Vreau sa iau creatina și încă sunt nelămurit și am nevoie de niște păreri, va rog sa veniți și cu argumente
Programul insanity a lui Shaun T stie cineva de unde il pot descarca? Multumesc
Cum e cu antrenorul personal la sala de fitness? Ma duc acolo si cer unul?
Salutare...Am un prieten care are pieptul dezvoltat in partea cu bratele iar celalata care leaga sternul nu e dezvoltat. care ar fi cauza?
Cum să fiu în formă, să rezist la meciuri, sugerați-mi niște aplicații pe Android care să mi zică regimul alimentar, exercițiile fizice ceva de genul..ms
Cum să fiu un fotbalist bun adică să mi se observe jocul, am 15 ani, mijlocaș, marchez des, driblinguri bune, faze fixe și bătălii aeriene dar sunt mai înjosit și nu mi se observă jocul ce ...? (mai mult)
fac sala timp de un an jumate si rezultatele deja se vad foarte bine! Țin sa menționez ca in tot acest timp am mers la sala cate 4 zile pe sapt si am consumat ca proteine doar whey! Chiar...? (mai mult)
Eu sunt mezomorf, voi ce sunteti?
Care e diferenta intre fitness si culturism?
Intr- o luna o sa trebuiasca sa dau probele sportive pentru liceu militar...In probe este inclusa si alergareade rezistenta pe 1000m in 4 minute...Cum ar trebui sa incep sa ma antrenez pentru alergarea...? (mai mult)
Cum se sting ledurile de pe lateral la haverboard? Bateria tine încărcată 20 de Min. Si este nou. Vreun sfat? Ma gândesc ca poate consumă ledurile laterale. Ms
Daca fac 30 de minute sport intens zilnic voi slabi? daca fac o ora imi amortesc mainele,
Daca joc la Bile Pariuri Sportive pe loteria Italia Kino 20/90 la extragerea 15:40 pe cate 1 leu 500 de bilete cu cate o combinatie diferita si sa am cate 8 numere pe fiecare bilet sistem 8/8...? (mai mult)
De la cati ani poti sa devil bodybuilder? Si cum incepi? Adica ce ar trebui sa schimbi prima data
Bună seara, TPU! Știe cineva de unde aș putea cumpăra un tricou cu Messi? Aș prefera să fie de pe un site românesc și să nu coste prea mult. Mulțumesc anticipat! PS: dau fundă!
Salut, ma numesc Andrei, am 16 ani si vreau sa incep o dieta de slabire si punere de masa musculara. Am in jur de 1, 70 m, 60kg. Intrebarile mele sunt: - Cate calorii trebuie sa mananc zilnic pentru...? (mai mult)
Salut tuturor. Am si eu o curiozitate. Momentat am un program de flotari+ abdomene si ma gandeam: - daca as renuntaa grasimi, zahar si paine(nu de tot..sa zicem 1 zi pe saptamana in care am voie) Dupa...? (mai mult)
Recent, am descoperit că îmi place gimnastica. Dar pentru un timp, nu am făcut altceva decât să privesc videoclipuri în legătură cu ea. Mai târziu însă, am început și ...? (mai mult)
Cam in cat timp as putea invta sa fac un back flip?
Ce recomandati pentru cresterea rezistentei cardiovasculare?
Stie cineva din ce material pot confecționa un inel de baschet? Ceva usor de gasit si nu foarte scump. Am nevoie de răspuns rapid.
Dacă am cumpărat un trening Adidas, cum îmi dau seama că nu e fake? Are un R(încercuit)-adică marcă verificată, iar pe etichetă scrie "fabricat în Vietnam". Sigur e original?
Bună, de ce atunci când fac exerciții, alerg, sar. începe să mă doară foarte tare capul? Uneori și burta. E din cauză că nu mi ajung ceva vitamine?
Good morning please unlock me for free spins I can not get the 40 spins from friends I recommended to play coin master this is the second time when I'm stuck I do not know why I thank you
Sall TPU, as vrea sa stiu si eu opinia voastra(aici ma refer la sportivi care au administrat acest supliment) legata de creatina.Cate grame si cand trebuie luata pentru cresterea masei musculare?
