Stie cineva un site de unde pot cumpara asta https://www.joma.ro/sort- nationala- galben- p1010.html si asta https://www.joma.ro/tricou- original- nationala- galben- 2015- 2016- p1063.html marimea ...? (mai mult)
Am 17 ani si am gatul subtire. La un 179 cm am gatul subtire si as vrea sa il ingros. Ce exercitii as puutea face?
TPU, am 17 ani și sunt cam slăbuț, mai e puțin și vine caldura asa ca m- am decis sa ma apuc și eu de mușchi 2- 3 luni... o sa se vadă o diferența buna sau putina? Ma gândeam sa fac o zii ...? (mai mult)
Salut TPU As vrea sa stiu si eu o sala in Popesti-Leordeni.una aproape de pizzeria "La Florin" As vrea sa fie mai goala sau ceva cu instructor Mersi
Sunt fotbalist. Joc o repriză și sunt mort n am putere, ce să fac?
Cum e posibil sa ma fi ingrasat daca eu ma rezum la 1500 kcal / zi? Am 1.77 si 73 kg.
Am și eu o problema.fac sală de ceva vreme și mă deranjează că am corpul mic, ca al unuia de 12 ani, eu având 17 ..bine nu am nici o înălțime mare ( 1, 68) dar totuși.
Vreau sa invat sa inot! Dar cum pot scapa de frica de...apa? Practic, mi- e foarte teama sa ma scufund cu totul, ma gandesc c- o sa simt cum imi intra apa peste tot in urechi, nari, ochi si voi face...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune suplimente, pret/ calitate?
Am o intrebare pentru cei ce joaca la pariuri sportive. La Superbet am selectat acolo la "bilet combinat" 6/10 meciuri. Daca pierd maxim 4 meciuri biletul este castigator, nu?
Am făcut un cont pe Fortuna și am uitat să verific identitatea și acum nu mai pot retrage banii prin cashout. După ce voi verifica identitatea voi putea să retrag banii prin cashout sau Nu?
Care sunt toate tipurile de lupta sport. Ma refer karate, box... dar toate si pe ce se bazeaza, gen numai pe pumni. etc.
Știu destul de bine sa merg pe role Roll over și aș vrea niste scheme care să mă facă să par cea mai buna, va rog, idei ( detaliate )
Pe ce data au loc în acest sezon 2017 2018 finalele UCL si UEL?
Buna, as dori si eu un top cu 5 ghete de fotbal comfortabile, si cand spun confortabile ma refer sa se muleze pe picior sa fie usoare si bune. Daca puteti sa- mi oferiti vreun sfat, astept raspunsurile...? (mai mult)
Pe ce data au loc tragerile la sorti pentru stabilirea meciurilor din sferturile de finală ale din acest sezon 2017 2018 ale UCL si UEL?
Cam cat imi va lua sa învăț șpagatul dacă fac dimineața exercitii speciale, dupa ore mă ocup undeva 45 de minute și seara?
Vreau sa imi achizitionez o bara de tractiuni pe usa. Problema e in felul urmator. Usa mea e de termopan si nu are toc ca celelalte de lemn ca sa le pot prinde in toc. As vrea va rog sa imi ...? (mai mult)
M am apucat de vreo doua luni de sala si ma gandeam sa iau suplimente sportive si anume shake proteic.Are vreun efect negativ aceasta proteina? Si de la ce firma sunt mai bune? Eu ma gandeam...? (mai mult)
Care este rolul muschilor abdominali tonifiati, cu patratele in viata de zi cu zi?
Este posibil sa slabesc si sa pun muschi in acelasi timp?
Sa zicem ca pun un bilet la pariuri ducandu- ma la o casa si platind cash. Apoi sa spunem ca biletul ar iesi (sa zicem 5. 000lei) si vreau sa ma duc la aceeasi casa de pariuri sa ii ridic. Intrebare:banii...? (mai mult)
Credeti ca am vreo sansa in vreo 3 saptamani sa reusesc sa fac macar o tractiune la bara pentru traseul de la liceul militar? nu pot sa fac nici macar una, ceva sfaturi, ce ar trebui sa fac?
