.ro/bicicleta-meilechi-26-viteze-3-8-cadru-otel-schimbatoare-shimano-suspensie-fata-rosu-negru-bc-1001/pd/DTMHCNBBM/
Salut saptama viitoare este ziua antrenorului nostru de baschet si ne am gandit sa ii facem un cadou. Deja i am comandat o carte cu tehnici dar mai vrem sa ii dam si altceva, are cineva o idee. Multumesc...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca daca merita sa fac performanta sau sa ramana tenisul in hooby, precizez ca am 13.
Cum sa slabesc repede help me.ce trebuie sa mananc ca sa slabesc
Cum sa slabesc repede?
Salut, de luni merg la sală(de forță) și aș vrea să- mi spuneți ce ar trebui să fac, e prima mea zi si nu vreau ca ceilalti să râdă de mine, si mai am o problema eu am o problema cu coloana(cifoză)...? (mai mult)
Ma tot gandesc sa cumpar niste suplimente sportive de la firma MyProtein, dar nu sunt sigur in priviinta calitatei. Ma gandesc sa cumpar proteine, multivitamine, creatina si bcca. Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa invat sa joc la pariuri sportive mai exact la fotbal, cea mai buna explicatie primește funda.
Pronostic la CFR CLUJ FCSB? Si cum credeti ca va fi meciul de maine seară din Gruia?
Spuneți-mi exerciții de creștere a rezistenței...
Cine credeti ca va castiga liga 1 editia 2017-2018? Si cine vreti voi sa castige?
Am o problemă și am nevoie de niște sfaturi. De la un timp m- am îngrășat și urăsc super mult chestie asta...Bine, acum nu vă gânditi ca sunt obez sau alte chesti. Gen am făcut burtă și m-...? (mai mult)
Ce să fac să am rezistență pentru a juca toate 90 minute?
Care este pozitia corecta la scripetele de la sala? Trebuie sa stai putin aplecat sau drept?
Cunoaște cineva vreun canal de Youtube pentru street workout in romana?
In liga 3, prima echipa, adica cea de pe locul 1, promoveaza in liga 2, intrebarea mea este ce se intampla cu echipa de pe locul 2? Se duce la baraj pentru promovare sau ramane in liga 2 si nu are...? (mai mult)
Pareri In Kaged BCAA de la Kaged Muscle, http://www.culturism.net/aminoacizi/kaged-muscle-in-kaged-bcaa-20-serv.html A folosit cineva acest produs? Pareri? Merita?
A folosit cineva Pre Kaged Pre- Workout? produsul acesta http://www.culturism.net/preworkout- creatine/pre- kaged- pre- workout- 636- grame.html? Sunt curier de pareri? Am inteles ca produsele Kaged sunt...? (mai mult)
Aș dori sa-mi achiziţionez aparatul Fitmaxx5.Ce parere aveti despre el? Mentionez că aș vrea să slabesc.
Ce sporturi are voie să facă cineva dacă are probleme cu coloana?
Salut, ce sa fac daca nu am parc de street workout in orașul meu?
Ce parere au baietii despre fetele care fac kickbox?
Stie cineva ce fel de font este folosit pentru scrisul de pe echipamentul Craiovei de anul acesta? Vreau sa personalizez un tricou si am nevoie sa stiu pentru a- l face cat mai corect! Sper ca am nimerit...? (mai mult)
Joc baschet timp de 2 ani si nu stiu in ce pozitie sa stau, am 1, 60cm, sunt rapid si pot dribla foarte bine cu mingea.Multumesc pentru orice raspuns dat!
Cum iti faci abonament de o saptamana la sala? Te duci acolo si iti faci direct?
Cum trebuie facut antrenamentul la sala pentru masa musculara?
La ce oră credeti ca o sa înceapă meciul in care joacă Simona Halep?
Daca combin abdomenele cu mersul pe bicicleta medicala, facand cate 200 de repetari din fiecare, ținand și regim fara carbohidrați și fara dulciuri cate kg slabesc și in cit timp? Vreau...? (mai mult)
Buna seara la 23 de ani poti sa mai cresti in inaltime? Multumesc????
No bun. Salut am 15 ani și pot să zic că fac parkour de mult timp cam așa dar m- am maxat pe sărituri cu precizie și pe schemele de bază nu le pot pe toate dar de câteva zile tot incerc SIDEFLIP.ul...? (mai mult)
Am 1.81 înăltime și doar 60 de kilograme. menționez că nu mă pot îngrașă oricât as mânca... Vreau sa ma apuc de sala. intrebare este : este ok să mă apuc de sala? Și dacă da ce ...? (mai mult)
Cand a fost ultima dată națională României prezenta la un Campionat Mondial ( în ce an?)
Cum se ia creatina Kevin Levrone? Pe site scrie ca se ia inainte de antrenament dar cineva imi recomanda sa iau dupa antrebament. Pana la urma cum e mai bine, inainte sau dupa antrenament?
Am o mica "problema". Deci pentru inceput sunt fata si am 13 ani. De curând m- am hotărât sa merg la antrenamentele de K1. Doar ca, multi mi au spus ca este un sport doar pentru baieti, ...? (mai mult)
Cum credeti ca o sa fie Wrestlemania 34? Si credeti ca o sa avem marele meci așteptat de atata timp între The Undertaker vs John Cena?
Buna De un an jumate ma chinui sa scap de burta lasata de o nastere, am 1.56 si 58 de kg, am o burta de parca sunt gravida in 5 luni, am 21 de ani dar imi este rusine sa ma uit in oglinda! Am renunțat...? (mai mult)
Vreau ca la această întrebare sa răspundă doar cei cu experiență Aș vrea să știu, cu mănuși de mma sau cu pumnul gol, care doare mai tare?
Faza e ca la alergat am viteza mare doar ca nu ma duce pe distante lungi si nu inteleg dc fac cardio in fiecare zi la sala dar tot simt ca nu mai poate inima, ar trebui sa FAC alte exercitii? Sau...? (mai mult)
Eu port marimea 41. Un skate street de 7.7 inch este bun?
Numarul jucatorului conteaza in functie daca e atacant sau ce functie are? as vrea sa personalizez un tricou cu numar si nume dar nu stiu nimic despre fotbal. conteaza daca e atacant/mijlocas sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!