Sal, am incheietura de 17, este de ectomorf? Mezo? La piept 100
Vreau sa fac sala timp de 5- 6 luni și doresc sa iau proteine+ creatina in acest timp. Întrebarile sunt: 1- Este ok sa fac sala 5luni luând acele suplimente și după sa renunț la ele și sa fac anumite...? (mai mult)
Când e bine sa fac exercitii pentru slabit(cardio)? Am inteles ca dimineata, dar nu prea pot, ca fac ore dimineata iar eu le fac dupa masa aceste exercitii. Exercitiile le fac inainte sau dupa...? (mai mult)
De la 16 ani se mai creste inaltime? Am auzit ca exista cazuri cand nu se mai creste deloc...
Ce exercitii credeti ca ar trebui sa fac pentru a da rezultate bune? Abdomene, picioare, fese Trebuie mers la sala?
Salutare, fac o luna de sala, am 1, 79 de la 58, 1 am ajuns la 61.6 puneam cam 100 gr pe zi, acum cand m-am cantarit nu am mai pus. de ce? Cineva?
Daca alerg 10 km pe zi timp de 3-4 luni,inlocuiesc sucurile cu apa si incerc sa mananc cat de cat sanatos, am sansa sa ajung de pe la vreo 96 de kg la vreo 76?
Daca fac 100 de flotari pe zi cu pauze intre ele timp de o luna se va vedea ceva diferenta?
Urmariti ceva site- uri/blog- uri de fitness si nutritie care chiar v- au ajutat? Eu, de exemplu, merg la sala, vad cum muschii "cresc" (adica la brate, picioare) dar burtica si soldurile sunt tot ...? (mai mult)
Bună, am o problemă care mă frământă demult. Am înălțimea de un 1, 55 și 48 de kg, uneori mai scad până la 46, dar după puțin timp pun la loc. De 3 ani stau la aceste kg, menționez...? (mai mult)
Merg la sala de 3 luni si recent am luat o punga de proteine de la My Protein si o pungă de Creapure.Vreau sa va intreb dacă, cu antrenament corespunzator, dieta corespunzatoare si odihna ...? (mai mult)
vreau sa va intreb si eu cum pot sa slabesc, mai exact la burta mai mult, stiu ca o sa- mi spuneti ca, cu o dieta dar vreau ceva mai detaliat, si mai usor, sunt dispus sa tin si dieta sa...? (mai mult)
Salut, am facut sala din septembrie pana in ianuarie, deoarece m- am bagat la MMA, dar acum vreau sa le fac concomitent, si m- am decis sa ma reapuc de sala. Vreau sa imi spuneti daca acest gainer este...? (mai mult)
Am 19 ani. Daca ma apuc de sala am șanse sa mai cresc? Am 1.73
La filologie sau științe ale naturii se face sport? Dacă da, câte ore pe săptămână?
Am 15 ani si fac sala, vreau sa stiu daca fac bine ceea ce fac la varsta mea, pentru ca din cate am inteles nu este bine sa fac sala la varsta asta deoarece nu am corpul indeajuns de dezvoltat....? (mai mult)
am si eu o intrebare legata de Champions League, Cine credeti ca va castiga anul acesta Champions League- ul. Eu find fan Barcelona sper ca Catalani sa castige. Oricum m- ai sunt Man city,...? (mai mult)
La Loto Italia KINO 20/90 daca bag 100 de bilete cu cate 6 numere la extragere 15:00 din ziua urmatoare a plasarii si toate combinatiile diferite pe cate un leu la aceeasi extragere am sanse ...? (mai mult)
Is agil ca vantu, ma ajuta asta la bascet?
Mi-am instalat și eu aplicația Playerhunter si as vrea să aplic la o echipa și nu știu ce să scriu! Sunt portar! Cine mă ajută primește FUNDĂ!
Salut TPU E o limita de timp la pariuri sportive cand ridic banii? Gen mi.a iesit un bilet si vreau sa scot banii de pe el peste 1saptamana (la fotbal) Pe totalbet Dau funda multumesc
Salut,am si eu o curiozitate. Daca fac la un aparat cu 25kg si pot face 8 repetari, la al doilea set 6 iar al treilea 4, trebuie sa mai scad din greutate sau este bine?
Buna, ce parere aveti despre repetari la sala de forta (incet sau mai rapid), rog sa raspunda doar cei cunoscatori
Salut,dau funda care este sportul care slabeste cel mai mult?
Puteti sa mi dati un program bun de antrenament? Fac 2 luni si vreau sa l schimb pe al meu: luni spate Marti umeri Miecuri piept Joi picioare Vineri brate, cineva cu experienta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!