Pe ce stadion o sa se joace finala Cupei României din acest an 2017 2018?
Salut,am 14 ani,si azi am mers la sala,si sunt cam plinuț,si mi-e rusine cand se uita toți la mine, dar nu stiu ce sa fac sa trec peste, sugestii?
Dacă FC Hermannstadt o sa castige Cupa României o sa joace in preliminariile UEL (fiind echipa de liga 2?)
Daca esti abonat la digi ai si programul look tv?
vreau niște exerciții pentru masă musculară acasă, fară gantere si alte greutăți.
Am cumparat un skate de pe eMAG si cand ma urc pe el am realizat: 1.o lua la dreapta fara motiv si dupa o lua la stanga 2.rotilea dabea se miscau 3. dabea cotea 4. (Cel mai important) nu pot sa merg...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cunoscatori. Vreau sa stiu daca aceste proteine sunt bune pentru mine Muscletech 100% Premium Mass Gainer 5kg?(mi le- au recomandat cei de la mega proteine) Am 20 de ani; 1,...? (mai mult)
Ce exercitii sportive se dau la liceul militar?
Ce trebuie ca sa ma inscriu in echipa zimbru chisina?
Cum am putea reduce eficient nr de calorii zilnice in vederea pierderii in greutate? E ok saritul peste mese? Ce ar trebui facut.
Buna TPU as vrea sa stiu daca genoflexiunile ajuta la alungirea piciorului pentru ca asa am citit in mai multe articole dar ceva nu ma lasa sa fiu foarte sigur!
Salut, am o problemă. Eu joc fotbal și uneori îmi e frica să pun piciorul la minge sau sa sar la cap. Îmi puteți spune de ce sau cum as putea scăpa de această frică? Ms anticipat. Ofer...? (mai mult)
Ce credeti o sa avem John Cena vs The Undertaker la Wrestlemania 34?
Vreau să mă înscriu la niște cursuri de swing dance în București. Nu am mai făcut până acum dansuri de niciun fel și am 19 ani. Știți cumva vreo sală sau pe cineva care se ocupă...? (mai mult)
Ce are in special Lubrifiantul pentru bicicleta WD-40 fata de celelalte lubrifiante? Ca am vazut ca e laudat de toti, merita sa dau atatia bani, sau e la fel ca celelalte lubrifiante?
poate sa imi dea cineva un program de slabit adica un program stabil cu flotari si restul. Multumesc.
Salut, Pentru voi nu e enervant sa pierzi un meci si restul sa castigi? Acum era sa castig un bilet, mama lor de Lens.
Daca iau l-carnitina si apoi renunt la sala sau la carnitina sau la ambele ma ingras la loc?
poate sa imi spuna cineva un program de slabit daca am o masa de piept si la care poti face si abdomene.Multumesc.Dau funda :)
poate sa imi spuna cineva o dieta? Am 14 ani si in jur de 60kg.Multumesc Dau funda :)
ce steroizi imi recomandati pentru definirea musculara?
Salut, de ceva timp am observat ca am coasta stanga putin deformata, gen putin stramba, eu cred ca e de la pozitia pe scaun la scoala cat si acasa la calculator, ce exercitii pot face sa o indrept ...? (mai mult)
Am 17 ani si de o saptamana am inceput sa fac cate 30 de flotari si cate 30 de abdomene seara. Trebuie sa maresc numarul de flotari si abdomene? In cat timp s-ar vedea ceva rezultate acolo?
ce mi recomandati dintre 100% whey protein de la optimum nutrition si 100% whey protein de la muscletech? Vreau sa mi recomandati pe cea mai buna si sa veniți si cu argumente! Va...? (mai mult)
Am format de patratele, abdomenele m-ar ajuta sa fac patratele in cateva luni? Ce alte solutii stiti?
in legatura cu o "bucşa" de la roata din față a bicicletei, sunt momente in care nu scoate nici un zgomot, unt momente in care scoate zgomot(merg mereu pe asfalt, nu pe teren avariat),...? (mai mult)
Hei! Puteți să-mi spuneți câteva jocuri pentru aer liber? Va rog frumos!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!